- 7 Haziran 2012
- 582
- 33
- 318
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #124.761
kızlar selam. eşimin 2 parmağından sonra dün, p.. geçtik. 2 tane tombul parmağın girdiği yere pe.. girmiyo.( anlamıyorum. sadece kafası girdi gerisi yok. ıkınıyorum kasmıyorum kendimi nefes alıp veriyorum ama olmuyooooo ( pozisyonda ben üstteyim eşime sırtım dönük şekilde. eşim üstte olduğu zaman biraz kasıyorum kendimi.
ard arda ne kadar cok kisi yendi ya valla imrendim size. esim eve dün gec geldi bisey yapamadik bugun insallah olur. ama siz zaten 3 parmak falan aliyordunuz dimi ben sadece orta parmak alabiliyorum bilmem olur mu olmaz mi bugun
yok ben mumla falan calisamiyorum dün cok denedim olmuyor.parmakla en azindan hissediyorum o rahatlatiyor. ama orta parmak oluyor. iki parmak sirf giriste oluyor o kadar. aslinda tirsiyorum ondan ilerlemiyor da olabilir.Ben en son mumla deniyordum. sen kendine güveniyosan dene, evdeysen bence akşama kadar biraz daha egzersiz yap, sürekli böyle ard arda yenenler olur inş.
Kızlarrrrrrrrrrrrekim gelini oldummmmm çoooooooook mutluyummmmm aşkımın yüzünü güldürdümmmmmmmm :118: :118: :118: Darısı başınıza inş.:122: :122: :122: Allahım formda olan herkese çok çok teşekkür ederim alalh razı olsun sizden destekleriniz için Yanımda oldugunuz ıcın:118: :118:
Kızlar bu arada biz 3. denemeyide yaptık. İlk başta gene biraz tırstım, vazgeçiyordum eşim bırakmak istemedi olacak dedi, ve oldu 3. geçtim yani artık tamamdır :)
öyyyttt sen utanmıyor musun beni geçmeyeben daha 3.yü deneyemedim senin için sevindim inşallah hep böyle devam eder
canlarım nasılsınızz?? yenenleri çok ama çok tebrik ediyorum althea ve ismi aklıma gelmeyen diğerleri çok tebrik ediyorum sizleri canlarrr..işte bu kadar hadi egzersizciler sıra sizde biraz hızlandırın egzersizleri..zaten yendikten sonra mikicanlar nazlanacak onları bekliceksiniz yeterincee..zaman kaybetmeyin siz üstünüzdeki yükü atın bakın ne kadar mutlu olcaksınız böylece..HAYDİ GELİNLER EGZERSİZE:))
Darısı başına altheaAslında eşim rahatsızdı denemez diyodum ama yanılmışım.
umutttttttttttttKizlar slm yenen arkadaslar sekerpare,17 beni, mormutluluk, sade, zeyzeyzey hepinizi taa yurekten kutluyorum tebriklerbenimde yakinda bakalim ne zaman maketime pecete sarip 12 cm yaptim is yapiorum kayinbabaya yemek veriorum evde geziorum saka gbi rahatim relaksim ne zaman olursa artik kismet .....takmiom valla takmiorum artik hic suphem kalmadi cunku .....
çok teşekkürler canım.ne zamandır görmyordum seni forumda umarım herşey yolundadır
umutttttttttttttmaşallah kuzuma sen beni de geçtin 12 cm ne öyle senin ilk denemede olcak zaten o belli de,kocanın havaya girmesini bekliyoruz artık.eeee yok mu bir gelişme yanaşmıyor mu hala:26:dün elektirik kesilecek gibi oldu direk benim mumlar geldi aklıma zaten eşime de söylüyorum miki nazlanırsa benim mumlarım var ona göre diyorum.ama eksiklik hissetmiyor değilim canım mumlarım benim canım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?