Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aslında mum kalemden daha yumusak ve hazırlaması daha kolay.ben mumcuyum arkadaşım herkesi de mumcu yapıcam burda hahahayaparsın yaparsın kendine güven.

aslında mum kalemden daha yumusak ve hazırlaması daha kolay.ben mumcuyum arkadaşım herkesi de mumcu yapıcam burda hahahayaparsın yaparsın kendine güven.

Mum yoktu evde bende ik rimelle yapayım dedim kalın geldi yapamadım, şimdi de kaleme alıştım aslında haklısın kalemleri hazırlaması zor oluyo aynı boyda değiller biri aşağıda biri yukarıda kalıyo kayıyo. du bakalım eve giderken gözüme kestirdiğim bir mum varsa alırım, ben alırımda umarım mumu içimede alabilirim kalın gelmez umarım.

geçen hafta bir hafta boyunca parmak egzeresi yaptım ve ardından regl oldum diye ara verdim,bugün bitio ve ben bitsin isteyemiyorum.çünkü kabus geri dönüyo
yardım edin beni cesaretlendirin lütfen.bi türlü ikinci parmağa geçemiyorum,bir yandanda bu ay hamile kalmak istiyorum.ama nasıl olcaksa daha p... 1 cm bile girmedi.elime alıpta koyamıyorum sanırım sorunum orda,eşimde tek yapınca denk gelmiyo kayıyo

Son düzenleme:
uzun bir süreden sonra tekrardan merhabalar....
işimde olan problemler hazırlıklar felen yazamadım bir türlü...
ben aparatla çalışmıyordum direk denemedeydim ama ileri gidemiyorduk. yani bacaklarımı açamıyordum ve bir yere takılıyordu. stresli günler aramızda da problem yarattı. uzun süre deneyemedik bile. akşam bacaklarımı yavaş yavaş açmaya başladım. bakıyım dedim ne kadar girdi? kocam dedi ne bakıyon olur yavaş yavaş dedi. dedim ki yastık koymam lazım alta dedim. o da doğal olsun istiyor koyamıyorum. olur olur merak etme dedi. bacak açma çalışmaları yapma aşamasındayım ve yön bulamıyoruz. son durumum budur.

Kizlarrr bugun hbrleri izlediyseniz bilirsiniz boluda kaza oldu ve 10kisi vefat etti onlardan biride annemin amcasi kayseriye annesini ziyarete geliodu babaannem ameliyata girecekti yarin ve hbr verdik ogluna istanbuldan kayseriye gelmekteydiki aci haberi aldk yarin babannem ameliyata girecek oglum nerde kaldi deyip duruyo ve herkez istanbulaa cenazeye gidio ben burdakilerle ilgilenicm kendinize iyi bakin dualarinizda unutmayon... Aklimdasiniz..

Cnm başınız sağ olsun, çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun.Kimse başına ne geleceğini hiç bilmiyor. k.i.b

Yapacaksın, yapıcaz yapan nasıl yapıyor, ben işten gelirken mum aldım bakalım mumaa gecebilecek miyim. Ama önce kendimize güvenelim, bugun başla cnm, hep beraber birbirimizden güç alarak yapalım.

iyi akşamlar arkadaşlar ben de en son eşle iki parmak denemesindeyim, iki kere yaptık ilk deneme biraz zor olmuştu ama ikincisi daha rahat oldu ne kadar devam etmeliyiz iki parmağa?

Ben Geldim Canlarımmm.. Yardıma İhtiyacı Olan Varsa yazsınn hemen yardımcı olurumm.Ben Burdayımmm !! Yinee söylüyorum Hep Söylücemm Çook Çook Kolaymışş Çok basitmişş.Ağrı ,sızı diye Bişey Yokmuşşş. Herşeyi Beynimiz Yaratmış. Birazcık cesaret ya birazcık cesaretle olmucak bişey değil. BUnu Bir zamanlar vajili olan benn söylüyorumm. Bendee Vajiliydimm bende korkuyodumm,bende asla ama aslaa yapamam diyodum. Ama öyle bir yaptım ki Kendime bile inanamadım. Çünkü Orasıı Çook esnekk herşeyin şeklini alıyorr.Önemli olan doğru yere doğru bir şekilde sokmak.Önemli Olan girişi. Gerisii Tamamen boşlukkk Cuuuuppp diyee uçuyoooUmarım yardımcı olmuşumdur yazdıklarımla. Her zaman da yardımcı olurum. Hepinizi Öpüyorummm

merhaba cnm ben de eşle parmak denemesi yapıyorum iki parmaktayım, eğer sen de tek parmak rahatsa ikinciye geçmek için bekleme, önce tek parmak yap orası gevşiyor biliyosun bekleyince hemen ardından ikiyi dene bu şekilde daha rahat oluyor daha kolay oluyor

mrb cnm madem burdasın bana bir yorum yapıver barihayrına :))

ben de en son eşle iki parmak denemesindeyim, iki kere yaptık ilk deneme biraz zor olmuştu ama ikincisi daha rahat oldu ne kadar devam etmeliyiz iki parmağa?

mrb cnm madem burdasın bana bir yorum yapıver barihayrına :))

ben de en son eşle iki parmak denemesindeyim, iki kere yaptık ilk deneme biraz zor olmuştu ama ikincisi daha rahat oldu ne kadar devam etmeliyiz iki parmağa?

Canımm Bendee Eş denemesi yapmıştım. İlk Yaptığımda Hemen denemedik. Sonra Öbür Gün oldu Yine eş denemesi yaptık Eşim İki Parmağını Soktu.Biraz Git gel Yaptı Ondan Sonra Denedikkk vee cuuupppp olmuştuuu Benim İkinci eş denemesinde olmuştuu valaa kuzumm. Sende Öyle Yapp. Eş denemesi vee ardından p.....s denemesi. Vee Vajinin Tamamenn Bitmesiii

Slm kızlar ben muma geçtim. şuan içimde üstümüde giydim oturuyorum. hani şu beyaz mumlar var ya ondan kaç cm dir bu bilen var mı?

aslında biz de rahatlayınca deneyelim dedik:)) ardından başı ve bir kısmı girdi ama öteye gidemedik yorulmuştuk çünkü parmak denemesi yaparken sonra devam ederiz deyip bıraktık vakitte geç olunca bugün bakalım tekrar deneyecez inş ara vermek yok :))

Cnm zevki surda kalsin demisinya acayip guldum valla dogru soyluon..eskiden bi hikaye duymustum kadinin biri kendine patlicani sokim derken tovbee neyse icerde kirilmis mis patlican o kadar etkilenmisimki hep aklimdadir oo..zevk olayini bizde bigun anlariz ins:)))baksana patlicana ble muracat ettirio:)))
bir yere bişey girdiğinde abdest alacak olsaydık afedersiniz burnumuzu karıştırdığımızda da abdest almamız gerekmez miydi:26:

Kiz althea:))))))))))

öyle ama sonuçta oraya birşey giriyor.alınması gerek diye biliyorum ama emin değilim.içimde rahat etmiyor.

Caanim merhaba "bildigim kadariyla" oraya bisey girdiginde deil zevk suyu geldiginde ve cinsel iliskide alinior.....yani oraya bsey girmesede zevke geldigin dede gusul gerekior..ve hic birimizin zevk alarak yatigmizi zannetmiorum:/ en azindan simdilik optumm cnm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…