Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Söylediklerin gerçekten çok doğru şekerim...ama nedense hep biz kadınlar güçlü olup, kendi kendimizi motive etmek ve başarıya kendi kendimize ulaşmak zorundayız...kocişler hiç yardımcı olmuyorlar maalesef...şu durumda bizim psikolojimiz bozukken bile biz onları teselli ediyoruz:)) Bi de erkekler biz güçlüyüz der durur:)) Asıl güç bizde bence:))

önceki gün ben iki parmak denemiştim, dün gece de eşimle serçe, işaret, orta ve sonra iki parmak denedik. İşaret ve orta parmaklar tek olduğunda hiç problem olmadı ama iki parmak beraber girince çok kötü oldum. Çok kasıldım ben de.. Anladım ki ona daha hazır degilim, biraz daha egzersiz yapmam lazım sanırım. kendi iki parmağımda bile çok rahat degilim şuanda zaten. Ama gene de çok mutluyum. Vajiyi yenmeye az kaldığını hissediyorum :))

Umutcum çok üzüldüm canım .düzelir düzelmesine de umarım uzun sürmez.Sen yine de duruşunu bozma belli ki eşin bu konuda çok gerilmiş.hatasını anlayacaktır canım üzme kendini lütfen

oh en azindan tasinmaydi, yerlesmeydi aradan cikarmissin, kafan rahat tekrar baslarsin. bir kac adim geriden baslayip kendine olan güvenini tazeleyip kisa zamanda denemelere gecersin. hergün rapor isteriz ama =). kolay gelsin.

slm kızlar nasılsınız?dün 11.5 cmde rahatladım. eşim geç gelecekti bu sırada 1 saat kadar beklettim içerde mumu.eşim geldiğinde de içimdeydi zaten deneme yaparız diye uyumamıştım.deneyelim mi diye sordum.geç oldu erken kalkacaksın sonra işe geç kalırsın daha geniş bir zamanda deneyelim dedi.tamam dedim:26:.sonra aparatı çıkarttım.bu senin içinde miydi dedi gözleri yuvalarından fırladıeee tabi o 9 ve 10 cmliği görmüştü ama 11.5 cmi bilmiyordu.eeee olmuş işte aferim,miki bundan küçük ya dedi(pinokyo kocam benim)burada 11.5 cme geçtiğimde anestol kullandım benim için ideal uyuşmayı sağladı.Aslında dün biraz daha üstelesem olurdu belki ama aparatı çıkarttıktan sonra vaji girişi kenarlar biraz şişmiş gibi geldi daha çok zorlamak istemedim.

Off ne bileyim ilk parmak egzersizi yaptığımda daha rahattım, bu sefer parmakla başlayayım dedim ama öncekine göre daha zorlandım.acısı daha fazla oldu sanki bide dün benden kan geldi halbuki bnm kızlık ilk zamanlarda gitmişti zaten, anlamadım neden?

evet canım parmaklar tek olduğunda ben de rahattım ama ikisi biraz ağır kaçtı:)) aslında ben de batma oldu o olmasa belki daha rahat olurdu ikisi ,şimdi ben de mi sadece orta parmakla devam etsem acaba bu arada ben hiç kendi parmağımı sokamıyorum yani sadece 1 boğum sokabildim gerisini yapamayınca eşimle başladık sağolsun yardımcı oluyo,inş yakın zamanda yeneriz:)

althea bişey sorabilir miiyim ama cvplamak ıstersen anlarım....bu aparatlarla egzersin yapıyosun yada yapanlar var cok güzel,anlamadıgım eger 11 cm aparat yerlısıyosa ilişkiye cok rahat girersin demi yanı zar olayı zarar görmüyomu kusura bakma sorularımı cahıllıgıme ver

merhaba benı hatırlıyan var mı bılemıyrm ama ben yendım cok sukur 3 4 kere oldu araya regl gırdı faln fılan baya ara verdık ama bu arada ben eskı aparatımla calışma yapıyordum ıyıce alışıyım dıye dun rahat gectı ama bu sabah ve halen akıntımla kan gelıyor psıkolojk olarak mıdem de bulanıyor normal mı bu

estag. canım ne demek.arkadaşlar 10 cmden sonra eş denemesine geçebilceğimi söylemişlerdi ama ben bizim mikiyle karşılaştırınca biraz daha rahat olmak için 12 cm hedefledım.buna rağmen 11.5 cmde cok rahat olacak gibi.egzersizlere ilk başladığımda kan gelır mı dıye kendımı sıkıyordum ama sonra dedım kı ne önemi var.ben cm cm ılerlediğimden mi bilmiyorum benden kan gelmedi zar esnedi mi bozuldu mu bir fikrim yok doktora gitmedim.ama egzersizde bir iki damla kan gelen arkadaşlar da varmış.

tsk ederım cvp verdiğin için,ben zarı bır ıkı cm icerde diye biliyodum yanlıs mı biliyorum ki

tsk ederım cvp verdiğin için,ben zarı bır ıkı cm icerde diye biliyodum yanlıs mı biliyorum ki

rica ederim canım.evet doğru biliyorsun ama o derinlik kişiye göre değişiyor sanırım.bu arada yeni olduğun için anlatma gereği duydum bizim boğuştuğumuz sorularla boğuşma diye... burda arkadaşlar sayesinde öğrendik ki zar dediğimiz yapı delinecek,patlayacak bişey değil.vajinin 2-3 cm içinde onu içerden çevreleyen,kılcal damarların geçtiği ince bir yapı arkadaşların benzetmesiyle dantel gibi... yani kimimizde egzersizlerle esnedi ve kan gelmedi bu yüzden.

canım eskiden ben de çok takılıyordum,bekaretmiş,zarmış,kızlıkmış bu şekilde bir gram ilerleyemedim sonra dedim aman olsun da bir şekilde olsun bunların ne önemi var ve çalışmalara başladım çok şükür de yendim,egzersizler sayesinde sanırım esniyor ki benden de hiçbirşey gelmedi...

tsk ederim bende bilmediğimden soruyorum canım ama ben bu basınc hıssı yuzunden ilişkiye giremicem diye cok korkuyorum ya

lavanta tsk ederım cvp için ama ben zaten zara takılmıyorum yenı evliyim ve daha su ilk ilişki denen şeyi asamadım....pe... içeri girerken basınc hıssedıyorum ve bu benı cok korkutuyo acı falan yok ama takılıyorum ilerletemıyorum gerısını napcam bılmem ya

tsk ederım inanır mısın bende yırtılcak falan sanıyodum sayende önemli bişey öğrendım ya cok saol bıraz daha rahatladım sımdı :)

o an başka şeyler düşünmeye çalış canım,hatta tv yi aç dikkatini dağıtmaya çalış,rahatlat kendini,ıkınmaya çalış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…