- 7 Haziran 2012
- 582
- 33
- 318
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.961
ilk fırsatta mikiye geçicem de işte bir türlü denk gelmiyor
hadi ama ben sende o enerjiyi hissediyorum. kocaman aparat kullanıyosun diyelim mikiyi mi alamicaksın?:=) senin gibi güçlü hatun yapar bence.. Ben senin yazdıklarını da okuyarak ilham almış bir insanım:) you are the championgüveniyorum sana. hemen bu gece dene bitsin bu olay..
teşekkür ederim canım iyi gaz verdin piyuuuuuuuuuuuubugün eşim izinli yine bir sorun çıkmaz da deneriz inşallah:26:
Kuzum bak hazırda bekliyorum ya halay başını kimseye kaptırmayacağım diye tetikteyim hadi bakalım bugün olur inş hayırlısıyla..
kıyamam sana bennnnn.bugün dünden kalma bir yorgunluk var hiç halim yok akşam miki olursa birde öyle uyuyakalabilirim geçen gün deneyiverseydik ne olcaktı sanki.
Tebrikler burada mı yendiniz yoksa doktora giderek mi?
bangy; merhaba. çok teşekkr ederim darııs başına. psikolojikman kendini hazırla. Az kaldı gelin olmana:) Bu yola girdin geri dönüş kaçmak yok artık:) ben kendim egzersizz yapamadım istersen böyle dene ki alış eşine. (istersen tabi) izin ver rahatla aç bacaklarını uzan eşin ellerini güzelce yıkasın. kayganlaştırıcı sürsün parmağına. usulca ittirsin orta parmağı sen nefes verirken tabi ve bolca ıkın. sonra bisüre içinde tutsun ki esnesin orası göreceksin olacak unutma bolca nefe al derin ve ıkın.
doktora gitmeyi cok düsündüm ama yurt disinda yasadigim icin buralarda bu konuyla ilgili doktor bulmak neredeyse imkansiz..
türkiyede birkaac doktor arastirdim ama hic cesaret edipte gidemedim..
Ben bu site sayesinde (egzersiz!!!!!!!!) sayesinde basardim!!
yardım edecek kimse yok mu(
yardım edecek kimse yok mu(
.................. teşekkürler..................... aminnnnnnnnnnn cümlemini mutluluğu daim olsunnnn
banad yardım lütfeeeeeennnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?