Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Böylee Düşünmen Gayet Normal. Bende İlk Yendiğimde 2. Olacakmı yapabilecek miyim? Diye Düşünüyodum. İçimde Bişeyler Beynimi Kemirip dururdu. Olacakmı diyee. Amaa Olduu Hemdee Çok Güzel oldu. Onun İçin Rahat ol Canımm

Son düzenleme:
kızlar vajiliyim ama bebek istiyordumm bugun hamile oldugumu ögrendim.. p..i de yarıya kadar alabiliyorum hepsinide umarım alırım şans getirir inşallah bebegim bana

kızlar vajiliyim ama bebek istiyordumm bugun hamile oldugumu ögrendim.. p..i de yarıya kadar alabiliyorum hepsinide umarım alırım şans getirir inşallah bebegim bana

Dediğin Gibi Umarım Bebeğinn Şans Getirir sana canım. Tebrik ediyorum. Zor Olacak amaa Hem Vajili Hem Hamilee İkisini Bir Nasıl İdaree ediceksin ? Bir an öncee Vajiden Kurtulmaya bak bencee tatlımm..:18:

Dediğin Gibi Umarım Bebeğinn Şans Getirir sana canım. Tebrik ediyorum. Zor Olacak amaa Hem Vajili Hem Hamilee İkisini Bir Nasıl İdaree ediceksin ? Bir an öncee Vajiden Kurtulmaya bak bencee tatlımm..:18:

canım ben hıc kendımı vajili psikolojisine sokmadım tam olarak cnku yarısını alabılıyorum tamamınıda alırım diye düşünüyorum.bide hamilelik ve vajili olmak arasındaki bagıntı ne giibi cnmm

Meselaa Normal Doğum Yapmak İstiyosan Bu Çok zorr. Vajili olduğundan vajin genişlememiş durumda Çatalın Genişlememiş durumda. O yüzden Söylüyorum. P.....s Yarısını Alan Arkadaşlar Burada Çok var. Önemli Olan yarısını Almak değil tümünü almak. Ben senin İçin diyorum canım. Ama sen ben vajili değilim diyosann Bu konuda napıyosunn onu merak ettim açıkçası :44::44:

performans endişesi, tahtarevalli etkisi diyoruz buna. takmayın kafanıza zamanla düzelecek. bir de mikinin bir huyu var, oraya girmeyecekse dimdik ayakta ama gireceğini anlayınca boynu bükük küçük emrah oluyor kendisi sebebini çözemiyoruz, bizde de hep böyle, yapacak bir şey yok. kuki gibi o da nazlı napak, bir günü bir gününü tutmuyor. hele bi de lazımsa nazından geçilmiyor şaka bir yana, uzunca bir süre her denemede yarıyolda kalınca miki de gevşemeye şartlanıyor, görevini unutuyor. böyle olmasının sebebi vajinismus aslında...

hayır o psikolojiye kendımı sokmadım demek istiyorum cunku girersem ozaman iyice büyütürüm bu olayı. mesela eşim anlayıslı ve yavas yavas yapyoruz denemeleri. birde ben zaten vajili deılkende yani bekarkende sezeryan olucam diyordum dogum fobim herzaman vardı zaten

Son düzenleme:

Öyleyse Bir Problem Yok Canım. Senin Psikolojini Takdir ettim amaa. Böyle Düşünmen Gerçekten Çok hoş. Allah Gönlünee Göre versinn canım benimm

Öyleyse Bir Problem Yok Canım. Senin Psikolojini Takdir ettim amaa. Böyle Düşünmen Gerçekten Çok hoş. Allah Gönlünee Göre versinn canım benimm

darısı en hayırlısı ile sizin basınıza canımm isteyen herkese inşallah. Ben kafamı odaklamam kolay kolay odaklarsamda kurtulamam. vajili hamile kalan ben değilimdir ilk doktora söylerim gereken özeni gösterirler inşallah

tebrikleeerrr

aaaa sen ne zaman yendin tebriklerrr!!! sanırım benim girmediğim hafta yendin ben kaçırmışım, kızlar da söylemedi (söyledilerse de ben hatırlamıyorum, hafızam kötüleşiyor galiba)... şaşırdım şimdiii... gözünaydın

12 cm ve ıs yapıyosunnn umutt haaa ınanmıyorum sana yaaa kızım bıtmıs artıkkk hadı bıtır su vajının ısını hepımız burda senın halayını cekmek ıcın can atıyıyoruzzzz

selam arkadaşlar bende aranızda yeniyim konuyu bayadır takip ediyorum hatta ne çok yardımcı oldunuz sizler sayesinde ne çok bilgilendim anlatamam ama egzersizlere daha 3 gündür başladım bugün yani 3 n.cü gün parmağımı tek parmağımı oda yarıya kadar alabildim o basınç hissi midemi bulandırıyor beynim dönüyor 20 günlük evliyim bu durumu yıllara vurmadan hemen atlatmak istiyorum bu ıkınma yöntemiyle içeri girme olayınıda yeni okudum çok şaşırdım böyle birşey mümkünmü ya eğer arkadaşın dediği gibi ise bu durumdan kurtulmak inş. hiçde zor olmicak ama denemek lazım yazmak kolay olsada iş başa düşünce ne olacak bilemiyorum cumagünü dr a gideceğim vajinamın sol köşesinde dışardan belirgin tuvalet pozisyonunda durduğumda cevizbüyüklüğünde hisettiğimama normal duruşda ufak bir şişkilinlik hisettiğim bir şişiklik var çok korkuyorum daha ilişkiye tam anlamıyla giremeden spekulum olayını yaşıyacak olmakbeni inanılmaz ürkütüyor Allah yardımcımızolsun...

heheheh sela kopardın beni sabah sabahakşam eşim geç gelecekti biliyorsun,mikinin keyfi yerindeydi ama ben uykudan gözümü açamıyordum.o halde bile deneyelim diyorum adama o da ne denemsi sen gözünü açamıyorsun acelesi yok diyoradet dönemim de yaklaşıyor:18:

Ben 20 Yaşındayımmmm Dahaa Çokk Gencimmm.. Hatta Aranızda en küçük benim diye biliyorummm

Ooooohoooo sen cok kucuksun kuzum ya en guzel yillardir20-22 tadini cikar .kiz ne acelen vardi o yasta evlendin bise sorcam cnm simdi sen gitgelde hizlanabildin mi ben hala yavasim ve o yuzden esim icine bo...alamio giriste problem yok ama biraz hizlanarak gelgit yapinca sonlara dogru biyere degio sanki acayip basinc oluyo bu ne zmn geccek yahuuu...

Arkadaşlar merhaba;
ben 2 yıllık evliyim ve vajinismusu yeni yendim.Yazılanların çoğunu okudum hep parmak egzersizleri gibi yöntemler yazılmış ama ben bunu doktorum sayesinde yendim.Ben tek parmağımı sokunca bile acıdan kıvranıyordum.Şu an mutluyum ve gerçekten sizlere yardımcı olmak isterim.2 yıldır gitmediğim dr kalmadı Ankarada ve hepsi saçma yöntemler uyguladılar taki son doktoruma kadar.

Bunlarin hepsi ayni ya.yalancilar akillari sira bizi dusunuyorlar kulliiyen palavra mikicandan cekindiklerinden yanasamio adamlar ustune dusme o gelecek yanina.reglden de korkma kuzum bende okdar ara vericez unuturum yapamam diodm dahada guzel olmustu regl sonrasi ilk deneme superdi ya hizli yapmasina izin vermistim ama simdi yok ...

yok kız diyorum bizimki genelde hep asker gibi ayakta olurdu dün de öyleydi ama ben uyukluyordum.eşim kıyamıyor erken kalkıyorum diye o konuda hakkını yiyemem yani yoksa ben evde olucam havada karada kaçışım yok reglide ara vermek ıstemıyorum unutacagımdan degıl zaten bu unutulcak bişey değil ki canım bır an once hızlanmak ıstıyorum.bukadar kaybettiğm zaman fazla bilesen çok iyi gidiyordun şimdi ne oldu da yavaşladın anlamıyorumgerçi yavaşlamış da sayılmazsın iyisi bence ama sen çok pinpiriklisin

Son düzenleme:

Ben3. yaptım şimdi de 4. olabailecek mi diye düşünüyorum, dün yapmadım çünkü, 1 gün arada eski halime dönmem inş.

kizlar merhaba..
beni hatirlayanlar vardir en son 12.5 ile egzersiz yapiyodum ve gayet iyiydi,cookk mutlu oldumbu arada cok bebek istedigim icin korunmuyorduk.neyse egzersizden sonraki gun dedim ki ya belki olur ya insallah hamileyimdir ben bi test yapiyim en iyisi :)bi de baktim hamileyim :)cok sukur..ogrendikten sonra ne olur ne olmaz diye bebege zarar vermiyim diye egzersizleri astım biras tabii..yaklasık 2 hafta sonra yanı dün tekrar egzersız yapıyım bakalım ne alemde dedım..hersey gayet ıyıydı baktım gerıleme yok cok sukur yalnız bellı bır noktadan sonra kasıklarımda ve karnımda baya bı basınc hıssettım ve korkup bıraktım..
bılmıyorum ama hersey yolundadır ıns degıl mı ? bı de ısın kotusu abd deyım burda kı doktorların vajıden haberlerı olabılecegını hıc sanmıyorum masallah burda kı kızlar bu konuda hiç zorluk cekmiyo gordugum kadarıyla
of kıme sorcam bılemedım dua edın tr de oldugunuza..arada aklıma esıyo valla al bıletı gıt dıyorum bakalım zaman ne gosterıcek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…