Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım ya Eşin sabırsız ve anlayışsız biraz sanırım... Sana vurması da çok büyük terbiyesizlik... Heleki daha evliliğinizin başı ,inan ne diyeceğimi bilemedim...

canım eşin çokk çok kötu birşey yapmış ama sen bunu onun için değil kendin için yenceksin.üstündeki yükten kurtulcaksın.bu sorunı mutlaka aşmalısın olmıycak bişey değil bizlerde aynı durumdaydık nasıl bız yptıysak sende yapcaksın

çok iyi birşey tabiki canım.bu aşamaları hızla geçebiliyosan bu avantaj senin için cabuk yenceksin sanırım.bu kişiden kişiye değişiyo kimi cabuk alışamıyo o yüzden geciktiriyo sen kendini hazır hiisediyosan diğer aşamalara geçebilirsin tabi

beni kolarımdan tutup sıktı ittirdi ve hisediyorum yapamıyoru diye böyle ama napayım yapamıyorum elimden geleni yaptım o yüzden sinirli değilmiş tartıstıgımız konudan dolayı böyle yapmıs ama affet diye agladı ama bence yapamıyoruz diye sinirlii tavırlarndan anlıyorum neye cıkıyorum kızlar kızmasın gene görüşürüz

herkese merhabalar.ben daha yeni olmuş biriyim ve umarım doğru yere yazıyorumdur.bu siteyi bulana ve burda ki deneyimleri okuyana kadar bende vajinusmus olduğumu düşünüyordum.ama şimdi kafam çok karıştı.en iyisi sebebini anlatayım.yaklaşık 7 yıllık evliyim.ilk gece canım çok acıdı ve ondan sonra 7 ay boyunca ilişki yaşayamadık.sonra bu sorun kendiliğinden geçti ya da biz önemsemedik,bilemiyorum.şimdi 2 yaşında bir bebeğim var ve doğumdan sonra sanki bişeyler ters gitmeye başladı.ya da ben öyle hissettim.bişeyler olmuyor,olamıyor.neyi ne kadar anlatmalıyım onu da bilmiyorum.aslında genel olarak isteksiz biriyim.eşim yaklaşmadıkça benden hiç talep olmaz yani:)am o geldiğinde de bahanelerle savamıyorsam,mecbur kalıyorsam sonrasında pişman olmuyorum.bende istekleniyorum.ama iş ilerledikçe ben kendimi kasıyorum,girmesine engel oluyorum.biraz telkinle konsantreyle bişeyler oluyor ama tabi bende istek filan kalmıyor.psikiyatriye gittim ilaç verdi,bitince gel dedi.ama sanki o da işe yaramadı.bu arada ben fitil,tampon filan kullanabiliyorum.onlar pek sorun olmuyor.bana fikir verebilecek kimse var mı?

kesinlikle bencede bu vaji konusundan canım her kavga tartışma bu konuya dönuyo sizin henün yeni oldugu ıcın ondan değil diyodur ama bence bu konu yüzünden.sen elinden gelen çabayı göster canım ınş atlatcaksın Allahın ıznıylee

bence sen vajinismus değilsin canım.bu hastalıkta ilişkiye izin verilmiyo bacaklarını açamıyan cok.senin ilişki anında canınmı yanıyo neden kasıyosun.normal doğummu yaptın.belkide ilk gece canının yanması bilinçaltına yerleşmış olabilir.ben bunu anladım ne kadar doğru bilmem.vajili birinin tampon falan kullanabilceğini sanmıyorum ben asla kullanamazdım mesela düşüncesi bile kötu geliyodu o dönem

ilişki sırasında canım acıyor ve bacaklarımı kasıyorum.belki de ilk gece korkusudur ama 7 sene sürer mi bu ya?artık sıkıldım hiç bu kadar kafama takmamıştım.bu arada sezeryanla yaptım doğumu.çatım darmış.zaten muayeneler bile çok zor geçerdi.doktorum ben daha hiç bişey demeden ilk muayenede 'senin ilişkide canın acımıyormu,çok dar' demişti.havuza girmek için tampon kullanmıştım ama çok rahatsız ediciydi.aklım hep ordaydı:)ama sonuç olarak kullanabildim yani.

bir arkdaşımada doktor geçen çok dar demış sana dediği gibi.oda aynı sorunu yaşıyo ilişkide canı yanıyo.doktor yol göstermedimi canım napılablirmiş bu durumda

Sanırım benim hedefimm ekim gelini olmak...bu iş ekim sonuna yetişmelii...şimdilik sorunsuzdu ve inşaallahh bundan sonraki aşamalarımda böyle devam eder ve bu dertten bu ayın sonunda kurtulmuş olurumm...E tabiii vaji koçumdan aldığım ve alacağım tüyolarla:))).........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…