- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #124.201
duygularını da anlatsana althea. senın ve esın o ankı duygularını ve su ankı degısımlerı. kızlar ıcın tevsık edıcı olacaktır bence.
babetyanındı sanırım kadınım oldum guzel kadınım aferın sana demıs esı. o hepımızı cok duygulandırdı ve yenemeyenler ıcın duygularınızı da anlatmanız cok ıyı olacaktır bence
işte beklenen haber sonunda geldi çooookk sevindim ,tebrik ederim darısı diğer kızlarımızın başına
Cikar kuzmm cikarrgit bugun kirmizi gecelik yatak.ortusu nevresim falan al los isiklarr veeeee senin dostun olan mumlar yak etrafa sloww da bi muzik ac kutlama yapp..hakettin sen hem kendini hem esini odullendir hadii bakimm
yehhuu biri daha yendi hadi kizlar sira sizde basta umuttt varr su yarisi bizde duzenleyelim valla ekim de baslio yarismaya katilmak isteyenler isimlerini yazsin parmakk kaldirsinn... Altheammm alisma.surecine hg.
İncim benim koca 2 gece daha kayıplarda.pazar günü ayda 1 kere denk gelen izinimiz bu hafta denk geliyor sonunda.sen action u ozaman görAlışma sürecide neymiş alıştık gitti sen ne yarışması düzenliycen kız şatilli bebek için deme yemezler ben daha küçüküm
canım süpersin süper çok hızlı ilerliyorsun 1i seni yemesin sen mikiyi yebundan sonraki denemende çok daha rahat olacaksın.nekadar bekletirsen okadar iyi bir de yapabilirsen içindeyken az az ileri geri yap,daire çizmeye çalış ve çıkartır çıkartmaz daha kalın olan aparatı yolla gitsin.derinliğinde sorun yaşıyorsan yanlış yöne itiyor olablirsin çünkü bende öyle oldu hep ilerlemediği zaman çıkartıp tekarar uğraşıyordum oluyordu
İnşAllah. Eminim sende gerçeğini yaparsın. Hadi bakalım. Bak athea başardı. Bizde başarırız inşAllah.Bu hafta başladım cnm, ilk gün kalemle yaptım sonra muma geçtim. inan sende yaparsın.
çok teşekkür ederim canımsizler destek olmasaydınız ne egzersiz yapardım ne bişey sizlerin çok büyük emeği var allah razı olsun hepinizden
İncim benim koca 2 gece daha kayıplarda.pazar günü ayda 1 kere denk gelen izinimiz bu hafta denk geliyor sonunda.sen action u ozaman görAlışma sürecide neymiş alıştık gitti sen ne yarışması düzenliycen kız şatilli bebek için deme yemezler ben daha küçüküm
Teşekkür ederimyıkamıyorum zaten 1-2 aydır sadece su kullanıyorum.Ya o değilde hsg istedi yine , çok korkuyorum anestezi verip yapın dedim ameliyat hanemiz çok yoğun dedi başka doktora sevketti gittiğim hastanede 250 yönlendirdiğinde 160 mış fiyatı.. anestezisiz yaptıramam ben sanırım:18::18::18::18:
hsg ne bılmıyorum valla kuzum. okadar doktorlara falan gıttım tup bebek zamanı ama bılmıyorum valla ınan :)))) ben de haftaya kaysrıye gelecem ıns. regl olmayı beklıyorum aylardır.acıbademe gelecem
heheh canım ben anlatmasam daha iyi,biraz kütük olduğumdan kötü bir örnek olurumben pozisyon ayarlayacaktım ne olduğunu anlayamadan miki içerdeydi zaten.tabi kaç defa sordum bilmiyorum oldu dimi? oldu mu?bak oldu dimi ama?eşim hissetmiyorum bilmem ki dedikçe kegeldeki gibi sıktım bıraktım ozaman hissetti demek ki olmuş.hani buz devrinde palamutun peşinde koşan bir hayvancık var ya palamutu bulunca nasıl gözleri parladıysa eşimin de gözler aynı oldu,hipnoz olmuş gibiydi.ben oldu mu dedikçe o çok iyi yaaaa dedi dedi durdu romantızımden zıyade komedi filmi gibiydik.sonrasında muzurluklara devam etti çocuk gibi şımardı.ben size haber vermeye çalışıyorum o klavyenin tuşlarına basıyor rahat bırakmadı bir türlü beni sorarsanız ben asıl zaferimi mumlarla çalışırken kazanmışım meğer.sanki miki herzaman olan bişeymiş gibi doğal geldi belki de umduğum acıları yaşamadığım içindir.Benim eşim herzaman duygusal ve şevkatliydi,hep destek çıkıyordu,hiçbir gün beni kırmadı,hiçbir gün bana sarılmadan uyumadı.hep alnımdan ve saçlarımdan öperdi dün de öyle uyuduk ama bu defa hepisnden güzeldi, yaklaşık 5 aydır taşıdığım yük üsütmden kalktı ve ben artık onun eşi olduğumu gerçekten hissediyorum.puzzle ın en buyuk parçalarından biri tamamlandı.Diğer parçalarını da olursa çocuklarımız tamamlayacak inşallah
Allah herkeze hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip.etsin ins....
amın sagolasın cumlemıze ınsaallah.
kayserılı hatunlar 4 yıl memlektınızının ekmegını yıyen arkadasınız kayserıye gelecek. bulusma fıkrımız vardı ???? musaıt olanlar ıle gorusebılırım
Ayyy ben isterim valaa ne zaman geliceksin.canm :))neden bilmiyorm ama bulusma fikri heyecanlandirio beni
Heheee mumların gücü adına, 1 mumdur 2 mumduriyim demi bakalım sen yendin darısı benim başıma arada yapıyorum şu ileri geriyi, mumu ve bekletmeyi senden öğrendim sağol cnm benim .....
Bak seeennn hemen bi ozguven patlamasi yasamisin kuzum senne alisma sureci alistik dio suna bak hele.benden once bebis yok sana once ablann yapcekk hehehe saka kuzummm saka.afferiimm sana valla sen hemen cupp alirsin artkin.
Bebek yarismasi diil egz asamasinda olanlara biz gaz vericez bir ay muhleti var ekimde baslasinlar ekim sonuna patir patir dokulsunler istiyorm onlarda kurtulsunlarrrrilk sira umutun olmali ona 1.ligi yakistirdim gitti
canım esıne nasıl bır benzetme yaptın yahu. ısyerınde kahka atacaktım nerdeyse. :)))))))
planlamadıgın bır gunde oldugu ıcın romantızm olmamıstır canım. gor bakalım bundan sonra romantızmı. ozellıkle ıkıncı deneme ıcın yanı pazar gunu ozel planlar yap. ozaman cok daha farklı olacaktır kesınlıkle hem senın ıcın hem esın ıcın.
mum konusunda ıse haklısın aslında. dokunmak ya da temas etmek bıle zorken mum ıle denemek sert dogal olmayan bırsey gercekten buyuk basarı.
vajılı bayanların eslerı genellıkle anlayıslı oluyor ama yıne de kırıcı oldukları anlar da oluyor ama sen en sanslı olanlardan bırıymıssın cunku sevgısını ve sefkatını daıma hıssettırmıs. ALLAH mutlulugunuzu daım etsın canım.
elbette farklı hıs olmustur hem senın ıcın hem onun ıcın. cıleklı yazmıstı onun doktoru ona demıs kı esın senı sahıplenmıyor gormuyor umursamıyor. sevgılı ıle es arasındakı fark nedır ? cınsellıktır demıs ona aıt olmaktır demıs benım olanı sahıplenırım dusuncesı vardır erkeklerde demıs. oyuzden tabıkı dun gece bırbırınıze daha aıt hıssetınız kendınızı. seks hersey demek degıl bır evlılıkte evlılıgı tamamlayan ya da bır erkegı bır kadını sevmeye ve sevgının kalıcı olmasına sebep cok etken var ama dedıgın gıbı seks onemlı bır parca puzzle de. ınsaallah puzzle nın tamamlanacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?