Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar kulak çöpü falan bunları nasıl kullanıyorsunuz.özel bir hazırlama şekli var mı.aparatları nasıl hazırlıyor sunuz

aparatları kendimiz hazırlıyoruz.. başlangıç için kulak çubuğu ya da doğum günü mumları varya onlardan birini kullanabilirsin.. bi tane kulak çubuğu alıyoruz, streçleyip,eldiven ya da prez. geçiriyoruz.. ya da doğum günü mumunu aynı şekilde yapabilirsin.. prez. ve eldiven kullanırsan daha hijyenik olur.. sonrasında adım adım kalınlaştırıyoruz..önce bir kulak çubuğu sora iki üç şeklinde.. mumda da doğum günü mumundan sonra beyaz bakkal mumları var ya onlarla devam edebiliyorsun..

kizlar biz denedik ama bi süre sonra (basindan biraz daha ilerleyince) cok yaniyor...yanmasina dayanamiyorum ya cok fena...istemsiz sekilde kasiliyorum dogal olarak, diyorsunuz ki yanma normal. e bu kasilmayi nasil halledicem ben ya. cunku artik vaji falan degil bu, sonucta biseyler giriyor ama bi noktadan sonra yandigi icin kasiliyorum

Bu durum tamamıyla terapiyle halledebilen bir durum.ve kesinlikle psikolojik.beyninde bitirmeniz lazım ama rahat ve iyi düşünerek.bence uzmandan yardım almalısınız

arkadaşlar.. 11 cm dün denedim.. oldu... bugün aparat hazırladım 10.5 cm oldu ... şimdi devam ediyorum egzersize... bir kaç gün sonra eş denemesi yapacağız.. ama bende bir korku var bu normel mi?? sizde de oldu mu??

sen artık hazırsın..ben yeneli 4 ayı geçti ben 11 cm yapamam heralde:) sen zor olanı yapıyorsun ama emin ol ki p..s çok daha kolay..o korkunun olması normal, bizde de oldu.. ama yers,z bir korku göreceksin.. artık kendini ne zaman hazır hissedersen dene.. iyi haber yakındır.. mendiller elimizde bekliyoruz halay için

tebriklerçok şükür bir kişi daha kurtuldu

yönde sorun yaşıyor olabilirsin, rahatsızlık verici his olduğu zaman yönü popoya doğru eğimli olacak.. bu tamamen psikolojik bir hastalık, egzersiz yaptıysan eğer oranın ne kadar geniş olduğunu görmüşsündür, kızların söylemiyle uzay boşluğu gibi...bacaklarını mümkün olduğunca rahat bırak, acımayacak bunu beynine kabullendir.. gün içerisinde otururken uyurken falan da bacaklarını aç..ben gün içerisinde de hep kendimi kastığımı farketmiştim, faydası oldu..

Dün sabaha karşı kendimle konuştum
Ben hep kendime çıkan bir yokuştum
Yokuşun başında bir düşman vardı
Onu vurmaya gittim kendimle vuruştum...

Benim gibi tüm vajinismus savaşçılarına....

slm kızlarr epeydır okuyorum yazılanları ve faydasınıda goruyorumm bende maaleseff aynı dertt..(ben egzersızlerı yaptımm aparatlarla calıstım sanıırm epey bı yol kateddım ama olmuyoo olmuyooo anlamadımm yardım edınn.(

Bugün ilk denememdi ve ben kulak çöpünü sokmayi basardim arkadaslar. Tamami degil ama %80i girdi. Desteklerinize minnettarim icimde umudum var artik

Çok İyi Canım. Senn Egzersizlere başlayarak Çok Büyük Bir adım attın. Bundan Sonra Kulak Çöpüne alışana kadar devam et. Ve Kendini ne zaman daha rahat hissedersen daha da kalın bişeyle denee. Böyle böylee ilerliceksin. İstersen Parmak egzersizide Yapabilirsin..Bu sana kalmış. Amaa Çok yol katettin bunu unutmaa. Ve Şimdi Önümüze Bir Hedef Koyalım. Gel senlee EKİM Bitmedenn Seni EKİM GELİNİ Yapalım. Boll boll egzersizle Bu işi Bu ay bitirelimmm.

Merhaba Canım. Çok Acele Ediyosundur belki. Belki daha ilişkiye hazır değilsindir bu yüzden olmuyordur. Daha dur bakalım. Egzersizlere devamm !! Egzersizleri Sakın aksatmaa. Bak sanaa bide bir tavsiye verim. Mesela egzersizi sen yapıyosun yaa eş egzersizi yapınn ve eşin sanaa egzersiz yapsınn. Böylelikle eşinee güvenin gelicekk . Emin Oll Bu işe çok yarıcakk Bu dediğimi mutlaka yapp tatlımm. Faydasını Görüceksin !! Önümüzde de Bir hedefimiz Olsunn Gel seni EKİM GELİNİ yapalım. EKİM Bitmedenn Bu işi bitirelim ve sende gelin ol artıkk anlaştık mı ??

Ecrinn Canım Nasılsınn ?? Nasıl Gidiyorr ?? Kaçıncı Denemeyi yaptınızz ?? Rapor ver bakalımm birazcıkkk

iyiyim berayycım iyi gidiyor çok şükür git geller malum biraz sıkıntı:))4 denemedeyiz seni yakalamışken:))git geller nezaman düzelirr kayganlaştırıcı jel mi alsam sanki kremler bakteri sorununa yol açablir gibi geliyo uzun süre kullanmak istemiyorum ama o jellerde çocuk için olumsuz etki ediyormuş ve biz çocukda istiyoruzzbi bilgin varmı bu konuda??

evet haklsn belki ama esimlede ck calstk canm yaaa nede yanlis yapyz anlamdmm.

Canım Çok Acele Ediyosun. Yanlışınn Burdaa Senin Bi keree !! Öncee Korkularını tam olarak atlat.. Kendini Ne zaman Hazır hissedersen o zaman deneyin.. Ve senin olmamasının tek sebebi hala korkuyor olman.Yani Bu ne demek ?? Egzersizleree Devamm demekk. Hem Kendin Egzersiz Yap hem eşinee yaptır. Daha daa Kalınlaştırarak devam ett !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…