Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Öyleyse Bir Problem Yok Canım. Senin Psikolojini Takdir ettim amaa. Böyle Düşünmen Gerçekten Çok hoş. Allah Gönlünee Göre versinn canım benimm

darısı en hayırlısı ile sizin basınıza canımm isteyen herkese inşallah. Ben kafamı odaklamam kolay kolay odaklarsamda kurtulamam. vajili hamile kalan ben değilimdir ilk doktora söylerim gereken özeni gösterirler inşallah

tebrikleeerrr

aaaa sen ne zaman yendin tebriklerrr!!! sanırım benim girmediğim hafta yendin ben kaçırmışım, kızlar da söylemedi (söyledilerse de ben hatırlamıyorum, hafızam kötüleşiyor galiba)... şaşırdım şimdiii... gözünaydın

12 cm ve ıs yapıyosunnn umutt haaa ınanmıyorum sana yaaa kızım bıtmıs artıkkk hadı bıtır su vajının ısını hepımız burda senın halayını cekmek ıcın can atıyıyoruzzzz

selam arkadaşlar bende aranızda yeniyim konuyu bayadır takip ediyorum hatta ne çok yardımcı oldunuz sizler sayesinde ne çok bilgilendim anlatamam ama egzersizlere daha 3 gündür başladım bugün yani 3 n.cü gün parmağımı tek parmağımı oda yarıya kadar alabildim o basınç hissi midemi bulandırıyor beynim dönüyor 20 günlük evliyim bu durumu yıllara vurmadan hemen atlatmak istiyorum bu ıkınma yöntemiyle içeri girme olayınıda yeni okudum çok şaşırdım böyle birşey mümkünmü ya eğer arkadaşın dediği gibi ise bu durumdan kurtulmak inş. hiçde zor olmicak ama denemek lazım yazmak kolay olsada iş başa düşünce ne olacak bilemiyorum cumagünü dr a gideceğim vajinamın sol köşesinde dışardan belirgin tuvalet pozisyonunda durduğumda cevizbüyüklüğünde hisettiğimama normal duruşda ufak bir şişkilinlik hisettiğim bir şişiklik var çok korkuyorum daha ilişkiye tam anlamıyla giremeden spekulum olayını yaşıyacak olmakbeni inanılmaz ürkütüyor Allah yardımcımızolsun...

heheheh sela kopardın beni sabah sabahakşam eşim geç gelecekti biliyorsun,mikinin keyfi yerindeydi ama ben uykudan gözümü açamıyordum.o halde bile deneyelim diyorum adama o da ne denemsi sen gözünü açamıyorsun acelesi yok diyoradet dönemim de yaklaşıyor:18:

Ben 20 Yaşındayımmmm Dahaa Çokk Gencimmm.. Hatta Aranızda en küçük benim diye biliyorummm

Ooooohoooo sen cok kucuksun kuzum ya en guzel yillardir20-22 tadini cikar .kiz ne acelen vardi o yasta evlendin bise sorcam cnm simdi sen gitgelde hizlanabildin mi ben hala yavasim ve o yuzden esim icine bo...alamio giriste problem yok ama biraz hizlanarak gelgit yapinca sonlara dogru biyere degio sanki acayip basinc oluyo bu ne zmn geccek yahuuu...

Arkadaşlar merhaba;
ben 2 yıllık evliyim ve vajinismusu yeni yendim.Yazılanların çoğunu okudum hep parmak egzersizleri gibi yöntemler yazılmış ama ben bunu doktorum sayesinde yendim.Ben tek parmağımı sokunca bile acıdan kıvranıyordum.Şu an mutluyum ve gerçekten sizlere yardımcı olmak isterim.2 yıldır gitmediğim dr kalmadı Ankarada ve hepsi saçma yöntemler uyguladılar taki son doktoruma kadar.

Bunlarin hepsi ayni ya.yalancilar akillari sira bizi dusunuyorlar kulliiyen palavra mikicandan cekindiklerinden yanasamio adamlar ustune dusme o gelecek yanina.reglden de korkma kuzum bende okdar ara vericez unuturum yapamam diodm dahada guzel olmustu regl sonrasi ilk deneme superdi ya hizli yapmasina izin vermistim ama simdi yok ...

yok kız diyorum bizimki genelde hep asker gibi ayakta olurdu dün de öyleydi ama ben uyukluyordum.eşim kıyamıyor erken kalkıyorum diye o konuda hakkını yiyemem yani yoksa ben evde olucam havada karada kaçışım yok reglide ara vermek ıstemıyorum unutacagımdan degıl zaten bu unutulcak bişey değil ki canım bır an once hızlanmak ıstıyorum.bukadar kaybettiğm zaman fazla bilesen çok iyi gidiyordun şimdi ne oldu da yavaşladın anlamıyorumgerçi yavaşlamış da sayılmazsın iyisi bence ama sen çok pinpiriklisin

Son düzenleme:

Ben3. yaptım şimdi de 4. olabailecek mi diye düşünüyorum, dün yapmadım çünkü, 1 gün arada eski halime dönmem inş.

kizlar merhaba..
beni hatirlayanlar vardir en son 12.5 ile egzersiz yapiyodum ve gayet iyiydi,cookk mutlu oldumbu arada cok bebek istedigim icin korunmuyorduk.neyse egzersizden sonraki gun dedim ki ya belki olur ya insallah hamileyimdir ben bi test yapiyim en iyisi :)bi de baktim hamileyim :)cok sukur..ogrendikten sonra ne olur ne olmaz diye bebege zarar vermiyim diye egzersizleri astım biras tabii..yaklasık 2 hafta sonra yanı dün tekrar egzersız yapıyım bakalım ne alemde dedım..hersey gayet ıyıydı baktım gerıleme yok cok sukur yalnız bellı bır noktadan sonra kasıklarımda ve karnımda baya bı basınc hıssettım ve korkup bıraktım..
bılmıyorum ama hersey yolundadır ıns degıl mı ? bı de ısın kotusu abd deyım burda kı doktorların vajıden haberlerı olabılecegını hıc sanmıyorum masallah burda kı kızlar bu konuda hiç zorluk cekmiyo gordugum kadarıyla
of kıme sorcam bılemedım dua edın tr de oldugunuza..arada aklıma esıyo valla al bıletı gıt dıyorum bakalım zaman ne gosterıcek..

gözün aydın canım tebriklerkasıklarındaki baskı normal hepimizde oluyor merak etme.12.5 cm süper bir ölçü nasıl oldu da yenemedin?gerçi ben seni yendin diye hatırlıyordum ama karıştırmış olabilirim:26:

Son düzenleme:
ben de senı tebrık edıyorum tatlım gecmıs olsun
bebeyagı kullanmıyorum ben ya hatlar karıstı sanırsam ya hamıle olmasam agrı hıc umrumda olmaz inadına inadına sokarım ama allah korusun bebise bisey yaparım diye cok korkuyorum dunku egzersizden beri içim içimi yiyo ya bisey yapmışsam die ..
soyle güvenebilecegim derdimi anlatıcak bi doktor olsa..
duaya ihtiyacım var kızlar dua istiyorum sizden allah hepimizin yardımcısı olsun inş..

teşekkür ederim canım.evet yanlış anladığımı farkettim düzelttim sonradan aslında hamilelikte belli bir aya kadar cinsellikte kısıtlma yokmuş o yüzden bebeşin durumu iyidir bunları düşünüp yorma kendini.hiç kontrol oldun mu?ya ben şimdi bile gidemiyorum doktora.hamile olsam ağlaya ağlaya giderdim herhalde

kızlar merhaba
buradaki hamile olan arkadaşlar sizlerden bilgi almak istiyorum.
7 ekim adet olmam gereken tarih ama bende adet öncesi tüm belirtiler var göğüslerde şişkinlik karın ağrısı falan. ama bir de vajinal kuruluk. yani hamile olsaydım vajinada akıntım çok olurdu öyle değil mi yani kesin hamile değilim diye düşünüyorum yine

ahh canımmm ahhh aynı sorun bende de var ve hala ddüzelmedi dün denedik yine aynı girişte problem yok gelgitte oldu aslında yinede çok hızlı değildi uzun sürdü b..madı bende dayanamadım çıktı dışarı b..ldı..niye böle oluyo anlamıyorum..kızlar sizdede böle oluyomu herkestemi aynı yoksa kısa mesafedede b..lınıyomu?? şimdide bu dert çıktı yardım edin kızlar niye böle oluyo

arkadaşım.. hamile değilim ama bende adetten bir hafta önce belirtiler başlıyor..bu ay biraz üşütmüş olabilir misin?? karın ağrın ondan olabilir...

canım benim ya önce bi sakin ol bakalım:)
vajili misin sen de diilsen erken hamilelık belirtilerinin tartısıldıgı bi sayfa var ordan daha iyi yardımcı olabilirler ama istersen test de yapabilirsin..ben hamileligimi miratech diye bi test var ondan ogrenmistim dölllenmeden 5 gun sonrasında sonuc verebıldıgı yazıyodu reçetesinde..
saglıcakla kal ıns..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…