- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.241
Kızlar kulak çöpü falan bunları nasıl kullanıyorsunuz.özel bir hazırlama şekli var mı.aparatları nasıl hazırlıyor sunuz
Kızlar kulak çöpü falan bunları nasıl kullanıyorsunuz.özel bir hazırlama şekli var mı.aparatları nasıl hazırlıyor sunuz[/Q
ilk adım için kulak çöpüyle başlamak ideal bence...cesaretini arttirr daha sonra pasta mumu sonra rimel sonra bakkal mumu ve sonrada bakkal mumunu kalınlaştırarak deneyebilirsin ...eğer rimeli yapabiliyosan zaten orta parmak da yapabilirsin demektir istersen bunu da rimelden sonra deneyebilirsin yönleri iyi kavramak adına işe yarar özellikle...
arkadaşlar.. 11 cm dün denedim.. oldu... bugün aparat hazırladım 10.5 cm oldu ... şimdi devam ediyorum egzersize... bir kaç gün sonra eş denemesi yapacağız.. ama bende bir korku var bu normel mi?? sizde de oldu mu??
kızlar bu aksam denicem demiştim denedim denerken cok heyecanlıydım ama nasıl oldu anlayamadım ilk üstte denedim yapamadım üzüldüm gene yapamıcam deyip sonra eşim üstteyken denedik önce aparatı denedim sonra oldu biraz rahatsızlık hissi vardı ama iyiyidi cok sükürrrrr ekimde bitcek bu iş dedim cok sükür bitti inşallah sizde yenersiniz sormak istediğiniz seyler olursa cevap veriirim buranın cok faydası oldu 3,5 ay sonra nihayetttttttttttttttttttttttttt:)))))))))))))))))
kizlarbiz denedik ama bi süre sonra (basindan biraz daha ilerleyince) cok yaniyor...yanmasina dayanamiyorum ya cok fena...istemsiz sekilde kasiliyorum dogal olarak, diyorsunuz ki yanma normal. e bu kasilmayi nasil halledicem ben ya. cunku artik vaji falan degil bu, sonucta biseyler giriyor ama bi noktadan sonra yandigi icin kasiliyorum[/QUO
PSİKOLOJİK OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM YANİ DAHA DOĞRUSU VAJİDEN FARKLI DEĞİL..VAJİ TAMAMI İTİBARİYLE PSİKOLOJİK..SİZİN ELİNİZDE İSTEDİĞİNİZ KADAR KİTAP OKUYUN İSTEDİĞİNİZ KADAR DOKTOR GEZİN SEİZ YAPACAKSINIZ KİMSE SİZİN KASLARINI ALIP ÇIKARIP GEVŞETMİYOOO...SİZİN O YANMA DEDİĞİNİZ NOKTA ASIL GİRİŞ YOLU NOKTASI İŞTE O ANDAN İTİBAREN LÜTFEN POPOYA DOĞRU İLERLEMESİNİ SÖYLEYİN EŞİNİZE....SİZDE O YÖNDE HAREKET EDİN...EMİN OLUN BUNLARI DÜŞÜNÜP YAŞADIK HEPİMİZ BİZ DANIŞMANA MI GİTTİK EĞİTİMLİ HAYIRRR....HAA TABİİKİ DANIŞMANLARIMIZ VARDI BU SİZTEDE O AYRIII BENCE ZATEN EN İYİSİ DE ONLAR...PSİKOLOG SİZDE DERTLEŞEBİLİR ANLATABİLİR OKUDUKLARINI SİZDE DİNLERSİNİZ YÖNLENDİRİR BELKİ AMA BİREBİR YAŞAN ÇOK FARKLI DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
HİÇ ÜMİTSİZ OLMAYIN VE O NOKTAYA GELDİĞİNİZDE HANİ HEMİZİN DENERKEN BU NOKTAYA GELİP DANIŞTIĞIMIZ NOKTAYA GELİNCE P...Sİ POPOYA DOĞRU İLERLEMESİNİ SAĞLAMAK Kİ BUNU YANİ YÖNÜ ÇÖZDÜKTEN SONRA ÇOK DAHA KOLAY KAYIP GİDİYOOO...İNANIN SADECE CESARET EDİP YÖNÜ BULUN DAHA DOĞRUSU KEŞFEDİNN...
kizlarbiz denedik ama bi süre sonra (basindan biraz daha ilerleyince) cok yaniyor...yanmasina dayanamiyorum ya cok fena...istemsiz sekilde kasiliyorum dogal olarak, diyorsunuz ki yanma normal. e bu kasilmayi nasil halledicem ben ya. cunku artik vaji falan degil bu, sonucta biseyler giriyor ama bi noktadan sonra yandigi icin kasiliyorum
sağol berayyyy inş herkes yapar ama hareket edince acıyor onlar sonra oturacak galiba değilmi
kizlarbiz denedik ama bi süre sonra (basindan biraz daha ilerleyince) cok yaniyor...yanmasina dayanamiyorum ya cok fena...istemsiz sekilde kasiliyorum dogal olarak, diyorsunuz ki yanma normal. e bu kasilmayi nasil halledicem ben ya. cunku artik vaji falan degil bu, sonucta biseyler giriyor ama bi noktadan sonra yandigi icin kasiliyorum[/QUO
PSİKOLOJİK OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM YANİ DAHA DOĞRUSU VAJİDEN FARKLI DEĞİL..VAJİ TAMAMI İTİBARİYLE PSİKOLOJİK..SİZİN ELİNİZDE İSTEDİĞİNİZ KADAR KİTAP OKUYUN İSTEDİĞİNİZ KADAR DOKTOR GEZİN SEİZ YAPACAKSINIZ KİMSE SİZİN KASLARINI ALIP ÇIKARIP GEVŞETMİYOOO...SİZİN O YANMA DEDİĞİNİZ NOKTA ASIL GİRİŞ YOLU NOKTASI İŞTE O ANDAN İTİBAREN LÜTFEN POPOYA DOĞRU İLERLEMESİNİ SÖYLEYİN EŞİNİZE....SİZDE O YÖNDE HAREKET EDİN...EMİN OLUN BUNLARI DÜŞÜNÜP YAŞADIK HEPİMİZ BİZ DANIŞMANA MI GİTTİK EĞİTİMLİ HAYIRRR....HAA TABİİKİ DANIŞMANLARIMIZ VARDI BU SİZTEDE O AYRIII BENCE ZATEN EN İYİSİ DE ONLAR...PSİKOLOG SİZDE DERTLEŞEBİLİR ANLATABİLİR OKUDUKLARINI SİZDE DİNLERSİNİZ YÖNLENDİRİR BELKİ AMA BİREBİR YAŞAN ÇOK FARKLI DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
HİÇ ÜMİTSİZ OLMAYIN VE O NOKTAYA GELDİĞİNİZDE HANİ HEMİZİN DENERKEN BU NOKTAYA GELİP DANIŞTIĞIMIZ NOKTAYA GELİNCE P...Sİ POPOYA DOĞRU İLERLEMESİNİ SAĞLAMAK Kİ BUNU YANİ YÖNÜ ÇÖZDÜKTEN SONRA ÇOK DAHA KOLAY KAYIP GİDİYOOO...İNANIN SADECE CESARET EDİP YÖNÜ BULUN DAHA DOĞRUSU KEŞFEDİNN...
kızlar bu popoya dogru ittirme durumunu anlamıyorum parmagı oraya koydugumuzda parmagımızı asagı dogrumu ittiricem anlayamadım offf
kızlar bu popoya dogru ittirme durumunu anlamıyorum parmagı oraya koydugumuzda parmagımızı asagı dogrumu ittiricem anlayamadım offf
bütün aparatlar için geçerli ve aynı zamanda ilişki esnasındada gerekli bişey mi vajinaya yerleştirdikten sonra popoyönüne yani biraz aşağıya doğru ilerletiyoruz umarım şimdi açıklayıcı olmuştur canım
Bugün ilk denememdi ve ben kulak çöpünü sokmayi basardim arkadaslar. Tamami degil ama %80i girdi. Desteklerinize minnettarim icimde umudum var artik
slm kızlarr epeydır okuyorum yazılanları ve faydasınıda goruyorumm bende maaleseff aynı dertt..(ben egzersızlerı yaptımm aparatlarla calıstım sanıırm epey bı yol kateddım ama olmuyoo olmuyooo anlamadımm yardım edınn. (
Ecrinn Canım Nasılsınn ?? Nasıl Gidiyorr ?? Kaçıncı Denemeyi yaptınızz ?? Rapor ver bakalımm birazcıkkk
evet haklsn belki ama esimlede ck calstk canm yaaa nede yanlis yapyz anlamdmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?