- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.981
yardım edecek kimse yok mu(
yardım edecek kimse yok mu(
.................. teşekkürler..................... aminnnnnnnnnnn cümlemini mutluluğu daim olsunnnn
banad yardım lütfeeeeeennnnnnn
banad yardım lütfeeeeeennnnnnn
merhaba..biraz kendinden bahsedersen yardım etmek daha kolay olur.. ne kadarlık evlisin.. hangi aşamadasın?
merhaba kızlar. 2 aylık evliyim.. vajınusmusu araştırırken bu site ile karsılaştım.. buradan açık açık yazamıcam. bana özelden yardımcı olabilecek arkadaslar var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.. Zira benm sıkıntım sanırım biraz daha fazla...
egzersiz yapan arkadaşlar!ben egzersizden sonra gusül abdesti alıyorum o da har gün her gün olmuo.o yüzden egzersizleri aksatıorum her gün banyo yapmak uğraştırıo.siz gusül abdesti alıyor musunuz?
merhaba kızlar. 2 aylık evliyim.. vajınusmusu araştırırken bu site ile karsılaştım.. buradan açık açık yazamıcam. bana özelden yardımcı olabilecek arkadaslar var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.. Zira benm sıkıntım sanırım biraz daha fazla...
Öncelikle hep athena olarak zannediyordum adını yukarıya girerken farkettim
Artık senden bi atak bekliyoruz.KK olarak hadi seni görelim bu gece, göster kendini :112:
Nickim biraz zor farkındayım yanlış yazan çok oluyor ama sorun değilbu akşam denemek istiyorum öte yandan acayip yorgunum ve uykum var.neyse ben mikiyi alayım da öyle de uyurum belki sen naptın bakalım?
Hadi bakalım hayırlı haberini alırız inş. ben dün işte senin gazınla, 3 tane göz kalemini yaptım 1- 1.5 saate yakın içimde beklettim. bakalım bugunde eve gidince bi aksilik olmazsa devam edicem. dün rahattım umarım bugunde rahat olur..
bekleterek uzun sürüyor ama cmleri arttırırken zorlanmıyorsun.bugun aparatını yine kalınlaştırmayı dene.egzersizlere çok ara vermediğin zaman rahat oluyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?