- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #124.461
arkadaşlar bir senelik evliyim sizlerin sayesinde okuyup okuyup iki haftadır egzersiz yapıyordum. Allah a şükür bugün başardım hepinizden Allah razı olsun... kocaman öpüyorum hepinizi...:))
cok teşekküür ederim herkese nasip olur insallah:)
günaydın kızlarrrrrrrdaha yüzümü yıkamadan foruma koştum gelin var mı diye.sekerpare ve umut özellikle sizleri çok merak ediyorum.Bugün Eylülün son günü hadi ucundan yakalayın.bugün de inşallah gelinler patır patır dökülür güzel Allahım burda tecrübeliler her detayı anlatıyor zaten neyse o.basınç varsa var,yanma olacaksa olacak ve acı yooooookkkkkk diyorlar.bunlar sizi korkutmamak için değil gerçekten öyle siz de en kısa zamanda gelin çıkınca anlayacaksınız.bu yüzden lütfen zaman kaybetmeyin.her geçen gün evliliğinizden ve mutluluğunuzdan çalıyor.eninde sonunda olacak bişey için ertelemeye değer mi?kızlık zarı korkusu olanlar kızlık zarı benim burayı bulmadan önce tahmin ettiğim balon gibi patlayacak birşey değilmiş egzersiz yaptığım için bende gelmedi bile gelenlerden de 1-2 damlacık bişeymiş.elimiz kesildiğinde bile daha çok kanıyor düşünün yani.hayırlı haberlerinizi bekliyorum canlarım.
Olmuyo girmiyo 2.bekletiyorum regl yeni bitti şimdi 2.rahattı oda zor olmaya başladı niye
Mrb arkadaşlar
4 aydır evliyim,3 dr gittim 2 si zarın cok etli ama operasyon grektirecek kadar degil dedi. dieri vaji oldugumu yani zarda bi problem olmadıgını soledi. dün uyuyamadım sinirlendim işaret parmagımın ilk bogumuna kadr yerleştrdım ama devam edemiyorum korkuyorum zar etli ve yüksek kenarlı dedıkleri için.. of offf çaresizim anlayacagınız.. bizi bizden başka kimse anlayamaz.. evli arkadaşlarımla soruyorum beni anlamıyorlar çok basit rahat ol diyolar ama şuan o parmagın tamamını almam imkansızmış gibi gelyor bana.. İnş aşarız bu saçmalığı
kızlar 2. denemeyi yaptık oldu ama yine ileri geri yapamdım henüz.o dediğim mikinin başının deydiği yer yine zorlanıyor sanki yanıyor.yönünden şüphe ettiğim için şekilden şekile girdim ilk gün plansız olduğunda daha kolaydı sanki:26:gün içinde 1-2 deneme daha yapmaya çalışıcam ki alışsın
kızlar 2. denemeyi yaptık oldu ama yine ileri geri yapamdım henüz.o dediğim mikinin başının deydiği yer yine zorlanıyor sanki yanıyor.yönünden şüphe ettiğim için şekilden şekile girdim ilk gün plansız olduğunda daha kolaydı sanki:26:gün içinde 1-2 deneme daha yapmaya çalışıcam ki alışsın
günaydın kızlarrrrrrrdaha yüzümü yıkamadan foruma koştum gelin var mı diye.sekerpare ve umut özellikle sizleri çok merak ediyorum.Bugün Eylülün son günü hadi ucundan yakalayın.bugün de inşallah gelinler patır patır dökülür güzel Allahım burda tecrübeliler her detayı anlatıyor zaten neyse o.basınç varsa var,yanma olacaksa olacak ve acı yooooookkkkkk diyorlar.bunlar sizi korkutmamak için değil gerçekten öyle siz de en kısa zamanda gelin çıkınca anlayacaksınız.bu yüzden lütfen zaman kaybetmeyin.her geçen gün evliliğinizden ve mutluluğunuzdan çalıyor.eninde sonunda olacak bişey için ertelemeye değer mi?kızlık zarı korkusu olanlar kızlık zarı benim burayı bulmadan önce tahmin ettiğim balon gibi patlayacak birşey değilmiş egzersiz yaptığım için bende gelmedi bile gelenlerden de 1-2 damlacık bişeymiş.elimiz kesildiğinde bile daha çok kanıyor düşünün yani.hayırlı haberlerinizi bekliyorum canlarım.
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Yaptımmmmmmmmmmmmmmmm sonunda başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
11 ay sonra yapabildim emeği geçen herkese yüzlerce, binlerce, milyonlarcaaaa teşekkürler...
2 kere denedim yaptım ama hiçç acımadı ilkinde çok azıcık başında sonra hiç acımadı, tedayları yazarım sonnra şimdi çıkmam lazım. Allahımm çeken herrkesi bian önce kurtarır inşallahh.........çokkkkkkkkkkkk mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canım benım çok sevındım adınaaaaa geçmiş olsun süpersineylül gelinimiz oldun :))))))) ayagını sürü kız bızde gelelım ardından tez zamanda muck muck mutlu oldum ya :))))
canım benım çok sevındım adınaaaaa geçmiş olsun süpersineylül gelinimiz oldun :))))))) ayagını sürü kız bızde gelelım ardından tez zamanda muck muck mutlu oldum ya :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?