- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #124.001
İlk gene 3 kalemle başlayayım diyorum, hatta acaba 3 taneyi alabilir miyim, ikiylemi başlasam diye de düşünüyorum. bakalım zorlanmazsam 3 tane ile başlıycam, sonra 4' e geçmeye çalışcam, neyseki evde göz kalemi var
aslında mum kalemden daha yumusak ve hazırlaması daha kolay.ben mumcuyum arkadaşım herkesi de mumcu yapıcam burda hahahayaparsın yaparsın kendine güven.
Kizlarrr bugun hbrleri izlediyseniz bilirsiniz boluda kaza oldu ve 10kisi vefat etti onlardan biride annemin amcasikayseriye annesini ziyarete geliodu babaannem ameliyata girecekti yarin ve hbr verdik ogluna istanbuldan kayseriye gelmekteydiki aci haberi aldk yarin babannem ameliyata girecek oglum nerde kaldi deyip duruyo ve herkez istanbulaa cenazeye gidio ben burdakilerle ilgilenicm kendinize iyi bakin dualarinizda unutmayon... Aklimdasiniz..
geçen hafta bir hafta boyunca parmak egzeresi yaptım ve ardından regl oldum diye ara verdim,bugün bitio ve ben bitsin isteyemiyorum.çünkü kabus geri dönüyo
yardım edin beni cesaretlendirin lütfen.bi türlü ikinci parmağa geçemiyorum,bir yandanda bu ay hamile kalmak istiyorum.ama nasıl olcaksa daha p... 1 cm bile girmedi.elime alıpta koyamıyorum sanırım sorunum orda,eşimde tek yapınca denk gelmiyo kayıyo
geçen hafta bir hafta boyunca parmak egzeresi yaptım ve ardından regl oldum diye ara verdim,bugün bitio ve ben bitsin isteyemiyorum.çünkü kabus geri dönüyo
yardım edin beni cesaretlendirin lütfen.bi türlü ikinci parmağa geçemiyorum,bir yandanda bu ay hamile kalmak istiyorum.ama nasıl olcaksa daha p... 1 cm bile girmedi.elime alıpta koyamıyorum sanırım sorunum orda,eşimde tek yapınca denk gelmiyo kayıyo
mrb cnm madem burdasın bana bir yorum yapıver barihayrına :))
ben de en son eşle iki parmak denemesindeyim, iki kere yaptık ilk deneme biraz zor olmuştu ama ikincisi daha rahat oldu ne kadar devam etmeliyiz iki parmağa?
Canımm Bendee Eş denemesi yapmıştım. İlk Yaptığımda Hemen denemedik. Sonra Öbür Gün oldu Yine eş denemesi yaptık Eşim İki Parmağını Soktu.Biraz Git gel Yaptı Ondan Sonra Denedikkk vee cuuupppp olmuştuuuBenim İkinci eş denemesinde olmuştuu valaa kuzumm. Sende Öyle Yapp. Eş denemesi vee ardından p.....s denemesi. Vee Vajinin Tamamenn Bitmesiii
Slm kızlar ben muma geçtim. şuan içimde üstümüde giydim oturuyorum. hani şu beyaz mumlar var ya ondan kaç cm dir bu bilen var mı?
aferin sana:) valla ben de hiç bilmiyorum onların boyutlarını 5-6 cm olabalir heralde ama bilene sormak lazım tabi[/Q
Almaz diyodum aldı vallaa mumu5-6 cm azmış ya inş. daha fazladır..
aferin sana:) valla ben de hiç bilmiyorum onların boyutlarını 5-6 cm olabalir heralde ama bilene sormak lazım tabi[/Q
Almaz diyodum aldı vallaa mumu5-6 cm azmış ya inş. daha fazladır..
inş fazladır cnm olsun o bile iyi alıştıkça artırırsın zaten
Cnm zevki surda kalsin demisinya acayip guldum valla dogru soyluon..eskiden bi hikaye duymustum kadinin biri kendine patlicani sokim derken tovbee neyse icerde kirilmis mis patlican o kadar etkilenmisimki hep aklimdadir oo..zevk olayini bizde bigun anlariz ins:)))baksana patlicana ble muracat ettirio:)))Bende almıyorum neticede ilişkiye girmiyorsunki zevki orda kalsın mecburiyetten yapılan bi iş gb geliyo bana, ilkinde banyo yaptım krem falan sürmüştüm o yüzden banyo yaptım ve banyodaykende abdes aldım. ama sonradan yapmadım.
bir yere bişey girdiğinde abdest alacak olsaydık afedersiniz burnumuzu karıştırdığımızda da abdest almamız gerekmez miydi:26:
Cnm zevki surda kalsin demisinya acayip guldum valla dogru soyluon..eskiden bi hikaye duymustum kadinin biri kendine patlicani sokim derken tovbee neyse icerde kirilmis mis patlican o kadar etkilenmisimki hep aklimdadir oo..zevk olayini bizde bigun anlariz ins:)))baksana patlicana ble muracat ettirio:)
hehe inş. umut inş. bakarsın bir gün bizde zevkini anlarızkimileri patlıcana müracaat ediyo, kimileri de kaçmak için bahane arıyo
öyle ama sonuçta oraya birşey giriyor.alınması gerek diye biliyorum ama emin değilim.içimde rahat etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?