Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ilk fırsatta mikiye geçicem de işte bir türlü denk gelmiyor

hadi ama ben sende o enerjiyi hissediyorum. kocaman aparat kullanıyosun diyelim mikiyi mi alamicaksın?:=) senin gibi güçlü hatun yapar bence.. Ben senin yazdıklarını da okuyarak ilham almış bir insanım:) you are the champion güveniyorum sana. hemen bu gece dene bitsin bu olay..

teşekkür ederim canım iyi gaz verdin piyuuuuuuuuuuuubugün eşim izinli yine bir sorun çıkmaz da deneriz inşallah:26:

Kuzum bak hazırda bekliyorum ya halay başını kimseye kaptırmayacağım diye tetikteyim hadi bakalım bugün olur inş hayırlısıyla..

kıyamam sana bennnnn.bugün dünden kalma bir yorgunluk var hiç halim yok akşam miki olursa birde öyle uyuyakalabilirimgeçen gün deneyiverseydik ne olcaktı sanki.

merhaba babetya
evet dediklerini zaten uyguladık aynen. O et parçası dediğim yerin ortasında ıkınınca hafif açılır gibi olan bir delik var ordan girmek gerekiyormuş ben hep tam ortadan 90 derece açıyla giricem zannediyordum ama o delik tam ortada da deil birazcık aşağıda ve biraz eğimli ittirince giriliyor sadece. Yani dik girilmiyormuş. Ben daha onu bile bilmiyordum. Ama hem bu forum sayesinde hem de okuduğum kitap sayesinde öğrendim. Eşimle de iki parmak denemesi yaptık. Ben kendime 2 parmak yaptığımda da çok rahat değildim ama eşiminkilerle çok kasıldım gene. Canım acıyıcak gibi hissettim. Rahatça alamadım yani. Biraz daha egzersiz yapmam lazım anlaşılan. Ama dün adet oldum ve denemelere ara vermek zorunda kaldık. inşallah haftaya tam gaz devam edicez. İnşallah ben de ekim ayı gelinlerinden biri olucam

Merhaba Diamant
Egzersizlere başladıktan ne kadar zaman sonra yendin vajiyi merak ettim??
Ben eşimle iki parmak egzersizine kadar geldim ama onu da hiç rahat alamıyorum. Şu an adet olduğum için ara vermek zorunda kaldık ama haftaya devam edicez inşallah. Ne kadar zaman sürmüştü senin? Parmakla mı yoksa aparatla mı çalışmıştın?

Tebrik ederim canım,günler sonra ilk gelinimiz sen olmuşsun,görmedim ben onu,inşallah ayağını sürümüşsündür de devamı arka arkaya gelir güzel haberler alırız peşpeşe..

Son düzenleme:
herkese selamlar
ben tek parmakta çok rahatım ama iki parmağa cesaret edemıyorum orası çok dar gibi iki parmak nasıl girer bilemiyorum.eşimle egzersiz yapmak istedim ama olmadı ona güwenemedim acıtacağını düşündüm heralde olmadı yanı.hemen ardından kendim denedim çok rahattı.halimiz ne olacak bi fikrim yok.

merhaba kızlar. 2 aylık evliyim.. vajınusmusu araştırırken bu site ile karsılaştım.. buradan açık açık yazamıcam. bana özelden yardımcı olabilecek arkadaslar var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.. Zira benm sıkıntım sanırım biraz daha fazla...

arkadaşlar kaç zamandır giremiyorum netim yok... bu arada eski üyelerimizden canım arkadaşım mukix adlı üyemizin bebişi doğru... ALLAH ım herkese nasip etsin... herkese Rabbim şu hastalığı kolaylıkla yenmeyi nasip etsin ve boy boy bebişler versin (banada banada :)) )

egzersiz yapan arkadaşlar!ben egzersizden sonra gusül abdesti alıyorum o da har gün her gün olmuo.o yüzden egzersizleri aksatıorum her gün banyo yapmak uğraştırıo.siz gusül abdesti alıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…