- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.441
simdi yapmıyorum şekerpare adetim falanda girdi araya simdiden sonra doktoruma da sorup baslarım egzersize önceden iki parmağı rahat alıyordum 3 te ileri gitmiyordu sadece giriyordu sıkıntı vardı eşimin parmağı olunca kasıyorum kendimi zaten onun tek parmağı heralde benim iki parmağıma denk oldu ama kastım mumla denedim cok sert geliyor nedense aparat olarak ne kullanıyorsunuz nerden temin edebilirim
çok yıprandım nolur aşmam lazım bu sorunu her dk aklımda bu soru varr yardım edin burda cok aşan var bu sorunu
simdi yapmıyorum şekerpare adetim falanda girdi araya simdiden sonra doktoruma da sorup baslarım egzersize önceden iki parmağı rahat alıyordum 3 te ileri gitmiyordu sadece giriyordu sıkıntı vardı eşimin parmağı olunca kasıyorum kendimi zaten onun tek parmağı heralde benim iki parmağıma denk oldu ama kastım mumla denedim cok sert geliyor nedense aparat olarak ne kullanıyorsunuz nerden temin edebilirim
inşallah herkes yener arkadaşlar sağolun snow pamuk olayını denicem
çok yıprandım nolur aşmam lazım bu sorunu her dk aklımda bu soru varr yardım edin burda cok aşan var bu sorunu
Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlarr...Ben aşama olarak kendi iki parmağımı,eş orta parmak denedim..oldu.sonrasınsa eş iki parmak deneyelim dedik ama eşimin canımı yakacağı düşüncesiyle rahat edememesinden dolayı sanırım olmadı...rimeli de kalınlaştırıp yapabilmiştim ayrıca...p...s denedik ben tabi daha rahattım ama olmadı henüz...şimdi çok kalın bir mum almıştım (yanlışlıkla)burda paylaşmıştım onu ..eşimin iki parmağı kalınlığında inceltsem ve öyle denesem diyorum..sizce doğrumu yapmış olurum...
Tatlımmmm Koçunn geldi merak etmee hemen yardımcı oluyorum. Öncelikle p.....s denemesinde rahat olmana çok sevindim. Emin Ol egzersizlere Devam ettikçe Her denemede daha da rahat olucaksın. Dediğin mumu İstediğin Kalınlığa getir. O şekilde egzersize devam et tatlım. Amaa süper gidiyosun. Vajiyi yenmene çok az kaldıı ben hissediyorum. EKİM GELİNİ Olucaksın İnş
Teşekkür ederimm BeRayycımm..gözlerim seni aradıı,,,.hoş geldin sefalar getirdinn,Ben zaten; senden aldığım bu gazla Kim tutar Beni modunda dönüyorum egzersizlere:))İnşaallah dediğin gibi Ekim bitmeden yetişirimmm taze gelinlere:))
BEN dahil inşaallah yenmeye çalışan tüm vajili arkadaşlar bu ay yeneriz...
Slm arkadaşlar.Uzun süre önce kayıt olmuştm buraya ama egzersizleri yapamadığım için umudum kalmadığındn girmk istemiodm.3.5 senelik evliyim.ve hayatımızı mahfeden bu hastalıkla bende uğraşmaktyım.kaç tane psikoloğa gittiysem olmadı parmk egzersizlerini yapamıodm.1 doktora başladık şimdi.önce kulak çubuğuyla başlamamı söyledi.tabi bir hafta kadar yapamadım.Dün cesaretimi toplayıp denedik.derin nefes alıp Ikınarak yaptığımda kulak çöpü içime doğru aktı gitti sanki.belki ufacık birşey ama benm için ne demek olduğunu bilemezsiniz.....parmak egzersizlerinden korkuyorum ama olucak bu sefer yaaaaa.Allah yardımcımız olsun hepimizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?