Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yendın ve anne oldun ah sen yendıgınde nasıl mutlu olmustum ne guzel gunlerdı bırımız yenınce dıgerıde hemen yenıyordu :)
az kaldı once nılayın sonra benım yıldonumumuz gelıyor ve hepımız bu donemde ya anneyız sen ve mınel gıbı yadanılay ben sky16 gıbı hamıleyız

Kopardin yine beni annem ya. Senin dudukk iyi etmis istee alistin sendee benimki de girdigi an kaybedio kendini manyakk bebe leeen ne bu adamlardan cektigimiz oyyy yerim benn kocisimii yaa bana iyi katlandi yapsin annemm yapsinn yeterki uyanik olsn mikiler oda ayri bi dert ben simdi hicc israr etmiomm hep ondan beklicem cok hassas benimki hemen etkilenio yoksa.
Saol kuzummm ins muayenen rahat gecer ersata guveniom ben ya..

Doğru hepimiz yaşıyoruz...ama bazen çok can yakıcı olabiliyor...mesela benim koca hiç bana yüz göstermiyo...öncelikleri hep ben olacağıma, hayatında sonuncu sırada geliyorum şu anda...ve son zamanlarda bunu bana iyice hissettirerek canımı acıtmaya çalışıyor...dün işteyken aradım bunu, işim var, ben seni sonra arayayım mı dedi, tamam dedim.O "sonra" hiç gelmedi. Akşam beni işten almaya geldi, hiç boş vaktim olmadı, arayamadım dedi, tamam dedim gene...sonra eve gittik, yemek yedik vs...saat akşamın 7' si olmuş bana diyor ki "8' de maç var babamlar gelebilir, konuştuk bugün davet ettim, bakarız dediler" diyo bana ya... Hani hiç vaktin olmamıştı beni arayacak...Arkadaşın bi tek benim için vakti yok anlayacağınız...Onu bırak insan yerine koyup da ben eve misafir davet ettim diye bile aramıyo...Yani evlilik onlar için yatak odasından ibaret demek...O konuda başarısızsan başka hiç bir konuda başarılı olamazsın gözünde...seni adam yerine de koymaz...Git gide o benden soğuyor... ben de ondan soğuyorum...ne olcak bilmiyorum...

:) biz sertl.. sorununu ara vererek aştık diyebilirim canım..2 günde bir yapmak istiyordum ben alışayım iyice diye ama o zaman da heyecan yapıyordu 3-4 günde bir yapınca özlüyo çaktırmadan yanaşınca da sönmüyor miki efendi kandırmaca yapıyordum ben.git gele izin vermeye çalış sert.. sorunu olmadığında ki o da rahatlasın artık normale dönsn her şey.Diğer gittiklerimde regl sancısı için gitmiştim cahitle erşat beye karından baktılar çatala çıkmaktan çekiniyorum ya ( bayan doktorlar da var ama erşat bey işinin ehli ona gitmek istiyorum kafama kese kağıdı geçirip gitmeyi düşünyorum

canım sana DA aynı seylerı soylıycem ama erkekler bizden farklı cok sert önlemleri var bizim gibi değiller...farklı şekilde tepki veriyorlar aslında sorunus adece seninle değil inan bana kendinlede...bende mi bir sorun var diye yiyip bitiriyorlar kendilerinide bize hissettrmeselerde herkes bunu yapıyorda biz neden diyorlar...emin ol bak özgüven kaybına kadar gidiyor bu ...sonra kendilerini en güvende hissettikleri en iyi hissettikleri şey aile kavramı üst sıraya geliyor sen onun eşisin yoldasısın bu tartısılmaz ama erkkler için bu öncelik zamanla yerleşiyor sabırlı olmak gerek bunu başaramadık hepimiz belki zaman zaman ama lütfen olaya ben yetersizim yatak odasnda boyle olunca demek degerımız yokmus gıbı bakma onunda huzuru yok psıkolojısı bozuk bunu yasayan kişi ikinizsiniz sen sorunun kendınden oldugundan emınsın sonuca ılerlıyorsun adım adım ama erkekler bunu kabullenmiyor olaya vajınusmus olarak bile bakmıyor cgu zaman ne var bunda herkesın aysadıgı sey sen nıye yasayamıyosun vajı degılsuın sen biraz rahat bıraksan olucak (ve sonra kendılerını sorguluyorlar içten içe ben mi bir yerde yanlış yapıyorum diye)buna benzer bir sürü soru ve sorun..

Şekerim nasılmış nefes egzersizleri anlatsana biraz???

Söylediklerin gerçekten çok doğru şekerim...ama nedense hep biz kadınlar güçlü olup, kendi kendimizi motive etmek ve başarıya kendi kendimize ulaşmak zorundayız...kocişler hiç yardımcı olmuyorlar maalesef...şu durumda bizim psikolojimiz bozukken bile biz onları teselli ediyoruz:)) Bi de erkekler biz güçlüyüz der durur:)) Asıl güç bizde bence:))

önceki gün ben iki parmak denemiştim, dün gece de eşimle serçe, işaret, orta ve sonra iki parmak denedik. İşaret ve orta parmaklar tek olduğunda hiç problem olmadı ama iki parmak beraber girince çok kötü oldum. Çok kasıldım ben de.. Anladım ki ona daha hazır degilim, biraz daha egzersiz yapmam lazım sanırım. kendi iki parmağımda bile çok rahat degilim şuanda zaten. Ama gene de çok mutluyum. Vajiyi yenmeye az kaldığını hissediyorum :))

Umutcum çok üzüldüm canım .düzelir düzelmesine de umarım uzun sürmez.Sen yine de duruşunu bozma belli ki eşin bu konuda çok gerilmiş.hatasını anlayacaktır canım üzme kendini lütfen

oh en azindan tasinmaydi, yerlesmeydi aradan cikarmissin, kafan rahat tekrar baslarsin. bir kac adim geriden baslayip kendine olan güvenini tazeleyip kisa zamanda denemelere gecersin. hergün rapor isteriz ama =). kolay gelsin.

slm kızlar nasılsınız?dün 11.5 cmde rahatladım. eşim geç gelecekti bu sırada 1 saat kadar beklettim içerde mumu.eşim geldiğinde de içimdeydi zaten deneme yaparız diye uyumamıştım.deneyelim mi diye sordum.geç oldu erken kalkacaksın sonra işe geç kalırsın daha geniş bir zamanda deneyelim dedi.tamam dedim:26:.sonra aparatı çıkarttım.bu senin içinde miydi dedi gözleri yuvalarından fırladıeee tabi o 9 ve 10 cmliği görmüştü ama 11.5 cmi bilmiyordu.eeee olmuş işte aferim,miki bundan küçük ya dedi(pinokyo kocam benim)burada 11.5 cme geçtiğimde anestol kullandım benim için ideal uyuşmayı sağladı.Aslında dün biraz daha üstelesem olurdu belki ama aparatı çıkarttıktan sonra vaji girişi kenarlar biraz şişmiş gibi geldi daha çok zorlamak istemedim.

Off ne bileyim ilk parmak egzersizi yaptığımda daha rahattım, bu sefer parmakla başlayayım dedim ama öncekine göre daha zorlandım.acısı daha fazla oldu sanki bide dün benden kan geldi halbuki bnm kızlık ilk zamanlarda gitmişti zaten, anlamadım neden?

evet canım parmaklar tek olduğunda ben de rahattım ama ikisi biraz ağır kaçtı:)) aslında ben de batma oldu o olmasa belki daha rahat olurdu ikisi ,şimdi ben de mi sadece orta parmakla devam etsem acaba bu arada ben hiç kendi parmağımı sokamıyorum yani sadece 1 boğum sokabildim gerisini yapamayınca eşimle başladık sağolsun yardımcı oluyo,inş yakın zamanda yeneriz:)

althea bişey sorabilir miiyim ama cvplamak ıstersen anlarım....bu aparatlarla egzersin yapıyosun yada yapanlar var cok güzel,anlamadıgım eger 11 cm aparat yerlısıyosa ilişkiye cok rahat girersin demi yanı zar olayı zarar görmüyomu kusura bakma sorularımı cahıllıgıme ver

merhaba benı hatırlıyan var mı bılemıyrm ama ben yendım cok sukur 3 4 kere oldu araya regl gırdı faln fılan baya ara verdık ama bu arada ben eskı aparatımla calışma yapıyordum ıyıce alışıyım dıye dun rahat gectı ama bu sabah ve halen akıntımla kan gelıyor psıkolojk olarak mıdem de bulanıyor normal mı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…