Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

simdi yapmıyorum şekerpare adetim falanda girdi araya simdiden sonra doktoruma da sorup baslarım egzersize önceden iki parmağı rahat alıyordum 3 te ileri gitmiyordu sadece giriyordu sıkıntı vardı eşimin parmağı olunca kasıyorum kendimi zaten onun tek parmağı heralde benim iki parmağıma denk oldu ama kastım mumla denedim cok sert geliyor nedense aparat olarak ne kullanıyorsunuz nerden temin edebilirim

selam hepınızeee
tam 1 yıl once bugun 8 ekımde 3 yılımı ölduren benı mahveden hastalıgımı,vajınısmusu buradaki dostluk yardımlasma sayesınde yendım bitirdim cok sukur....
isteyın basarın korkmayın ustune gıdın azımle hırsla egzersızlerınızı yapın...sorularınız olursa seve seve yardımcı olurum...

canım mum a pamuk yada pecete sarıp strec leyıp prez...f gecırıp kullanırsan daha rahat olur...

çok yıprandım nolur aşmam lazım bu sorunu her dk aklımda bu soru varr yardım edin burda cok aşan var bu sorunu

asarsın tabıkı stres yapma yeterki gönulden ıste ve sureklı egzerıszlerını yap aklında ne varsa sormaktan cekınme bızı bızden baskası anlamaz

canım benim evet eş paramağı bizimkinden daha kalın ama sen baya ilerletmişsin egzerszileri zaten yenmen daha çabuk olur şimdi adetsen kegel egzerszilerini yap bu süre boyunca adet bitince de ister parmakla devam et istersen de mumla denemeye başlarsın ,eşinin parmağıyla denerken kasman normal ilkinde ama zamanla o kasılmalarda geçiyor alışıyorsun sen adetini bitir ondan sonra başlarsın rahat olduğun bir egzerszile kısa zmanda da yenersin güven kendine

Canlar nasilsiniz yenen kzlar varsa tebrikler...gremiorum yurtdisindan misafir var 2 hafta burda giremiorum..deneme yapmadik ama ben aynen rahatim artik bazen aparat icimde geziorum unutmim neme lazim yogun oluyorum is guc ...hepinizi cok opuyorum...

çok yıprandım nolur aşmam lazım bu sorunu her dk aklımda bu soru varr yardım edin burda cok aşan var bu sorunu

canım bak ben yapamazken yaşlı teyzeleri,çocuklu kadınları falan gördükçe sanki olimpiyat kazanmışlar gibi geliyordu bana,bu kadar zor olsa kimse yapamaz derdim ama gerçekten bittiğinde bumuymuş diyeceksin,kendini rahat bırak ve çalışmaya başla,ben kendimi kastığım zamanlar emlayla bile yapamıyordum ama rahat bıraktığımda hiçbişey kullanmama gerek kalmıyordu egzersiz yaparken,yani demem o ki bu hastalığı ama bugün ama yarın yeneceksin uzattıkça zaman senden gidiyor,eşinle sorunların oluşur allah korusun...inşallah tez zamanda bütün kızlarımız yener de vajili kimse kalmaz..

Tatlımmmm Koçunn geldi merak etmee hemen yardımcı oluyorum. Öncelikle p.....s denemesinde rahat olmana çok sevindim. Emin Ol egzersizlere Devam ettikçe Her denemede daha da rahat olucaksın. Dediğin mumu İstediğin Kalınlığa getir. O şekilde egzersize devam et tatlım. Amaa süper gidiyosun. Vajiyi yenmene çok az kaldıı ben hissediyorum. EKİM GELİNİ Olucaksın İnş

Slm arkadaşlar.Uzun süre önce kayıt olmuştm buraya ama egzersizleri yapamadığım için umudum kalmadığındn girmk istemiodm.3.5 senelik evliyim.ve hayatımızı mahfeden bu hastalıkla bende uğraşmaktyım.kaç tane psikoloğa gittiysem olmadı parmk egzersizlerini yapamıodm.1 doktora başladık şimdi.önce kulak çubuğuyla başlamamı söyledi.tabi bir hafta kadar yapamadım.Dün cesaretimi toplayıp denedik.derin nefes alıp Ikınarak yaptığımda kulak çöpü içime doğru aktı gitti sanki.belki ufacık birşey ama benm için ne demek olduğunu bilemezsiniz.....parmak egzersizlerinden korkuyorum ama olucak bu sefer yaaaaa.Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Teşekkür ederimm BeRayycımm..gözlerim seni aradıı,,,.hoş geldin sefalar getirdinn,Ben zaten; senden aldığım bu gazla Kim tutar Beni modunda dönüyorum egzersizlere:))İnşaallah dediğin gibi Ekim bitmeden yetişirimmm taze gelinlere:))

BEN dahil inşaallah yenmeye çalışan tüm vajili arkadaşlar bu ay yeneriz...

Canım Benim. İnşş bütün herkes kurtulur bu dertten. Soruların olduğunda hemen yaz. Biliyosun artık ben senin koçun oldum. Seve seve yardım ediyorum. Ve Yenmenide dört gözlee bekliyorumm gerçekten. Sana Şunu söyliyim önüne bir hedef koy ve ona göre ilerle mesela benim bi hedefim vardı . Ben 10 EYLÜL gelmeden Vajiyi yenicem diyodum. Ve Gerçektende öyle oldu 10 EYLÜL gelmeden 5 EYLÜL 'DE Ben Vajiyi yendimm. Hedefte önemli bir etken bencee.Sende Kendinee bir hedef koyabilirsin.

parmak egzerszlerını esıne yaptır kendın yaptıgında ıcındekı kasları hıssettıgın ıcın daha cok tedırgın olursn..

Kızlar cok kötüyüm eşimle tartıstık ve bana vurdu olmuyor bundan sonra sen kendini hzır hisetmediğin sürece yanasmayacagım yanına dedi bende anlattım bu zamana dek sorun yoktu ne oldu dedim kendine eziyet ediyosun dedi bagrıstık felan kollarımı sıktı beni ittirdi ben ne hisediyorum anlamıyorsun bile dedim tamam sende haklısın ama elimden geleni yapıyorum dedim sonra agladım git yanımdan dedim affet dedi ama olan oldu daha 1 aylık evliyiz ne yapacagım ben en ufak seyden tartısma cıkattı yetmiyo gibi dövdü beni kızlar ben simdi nasıl yeniyim vajinismusu artık içimdeki hersey öldüü

Kızlar bir şey soracağım... Ben şimdi uzun zamandan sonra tekrar parmak egzersizi yaptım bugün... Sırasıyla serçe, işaret ve orta parmağı denedim sonra da eşimin işaret parmağını denedim, başarılı oldum hepsinde. Eş parmağı ne zaman olmalıydı? Çok mu hızlı ilerliyorum? Bu iyi bir şey mi?:26:

Son düzenleme:
Ben buraya gelince kimse olmuyor... Ben gidince herkes geliyor... Sonra ben sorduğum soruyu unutuyorum ya da yerini bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…