- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #124.501
kızlar yardım edin lütfen bana basaranlar var bende basarmak istiyorummerhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım ve bu sayfayı gordugme gercekten cok mutlu oldum. ve sizden yardım istiyorm lutfen bana yardım edin kızlar.
kızlar 2aylık evlıyım ama hala esımle birlikte olamadık acıkcası boyle olacagını hıc dusunmemıstım cunku 4yıl sevgilim 2yıllık nişanımdı.sevgiliyken ve nşanlıykn sev...mişliğimiz olmstu ama beraberlıgı hep evlendıgımız zamana bırakmıstık. evlendıgımı gece ben cok yorgun oldugumdan ertelemıstık sonra sabahında herey guzeldı tam ona sıra gelmıstıki kaldım ole kasıldım aglamaya baslayınca sagolsun kocam tamm sonra yaparz dedı ve bugune geldık. zorlamıyor ama biliyorum ki istiyor oda herkes gibi olalım istiyor. ben onu bu kadar cok severken nedn olmuyor?
Kızlllaaarrrr okudum ki 3-4 arkadaşımız althea sen başta olmak üzere yenmişsiniz bu hastalığı çok mutlu oldum tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim darısı şu hastalığı yenmek isteyenlerin başına inşallah çabucak yenerler :) hepinize bol şans
kızlar yardım edin lütfen bana basaranlar var bende basarmak istiyorum
arkadaşlar.. regliy döneminde ara vermesem olur mu?? ya tamda akşam mağara gibi açıldığını hissettim... offf ya ... regliy döneminde devam eden var mı içinizde???
cnm bence bitmesini bekle enfeksiyon kapma olasılığı var o yüzden hiç riske girme oranın sağlığı da önemli çok benim de regl öncesi baya rahatlamıştı orası bitince gerileyecem sandım ama bekledim bitmesini ve gördüm ki hiç gerileme yok kaldığım yerden devam ettim
cnm bence bitmesini bekle enfeksiyon kapma olasılığı var o yüzden hiç riske girme oranın sağlığı da önemli çok benim de regl öncesi baya rahatlamıştı orası bitince gerileyecem sandım ama bekledim bitmesini ve gördüm ki hiç gerileme yok kaldığım yerden devam ettim
kızlar 2. denemeyi yaptık oldu ama yine ileri geri yapamdım henüz.o dediğim mikinin başının deydiği yer yine zorlanıyor sanki yanıyor.yönünden şüphe ettiğim için şekilden şekile girdim ilk gün plansız olduğunda daha kolaydı sanki:26:gün içinde 1-2 deneme daha yapmaya çalışıcam ki alışsın
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Yaptımmmmmmmmmmmmmmmm sonunda başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
11 ay sonra yapabildim emeği geçen herkese yüzlerce, binlerce, milyonlarcaaaa teşekkürler...
2 kere denedim yaptım ama hiçç acımadı ilkinde çok azıcık başında sonra hiç acımadı, tedayları yazarım sonnra şimdi çıkmam lazım. Allahımm çeken herrkesi bian önce kurtarır inşallahh.........çokkkkkkkkkkkk mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
merhaba.. ben sana elimden geldiğince yardım edeyim... önce kadın doğum uzmanına gittin mi??? bu olayın %10luk kısmı fizyolojik olabiliyor..
bende gerilemekten korkuyorum.. psikiyatri her gün yapman lazım beynin unutur dedi... korkuyorum şimdi.. başa dönmekten( birde 6 gün filen sürüyor... zaten bende birde baş belası mantar var zaten..siz yendiniz mi??
canım sabah ıkıncı denemeyi yaptık girişte hiç bir problemim yok.ama uzay boşluğunda mikinin başının deydiği yer hala yanıyor ileri geri yapamıyoruz.çok az oluyor ama onda da yanma fazla olduğundan zorlayıp tahriş etmek istemiyorum.yönü yanlış olabilir mi diyeceğim ama popomun altında yastık var ve miki giriyor zaten onda sorun.bu yanmanın sebebi ne olabilir.egzersizlerde yaşadığımız girişteki yanma değil içerdeki yanmdan bahsediyorum girişte sorun yok acımıyor bile
arkadaşlar.. regliy döneminde ara vermesem olur mu?? ya tamda akşam mağara gibi açıldığını hissettim... offf ya ... regliy döneminde devam eden var mı içinizde???
gittim canım 1 ay gecınce dedim bole olmayacak hemen gittim ama bir sorunumun olmadıgını soyledi. ama 2 ay olacak evlenelı bende hala birşey yok.tanımadıgım biri ile olsa anlarım ama o benım ılk askım ılk erkegim nenen bole oluyor anlamıyorumm :2:
tamamen psikolojik bir şey, o yüzden böyle oluyor. çözümü de egzersiz. daha önce hiç egzersiz denedin mi? sana özelden başlangıç için bir mesaj göndericem. onları okuyup egzersize başlamaya çalış. maalesef başka çaresi yok bunun. ilk başta egzersiz itici görünebilir. ama buradaki arkadaşların hepsi egzersizle yendi bunu.
okudum canım cok tesekkur ederim bu aksam deneyecegim bakalım.
ben acıkcası neye takılıyorum bız unıyı bırlıkte okuduk tamam ılıskıye gırmedık belkı ama cok yakındık hıc bole olacagını dusunmemıstım neden bole oldu hala onu anlamıyorum ama canım dediğin gibi yapıcam bundan sonra hergun hergun egzrsız var. ama ne zaman olur bılmıyorum tabı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?