- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #124.021
Caanim merhaba "bildigim kadariyla" oraya bisey girdiginde deil zevk suyu geldiginde ve cinsel iliskide alinior.....yani oraya bsey girmesede zevke geldigin dede gusul gerekior..ve hic birimizin zevk alarak yatigmizi zannetmiorum:/ en azindan simdilikoptumm cnm....
Kizlarrr bugun hbrleri izlediyseniz bilirsiniz boluda kaza oldu ve 10kisi vefat etti onlardan biride annemin amcasikayseriye annesini ziyarete geliodu babaannem ameliyata girecekti yarin ve hbr verdik ogluna istanbuldan kayseriye gelmekteydiki aci haberi aldk yarin babannem ameliyata girecek oglum nerde kaldi deyip duruyo ve herkez istanbulaa cenazeye gidio ben burdakilerle ilgilenicm kendinize iyi bakin dualarinizda unutmayon... Aklimdasiniz..
canım sen öğrenmedin henüz burdaki arkadaşlar bilir vaji biraz nazlıdır bazen nazı tutar almam da almam der sonra geçer nazı bir bakmışın ki bugün içeri almadığpı o 2 parmağı yarın rahatlıkla alır..moral bozukluğu yok selanın dediği gibi rahatla. yarın bir daha denersin. yarın denemeden önce nefes egzersizi yap..
kızlar dun akşam vaji denen olayı yendim ve yaptıgım egzersizler sayesinde eşimle cok rahat birlikte olabildik . darısı tum vajılılerın basına. ben kurtuldum sonunda ....
kızlar dun akşam vaji denen olayı yendim ve yaptıgım egzersizler sayesinde eşimle cok rahat birlikte olabildik . darısı tum vajılılerın basına. ben kurtuldum sonunda ....
Canım ya, şu nefes egzersizinin tam olarak nasıl yapıldığını anlatabilir misin sana zahmet...Ben şu an adet dönemindeyim de bitince başlıcam inş. ben de egzersizlere...bir türlü elim varmıyordu ama burada yapanları okudukça gaza geldim yapıcam artık ben de:)) Ama herşey doğru olsun istiyorum...
Slm kızlar ben muma geçtim. şuan içimde üstümüde giydim oturuyorum. hani şu beyaz mumlar var ya ondan kaç cm dir bu bilen var mı?
kiz deneme yapmadiniz mi????????????? valla benim adetim bitsin artik gözüm kapali yapicam karar verdim. bu bir sinav gibi.erteledikce zorlasiyor. sinavi nasil atlatiyoruz aynisi. böyle diyorum artik kendime. cocuk yapmak istiyorum ya mecbur bu yoldan gecceez
üç kulak çöpünü yan yana sıraladım.. streç flimle sabitledim... onunla yapabildim..pazartesi akşamı... dün akşam beyaz mumu bu sefer denedim olmadı... kulak çöplerini kalınlaştırarak devam etsem olur mu?? sanki mum daha sert gibi geliyor.. bir de mumdan önce 3 kulak çöpüyle egzersiz yapmadım.. hemen muma başladım.. yapmam mı lazımdı??
kiz deneme yapmadiniz mi????????????? valla benim adetim bitsin artik gözüm kapali yapicam karar verdim. bu bir sinav gibi.erteledikce zorlasiyor. sinavi nasil atlatiyoruz aynisi. böyle diyorum artik kendime. cocuk yapmak istiyorum ya mecbur bu yoldan gecceez
Güne gelin haberiyle başladık gözün aydın tebrikler canım:119::119::119::119::119:
Kizlarrr bugun hbrleri izlediyseniz bilirsiniz boluda kaza oldu ve 10kisi vefat etti onlardan biride annemin amcasikayseriye annesini ziyarete geliodu babaannem ameliyata girecekti yarin ve hbr verdik ogluna istanbuldan kayseriye gelmekteydiki aci haberi aldk yarin babannem ameliyata girecek oglum nerde kaldi deyip duruyo ve herkez istanbulaa cenazeye gidio ben burdakilerle ilgilenicm kendinize iyi bakin dualarinizda unutmayon... Aklimdasiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?