- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #124.441
zeyzey ve sade ikinize de tebirkler
Canimm cok saol Allah razi olsun.babannem ameliyati iyi gecti sukur durumuda iyi.canm bende seni goruyorm ama bi yazamiyorumki kizlara cvp verip cikiorm yardimim dokunsun die.ben iyiyim canm denemeler iyi gidio.ins artk jel.emlayi biraktik esim.istemio sukur oluyo biraz gitgel yavas oda duzelecek ins.zqman buldukca da egz yapiorm gunduzleri kasilmalar sifira insin die.senn nasillsn canm
oleeeeyy!!! gözünaydın, allah başka dert vermesin!! halaylar sanaa
doluluk hissi o. patlayacakmış gibi olma :))) bende de olmuştu ama korkma zamanla alışacaksın buna. ilk seferinde tamamen alınca içerde beklet eşini aparat gibi. kas gevşet kas gevşet. bu şekilde doluluk hissine alışırsın. sonra gitgellere başlayınca alışacaksın. alışkın olmadığımızdan o doluluk hissi beraberinde idrar hissini de getiriyor. ona da zamanla alışılıyor. her şey normal, moralini bozma, gayet iyi gidiyorsun. halayını çekeceğiz yakında.
arkadaşlar bir senelik evliyim sizlerin sayesinde okuyup okuyup iki haftadır egzersiz yapıyordum. Allah a şükür bugün başardım hepinizden Allah razı olsun... kocaman öpüyorum hepinizi...:))
yok cnm ileri geri parmakla yapabiliyoruz rahatça, ama miki de sadece giriyor ve çıkıyor git gel yok bikaç kere gir çık yaptık sona ulaşmak için ama olmadı sanırsam tam rahat değilim
:))))) çok sağol:))) senin yapalı olu biraz o basınç hissi geçti mi
çok çok çok teşekkür ederim:))))) herkese soruyorum :) o basınç hissi ne zaman gecer...
bunun süresi herkeste farklı, çünkü hepimizin korku düzeyi, vücudu, kasma süresi vb. farklı. kimisi 1 ayda alışıyor kimisi 3 ayda. bunun standart bir süresi yok. ama şu önemli, günaşırı yaparsan ilk zamanlarda, bu hisse alışman daha çabuk oluyor. ben eşim nedeniyle sık deneyemiyordum alışma sürecim çok uzadı. 1 ay da tatil nedeniyle zorunlu ara vermiştik, onun dönüşünde çok zorlandım. şimdi yeneli 4 ay olmak üzere ancak alıştım diyebilirim. biraz psikolojime de bağlı oluyor kafam rahat olduğu günler her şey yolunda gidiyor ama kafam bozuksa hala kastığım ya da bu basınçtan rahatsız olduğum oluyor. yendin ya, önemli olan bu. şimdi alışma sürecine geçtin, zamanla her şey oturacaktır. ben alışma konusunda kötü bir örneğim, ne kadar sık yaparsan o kadar çabuk alışırsın.
Aynenn Kuzum Sana Katılıyorum. Ne kadar Çok Yaparsan Alışman O kadar Çabuk oluyo. Ben Kendimi Hiç Söylemiyim Şimdiii hahahhahah.Kuzumm Anladınn sennnn
kızlar tebrik ediyorum ikinizi de çok sevindim,inşallah yarın da gelinlerimiz çıkar da eylül kapanışını yarın yaparız yeni gelinlerimizle,maşallah eylül çok bereketli bir aydı ben dahil çok gelin çıktı...
bunun süresi herkeste farklı, çünkü hepimizin korku düzeyi, vücudu, kasma süresi vb. farklı. kimisi 1 ayda alışıyor kimisi 3 ayda. bunun standart bir süresi yok. ama şu önemli, günaşırı yaparsan ilk zamanlarda, bu hisse alışman daha çabuk oluyor. ben eşim nedeniyle sık deneyemiyordum alışma sürecim çok uzadı. 1 ay da tatil nedeniyle zorunlu ara vermiştik, onun dönüşünde çok zorlandım. şimdi yeneli 4 ay olmak üzere ancak alıştım diyebilirim. biraz psikolojime de bağlı oluyor kafam rahat olduğu günler her şey yolunda gidiyor ama kafam bozuksa hala kastığım ya da bu basınçtan rahatsız olduğum oluyor. yendin ya, önemli olan bu. şimdi alışma sürecine geçtin, zamanla her şey oturacaktır. ben alışma konusunda kötü bir örneğim, ne kadar sık yaparsan o kadar çabuk alışırsın.
praaavooo diyorum, başka bişey demiyorummaşallah
Sağoll KuzummmVala Napim İştee Alışmak İçinn Hiç Durmadımm. Süreklii Çalıştımmm Ama Değdide. Şuann Çok iyiyimm..
maşallah maşallah:)) şimdi de bu konu da darısı basıma:)))
İnş Canım. Seninde yapman gerekenn şey bu. Hiçç durmaaa. Benim ki bazen 1 Günde 3'ü Buluyodu o kadar yaniiiAçık Oldu Biraz amaa . Bilgilendirmek Amacıylaa söyledim. Bak Daha 1 ay olmadan şuan da acayip rahatım. Bununda sebebi tabi kii Hiç Durmadannn Yapmam olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?