Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlarrr İkinizidee Çook Tebrik Ediyorum. Maşallah aynı günde gelin olmuşsunuzz. Ekim Ayının Açılışını yaptınız. EKİM GELİNİ oldunuzz.Bravooo sizee. Halaylar İkinize gelsin. Darısı Diğerr Kızların Başınaa. EKİM GELİNLERİ Arka arkaya gelirler İnş.. Haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee teyy teyyyyyyyy teyyyyyyyyyyyyy

ilişkiden 3-4 gün önce foruma da yazmıstım.sürekli wcye koşuyordum ama bişey gelmiyordu.onun dışında önce ve sonrasında idrarımda yanma yok.bepanten ve jel kullanıyorum bolca.doktora gitmeye de korkuyorum yaw:18:

Bencilliğin bu kadarına da pes Hem metres tut kendine hem de karın istediği halde boşanma! Allah yardımcın olsun

sağolasın cnm benim inş bu ayda üçer beşer yener herkes tey tey tey

cnm sen diyodun ilişkide tamamen girince ileri geri yaptıkça mikini değdiği en son yer ağrıyor diye hafif bende de oldu ama dayanılmayacak gibi değildi ben de dayandım hepsi olsun bitsin diye zamanla geçer mi acaba

arkadaşlar yenen herkesi tebrik ediyorummm darısı diğer egzersizcilerin başına...althea yenmişsin anladığım kadarıyla canım çok sevfindim. zaten sona yaklaşmıştın... ben bayadır yoktum internetimde sorun vardı.hadi egzersizciler sıra sizde bol bol egzersize devam...

cnm sen diyodun ilişkide tamamen girince ileri geri yaptıkça mikini değdiği en son yer ağrıyor diye hafif bende de oldu ama dayanılmayacak gibi değildi ben de dayandım hepsi olsun bitsin diye zamanla geçer mi acaba

evet canım ama benim baya bir acıdı ondan daha fazla tahriş etmek istemedim.girişteki yanma falan onlar hiçbişey yani.artık 2 misli dikkat etmeliyiz hijyene.zamanla geçer diye umuyorum çünkü gitgel yapmama engel oluyor.birdahakine mikiyi bolca bepantenleyip deniycem yara falan varsa da tedevi eder belki:26:

Sela Hanım bana da o egzersiz ile ilgili yazıyı gönderebilirseniz çok memnun olurum. Ben de bu illeti artık yenmek istiyorum.

teşekkür ederim canım çok sağol.eylülde gelin olucaz demiştik sonlarına doğru yakaladım ve ben de bu sorundan kurtuldum çok şükürsen nasılsın herşey yolundadır umarım

evet cnm dikkat etmek lazım hijyene başka bir rahatsızlık yaşamamak için ben de bepanten kullanıyorum jelle birlikte faydası oluyor zaten yazıyor propek.te yatak yaralarına faydalı die,biz de git gel yaptık baya,orası mı küçük acaba benimkinin boyu ondan mıdır diye de düşünmeden edemedim,ya girişte hiçbir ağrı yok ama dibe değdikçe uyuz oldum

aynen canım girişte sorun yok ama deydiği yer ve çıkış çok gıcık.zamanla bu da düzelir inşallah

teşekkür ederim canım çok sağol.eylülde gelin olucaz demiştik sonlarına doğru yakaladım ve ben de bu sorundan kurtuldum çok şükürsen nasılsın herşey yolundadır umarım

çok şükür kurtulduk bu çok rahatlatıyor insanı... benim de şu sıralar biraz sorunlarım var aslında bebek düşünüyoruz ama şöyle bir durum var korunmasız iki ilişki oldu ve şu sıralar karnım çok ağrıyor sanki sistit gibiyim ama değilim gibi de tam anlayamadım akıntım geliyor bi de yani hamile kalma olasılığı da var ama ya sistitsem o zaman olmaz mı hiçşu an çok hassasız sanırım ilişkiden sonra bu tarz sorunlarım oldu sende de var mı?

Sistit ne?bu konularda cahilim galiba :26:

canım bende p..sin deydiği en son nokta batıyor bu yüzden ileri geri yapamıyoruz şimdilik tek sorunum bu.egzersizde basınç olurdu şimdi yok yanmalarım azladı ama işte o p..s ucu benı çileden çıkartıyor.doktora gerek kalmadan geçer umarım.bana sistit olabilirsin dedi burdaki arkadaşlar ama belirtilerine baktığımda öyle sorunlarım yok.sistit ve hamilelik hakkında bir bilgim yok.hamile kalmadan önce bir doktora görünsen iyi olur bence:26:

Tebrik ederim canım bende vaji yi bitirmeden hamile kalmıstım inş. hayırlı uğurlu bir evladın olur.

canım benim de tamamen sorunsuz değil tabii pat diye girmiyor hala 1-2dakika kendimi gevşetmekle uğraşıyorum yönünü ayarlıyorum falan ama bunlar da zamanla geçecek çok düşünmemeye çalışıyorum çünkü herşey beynimizin oyunları. ona yenilmememiz lazım. vajinismustan kurtulduk ya artık gerisi gelir Allahın izniyle...

Sistit ne?bu konularda cahilim galiba :26:

canım özellikle ilişkiye yeni girenlerde oluyor sistit. idrar yolu enfeksiyonu diyebiliriz. içeri mikrop giriyor ve çok sık idrara çıkma isteği oluyor ama idrar az çıkıyor.kasık ağrısı falan oluyor.idrara çıkarken yanma oluyor basit belirtileri bu daha ileri seviyesi böbreklere kadar gidiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…