- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.401
Evet cnm ben tedavi oldum onda yesim hanimda memnunumda sihirli bsey yok ama egzersizi kendi yapio sadece ....2500 liramalesef burda yapilan egzersizi dr yapio cnm....ben bi turlu yapamamistimda (((((
ovv ovvv cok pahalı beeeinş. dr a grek kalmadan çözeriz. neyse iyi geceler..
merhaba kızlar nasılsınız?egersizci arkadaşlar ne durumdasınız yardımcı olabliceğim bir durum varsa elimden geleni yapmaya hazırım.vajiyi yenen arkadaşlar sizlerin nasıl gidiyor?
Günaydın arkadaşlar nasılınz özledm sizleri...
Yenen arkadaşlara bi sorum olacak; vaji sonrası bi süre sonra isteksizlik yaşayanlar var mı? İlk yendiğimde denemek için can atıyordum artık görev olarak görmeye başladm öyle olunca yeterli kayganlıkta olmuyor doğal olarak..var mı önerisi olan(
Yenen arkadaşlara bi sorum olacak; vaji sonrası bi süre sonra isteksizlik yaşayanlar var mı? İlk yendiğimde denemek için can atıyordum artık görev olarak görmeye başladm öyle olunca yeterli kayganlıkta olmuyor doğal olarak..var mı önerisi olan(
Kuzumm benimm İyiyimm. Vajiyi yenen arkadaşlar demişsinnBen yeneli bayaa oldu ama bilgilendirme verebilirimm istersen kuzum.
Merhaba kuzum. Nerelerdesin valahi bizde özledik seni.. Neden İsteksizlik oluyo anlayamadım amaa. Mesela 1 gün yapmayın bakalım öteki gün canın mutlaka ister. Ne acaba yediğin bişeylermi dokunuyo yada bir rahatsızlığın mı var.Bunlardan kaynaklanan şeyler olabilirr amaa bilemedim ki:18::18::18::26::26::26:
yavruuuummm biz de seni özledik hoşgeldino isteksizlik geçirdiğin rahatsızlık ve ilaçlarla ilgili bence relax
hahah sen sus zaten turbo jet hızındasın onu biliyoruz maşallah kuzumaBerayyyy biz de artık hızlandık piyuuuuu çok mutluyumm yaşasın
hahah sen sus zaten turbo jet hızındasın onu biliyoruz maşallah kuzumaBerayyyy biz de artık hızlandık piyuuuuu çok mutluyumm yaşasın
evet canım bende de oldu öyle bir durum. sanırım bu da psikolojik. öneri bana da lazım ama işte biz kadınların istekli olması o anlık bişey değil daha öncesinde bedenimiz buna hazırlıyor kendini. gün içinde de olumlu şeyler düşünmemiz lazım...
Ya eskiden düşündüğümde bile heyecanlanırdım şimdi tık yokson 2 de görev gibi oldu resmen benm için bundan kurtulmamz lazım ya off.bitmiyo ki arkadaş sıkıntı ...
çılgınlar
merhaba canımçalıştığın beyaz mumsa onun çevresi yaklaşık 5-6 cm kadar.burda bahsedilen ölçüler çalıştığımız aparatların çapı değil çevresi bu konuda tereddüte düştün sanırım
teşekkür derim bilgilendirmen için Althea :) 2 gün egzersiz yapamadım şehir dışındaydım bugün yapayım dedim en son aldığım aparatı alamayınca zorladım ve aldım çok da ileri ittiremedim daha fazla zorlayamadım ama çıkarttığımda hafif bir kan lekesi vardı çok fazla mı zorlamışm napmışım ben ya?((
aslında bunu çok rahat olmasa da alıyodum ve baya ileri ittirebiliyordum şimdi neden böyle oldu ki? hiç kan gelmemişti daha önce??
rica ederim canım ne demekzorladığın için gelmiştir ama zar da zarar görmüş olabilir.benden hiç kırmızı gelmediği için bişey söyleyemiycem bu konuda.ama zorlandıysan yönünde sorun vardır bende genelde öyle oluyordu.egzerszilerde bolca jel kullan hatta bir de bepanten kullanırsan tahrişi önlersin ve daha rahat çalışırsın canım.şuan aparat olarak neyle çalışıyorsun?
mumla çalışıyorum mumu kalınlaştırdım ama kaç cm oldu bilmiyorum onu.. muma prezervatif geçirdim, prezervatif zaten kaygan diye jel sürmüyordum geçenkinde de sürmemiştim ama bu sefer böyle oldu nedense.. şimdi iki parmak soktum çıkarttım 1 damla kan vardı elimde gene..moralim bozuldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?