Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşım ben hamile değilim ama bendede adetten bir hafta önce belirtiler başlıyor... bu ay üşütmüş olabilir misin?? ayaklarından özellikle... karın ağrın ondan olabilir...

ilk 2 ay gelgitlerde sorunu bende yaşadım hızlı olamıyordu bir türlü. ama sonra yavaş yavaş o sorun ortadan kalkıyor yani en ufak bir problem kalmıyor kızlar zamana bırakın ben de çok dert etmiştim. ama şu an o konuda hiçbi sorun yok.

arkadaşım ben hamile değilim ama bendede adetten bir hafta önce belirtiler başlıyor... bu ay üşütmüş olabilir misin?? ayaklarından özellikle... karın ağrın ondan olabilir...

aslında benim her ay adetten önce mutlaka böyle karın ağrılarım başlar bir hafta önce az az. vajinada kuruluk olunca kendimi hamile değilim diye düşündüren tek sebep malesef. çünkü göğüs şişliği, karın ağrısı adet ve hamileliğin ortak belirtisi olsa da vajinal kuruluk bir tek adet belirtisi

vajinismusu haziran ayında yendim. o zamandan beri korunmuyorum ama hamile kalamadım henüz. çok mu sabırsızım diye düşünüyorum bazen. doktora gitmekten nefret eden biri olarak en kısa zamanda bebişimi bekliyorum :)

nasıl yendiniz?? anlatır mısınız?? detaylı olarak anlatırsanız sevinirim... parmak egzersizi haricinde bir yöntem var mı merak ediyorum...

canm benm inş. bir an önce bebişine kavuşursunn onuda zamana bırakmak lazım demekkii kadın olmak ne kadar zorr

özür dilerim ben yendiğinizi bilmiyordum... test alıp uygulayın hemen neden olmasın o zaman... olur bence ... daha 4 ay olmuş.. merak etmeyin doktora gitmenize gerek kalmayacak... en kısa zamanda o duyguyu tadarsınız inşallah...

privacy mesaj kutun dolu olduğu için özel mesaj atmaya çalıştım ama ulaşmadı sanırım.

kuzucum nbr nasıl gidiyoo?denemeler yolundamı herşey?

teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın 3.denemede miki nazlandı pek bişey yapamadık ama şu batma azalmış gibiydi yine de emin değilim:26:.deneme için gün kolluyorum artık.adetime az kaldı 4-5 olsaydı bari rahatlıyacaktım biraz daha

3. denemeyi yaptın mı?

3. denemeyi yaptın mı?

3. denemem pazar günüydü ama mikican nazlandığı için başarılı değildi kısa sürdü.o sayılmazyarın ya da yarından sonra olabilir belki.hep diyorum ya zaman sorunumuz var eşimle çalışma saatlerimiz pek uymuyor o yüzden de yavaş ilerliyorumsen ne yaptın bakim

Son düzenleme:

Aynen bide su isi halletsekte artk hamilelik hali kursak ya deli oluyorum..

olur canm merak etme artık bitti bu iş yani bizden yana ..malaesef artık mikicanların nazını çekecez bi süre sonrasında inş. düzelecek bebişş

Ben 3. yaptım da 4. kısmet olmadı dün çok yoğundum,saat 11 gb işim yeni bitti. yorgundum denemedik. bugun olabilir belki

Dusunmek istemiyorm ama aklimda surekli acaba olabilirmi bar...
Ayin 4yada-5inde rwgl olmam gerek ama hic agrim yokk normalde olmasi gerek hafif bi gogus agrim var ve surekli wc cikiyorm annem hamilelik belirtisi olabilir dio kendimi zor tutuyorm umutlandirmakta istemiyorm ama neden sigara icerken midem bulanioki:26: galiba psikolojkk ayin 7sine kadar beklicmm

Hadi bakalım inş. istiyordun demi zaten?

inşallah canımm yaaa hamişsindirr hadi hayırlısı inşallahhhh

Hayırlısı olsun kuzucum kendini çok ümitlendirme ama umutsuz da olma neden olmasın ki artık sağlıklı ve normal bi kadınsın Allah gönlüne göre versn tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…