Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ay cok kiskandim simdi bende bisi yazcamda nasil sen kuki mikiyi yendiyi nerden nasl yazdn:26:

tabı ya durmayın artık beklemeyın gece gunduz. :))))) sen de o da nezamandır bekledınız bu gunlerı. zaman kaybetmemek lazım bos durmamak lazım :)))))

hsg ne bılmıyorum valla kuzum. okadar doktorlara falan gıttım tup bebek zamanı ama bılmıyorum valla ınan :)))) ben de haftaya kaysrıye gelecem ıns. regl olmayı beklıyorum aylardır.acıbademe gelecem

canım esıne nasıl bır benzetme yaptın yahu. ısyerınde kahka atacaktım nerdeyse. :)))))))

planlamadıgın bır gunde oldugu ıcın romantızm olmamıstır canım. gor bakalım bundan sonra romantızmı. ozellıkle ıkıncı deneme ıcın yanı pazar gunu ozel planlar yap. ozaman cok daha farklı olacaktır kesınlıkle hem senın ıcın hem esın ıcın.

mum konusunda ıse haklısın aslında. dokunmak ya da temas etmek bıle zorken mum ıle denemek sert dogal olmayan bırsey gercekten buyuk basarı.

vajılı bayanların eslerı genellıkle anlayıslı oluyor ama yıne de kırıcı oldukları anlar da oluyor ama sen en sanslı olanlardan bırıymıssın cunku sevgısını ve sefkatını daıma hıssettırmıs. ALLAH mutlulugunuzu daım etsın canım.

elbette farklı hıs olmustur hem senın ıcın hem onun ıcın. cıleklı yazmıstı onun doktoru ona demıs kı esın senı sahıplenmıyor gormuyor umursamıyor. sevgılı ıle es arasındakı fark nedır ? cınsellıktır demıs ona aıt olmaktır demıs benım olanı sahıplenırım dusuncesı vardır erkeklerde demıs. oyuzden tabıkı dun gece bırbırınıze daha aıt hıssetınız kendınızı. seks hersey demek degıl bır evlılıkte evlılıgı tamamlayan ya da bır erkegı bır kadını sevmeye ve sevgının kalıcı olmasına sebep cok etken var ama dedıgın gıbı seks onemlı bır parca puzzle de. ınsaallah puzzle nın tamamlanacaktır

Heheee mumların gücü adına, 1 mumdur 2 mumdur iyim demi bakalım sen yendin darısı benim başıma arada yapıyorum şu ileri geriyi, mumu ve bekletmeyi senden öğrendim sağol cnm benim .....

bak ben okadar alışmışım ki mumlara mikinin olduğunu bile kabullenemedimbu hızla gidersen senin halayın da yakındırbekletme aşamalarını ben de sessizcekimsesizce ve zealeadan öğrenmiştim en faydalı bilgilerden biri bu oldu ben de onlara teşekkür ederim tekrar

heheh korkularımızın üsütne gitmezsek onlar gelir bizim üstümüze çöker incim.ben 1-2 yıl kadar bebek düşünmüyorum ama kısmet şimdiki düşüncem bu yönde.Allah isteyen herkese nasip etsin bebişler eylül bitiyor ben de kuyruğundan yakaladım.ekim ayı şimdiki egzersizcelere uğur getirir onlar da yener inşallah

romantizmden eser olmadığını söylemiştim başka zamanlar çok daha duygusal anlar yaşamıştık ama en özel anlarım hep neşeli geçti.evlenme teklifinde ışıkları kapatmış mumlar yanıyor ben ışığı neden kapattın demişim adam evlenme teklif ediyor kütük ben adama ne diyorumartık gerçekten karı koca olmuşuz ama ikimiz de ne şebeklikler yaptık ki eşimi o karaktere benzettimeş konusunda gerçekten çok şanslıyım ağız tadıyla kavga bile edemediğim bir eşim var Allah bozmasınBeni herzaman okadar sahiplenmiş ki dün gece çok farklı bir duygu seline kapılmadım.

Cnmyaa mutlulugun kelimelerine o ladar yansioki :) eş konusunda o kadar sanslisinki gercekten biz iki kere denemeye kalktik ikiside kavgayla bitti o an o kadar gergin sinirli suratsiz ve isteksizki nasil olcak bilmiorum sastim kaldim karsi tarafi yardimi cok onemli gercekten sevkatli sabirli ve sevgi dolu olmasi cok onemli benim dr um ble esimden sevkatli bu yuzden ikinci seansta hic korkmadan rahatca hic hissetmeden o maketi alabildim ..esim yuzunu asmiş robot gbi yatip her an patlicak bomba gbi sinirli gel oturuosan otur demisti ilk denemeye kalktigmizda ..bilmioru. diorumya dr ble ondan sevkatli onadami bi iki milyar versem bilmiorum ((

Geçen gün biryerde beyaz mumlar yanıyordu tv demi nerde hatırlamıyorum şimdi eşimle gördük,diyorum mumlarla aramızda öyle bir bağ oluşmuşki görünce içim kıpır kıpır oldu

canım ya ALLAH mutlulugunu daım etsın. ne dıyeyım vajılı olsun ya da olmasın sen sanslı gruptansın demekkı. hepımızın esı boyle degıl yanı. herkese daha mutlu ve guzel gunler yıllar dılıyorum.

anammmm ne romantıksın sen oyle :)))))) ısıklar neden sonuk ha.ç yeter guldurme daha fazla benı. herkese rezıl olacam burda :))))

Bacım erkeklerde sona doğru oluyor o,son gece ben kendimi hazırlamak için eşime pek pas vermedim küsmüş bana ,hazırlandım mum içimde yanıma çağırddım yanaşmak istemedi ben de dedim bu kadar hazırlandım ya bu akşam olacak ya da bundan sonra uğraşamam dedim tatlı bir dille tabii,başladık ve oldu,nasıl yaklaşıyorsun bilmiyorum ama biraz işve cilve yapsan,erkekler de haklı çünkü sürekli hayal kırıklığı yaşadıklarından artık birdaha üzülmek istemiyorlar..

umuut hadi sira bizde bak ama ben eylüle yetisemicem :))) regliyim artik ekimi baslatalim bari hehehe

Inan ekime kalmak istemiorum desem cnm her gecen dakika beni sikio bunaltio tatlim ins en kisa surede herkesler kurtulur o huzura erer ne pis bir seymis bu yaaa sülük gbi yapisio valla...oyle bi durumdayimki su 10 gundur ne evden cikiorum ne kendime bakiorum ne kimseyle gorusuorum her seyimi kurtulucagm zamana endeksledim ...hic bsey yapmak istemiorum...

Onuda yaptim cnm onuda denedim...ben yaklastigimda oldu gecen gece giyindim guzelce en sevdigi geceligi(( ellesiom dokunuorum konusuorum yok robot bildigin kütük nuh dioda kiprasmio ne yapsamki daha...

darisi sana umutt. cok düsünüyorsun kukumav kusu gibi. tahterevalli'yi dengelemeye calis, biriniz yukarida biriniz asagida olmuyor. sen de sevkatli ol esine. en zorunu yaptin, en basitinden dolayi umutsuzluga düsme. ne olabilir, ne kadar sürebilir böyle... bekleyecegin zaman cok degil.

Umutt takma bu kadar kafana cnm. bak eşlerde oluyormuş öyle, bence oluruna bırak bi müddet. Bunu kötü geçen bir süreç gibi düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…