- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #124.401
Canmm tebriklerrrrr halaylar sanaa gelsinn
:92::92: :92::92: :92: :92:
Canm o his normal zamanla azalio yada biz alisioruz.bana bir ay.oldu halen daha var ama daha az ona takilma gececk alistikca mumkunse bir gun durup bir gun deneyinki iyce pekissin..cokkk sevindmm ayaklarini sicak tutt lohusa sayilirin artikinayyyyy yaaaa çok mutluyummm:)) o halay işaretlerini bulamamıştım siz yptınız cok iyi oldu:))) o basınç hissini de yendik mi tamamdır bir kaç kere yaptık ama sanki içime hava doluyo:))) ne kadar zamanda normale döner ki
Napion canmm nasilsn ikinci deneme ne zaman
esin ne durumdaa heyecanlanio muu.bide msj aldm cvp yazamadm kuzum saol yardm icin ne yazcagimi bilmiom ama yazmak istiyom dur yaziyimm
1.burdaaaa2. de belli oldu zeyzeyzeyzey 3. aranıyor....Egzersizciler nerdesinizzzz haydiiiiiinnnnn Umuttttttt oyum sana kuzum
Sen suss bakim 1.belliymiss :))hadeee yenii baslio
1.umutt
2.mormutluluk
3.yenievliyimm
Sizler listedesinz kislar ona gore baska yarismak isteyen kimler varsaa soleyin althea ben ve dierleri her konuda yardimci olmaya haziriz kizlarr haa gayrettt
Eeee 11.5az diil ustunede miki :))))Ben iyiyim c son iki uc seferdir emla krem egz denemeden yapioz sukurr sadece hiz olayi olmuyp oda zamanla olacak siz gitgel yaptinzmi nasildi icine bo... :)))))yavrum benim ikinci deneme kısmetse yarınayda sadece 1 kere izinlerimiz denk geliyor o da yarın.sabahtan akşama kadar evdeyiz ohhh ohhhh az önce vajıyı inceledim de baya genişlemiş yahu sen nasılsın bakalım
Eeee 11.5az diil ustunede miki :))))Ben iyiyim c son iki uc seferdir emla krem egz denemeden yapioz sukurr sadece hiz olayi olmuyp oda zamanla olacak siz gitgel yaptinzmi nasildi icine bo... :)))))
hahahah bana ne bana neee ben yarışmanın hırsıyla yendim belkibence 1i7beni de her an süpriz yapabilir kız inci şu umutun kocasına bir operasyon mu düzenlesek çok üzdü bu kızı
tebrikler canım gözün aydın
seninde gözün aydın:))) cok mutluyum yaaa :)) darısı burda olan ve olmayan herkesin başına inşallah:)) ya birsey soracagım sende de git gel yapmaya çalışırken basınç oluyo mu ne kadara gecer acaba cok ama cok yavaş gidip geliyoruz şimdi
Canm o his normal zamanla azalio yada biz alisioruz.bana bir ay.oldu halen daha var ama daha az ona takilma gececk alistikca mumkunse bir gun durup bir gun deneyinki iyce pekissin..cokkk sevindmm ayaklarini sicak tutt lohusa sayilirin artikin
sağol canım biz kurtulduk darısı arkadaşların başına inşallahcanım egzersizlerde basınç oluyordu ama miki de olmadı.biz doğru düzgün ileri geri de yapmadık yavaş yavaş yaptık o sayılmaz şimdilik basınç sorunum yok ama ilerdediğimde ne olur zaman gösterecek:26:
Yawrular sanki benden bahsettiniz hemen geldim :))) pek giremiom tel zor laptop bozzuldu daneyse benim kocise pusu hazirlionuz hrehal:)) ohhh canima degsin valla cani ne zaman isterse uzanmisim almisim 11 cm lik maketimi icime yatiorum yarim saattir 1 saat var gelmesine o gelene kadar maketimle onu aldatmaya devam edimmm ben bu basinc ilk sokunca acyip ama suan rahatim bde cikarirken icim disima cikio sankii beee
Althea eet bende basinc oluyo ilk giristee benm vaji darms ondan olabilir bude girdikten sonra gitgelde pen..in bi bogum kadari girmio yani girioda basin yapio rahme rahatsz oluyorm zamanla gecerms o da. Girerke. Ve cikarkende huylanti oluyoumuutt cnmm aferm sana pes etmk yokk yola devam kocis bilir sen yen de ins bugunn olur cnm yoksa elimize alcaz bis.Yawrular sanki benden bahsettiniz hemen geldim :))) pek giremiom tel zor laptop bozzuldu daneyse benim kocise pusu hazirlionuz hrehal:)) ohhh canima degsin valla cani ne zaman isterse uzanmisim almisim 11 cm lik maketimi icime yatiorum yarim saattir 1 saat var gelmesine o gelene kadar maketimle onu aldatmaya devam edimmm ben bu basinc ilk sokunca acyip ama suan rahatim bde cikarirken icim disima cikio sankii beee
umut şuanki halimizle 1 ay öncesini düşünüyor musun?sen doktora gitmeye çekiniyordun şimdi 11cmle mutlusunmikiyle buluşman çok rahat geçecek o konuda şüphen olmasın baktık senin kocanın düzeleceği yok inciyle aklını başına getirelim dedik aklım hep sende inan ki.sen de kurtulsan kendimkinden fazla sevincem herhalde.ben medilim havada halayı bekliyorum.hadi umut bastır şu kocanı kadının fendi erkeği yendi dedirt bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?