Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkür ederim canım çok sağol.eylülde gelin olucaz demiştik sonlarına doğru yakaladım ve ben de bu sorundan kurtuldum çok şükürsen nasılsın herşey yolundadır umarım

evet cnm dikkat etmek lazım hijyene başka bir rahatsızlık yaşamamak için ben de bepanten kullanıyorum jelle birlikte faydası oluyor zaten yazıyor propek.te yatak yaralarına faydalı die,biz de git gel yaptık baya,orası mı küçük acaba benimkinin boyu ondan mıdır diye de düşünmeden edemedim,ya girişte hiçbir ağrı yok ama dibe değdikçe uyuz oldum

aynen canım girişte sorun yok ama deydiği yer ve çıkış çok gıcık.zamanla bu da düzelir inşallah

teşekkür ederim canım çok sağol.eylülde gelin olucaz demiştik sonlarına doğru yakaladım ve ben de bu sorundan kurtuldum çok şükürsen nasılsın herşey yolundadır umarım

çok şükür kurtulduk bu çok rahatlatıyor insanı... benim de şu sıralar biraz sorunlarım var aslında bebek düşünüyoruz ama şöyle bir durum var korunmasız iki ilişki oldu ve şu sıralar karnım çok ağrıyor sanki sistit gibiyim ama değilim gibi de tam anlayamadım akıntım geliyor bi de yani hamile kalma olasılığı da var ama ya sistitsem o zaman olmaz mı hiçşu an çok hassasız sanırım ilişkiden sonra bu tarz sorunlarım oldu sende de var mı?

Sistit ne?bu konularda cahilim galiba :26:

canım bende p..sin deydiği en son nokta batıyor bu yüzden ileri geri yapamıyoruz şimdilik tek sorunum bu.egzersizde basınç olurdu şimdi yok yanmalarım azladı ama işte o p..s ucu benı çileden çıkartıyor.doktora gerek kalmadan geçer umarım.bana sistit olabilirsin dedi burdaki arkadaşlar ama belirtilerine baktığımda öyle sorunlarım yok.sistit ve hamilelik hakkında bir bilgim yok.hamile kalmadan önce bir doktora görünsen iyi olur bence:26:

Tebrik ederim canım bende vaji yi bitirmeden hamile kalmıstım inş. hayırlı uğurlu bir evladın olur.

canım benim de tamamen sorunsuz değil tabii pat diye girmiyor hala 1-2dakika kendimi gevşetmekle uğraşıyorum yönünü ayarlıyorum falan ama bunlar da zamanla geçecek çok düşünmemeye çalışıyorum çünkü herşey beynimizin oyunları. ona yenilmememiz lazım. vajinismustan kurtulduk ya artık gerisi gelir Allahın izniyle...

Sistit ne?bu konularda cahilim galiba :26:

canım özellikle ilişkiye yeni girenlerde oluyor sistit. idrar yolu enfeksiyonu diyebiliriz. içeri mikrop giriyor ve çok sık idrara çıkma isteği oluyor ama idrar az çıkıyor.kasık ağrısı falan oluyor.idrara çıkarken yanma oluyor basit belirtileri bu daha ileri seviyesi böbreklere kadar gidiyormuş.

Selamm kızlarrr Rapunzel'inizz Geldii Vajiyle İlgili soracak sorularınız varsa hemen yanıtlarımm. Ben Burdayımmm !!

merhaba cnm. sabah paylaştığım şeyi seninlede paylaşmak isterim.

kızlar selam. eşimin 2 parmağından sonra dün, p.. geçtik. 2 tane tombul parmağın girdiği yere pe.. girmiyo. ( anlamıyorum. sadece kafası girdi gerisi yok. ıkınıyorum kasmıyorum kendimi nefes alıp veriyorum ama olmuyooooo ( pozisyonda ben üstteyim eşime sırtım dönük şekilde. eşim üstte olduğu zaman biraz kasıyorum kendimi.

canım bası gırıyor ve ılerlemıyor dıyenelre soyluyorum bu yön bulamaamızdan kaynaklanıyor vajıyı asmssınız nerdeyse vajiden dolayı değil yönden dolayı sıkntınız var emın olun hafıf popoya egımlı sekılde ıkınarak enfes verıp ıttrrsenız oradan kayıp gıdıcek

Hemen Kötü Düşünme Canım. Olacakk Merak etme. Eşin Parmaklarını Sokmaya devam etsin. Bu Şekilde Devam edin. Biraz Sabır lazım. Hemen Olacak diye Bişey Yok. Ama Sana Şu kadarını söyliyim. Vajiyi Yenmeneee Çok az kaldı. Bana inan bak. Üst Pozisyonda Eşine Dönük Bir Şekilde Denee istersen. Bolcaa Ikınn,Nefess egzersizlerini Yap. Ama Öncesindee tabi ki parmak egzersizini unutmaa. Olacakkk çok az kaldıı tamam mı ? Sabırrrr

İtirazım var hakim bey, 2. bendim. kandırdın mı beni Elvan. gel buraya
:83::83: Sakiiiiinnnn hos görün çok birikiyo sayfalar takip etmekte zorlaniyorum :)
Mormutlulugu eklemeyide unutmusum bak simdi tekrar düzenlicem listeyi

Harbiden ya herkes birden yendi felegim sasti mormutluluk canim senin yendigini görmemisim hemen ekliyorum

Kuzumm Biz Eskidikk yaaa Hahahahahah Tekrar Vajiyi Yensem mi Acabaaa

12 Ekim yarismasinin

1. ALTHEA
2. ZEYZEYZEY
3. SADE123
4. 1i7BENi
5. ELAMM_19
6. SEKERPARE
7. MORMUTLULUK

KIZLAR tebrik ederim herbirinizi.. Yarisma ugurlumu geldi ne çok sevindim gerçekten.. bu mutluluk bambaska.. Rabbim baska dert yasatmasin InsAllah..
Evet 8. gelinimiz kim olacak bakalim.. 12 ekim yarismanin son günü.. 11 gününüz daha var.. Acele edin kizlarrrrrrrrrrrrrrr

Kuzumm Biz Eskidikk yaaa Hahahahahah Tekrar Vajiyi Yensem mi Acabaaa

Aynen mayista yenmistim resmen nerdeyse 5 ay olcak zaman uçuyoooooo yetisemiyorum ona..
Aslinda ben vajiyi yeniden yenmenin tadinida tattm.. Düsükten sonra çok zorlandim zaten uzun bi süre ara vermistik hamileligimde, haliyle çok kastim kendimi tekrar egzersiz yaptim, eski düzeni tutturamadim hala ama olcak InsAllah

2 yıllık evliyim..bende dokunmaya değil bakmaya bile çekinenlerdendim cinsel organıma..2 yıl sonunda yendim..yapınca herkesi arıycam herkese söyliycem havalara uçacağım sanıyordum..ama öyle olmadı..yaptım hatta sürekli yapıyorum eşimin isteğiyle..başlarda hep üstteyken yapabiliyordum..şimdilerde ise alttada yapabiliyorum..ama hiç sevmiyorum ben bu işi..isteyerek yapmıyorum yani..amaaaann işte olduya oda yeter..zevkde alırım inşallah..vajili kızlara söyleyeceklerim şunlar,ben parmak egzersizini duyduğumda şok oldum..asla yapamam sandım önce 1 ay sadece dokunabilmek için uğraştım..aradan 1 yıl geçti kaçmakla olmayacağını anladım.orta parmağımı bebe yağıyla yağlayıp denemeye başladım..asla olmuyodu..ağlıyodum,çıldırıyordum ama olmadı..sonra burda yazılanlardan ıkınma yöntemini öğrendim..parmağımı biraz ittirdikten sonra ıkındım ve bişeyin açıldığını ve parmağımın girdiğini farkettim..parmağım orda kalacak diye çok korkmuştum:))) iğrenç bi duyguydu..ben hep orta parmak tam anlamıyla girerse eşimlede ilişkiye girerim diyodum..sonra 2 yıl doldu..eşim subay çok yoğun çalışıyordu o sıralar..ben her fırsatta eşimle denemeye çalışıyordum olmuyodu olmuyodu..sonra bebe yağıyla ben üstte 1 ay önce yaptım..kanama olmadı,acımadıda..ben üstteyken rahat bırakıp ıkınınca oldu..ben yaptıysam eğer emin olun herkes yapar kızlar..az cesaret gerek..yaptım diye mutlumuyum,hayır ama üstümden büyük bi yük kalktı..eşim dün gece senin vajinismus tarihe karıştı dedi hatta :)) sırada inşallah hamilelik olur:) ama hala söylüyorum yaparken çok rahatsız oluyorum,huzursuzum,sevmiyorum bu işi yaww:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…