- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #124.781
sağol tatlım iyiym bende evet netimizde sorun vardı arada net gidip geliyo yarım yamalak okuyabiliodum yazılanları bazen msj yazıyodum bağlantı kopuyodu falan sorun halloldu şuan bende yazayım dedim hemen..canm çok sevndim vallahi seni görünce yenmişsin oh be ne rahatlık dimi..benmde sorun yok sayılır tam alışamadım sık deneyemiyoruz gitgelleri hızlandıramadım bende alıyorum p..si lakin b..ma olmuyo sanırım yavaş gitgeldenmiş.izin vermiyorumki adam hızlansın neyse oda olur inş. bunun dışında sıkıntı yok tatlımm.sen nasılsın denemeler nasıl sık dene canm sen ben gibi olma 2 buçuk ay oldu banada nerdeyse:))
Canım belki farkında olmadan kasıyorsundur,
Anammmm eşe sırtımız dönük mü olacaktı benim yüzüm dönük oluyor yaf:26: Ayyy kendimi çok cahil hissedorummmmmm
sağol canım üstümden büyük bir yük kalktı artık daha mutluyumbiz 2.denemeyi yaptık ama gitgel olmadı mikinin içerde başının deydiği yer batıyor yanmam var onun dışında basınç ve girişte yanma gibi sorunlarım yok şükür.3.denemeyi miki nazlandığı için tam yapamadık,mikinin nazlanacağını hiç tahmin etmezdim.demek ki vajiden sonra eşlerde de bu sorun oluyor çoğumuzda.maalesef eşimle benim çalışma saatlerimizden solayı sıksık deneme şansımız yok zaten vaji de bu yüzden uzadı birazda.ama ben boş durmuyorum her fırsatta eşimin başındayım artık senin de yavaş yavaş düzene girer herhalde ama dediğin gibi sıksık denemye yapmak gerekiyor
iki türlü de oluyor canım sorun yok yaniben ikisini de denedim
cnm o dedğin batmalar bende de olmuştu 2. yada 3. denemede ama sonra geçti ..o dönem sistit olmuştum yani enfeksiyon vardı ondan oldu diye düşünüyorum sanki böle iğne batiyo gibi dimi cıs cıs..ama geçti şükür yani zamanla geçer aslında ara vermek bazen ii oluyo hani tahriş geçiyo ya seninde geçer merak etme yendik ya en büyük sıkıntıyı atlattık şükürler olsun
Ya ben yüzüm dönük deniyorum ama eşimin mikisi yukarı doğru kayıyor, yeri de tutturamıyoruz gibi sanki :26:
ben altta daha rahatım ama üstte sırtım dönük daha kolaydı sanki canım:26:
Doğru hepimiz yaşıyoruz...ama bazen çok can yakıcı olabiliyor...mesela benim koca hiç bana yüz göstermiyo...öncelikleri hep ben olacağıma, hayatında sonuncu sırada geliyorum şu anda...ve son zamanlarda bunu bana iyice hissettirerek canımı acıtmaya çalışıyor...dün işteyken aradım bunu, işim var, ben seni sonra arayayım mı dedi, tamam dedim.O "sonra" hiç gelmedi. Akşam beni işten almaya geldi, hiç boş vaktim olmadı, arayamadım dedi, tamam dedim gene...sonra eve gittik, yemek yedik vs...saat akşamın 7' si olmuş bana diyor ki "8' de maç var babamlar gelebilir, konuştuk bugün davet ettim, bakarız dediler" diyo bana ya... Hani hiç vaktin olmamıştı beni arayacak...Arkadaşın bi tek benim için vakti yok anlayacağınız...Onu bırak insan yerine koyup da ben eve misafir davet ettim diye bile aramıyo...Yani evlilik onlar için yatak odasından ibaret demek...O konuda başarısızsan başka hiç bir konuda başarılı olamazsın gözünde...seni adam yerine de koymaz...Git gide o benden soğuyor... ben de ondan soğuyorum...ne olcak bilmiyorum...
işte beklediğim haber gözün aydın canım tebrikler
eylul ayı cok bereketlı gectı. ekıme de yansıyor anlasılan. tebrık ederım gozunaydın kurtulmussun darısı herkesın basına. mutlulugun daım olsun.
nekadarlık evlıydın ?
aynen dediğin gibi oldu canım.3.de daha azdı ama miki inince tam olmadı yani.sen ilaç falan kullanmış mıydın?o acıdan dolayı git gelde canım yanıyor yoksa giriş çok rahat acı falan yok.boşlukta bişey hissetmemem gerekır yönü mü yanlış dıye dusundum ama yön yanlış olsa tümü olmazdı herhalde.öyle ya da böyle vajiden kuruldum ya bu acılar hiç bişey birkaç saniye sonra geçiyor ama o vicdan azabı ve huzursuzluk hep benımleydı önceleri çok şükür bitti geçti
cnm ben ilk denedik sonra sistit oldum hemen doktora gittim ama muayeneye izin vermedim idrar tahlili yapıldı enfeksiyon dedi doktor antibiyotik kullandım evet sonra denedik o batmalardan oldu yine ben dedim sanırım enfeksiyon iyileşmedi o yüzden oldu dedim zaten ara verdik baya o esnada geçti sanırım bidahada o batmalardan olmadı.belki seninde tahriş olmuştur ya orası hassas sonuçta eşimizdende mikrop alabiliyoruz amazamanla düzeliyo kendimizi koruyoruz bi şekilde enfeksiyona karşı .sende idrar yaparken falan yanma oldumu yada sürekli idrara çıkma falan?belkide değim gibi tahrişten olmuştur geçer ya kayganlaştırıcıyı bol kullan
KENDİNE dikkat et bende o dönemleri yasadım simdi bir metresimiz var ve gözümün içine baka baka yapıyor. ve ben hala bu hastalığı yenemedim. Metresimizi de üstelik işe alan benim 2 sene önce onlara 3 aydır bana göre ben hamileyken bile iliskileri var ve ayrılmayı da düsünmüyorlar.
Umurlarında bile değilim.
Ben vaji iken hamile kaldım doktorun dediğine göre merdivenleri çıka çıka. Kıza da demis biz cinsel iliski yasayamıyrouz diye. ama karımdan ayrılmam bunu kabul et. Kızda kabul etmis. artık hiç deneyesim kocama dokunasım bile gelmiyor dokunmyuorum da bosanalım diyorum onu da kabul etmiyor. Ne yapıcam bilmiroum.
Kızlarrr İkinizidee Çook Tebrik Ediyorum. Maşallah aynı günde gelin olmuşsunuzz. Ekim Ayının Açılışını yaptınız. EKİM GELİNİ oldunuzz.Bravooo sizee. Halaylar İkinize gelsin. Darısı Diğerr Kızların Başınaa. EKİM GELİNLERİ Arka arkaya gelirler İnş.. Haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee teyy teyyyyyyyy teyyyyyyyyyyyyy
cnm sen diyodun ilişkide tamamen girince ileri geri yaptıkça mikini değdiği en son yer ağrıyor diye hafif bende de oldu ama dayanılmayacak gibi değildi ben de dayandım hepsi olsun bitsin diye zamanla geçer mi acaba
okudum canım cok tesekkur ederim bu aksam deneyecegim bakalım.
ben acıkcası neye takılıyorum bız unıyı bırlıkte okuduk tamam ılıskıye gırmedık belkı ama cok yakındık hıc bole olacagını dusunmemıstım neden bole oldu hala onu anlamıyorum ama canım dediğin gibi yapıcam bundan sonra hergun hergun egzrsız var. ama ne zaman olur bılmıyorum tabı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?