Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım hoşgeldin.psikoloğun bu konuda faydası olurmu bilmiyorum.bu sadece yanlış bilgilerden duyduklarımızdan canımızın çok yancağını düşündüğümüzden kaynaklanan bir sorun.ilkönce jinekolojik muayene olmakla başlaman lazım canım.bir sorun yoksa ki büyük ihtimalle yoktur genelde biz oranın kapalı olduğunu düşünürüz egzersizlere başlayınca oraya bişey girdiğini gorünce bence başarmak için en büyük adım atılmış olunuyor.vajini bi aynayla incele canım ıkın ve vaji deliğinin açıldığını gör.ilk baştaki sayfada kegel egzersizleri var onları uygula böyle başlıyalım hadi kolay gelsin

Son düzenleme:

Merhabaa canım. Evett Bulunduğun durumdan dolayı olmadığı zaman ister istemez insanın sinirleri bozuluyo ve ağlamaya başlıyor. Burdaki herkes Senin yaşadığını yaşıyo. Bir zamanlar bende Senin gibiydim Vajinismustum. Fakat Bu siteyi Bulduktan sonra Çok şey değişti. Burdaki arkadaşlarımın desteği sayesinde vajiyi yendim. Egzersiz yaparak tabi ki. Öncelikle sana şunu sormak istiyorum. Doktora gidip muayane oldun mu ?

althea ve digerleri ya morelim cok bozuk...önceden basini aliyordum simdi yine dokundurmuyorum napcam ben bilmiyorum uf

mrb canımm sen egzersizlerini yapmışmıydın p..s aşamasına geldiğine göre.bu senin moralini bozmasın arada olur öyle ben yendikten sonra bile bazen çok rahatken bazen çok zorlandığım olmuştu.denemeden önce egzersizle kendini hazırla canını sıkma.bir kere böyle yapman hep böyle olcağını göstermezz

Merhabaa Tatlım. Napıyosun bakalımm ?? Nasıl gidiyorr ?? Herşey Yolundadır umarım. Sen Ne zaman Yenmiştin Vajiyi Unuttum Kızzz

Arkadaşlar o kadar çok tebrik almışım ki hepinize çok çok teşekkür ederim ayrı ayrı teşekkür edip topiği şişirmek istemiyorum mesajlarımla Psikolog masrafından kurtardınız beni :) çok çok teşekkürler :) Birazdan uzunca bir mesaj yazacağım başladığım günden bu yana geçen serüvenimi anlatacağım, egzersiz yapıp yenemeyenler, vazgeçenler ve hiç başlayamayanlar için yardımcı olacağını düşünüyorum Yalnız yenen arkadaşlarıma bir sorum olacak. Benden kan gelmedi?:26: Egzersiz yaparken de gelmedi, ilişkiye girince de gelmedi. Elastik herhalde benim zarım. Bir de sabah 9 dan beri bir mide bulantısı çekiyorum, bununla alakası olabilir mi? Geçmek bilmeyen bir mide bulantısı mevcut. Benim gibi olanlar oldu mu?:26::26::26:

Son düzenleme:
Merhabaa Tatlım. Napıyosun bakalımm ?? Nasıl gidiyorr ?? Herşey Yolundadır umarım. Sen Ne zaman Yenmiştin Vajiyi Unuttum Kızzz

merhaba canımmm.çok iyi gidiyor cok zor alıştım ama sonunda herşey normale girdi şükür:)7-8 kadar oluyo yendiğimm.senin ne kdar oldu yanlış hatırlamıyosam sen hemen alışmştın dimi

merhaba canımmm.çok iyi gidiyor cok zor alıştım ama sonunda herşey normale girdi şükür:)7-8 kadar oluyo yendiğimm.senin ne kdar oldu yanlış hatırlamıyosam sen hemen alışmştın dimi

Beni psikolog masrafından kurtardınız, çok kısa sürede sizlerin desteği ile yendim, çok çok teşeşkür ederim herkese Ben kendi halayımı çekemiyorum halay smilenı gremiyorum çünkü

her yenende bizde çok mutlu oluyorz canım:)çeken bilirr.bendende kan gelmedi sanırım esnetıyorz ondan gelmiyo.bende hıç mıde bulantısı olmadı ama ılk p...s denemesınde sonradan kasıklarımda agrı oldu

Beni psikolog masrafından kurtardınız, çok kısa sürede sizlerin desteği ile yendim, çok çok teşeşkür ederim herkese Ben kendi halayımı çekemiyorum halay smilenı gremiyorum çünkü

Tatlım Unutmaa Herşey kafada başlar. Demekki gerçekten sende yenmeyi çok istemişsinki bak hemen oldu. Bravoo sanaa. Vaji seni değil sen vajiyi yendinnn !!

inşllh bende senin gibi olurum.. evlendikten 1 hafta sonra gittim sorun olmadığını psikolog yardımıyla atlatabilceğimi söyledi 1 ay psikolağa gittim ama hiç bişey başaramadım

teşekür ederim canm benim saol.. ben bi çok yolu denedim başarısız oldum onun için pek umudum yok insallh basarırım

teşekür ederim canm benim saol.. ben bi çok yolu denedim başarısız oldum onun için pek umudum yok insallh basarırım

esra merhaba.. hoşgeldin.. umutsuzluk yok burada.. hepimiz senin gibi ağlayarak başladık.. defalarca olmuyor yapamıyorum diye kalktık yataktan.. ama hepimiz atlattık.. sende bunu başarabilirsin kendine inan.. sana yazılan mesajları sayfaları takip ederek görebilirsin..eğer burayı takip edersen yenmen daha çabuk olur.. bu işin çözümü arkadaşlarında dediği gibi egzersiz..şu an egzersiz fikrine hazır değilsen önce ayna da vaji.yi incele.. ıkındığın zaman oranın açıldığını göreceksin.. sonra adım adım parmakla ya da mumla, ya da kulak çubuğuyla egzersize başlayabilirsin.. takıldığın her aşamayı sor herkes yardımcı olmaya çalışır.. ilk adımı bugün attın.. burayı buldun.. devamı gelecek

aslında egzersiz yaptığın zamanlarda baya ilerlemiştin.. ara verdiğin için gerilemen normal..erteliyorsun şu an.. lütfen , lütfen, lütfen yapma bunu.. rapor ve sorularını bekliyorum.. takipteyim:126::126::126:

tebrikler canım darısı başımıza inşallah :) canım yaptıklarını ve ilk ilişkide hissettiklerini mutlaka bizimle paylaş hatta çok özel olacak ama yatış şeklini falanda yazarsan bize yardımcı olmuş olursun...

nasıl 4 günde yendin kız,bizide aydınlat,hangi aşamalaarı gün gün yaptın anlatırmısın.tecrübeleri dinlemek daha iyi geliyo.
hangi eğzesizleri yaptın,pozisyonların vsssssssssss..........

Herkese tekrar merhaba.

Arkadaşlar ben 4 gün egzersiz yaptım. Hatta 3. günün sonunda eşimin başı ağrımasaydı 3 gün egzersiz yapıp yenmiş olacaktım. Bir gün gecikmesinin sebebi de 3. gün deneyememiş olmam

Yeni başlayacaklar, cesaret edemeyenler, yarıda bırakanlar lütfen kendinize güvenin, inat edin, başaracağınıza inanın. "Başaramıyorum" "Yapamıyorum" "Korkuyorum" kelimelerini silin zihninizden. Gerçekten "başaracağım, yeneceğim" kelimelerini zihninize yerleştirdiğinizde her şey yavaş yavaş geliyor inanın bana.

1 yıllık evliyim. Evliliğimin 19. gününde bu topiğe girdim ve şunları yazdım;

(Sizler için üşenmeden geçmişe dönüp yazdıklarımı buluyorum ki benim için çok zor oldu , kıymetinizi bilin )

Çok sağol canım, vakit buldukça deneyeceğim. Gün içinde sürekli kegel yapıyorum, fazlası zarar değildir umarım

KIZLARRRR BURAYA KADAR SIKILMADAN OKUDUNUZ MU? BAKIN BURAYA KALAN OLAN KISIM BAŞLANLANGIÇTA EKİM 2011 - SON KISIM DA MART 2012 - MART 2012 DEN SONRA YAZMAYI BIRAKMIŞIM, GİRMEMİŞİM BURAYA, DEMEKKİ EGZERSİZLERİ DE BIRAKTIM SIRA GELDİ İKİNCİ KISMA YANİ TEKRAR KARAR VERİP BU TOPİĞE TEKRAR GİRDİĞİM EKİM 2012 YANİ BU AY

Bi de ben eczaneye gidip jel almaya utanıyorum:26: biraz da küçük gösteriyorum genelde öğrenci sanıyorlar beni :26: puf!:26:

Ben parmaktan başka bir şey sokma kısmında çok çekiniyorum, parmak sokunca en azından içeriyi hissedebiliyorum, ama kulak çöpü falan diyince çok kasıyorum kendimi oyyy kastım gene

İşte benim hatam burada... Bir-iki gün egzersiz yaptım, sonra mantar oldum, sonra 2,5 ay yatılı misafir geldi, sonra soğudum bir daha da egzersiz yapmadım, egzersizsiz deniyoruz onda da başarılı olamıyoruz tabi...

VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

8 EKİM 1. GÜN

VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

9 EKİM 2. GÜN

VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

10 EKİM 3. GÜN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…