Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ve tebrik etmediğim başka arkadaşlar varsa, hepinize kocama alkışlarr....

Oh ohhhh bu aralar yapan yapanaaa

Yapamayanlarrr durmayın başlayın egzersizlere, 1. olmuyorsa 2. olur yoksa 3. de yılmayın üstüne üstüne gidin bu vajininin biz yaptıysak inanın sizde yaparsınız.....

Canım belki farkında olmadan kasıyorsundur,

Kızlar bu arada biz 3. denemeyide yaptık. İlk başta gene biraz tırstım, vazgeçiyordum eşim bırakmak istemedi olacak dedi, ve oldu 3. geçtim yani artık tamamdır :)

ard arda ne kadar cok kisi yendi ya valla imrendim size. esim eve dün gec geldi bisey yapamadik bugun insallah olur. ama siz zaten 3 parmak falan aliyordunuz dimi ben sadece orta parmak alabiliyorum bilmem olur mu olmaz mi bugun

ard arda ne kadar cok kisi yendi ya valla imrendim size. esim eve dün gec geldi bisey yapamadik bugun insallah olur. ama siz zaten 3 parmak falan aliyordunuz dimi ben sadece orta parmak alabiliyorum bilmem olur mu olmaz mi bugun

Ben en son mumla deniyordum. sen kendine güveniyosan dene, evdeysen bence akşama kadar biraz daha egzersiz yap, sürekli böyle ard arda yenenler olur inş.

Ben en son mumla deniyordum. sen kendine güveniyosan dene, evdeysen bence akşama kadar biraz daha egzersiz yap, sürekli böyle ard arda yenenler olur inş.
yok ben mumla falan calisamiyorum dün cok denedim olmuyor.parmakla en azindan hissediyorum o rahatlatiyor. ama orta parmak oluyor. iki parmak sirf giriste oluyor o kadar. aslinda tirsiyorum ondan ilerlemiyor da olabilir.

gözün aydın canım tebrikler

artık kendim de yendim ya egzersizciler diyebilirim sanırımkızlar jel yoksa,ya da almaya utanıyorsanız bepanten krem(mavi),fito krem kullanabilirsiniz.bebe yağının mantar yaptığı söyleniyor.MUMla çalışmak isteyen olursa bu konuda yardımcı olabilirim.Ekim ayı da bereketli gidiyor haydi egzersiz başınaekim bitene kadar vajili kimse kalmasın

Kızlar bu arada biz 3. denemeyide yaptık. İlk başta gene biraz tırstım, vazgeçiyordum eşim bırakmak istemedi olacak dedi, ve oldu 3. geçtim yani artık tamamdır :)

öyyyttt sen utanmıyor musun beni geçmeyeben daha 3.yü deneyemedimsenin için sevindim inşallah hep böyle devam eder

canlarım nasılsınızz?? yenenleri çok ama çok tebrik ediyorum althea ve ismi aklıma gelmeyen diğerleri çok tebrik ediyorum sizleri canlarrr..işte bu kadar hadi egzersizciler sıra sizde biraz hızlandırın egzersizleri..zaten yendikten sonra mikicanlar nazlanacak onları bekliceksiniz yeterincee..zaman kaybetmeyin siz üstünüzdeki yükü atın bakın ne kadar mutlu olcaksınız böylece..HAYDİ GELİNLER EGZERSİZE:))

çok teşekkürler canım.ne zamandır görmyordum seni forumda umarım herşey yolundadır

Kizlar slm yenen arkadaslar sekerpare,17 beni, mormutluluk, sade, zeyzeyzey hepinizi taa yurekten kutluyorum tebrikler benimde yakinda bakalim ne zaman maketime pecete sarip 12 cm yaptim is yapiorum kayinbabaya yemek veriorum evde geziorum saka gbi rahatim relaksim ne zaman olursa artik kismet .....takmiom valla takmiorum artik hic suphem kalmadi cunku .....

bu arada egzersizde iyiyim hani yeterli kalınlığı alıyorum ama p...s olmuyo diyenlere nacizane bikaç önerim olacak..kızlar p..s başını alıyosanız acele etmeyin sakinleşin üstüne gidin yavaş yavaş,olmuyo diye bırakmayın üstte deniyosanız hatta hafif hafif git gel yapın ama çok hafif yapın bunu hani p..s başını aldıktan sonra zaten hafif gitgellerle yarısı sonrada tamamı oluyo yani bide sanırım vaji uyarılıyo gitgellerle nemleniyo böylece p..s rahat ilerliyo..affedin açık yazdım ama bende son denemede keşfettim bunu paylaşayım istedim..benm p..s almada sorunum yokta yalnız tek pozisyonda oluyo(üstte deniyorum) ve hızlı git gel yapamıyoruz hala..bu yüzdende eşim içime b...mıyo umarım normaldir zamanla düzelir hızlı git gel yapanlar bana bikaç tavsiye de bulunurmusunuz ??hepinize sevgilerr

umutttttttttttttmaşallah kuzumasen beni de geçtin 12 cm ne öylesenin ilk denemede olcak zaten o belli de,kocanın havaya girmesini bekliyoruz artık.eeee yok mu bir gelişme yanaşmıyor mu hala:26:dün elektirik kesilecek gibi oldu direk benim mumlar geldi aklımazaten eşime de söylüyorum miki nazlanırsa benim mumlarım var ona göre diyorum.ama eksiklik hissetmiyor değilim canım mumlarım benim canım canım

çok teşekkürler canım.ne zamandır görmyordum seni forumda umarım herşey yolundadır

sağol tatlım iyiym bende evet netimizde sorun vardı arada net gidip geliyo yarım yamalak okuyabiliodum yazılanları bazen msj yazıyodum bağlantı kopuyodu falan sorun halloldu şuan bende yazayım dedim hemen..canm çok sevndim vallahi seni görünce yenmişsin oh be ne rahatlık dimi..benmde sorun yok sayılır tam alışamadım sık deneyemiyoruz gitgelleri hızlandıramadım bende alıyorum p..si lakin b..ma olmuyo sanırım yavaş gitgeldenmiş.izin vermiyorumki adam hızlansın neyse oda olur inş. bunun dışında sıkıntı yok tatlımm.sen nasılsın denemeler nasıl sık dene canm sen ben gibi olma 2 buçuk ay oldu banada nerdeyse:))

kıss 12 cmm miiiiiii neeeeee inanamıyorumm hemde iş mi yapıyosunn onlaaaaaaa
ayy tebrikk ederim kıs seniiii bu iş bitmiş canımmmm hadi dene artıkkkk
valla ben 11 buçukta yendim ama hiç içimde dolaşamadım çok rahatsız ediyodu beniiii sana maşallah diyorummm vallaaa

Valla bende bimiorum yawrum bos durmim die bseyler yapiom orasida kabul edio aslinda iyi bir gelisme sayilirmi bilmem ama var bse iki gun annemde kaldim beni almaya geldi bayaa oturduk gec donduk gece 3 tu bende bsey olmaz artik die yattik oyle bi yarim saat gecmis gecmemis baktim sirnasti kalkim krem jel hazirlanim dicektim brakmadi eski yontem bos....oldu ne bilim en azindan buda bi grlisme bende bozmadim durumu bi dahakine olur dedim...ama biliomusun yeterli sertlik yoktu esimde cok uzuldum caktirmadim ama cok ugrasti bos....icin boyle boyle kafasi rahatlasin diorum bi iki kere deneriz diorum canim bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…