- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.421
kızlarrrrdün gece eşimin baş parmağını jelsiz aldım sonra bugün oceans koçumun talimatlarıyla 8.5 cm mumu aldım:92::92:veee 45 dk bekledim ve de 10 gitgel yaptım holeyyyyyy bu hafta bu iş bitecek:124::124:
kızlarrrrdün gece eşimin baş parmağını jelsiz aldım sonra bugün oceans koçumun talimatlarıyla 8.5 cm mumu aldım:92::92:veee 45 dk bekledim ve de 10 gitgel yaptım holeyyyyyy bu hafta bu iş bitecek:124::124:
Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlarr...Ben aşama olarak kendi iki parmağımı,eş orta parmak denedim..oldu.sonrasınsa eş iki parmak deneyelim dedik ama eşimin canımı yakacağı düşüncesiyle rahat edememesinden dolayı sanırım olmadı...rimeli de kalınlaştırıp yapabilmiştim ayrıca...p...s denedik ben tabi daha rahattım ama olmadı henüz...şimdi çok kalın bir mum almıştım (yanlışlıkla)burda paylaşmıştım onu ..eşimin iki parmağı kalınlığında inceltsem ve öyle denesem diyorum..sizce doğrumu yapmış olurum...
Ben 2 parmağı pek beceremiyorum,tek parmaktan sonra aparta geçsen olur mu.en rahat aparat hangisi.tabi yapmaya korkmasam.çok şükür parmakta olmadı ama yinede cesaretimi toplamam gerek.
Bide göğüslerimde ve göğüs uçlarımda çok ağrı ve dolgunlak var,denemelerde hamile kalmış olabilirmiyim yoksa başka bişey mi.adetimin günü geçmiyo daha vakti var hiç bçöyle bişey olmamıştı
illa eş parmağı şart değil diye biliyorum... bende mumla yapmaya başladım... bence sende mumla yapabilirsin...
bana da bir koç lazıııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bana da bir koç lazıııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
4 aylık evliyim iki parmak falan rahat yapıyorum ama
nereden başlayayım yelkenli burada pek bilgim yok
ben vajı ile ilgili bir doktora gittim dedi senin zarın kalın ister burda ol ister baska bi yerde tedavide basarısız olabiliriz bu sebebten sonra özelde baska bir kadın dogum doktoruna gittim oda kalın ve sert dedi esnetelim dedi egzersiz yaptı canım cok yandı bende zarı aldırmaya karar verdim ve aldırdım 15gün oldu bilmiyorum doğrumu yaptım bundan sonra ne olacak bilmiyorum
burdan okudum bide kegel vegzersizi varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?