Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar 2. denemeyi yaptık oldu ama yine ileri geri yapamdım henüz.o dediğim mikinin başının deydiği yer yine zorlanıyor sanki yanıyor.yönünden şüphe ettiğim için şekilden şekile girdim ilk gün plansız olduğunda daha kolaydı sanki:26:gün içinde 1-2 deneme daha yapmaya çalışıcam ki alışsın

evet canim ben hep diyordum ya sana planli programli olunca insan daha cok kasiliyor :)) kendini rahat birak nasilsa artik aldin onu iceriye pit pit pit hahahaha :)) bak bende basini alinca yaniyor herkes diyor normal alistikca geccek demek ki...bol bol deneyin bakalim

tebrikler.. gitgele de zamanla alışırsın.. o ilk girişteki his ne kadar çok deneme yaparsan o kadar çabuk geçer.. burdan sonrası artık kolay.. bildiğin bir şeyi daha iyi yapmaya çalışacaksın.. uzmanlaşıcaksın yakında:)

ah cnm benim öncelelikle merhaba yazdıklarını okuyunca çok mutlu oldum öyle bir dert ki bu çeken bilir derler ya aynen öle,hiçkimseyle paylaşamadığım bu dredi sizlerle paylaştım ilk kez, burda aynı derdi paylaştığımız için birbirimizi çok iyi anlıyor ve elinizden geldiğince bu dertten muzdarip olanların bir önce kurtulması için herkese destek olmaya çalışıyorsunuz valla çok teşekkürlerrr en büyük kk, ben ki eşimin parmağının bile oraya gireceğini düşündüğüm de içim ürperirdi şimdi ise 2 parmak üstüne mikinin yarısını aldım kendime şaşıyorum inş devamı da gelcek ben inanıyorum artık,,bunların hepsi sizin gibi yardımsever paylaşımcı dostalar sayesinde hepinize kocaman öpücükler sevgiler sonsuz teşekkürler iyki varsınız

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Yaptımmmmmmmmmmmmmmmm sonunda başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

11 ay sonra yapabildim emeği geçen herkese yüzlerce, binlerce, milyonlarcaaaa teşekkürler...

2 kere denedim yaptım ama hiçç acımadı ilkinde çok azıcık başında sonra hiç acımadı, tedayları yazarım sonnra şimdi çıkmam lazım. Allahımm çeken herrkesi bian önce kurtarır inşallahh.........çokkkkkkkkkkkk mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

canım benım çok sevındım adınaaaaa geçmiş olsun süpersineylül gelinimiz oldun :))))))) ayagını sürü kız bızde gelelım ardından tez zamanda muck muck mutlu oldum ya :))))

canım benım çok sevındım adınaaaaa geçmiş olsun süpersineylül gelinimiz oldun :))))))) ayagını sürü kız bızde gelelım ardından tez zamanda muck muck mutlu oldum ya :))))

İnşallaahhh inşallahhhh arkamızdan sizde gelin, egzersiz çok önemli, ben 11 ay bekledim doktora bile gitmedim, ama burda 1 -2 hafta olmadan yendim. İyiki burayı bulmuşum yoksa kendimi yiyip hiç bişey yapamayacaktım. Hepiniz yeneceksiniz inş.... hep birlikte yenecez

ohh kurtuldun sende:) darısı diğer arkadaşların başına.. tebrikler

hadi kızlar egzersiz yapan kazanır:)

süpersin cnm ya çok sevindim valla kız detayları bekliyoz bir an önce hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun halaylar sana gelsin tey tey tey olleyyyyy

Tebrikleeeeeeeerrrrrrrrr

yaw sen ne pimpirikli bi hatunsun!!! penisin yarısıyla 1cm dışarda kalması aynı mı?? yarısı dediği zaman muhtemelen girişte takılıyor, hani girişte aşamadığımız bir nokta var ya, başını alıp orda kalıyor. çünkü biliyorsun azıcık da olsa orda yanma oluyor ve panikleyip eşini itebiliyorsun. yendikten sonra tamamının girmemesi genelde kadının konumundan kaynaklanıyor. alttaysan biraz popo kaldırınca mesela tamamı giriyor. ya da üstte olursan da tamamı garanti. gitgel yapılabiliyorsa tamamı girmiş girmemiş önemli değil. buna takma allasen, bak kalkıp kayseriye gelcem, tepene gözetmen mi istiyon yendim mi yenmedim mi diye hee

sen panikleme arkadaşların da kafası karışmasın. yarıda kalanların genel problemi pozisyon oluyor. şekerpare de onu kısa sürede aşacaktır. gayet iyi gidiyor.

merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım ve bu sayfayı gordugume gercekten cok mutlu oldum. ve sizden yardım istiyorum lutfen bana yardım edin kızlar.
kızlar 2 aylık evlıyım ama hala esımle birlikte olamadık acıkcası boyle olacagını hıc dusunmemıstım cunku 4 yıl sevgilim 2 yıllık nişanımdı. sevgiliyken ve nşanlıyken sev... mişliğimiz olmustu ama beraberlıgı hep evlendıgımız zamana bırakmıstık. evlendıgımı gece ben cok yorgun oldugumdan ertelemıstık sonra sabahında herey guzeldı tam ona sıra gelmıstıki kaldım ole kasıldım aglamaya baslayınca sagolsun kocam tamam sonra yaparız dedı ve bugune geldık. zorlamıyor ama biliyorum ki istiyor oda herkes gibi olalım istiyor. ben onu bu kadar cok severken neden olmuyor ?

evet canım cok arastırdım..o sözler dediğin gibi ne fırtınaar kopardı bende anlatamam.. kalın dese okadr itici gelmezdi ama direk etli ve acıklık normalde 10 mm olur senınkı 5 mm dedi, olsa bile cok kanar işte buraya gelin gerekirse dikiş atarz hatta dediğin gibi operasyon geçirerek aşabilecegimi kesinlikle vajinusmus olmadıgımı soyledi.. bugun 2. denememde işaret parmagımın ikinci bogumuna kadr geldim ve ondan sonrası daha rahat daha acık gibi yani zarı geçtigimi düşünüyorum.. aşırı mutlu oldum kendime güvenim geldi.. bazende dr. gitmek böyle ters tepe biliyor.. ben 1 ay kendime gelemedim o sözler yüzünden.. anladım ki çare bizde.. bu arada jel falanda kullanmadım ona ragmen hiiç acımadıı..

bu arada yeni gelinlerimizii tebrikkkk ediyorummmmm.. darısı bizlereeee... destekleriniz için cok sagolun:)

evet canım cok arastırdım..o sözler dediğin gibi ne fırtınaar kopardı bende anlatamam.. kalın dese okadr itici gelmezdi ama direk etli ve acıklık normalde 10 mm olur senınkı 5 mm dedi, olsa bile cok kanar işte buraya gelin gerekirse dikiş atarz hatta dediğin gibi operasyon geçirerek aşabilecegimi kesinlikle vajinusmus olmadıgımı soyledi.. bugun 2. denememde işaret parmagımın ikinci bogumuna kadr geldim ve ondan sonrası daha rahat daha acık gibi yani zarı geçtigimi düşünüyorum.. aşırı mutlu oldum kendime güvenim geldi.. bazende dr. gitmek böyle ters tepe biliyor.. ben 1 ay kendime gelemedim o sözler yüzünden.. anladım ki çare bizde.. bu arada jel falanda kullanmadım ona ragmen hiiç acımadıı..

bu arada yeni gelinlerimizii tebrikkkk ediyorummmmm.. darısı bizlereeee... destekleriniz için cok sagolun:)

pozitifliğini yerim ben kızz senin!!! ne de güzel şeyler yazmışsın öyleee, ellerine sağlık

kızlar vajiyi 26 eylülde yendim 28 inde regl oldum ne kadar sanssızım ben yha. regl den sonra hersey eskısı gıbı olcak ve bır daha yapamıcam dıye cok korkuyorum..

sana halay çekememiştim, şimdi tebrik edeyim, gözünaydın

regl sonrası hiç korkma, orası daha açık ve gevşek oluyor. daha rahat yaparsın. kendini bununla korkutma şimdiden. regl süresince kegel yap bolca. sonrasında da kolayca yapacaksın, hep bunu tekrar et kendine. faydasını göreceksin.

aynı aparattakı gıbı ıkın canım yada onuda ıstemıyosan yapma mıkıyı bıraz bekle kendi cıkcak ser...yı kaybedince

tebrikler canımmm sen de yedin mikiyi

Ahahahha dogru dedin vallahh pimpirikliyim annem de hep der ne pimpirikli bi kizsin die.ay ne bilim kuzum ya bu illet beni benden aldii.cokk saol kuzumm yardimn icin:2:kayswriyede gelirsen memnun olurum hani ya gel gelll gozetle bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…