- 3 Ağustos 2012
- 389
- 1
- 96
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #124.461
şeker kız, sanırım sizin pozisyonda sorun var. eğer sen altta yapıyorsan birazcık ayağından güç alarak poponu kaldır tamamı girecektir o zaman. ya da üstte dene. eşine yüzün dönük ya da sırtın dönük yapabilirsin, hangisinde rahat edersen artık. öyle az kaldı ki, ekip olarak dizildik, halayını çekmeye hazırız
kızlar bir süredir bu konuyu takip ediyorum.acaba ben de vaji miyim diye düşünüyorum.4 yıllık evliyim 21 aylık bir oğlum var.evliliğimizin ilk zamanlarında maalesef çok zor oluyordu ilişkiye girmemiz.ben çok ağrı sancı hissediyordum.hatta bazen p.... giremiyordu bile.ben bu süreçte hiçbişey yapmadım.sürekli ağlıyodum ama...allahtan eşim çok anlayışlı olsun önemli değil dedi.ama ben ağrıyor dedikçe yapmak istemedi o da....son 2 haftadır ben de sizin gibi egzersiz yapayım dedim.egzersizle oluyor.ancak ilişki de sanırım kastığım için bir baskı yanma ağrı hissi oluyor.vaji miyim değil miyim anlamadım...
:)))) bende seni örnek alıyorum artık kendime :)) durmam daha 8 ay gecti arayı kapatmam lazım:))))
Kizlar ben malum esimi beklerken kac gundur bos durmim die bi ugras icindeydim goz kalemi rimel allik derken :)) maketide soktum vallaha cok komik yaaa bi yere daysnip aciooo die cekiodum meger bi iki tik ittinmi gdiomuss berayi' imiiiin dedigi gbi dr soktugunda bse anlamamistim anestoldandi demekki bde basinc oluyo kaslar gergin ondan heralde neyseee iste hedefim kendimde sokabilmekti olduduramiom simdi odaya kaciom ikide bir insan bi hos oluyo surekli bi girdigni izleme hevesi
yaptımmmmmmmm çok şükür oldu bitti sonunda hiç acımadı hemde hiçççççç
boşu boşuna bunca ay eziyet çekmişim sonunda bitti artık beynimi kemiren o sorun yooookkkkk:))))):))))):))))))
resmen haykırmak istedim burada kimseye söyleyemiyorum kendi kendime gülüp konuşuyorum
birde yapamayanlarda okuyup görsün istedim rahat olsunlar acı yok acı yok acı hiç yokkkkk:):):):):):)
Tatlim zaten ben yarisma baslattim 11 Ekim son gün 1. Althea oldu.. 11 Ekimden sonra yeni bi yarisma baslatirsinKizlar ekim sonuna kadar yarisma var egz basladinizz sayiyoruzz bakalimm kimler bir ay icinde vajiye son verecek varmisinizz yokmusunuz yarisa katilmak isteyen.parmakk kaldirsin
umuutt senn kafadan yaziyoruzz listeye habern ola kuzumm
evet canım çıkışı ben de sevemedim.çok gıcık bir his.sanki orda bişey vakumluyor ve çıkarken sürtüyor gibi garip bişey.:26:
şeker kız, sanırım sizin pozisyonda sorun var. eğer sen altta yapıyorsan birazcık ayağından güç alarak poponu kaldır tamamı girecektir o zaman. ya da üstte dene. eşine yüzün dönük ya da sırtın dönük yapabilirsin, hangisinde rahat edersen artık. öyle az kaldı ki, ekip olarak dizildik, halayını çekmeye hazırız
kızlar siz cekmeyin bırakın o kendi cıkar biraz sabredin yada duramıyosanız ıkının
arkadaşlar bir senelik evliyim sizlerin sayesinde okuyup okuyup iki haftadır egzersiz yapıyordum. Allah a şükür bugün başardım hepinizden Allah razı olsun... kocaman öpüyorum hepinizi...:))
cok teşekküür ederim herkese nasip olur insallah:)
günaydın kızlarrrrrrrdaha yüzümü yıkamadan foruma koştum gelin var mı diye.sekerpare ve umut özellikle sizleri çok merak ediyorum.Bugün Eylülün son günü hadi ucundan yakalayın.bugün de inşallah gelinler patır patır dökülür güzel Allahım burda tecrübeliler her detayı anlatıyor zaten neyse o.basınç varsa var,yanma olacaksa olacak ve acı yooooookkkkkk diyorlar.bunlar sizi korkutmamak için değil gerçekten öyle siz de en kısa zamanda gelin çıkınca anlayacaksınız.bu yüzden lütfen zaman kaybetmeyin.her geçen gün evliliğinizden ve mutluluğunuzdan çalıyor.eninde sonunda olacak bişey için ertelemeye değer mi?kızlık zarı korkusu olanlar kızlık zarı benim burayı bulmadan önce tahmin ettiğim balon gibi patlayacak birşey değilmiş egzersiz yaptığım için bende gelmedi bile gelenlerden de 1-2 damlacık bişeymiş.elimiz kesildiğinde bile daha çok kanıyor düşünün yani.hayırlı haberlerinizi bekliyorum canlarım.
Olmuyo girmiyo 2.bekletiyorum regl yeni bitti şimdi 2.rahattı oda zor olmaya başladı niye
Mrb arkadaşlar
4 aydır evliyim,3 dr gittim 2 si zarın cok etli ama operasyon grektirecek kadar degil dedi. dieri vaji oldugumu yani zarda bi problem olmadıgını soledi. dün uyuyamadım sinirlendim işaret parmagımın ilk bogumuna kadr yerleştrdım ama devam edemiyorum korkuyorum zar etli ve yüksek kenarlı dedıkleri için.. of offf çaresizim anlayacagınız.. bizi bizden başka kimse anlayamaz.. evli arkadaşlarımla soruyorum beni anlamıyorlar çok basit rahat ol diyolar ama şuan o parmagın tamamını almam imkansızmış gibi gelyor bana.. İnş aşarız bu saçmalığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?