Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Beni psikolog masrafından kurtardınız, çok kısa sürede sizlerin desteği ile yendim, çok çok teşeşkür ederim herkese Ben kendi halayımı çekemiyorum halay smilenı gremiyorum çünkü

her yenende bizde çok mutlu oluyorz canım:)çeken bilirr.bendende kan gelmedi sanırım esnetıyorz ondan gelmiyo.bende hıç mıde bulantısı olmadı ama ılk p...s denemesınde sonradan kasıklarımda agrı oldu

Beni psikolog masrafından kurtardınız, çok kısa sürede sizlerin desteği ile yendim, çok çok teşeşkür ederim herkese Ben kendi halayımı çekemiyorum halay smilenı gremiyorum çünkü

Tatlım Unutmaa Herşey kafada başlar. Demekki gerçekten sende yenmeyi çok istemişsinki bak hemen oldu. Bravoo sanaa. Vaji seni değil sen vajiyi yendinnn !!

inşllh bende senin gibi olurum.. evlendikten 1 hafta sonra gittim sorun olmadığını psikolog yardımıyla atlatabilceğimi söyledi 1 ay psikolağa gittim ama hiç bişey başaramadım

teşekür ederim canm benim saol.. ben bi çok yolu denedim başarısız oldum onun için pek umudum yok insallh basarırım

teşekür ederim canm benim saol.. ben bi çok yolu denedim başarısız oldum onun için pek umudum yok insallh basarırım

esra merhaba.. hoşgeldin.. umutsuzluk yok burada.. hepimiz senin gibi ağlayarak başladık.. defalarca olmuyor yapamıyorum diye kalktık yataktan.. ama hepimiz atlattık.. sende bunu başarabilirsin kendine inan.. sana yazılan mesajları sayfaları takip ederek görebilirsin..eğer burayı takip edersen yenmen daha çabuk olur.. bu işin çözümü arkadaşlarında dediği gibi egzersiz..şu an egzersiz fikrine hazır değilsen önce ayna da vaji.yi incele.. ıkındığın zaman oranın açıldığını göreceksin.. sonra adım adım parmakla ya da mumla, ya da kulak çubuğuyla egzersize başlayabilirsin.. takıldığın her aşamayı sor herkes yardımcı olmaya çalışır.. ilk adımı bugün attın.. burayı buldun.. devamı gelecek

aslında egzersiz yaptığın zamanlarda baya ilerlemiştin.. ara verdiğin için gerilemen normal..erteliyorsun şu an.. lütfen , lütfen, lütfen yapma bunu.. rapor ve sorularını bekliyorum.. takipteyim:126::126::126:

tebrikler canım darısı başımıza inşallah :) canım yaptıklarını ve ilk ilişkide hissettiklerini mutlaka bizimle paylaş hatta çok özel olacak ama yatış şeklini falanda yazarsan bize yardımcı olmuş olursun...

nasıl 4 günde yendin kız,bizide aydınlat,hangi aşamalaarı gün gün yaptın anlatırmısın.tecrübeleri dinlemek daha iyi geliyo.
hangi eğzesizleri yaptın,pozisyonların vsssssssssss..........

Herkese tekrar merhaba.

Arkadaşlar ben 4 gün egzersiz yaptım. Hatta 3. günün sonunda eşimin başı ağrımasaydı 3 gün egzersiz yapıp yenmiş olacaktım. Bir gün gecikmesinin sebebi de 3. gün deneyememiş olmam

Yeni başlayacaklar, cesaret edemeyenler, yarıda bırakanlar lütfen kendinize güvenin, inat edin, başaracağınıza inanın. "Başaramıyorum" "Yapamıyorum" "Korkuyorum" kelimelerini silin zihninizden. Gerçekten "başaracağım, yeneceğim" kelimelerini zihninize yerleştirdiğinizde her şey yavaş yavaş geliyor inanın bana.

1 yıllık evliyim. Evliliğimin 19. gününde bu topiğe girdim ve şunları yazdım;

(Sizler için üşenmeden geçmişe dönüp yazdıklarımı buluyorum ki benim için çok zor oldu , kıymetinizi bilin )

Çok sağol canım, vakit buldukça deneyeceğim. Gün içinde sürekli kegel yapıyorum, fazlası zarar değildir umarım

KIZLARRRR BURAYA KADAR SIKILMADAN OKUDUNUZ MU? BAKIN BURAYA KALAN OLAN KISIM BAŞLANLANGIÇTA EKİM 2011 - SON KISIM DA MART 2012 - MART 2012 DEN SONRA YAZMAYI BIRAKMIŞIM, GİRMEMİŞİM BURAYA, DEMEKKİ EGZERSİZLERİ DE BIRAKTIM SIRA GELDİ İKİNCİ KISMA YANİ TEKRAR KARAR VERİP BU TOPİĞE TEKRAR GİRDİĞİM EKİM 2012 YANİ BU AY

Bi de ben eczaneye gidip jel almaya utanıyorum:26: biraz da küçük gösteriyorum genelde öğrenci sanıyorlar beni :26: puf!:26:

Ben parmaktan başka bir şey sokma kısmında çok çekiniyorum, parmak sokunca en azından içeriyi hissedebiliyorum, ama kulak çöpü falan diyince çok kasıyorum kendimi oyyy kastım gene

İşte benim hatam burada... Bir-iki gün egzersiz yaptım, sonra mantar oldum, sonra 2,5 ay yatılı misafir geldi, sonra soğudum bir daha da egzersiz yapmadım, egzersizsiz deniyoruz onda da başarılı olamıyoruz tabi...

VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

8 EKİM 1. GÜN

VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

9 EKİM 2. GÜN

VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

10 EKİM 3. GÜN

Son düzenleme:

gerçekten cok teşekür ederim inşllh bende başarırım sizler gibi olurum :)

12 Ekim gelinine merhaba diyin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr4 gün egzersiz yapıp 4 günde yendim kendimi kutluyorum sizlerin huzurunda

Cnmmmmmmm superrrrrrrrr su an sana nasil imrendimmmmmmmm yaaaaaa lütfen benim yanımda olllll bende yenmeyi istiyorummmmmmmmmmmmmmm gözün aydinnnnnnnnnnnnnn

Evetttttt arkadaşlar gördüğünüz gibi hiç üşenmeden başlangıçtan bugüne kadar olan kısmı sizlerle paylaştım.

Demem odur ki ;

* EGZERSİZ EGZERSİZ EGZERSİZ
* KORKMUYORUM - BAŞARACAĞIM
* BEN GÜÇLÜ BİR KADINIM BUNU BAŞARABİLİRİM
* EGZERSİZ SIRASINDA CANINIZ YANARSA ÇIKARIN APARATI BEKLEYİN TEKRAR CESARET EDİN, YİNE Mİ ACIDI TEKRAR TEKRAR... İNANIN BEN ÖYLE YAPTIM... SALATALIK KALINLIĞINDAKİ APARATI ERTESİ GÜN KULLANDIĞIMDA CANIM ÇOK YANDI GERİ ÇIKARDIM DERİN NEFES ALDIM BİR GÜN ÖNCE BAŞARDIM ŞİMDİ DE BAŞARABİLİRİM DEDİM TEKRAR DENEDİM VE BAŞARDIM...

LÜTFEN CESARETİNİZİ TOPLAYIN... BEN EGZERSİZİ YARIM BIRAKTIĞIM İÇİN, BİR TÜRLÜ CESARET EDEMEDİĞİM İÇİN BU ZAMANA KADAR ERTELEDİM AMA TAM ANLAMIYLA KARAR VERİNCE 4 GÜNDE YENDİM GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ , HERKESE BAŞARILAR DİYORUM, HAYDİ KIZLARRRRRR EGZERSİZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
[/QUOTE]

CANIM GERÇEKTEN OKURKEN KENDİMİ GÖRDÜM 12 AYLIK EVLİYİM AYNILARINI YAŞADIM VE ŞİMDİ 2 GÜNDÜR ÇOK YOĞUN EGZERSİZ YAPIYORUM HATTAN DÜN AKŞAM MUMDAN 12 CM LİK APARATLA ÇALIŞTIM VE DÜN ÇOK GERGİN OLDUĞUM İÇİN BİRAZ ZORLANDIM AMA BAŞARDIM. BENDE BAŞARICAM ALLAHIN İZNİYLE AMA NE ŞEKİLDE DAHA KOLAY OLUYOR NASIL YATMALIYIZ BUNLARIDA PAYLAŞ. ACI YANMA OLDUMU GİTGEL YAPABİLDİNİZMİ ? ....

Cnmmmmmmm superrrrrrrrr su an sana nasil imrendimmmmmmmm yaaaaaa lütfen benim yanımda olllll bende yenmeyi istiyorummmmmmmmmmmmmmm gözün aydinnnnnnnnnnnnnn

Sağol canım üşenmezsen sayfanın yukarısına çık ve evlendiğim günden bu yana başımdan geçen sonra da nasıl yendiğimi anlattığım yazıyı oku sizler için üşenmedim tüm yazılarımı topladım

CANIM GERÇEKTEN OKURKEN KENDİMİ GÖRDÜM 12 AYLIK EVLİYİM AYNILARINI YAŞADIM VE ŞİMDİ 2 GÜNDÜR ÇOK YOĞUN EGZERSİZ YAPIYORUM HATTAN DÜN AKŞAM MUMDAN 12 CM LİK APARATLA ÇALIŞTIM VE DÜN ÇOK GERGİN OLDUĞUM İÇİN BİRAZ ZORLANDIM AMA BAŞARDIM. BENDE BAŞARICAM ALLAHIN İZNİYLE AMA NE ŞEKİLDE DAHA KOLAY OLUYOR NASIL YATMALIYIZ BUNLARIDA PAYLAŞ. ACI YANMA OLDUMU GİTGEL YAPABİLDİNİZMİ ? ....[/QUOTE]

Canım git gel çok az yapabildik, hissetiğim daha çok yanma ve wc baskısıydı ama o da zamanla geçermiş. Ben üstteydim eşim altta. Ben eşime sırtımı döndüm, gerçekten bu pozisyonda daha kolay oluyor. Sonra bu pozisyonu değiştirdim, eşime yüzümü döndüm ve yine başardım. Bir kere başarınca gerisi geliyor zaten

Vayyy beeee ben de mi burada yenenler arasına katılacaktım ben de mi yenemeyenlere destek olacaktım hey gidi günler heyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…