- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #124.761
çokkkkkkkkk mutluyum kızlar ben de yendim ben de tam olarak gelinim artık sonunda bugün yaptık ve oldu inanamadım bile hem de tamamıyle her şeyiyle oldu süper bir duyguymuş ya kelebek gibiyim
oyoy oy maşallahınız var hepınızı tek tek tbrık ederımYarisma 12 Ekime alindi..
12 Ekim yarismasinin
1. ALTHEA
2. ZEYZEYZEY
3. SADE123
4. 1i7BENi
5. ELAMM_19
6. SEKERPARE
:119::119::119::119::119:
:123::123::123::123::123:
:124::124::124::124::124:
KIZLAR tebrik ederim herbirinizi.. Yarisma ugurlumu geldi neçok sevindim gerçekten.. bu mutluluk bambaska.. Rabbim baska dert yasatmasin InsAllah..
Evet 7. gelinimiz kim olacak bakalim.. 12 ekim yarismanin son günü.. 11 gününüz daha var.. Acele edin kizlarrrrrrrrrrrrrrr
kızlarrr az önce test yaptım çift çizgiyi gördüm hemen çok heyecanlıyım paylaşmak istedimmm sanırım tam yenemeden vajiyi hamile kaldım. eşime söyllemeden size yazdım inannın. o gelsin acilde kan testi yaptırmaya gidicem .... dua edin...
çokkkkkkkkk mutluyum kızlar ben de yendim ben de tam olarak gelinim artık sonunda bugün yaptık ve oldu inanamadım bile hem de tamamıyle her şeyiyle oldu süper bir duyguymuş ya kelebek gibiyim
Kızlarrrrrrrrrrrrekim gelini oldummmmm çoooooooook mutluyummmmm aşkımın yüzünü güldürdümmmmmmmm :118: :118: :118: Darısı başınıza inş.:122: :122: :122: Allahım formda olan herkese çok çok teşekkür ederim alalh razı olsun sizden destekleriniz için Yanımda oldugunuz ıcın:118: :118:
Yarisma 12 Ekime alindi..
12 Ekim yarismasinin
1. ALTHEA
2. ZEYZEYZEY
3. SADE123
4. 1i7BENi
5. ELAMM_19
6. SEKERPARE
:119::119::119::119::119:
:123::123::123::123::123:
:124::124::124::124::124:
KIZLAR tebrik ederim herbirinizi.. Yarisma ugurlumu geldi neçok sevindim gerçekten.. bu mutluluk bambaska.. Rabbim baska dert yasatmasin InsAllah..
Evet 7. gelinimiz kim olacak bakalim.. 12 ekim yarismanin son günü.. 11 gününüz daha var.. Acele edin kizlarrrrrrrrrrrrrrr
Ya ben şimdi gaza geldim egzersiz yapmak istiyorum ama evde bebe yağı var sadece o konuda kayganlık sağlayacak. E o da bende mantar yapıyor... N'apabilirim başka?:26:
kızlar selam. eşimin 2 parmağından sonra dün, p.. geçtik. 2 tane tombul parmağın girdiği yere pe.. girmiyo.( anlamıyorum. sadece kafası girdi gerisi yok. ıkınıyorum kasmıyorum kendimi nefes alıp veriyorum ama olmuyooooo ( pozisyonda ben üstteyim eşime sırtım dönük şekilde. eşim üstte olduğu zaman biraz kasıyorum kendimi.
ard arda ne kadar cok kisi yendi ya valla imrendim size. esim eve dün gec geldi bisey yapamadik bugun insallah olur. ama siz zaten 3 parmak falan aliyordunuz dimi ben sadece orta parmak alabiliyorum bilmem olur mu olmaz mi bugun
yok ben mumla falan calisamiyorum dün cok denedim olmuyor.parmakla en azindan hissediyorum o rahatlatiyor. ama orta parmak oluyor. iki parmak sirf giriste oluyor o kadar. aslinda tirsiyorum ondan ilerlemiyor da olabilir.Ben en son mumla deniyordum. sen kendine güveniyosan dene, evdeysen bence akşama kadar biraz daha egzersiz yap, sürekli böyle ard arda yenenler olur inş.
Kızlarrrrrrrrrrrrekim gelini oldummmmm çoooooooook mutluyummmmm aşkımın yüzünü güldürdümmmmmmmm :118: :118: :118: Darısı başınıza inş.:122: :122: :122: Allahım formda olan herkese çok çok teşekkür ederim alalh razı olsun sizden destekleriniz için Yanımda oldugunuz ıcın:118: :118:
Kızlar bu arada biz 3. denemeyide yaptık. İlk başta gene biraz tırstım, vazgeçiyordum eşim bırakmak istemedi olacak dedi, ve oldu 3. geçtim yani artık tamamdır :)
öyyyttt sen utanmıyor musun beni geçmeyeben daha 3.yü deneyemedim senin için sevindim inşallah hep böyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?