Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ohh kurtuldun sende:) darısı diğer arkadaşların başına.. tebrikler

hadi kızlar egzersiz yapan kazanır:)

süpersin cnm ya çok sevindim valla kız detayları bekliyoz bir an önce hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun halaylar sana gelsin tey tey tey olleyyyyy

Tebrikleeeeeeeerrrrrrrrr

yaw sen ne pimpirikli bi hatunsun!!! penisin yarısıyla 1cm dışarda kalması aynı mı?? yarısı dediği zaman muhtemelen girişte takılıyor, hani girişte aşamadığımız bir nokta var ya, başını alıp orda kalıyor. çünkü biliyorsun azıcık da olsa orda yanma oluyor ve panikleyip eşini itebiliyorsun. yendikten sonra tamamının girmemesi genelde kadının konumundan kaynaklanıyor. alttaysan biraz popo kaldırınca mesela tamamı giriyor. ya da üstte olursan da tamamı garanti. gitgel yapılabiliyorsa tamamı girmiş girmemiş önemli değil. buna takma allasen, bak kalkıp kayseriye gelcem, tepene gözetmen mi istiyon yendim mi yenmedim mi diye hee

sen panikleme arkadaşların da kafası karışmasın. yarıda kalanların genel problemi pozisyon oluyor. şekerpare de onu kısa sürede aşacaktır. gayet iyi gidiyor.

merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım ve bu sayfayı gordugume gercekten cok mutlu oldum. ve sizden yardım istiyorum lutfen bana yardım edin kızlar.
kızlar 2 aylık evlıyım ama hala esımle birlikte olamadık acıkcası boyle olacagını hıc dusunmemıstım cunku 4 yıl sevgilim 2 yıllık nişanımdı. sevgiliyken ve nşanlıyken sev... mişliğimiz olmustu ama beraberlıgı hep evlendıgımız zamana bırakmıstık. evlendıgımı gece ben cok yorgun oldugumdan ertelemıstık sonra sabahında herey guzeldı tam ona sıra gelmıstıki kaldım ole kasıldım aglamaya baslayınca sagolsun kocam tamam sonra yaparız dedı ve bugune geldık. zorlamıyor ama biliyorum ki istiyor oda herkes gibi olalım istiyor. ben onu bu kadar cok severken neden olmuyor ?

evet canım cok arastırdım..o sözler dediğin gibi ne fırtınaar kopardı bende anlatamam.. kalın dese okadr itici gelmezdi ama direk etli ve acıklık normalde 10 mm olur senınkı 5 mm dedi, olsa bile cok kanar işte buraya gelin gerekirse dikiş atarz hatta dediğin gibi operasyon geçirerek aşabilecegimi kesinlikle vajinusmus olmadıgımı soyledi.. bugun 2. denememde işaret parmagımın ikinci bogumuna kadr geldim ve ondan sonrası daha rahat daha acık gibi yani zarı geçtigimi düşünüyorum.. aşırı mutlu oldum kendime güvenim geldi.. bazende dr. gitmek böyle ters tepe biliyor.. ben 1 ay kendime gelemedim o sözler yüzünden.. anladım ki çare bizde.. bu arada jel falanda kullanmadım ona ragmen hiiç acımadıı..

bu arada yeni gelinlerimizii tebrikkkk ediyorummmmm.. darısı bizlereeee... destekleriniz için cok sagolun:)

evet canım cok arastırdım..o sözler dediğin gibi ne fırtınaar kopardı bende anlatamam.. kalın dese okadr itici gelmezdi ama direk etli ve acıklık normalde 10 mm olur senınkı 5 mm dedi, olsa bile cok kanar işte buraya gelin gerekirse dikiş atarz hatta dediğin gibi operasyon geçirerek aşabilecegimi kesinlikle vajinusmus olmadıgımı soyledi.. bugun 2. denememde işaret parmagımın ikinci bogumuna kadr geldim ve ondan sonrası daha rahat daha acık gibi yani zarı geçtigimi düşünüyorum.. aşırı mutlu oldum kendime güvenim geldi.. bazende dr. gitmek böyle ters tepe biliyor.. ben 1 ay kendime gelemedim o sözler yüzünden.. anladım ki çare bizde.. bu arada jel falanda kullanmadım ona ragmen hiiç acımadıı..

bu arada yeni gelinlerimizii tebrikkkk ediyorummmmm.. darısı bizlereeee... destekleriniz için cok sagolun:)

pozitifliğini yerim ben kızz senin!!! ne de güzel şeyler yazmışsın öyleee, ellerine sağlık

kızlar vajiyi 26 eylülde yendim 28 inde regl oldum ne kadar sanssızım ben yha. regl den sonra hersey eskısı gıbı olcak ve bır daha yapamıcam dıye cok korkuyorum..

sana halay çekememiştim, şimdi tebrik edeyim, gözünaydın

regl sonrası hiç korkma, orası daha açık ve gevşek oluyor. daha rahat yaparsın. kendini bununla korkutma şimdiden. regl süresince kegel yap bolca. sonrasında da kolayca yapacaksın, hep bunu tekrar et kendine. faydasını göreceksin.

aynı aparattakı gıbı ıkın canım yada onuda ıstemıyosan yapma mıkıyı bıraz bekle kendi cıkcak ser...yı kaybedince

tebrikler canımmm sen de yedin mikiyi

Ahahahha dogru dedin vallahh pimpirikliyim annem de hep der ne pimpirikli bi kizsin die.ay ne bilim kuzum ya bu illet beni benden aldii.cokk saol kuzumm yardimn icin:2:kayswriyede gelirsen memnun olurum hani ya gel gelll gozetle bizi

kızlar yardım edin lütfen bana basaranlar var bende basarmak istiyorum

Kızlllaaarrrr okudum ki 3-4 arkadaşımız althea sen başta olmak üzere yenmişsiniz bu hastalığı çok mutlu oldum tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim darısı şu hastalığı yenmek isteyenlerin başına inşallah çabucak yenerler :) hepinize bol şans

canım sabah ıkıncı denemeyi yaptık girişte hiç bir problemim yok.ama uzay boşluğunda mikinin başının deydiği yer hala yanıyor ileri geri yapamıyoruz.çok az oluyor ama onda da yanma fazla olduğundan zorlayıp tahriş etmek istemiyorum.yönü yanlış olabilir mi diyeceğim ama popomun altında yastık var ve miki giriyor zaten onda sorun.bu yanmanın sebebi ne olabilir.egzersizlerde yaşadığımız girişteki yanma değil içerdeki yanmdan bahsediyorum girişte sorun yok acımıyor bile

teşekkür ederim canım sağolasın da neden girmiyceksin artık

arkadaşlar.. regliy döneminde ara vermesem olur mu?? ya tamda akşam mağara gibi açıldığını hissettim... offf ya ... regliy döneminde devam eden var mı içinizde???

arkadaşlar.. regliy döneminde ara vermesem olur mu?? ya tamda akşam mağara gibi açıldığını hissettim... offf ya ... regliy döneminde devam eden var mı içinizde???

cnm bence bitmesini bekle enfeksiyon kapma olasılığı var o yüzden hiç riske girme oranın sağlığı da önemli çok benim de regl öncesi baya rahatlamıştı orası bitince gerileyecem sandım ama bekledim bitmesini ve gördüm ki hiç gerileme yok kaldığım yerden devam ettim

bende gerilemekten korkuyorum.. psikiyatri her gün yapman lazım beynin unutur dedi... korkuyorum şimdi.. başa dönmekten( birde 6 gün filen sürüyor... zaten bende birde baş belası mantar var zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…