- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #124.381
Ben 3 parmagimida sokabildim ama bekleme yapmadan ama esimle iliskiye gelince olmuyorEmlayla bile olmuyor iskence cekiyorum sanki pe...isin yaridan fazlasini alabildim sadece
kızlar kayganlaştırıcı kremlerin çok etkisi oluyormu? 2 parmak denedik demiştimya eşimle 1 kere denedik. bu akşam kremle birlikte p.. denesem olurmu? kremi daha önce hiç kullanmadım.
kızlar ıkı sene sonunda ıkı haftadır hiçççççç yapamıcam dedıgım şeyleri yapıyorum.bu forma gerçekten bana rabbım yolladı:))))))))))sebep olcak hepimiz için yupysssssssss
kuzum başınız sağolsun. babaanneye de geçmiş olsun, okudum ama yazamadım bir türlü. ameliyat iyi geçmiştir umarım babaanne nasıl şu an? sen nasılsın??
yaptımmmmmmmm çok şükür oldu bitti sonunda hiç acımadı hemde hiçççççç
boşu boşuna bunca ay eziyet çekmişim sonunda bitti artık beynimi kemiren o sorun yooookkkkk:))))):))))):))))))
resmen haykırmak istedim burada kimseye söyleyemiyorum kendi kendime gülüp konuşuyorum
birde yapamayanlarda okuyup görsün istedim rahat olsunlar acı yok acı yok acı hiç yokkkkk:):):):):):)
yaptımmmmmmmm çok şükür oldu bitti sonunda hiç acımadı hemde hiçççççç
boşu boşuna bunca ay eziyet çekmişim sonunda bitti artık beynimi kemiren o sorun yooookkkkk:))))):))))):))))))
resmen haykırmak istedim burada kimseye söyleyemiyorum kendi kendime gülüp konuşuyorum
birde yapamayanlarda okuyup görsün istedim rahat olsunlar acı yok acı yok acı hiç yokkkkk:):):):):):)
Canmm tebriklerrrrr halaylar sanaa gelsinn
:92::92: :92::92: :92: :92:
Canm o his normal zamanla azalio yada biz alisioruz.bana bir ay.oldu halen daha var ama daha az ona takilma gececk alistikca mumkunse bir gun durup bir gun deneyinki iyce pekissin..cokkk sevindmm ayaklarini sicak tutt lohusa sayilirin artikinayyyyy yaaaa çok mutluyummm:)) o halay işaretlerini bulamamıştım siz yptınız cok iyi oldu:))) o basınç hissini de yendik mi tamamdır bir kaç kere yaptık ama sanki içime hava doluyo:))) ne kadar zamanda normale döner ki
Napion canmm nasilsn ikinci deneme ne zaman
esin ne durumdaa heyecanlanio muu.bide msj aldm cvp yazamadm kuzum saol yardm icin ne yazcagimi bilmiom ama yazmak istiyom dur yaziyimm
1.burdaaaa2. de belli oldu zeyzeyzeyzey 3. aranıyor....Egzersizciler nerdesinizzzz haydiiiiiinnnnn Umuttttttt oyum sana kuzum
Sen suss bakim 1.belliymiss :))hadeee yenii baslio
1.umutt
2.mormutluluk
3.yenievliyimm
Sizler listedesinz kislar ona gore baska yarismak isteyen kimler varsaa soleyin althea ben ve dierleri her konuda yardimci olmaya haziriz kizlarr haa gayrettt
Eeee 11.5az diil ustunede miki :))))Ben iyiyim c son iki uc seferdir emla krem egz denemeden yapioz sukurr sadece hiz olayi olmuyp oda zamanla olacak siz gitgel yaptinzmi nasildi icine bo... :)))))yavrum benim ikinci deneme kısmetse yarınayda sadece 1 kere izinlerimiz denk geliyor o da yarın.sabahtan akşama kadar evdeyiz ohhh ohhhh az önce vajıyı inceledim de baya genişlemiş yahu sen nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?