- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.221
cnm gayet iyi anlattın sagol birde böyle deneyeyim cünku ıkınıyorum ıkınıyorum minick delik acılıyor elimi koyuyom serce parmagımı yaniii ucu girince öyle bi acıyoki sanki orası kapalıda ben yanlıs bişey yapıyor gibi aslında bir kasılmasam bir anda eşim p... Girse anlık acı hisedicem ama olmuyo
.Kızlar bu sabah 4. İlişkimize girdik. 2 gündür ilişkiye girmediğimiz halde, ilişki öncesi egzersiz yapmadığım halde başarılı olduksadece öncesinde jel sürdük. Hatta eşim biraz git gel yapabildi ve içime b....dı... ben hamileliğe hazır değilim, hamile kalırım diye korkuyorum:-( gerçi reglime 1 hafta falan var kalmam herhalde di mi?:26:
canım sende hallettinmi peki sonra su an durumun ne ?
u
merhaba!..sen bunları yapabiliyosan tamam hazırsın...tek sorunun takılan o yerden sonra yönünü bilememen....buraya kadar çözmüşsün süpersinnn..şimdi o takılan yer varyaaa oraya gelince sakın çıkmasın eşin ve p....s i popoya doğru yönlendirsin sende eşini yönlendir zaten o noktadan sonra çözmene milim kalmış oda yönünden dolayıı unutma eşin p...s i senin popona doğru ilerleticek ve göreceksin vıışşşşttt diye kayıp gidiyo yönü bulunca..merak etme acı kan man hiç bişi yok onoktadan sonra hatta en kolay yer orası ama dediğim gibi yönünü çok iyi anlat eşine...başarılar kolay gelsin
offf ne cahilmişiz birde evlenmeden ben zaten herşeyi biliyorum havalarındaydım halbuki hiç birşey bildiğimiz yokmuş eşime deli gibi aşık bir kadın ve şimdilerde yatağa onunla girmekten korkan bir kadın ya daha yeni 1 ay doldu evlendik çok zor çok o istek o arzular nasılda donup kalıyor öyle içim acıyo sızlıyo kıyamam ona ben ben hazır olduğun günü beklicem sen rahat ol deyip hergün beni rahatlatıyo çok anlayışlı Allah razı olsun ama bende bu işi başarmak zorundayım artık bitmeliiiii bu konularda ya inanamıyorum demekki biz eşimle deliğin yönünü iyi bilseymişiz o gece o acıyı yaşayıp vajinusmus olmicaktım ben ilk gecemizde okadar rahattımki nezaman o orta yere geldi orda bi takıldı e tabi ne yöne doğru itilcek onuda bilmiyoruz orda bi bastım çığlığı demekki popoya doğru yönlendirseydik ben bugün vaji olmicaktım off çok kafamı rahatlattın ecrin çok sağol inan her dk bakıyorum ufacık bi yazı değişik bişiy varmı diye okudukça rahatlıyorum Allah razı olsun yenip de yenemeyenleri yanlız bırakmayan sizlere...
tabi şuda var kasılmakk en büyük sorunlardan biride bu çok kasılıyorum çok öyle kasılıyorumki yatağa bacaklarımı açık şekilde yatıyorken eşimin yanaşmasıyla alttan bi havaya kalkıyorum o biçim kasıyorum kendimi gitigidegeri kaçıyorum kastığım için iki büklüm kalıyorumeşimi öyle ce bırakıyorum masum masum bakıp bana sarılıyo öpüyo sakinleştirmeye çalışıyo ama bu hep böyle gidermi ya birgün ya oda isyan ederse çok korkuyorum o o dereceye gelmeden bu olayı çözmem lazımmm çözmemiz lazım arkadaşlar...
Ohhh Ohh MaşallahEKİM GELİNLERİ Arka arkaya çıkıyo Bravoo sanaa canımm. Çook Çok tebrik ediyorumm. Bundan Sonra Yapadığınız zamanların acısını çıkarıyosun vee bol boll yapıyosun. Çünkü Alışmak istiyosan Eğerr Boll boll yapmak lazım. Allah Başkaa dert vermesinn. Halaylar Sanaa ve Bütün EKİM GELİNLERİNE Gelsinn ...
offf ne cahilmişiz birde evlenmeden ben zaten herşeyi biliyorum havalarındaydım halbuki hiç birşey bildiğimiz yokmuş eşime deli gibi aşık bir kadın ve şimdilerde yatağa onunla girmekten korkan bir kadın ya daha yeni 1 ay doldu evlendik çok zor çok o istek o arzular nasılda donup kalıyor öyle içim acıyo sızlıyo kıyamam ona ben ben hazır olduğun günü beklicem sen rahat ol deyip hergün beni rahatlatıyo çok anlayışlı Allah razı olsun ama bende bu işi başarmak zorundayım artık bitmeliiiii bu konularda ya inanamıyorum demekki biz eşimle deliğin yönünü iyi bilseymişiz o gece o acıyı yaşayıp vajinusmus olmicaktım ben ilk gecemizde okadar rahattımki nezaman o orta yere geldi orda bi takıldı e tabi ne yöne doğru itilcek onuda bilmiyoruz orda bi bastım çığlığı demekki popoya doğru yönlendirseydik ben bugün vaji olmicaktım off çok kafamı rahatlattın ecrin çok sağol inan her dk bakıyorum ufacık bi yazı değişik bişiy varmı diye okudukça rahatlıyorum Allah razı olsun yenip de yenemeyenleri yanlız bırakmayan sizlere...
tabi şuda var kasılmakk en büyük sorunlardan biride bu çok kasılıyorum çok öyle kasılıyorumki yatağa bacaklarımı açık şekilde yatıyorken eşimin yanaşmasıyla alttan bi havaya kalkıyorum o biçim kasıyorum kendimi gitigidegeri kaçıyorum kastığım için iki büklüm kalıyorumeşimi öyle ce bırakıyorum masum masum bakıp bana sarılıyo öpüyo sakinleştirmeye çalışıyo ama bu hep böyle gidermi ya birgün ya oda isyan ederse çok korkuyorum o o dereceye gelmeden bu olayı çözmem lazımmm çözmemiz lazım arkadaşlar...
amin canım Allah herkesden razı olsun...Bu durumu yaşayanı ancak ve ancak yaşan anlar...bende senin gibi bi püf nokta olurmuki die 7 24 bakıyodumm...poponu havaya kaldırdığında oranın daha çok kapanmasına sebep olursunn..ben ne kadar açarsam okadar rahat geçer ve genişler diye düşün şünkü böyleee...poponu yere koy ve eşin ileri ilerlerken sende ona doğru açarak birbirinize yaklaşın ama yön çoookkk önemliiii popoya doğru olacak eşinede güzelce anlat...haydi hayırlı haberlerinizi alırız inş..
kızlar masallah sizlere.
sizleri gördükce cok özeniyorum keşke bende dediklerinizi yapabilsem cok kötüyüm
bende cok severek evlendim 8 sene bekledik birbirimize öyleki son zamanlar artık kavusalım diye dua ederdik yanyanayken sarılırken o beni öptüğünde (yanaktan ) içim bi tuhaf olurdu ama simdi ne bileyim vajiden dolayımı ne eşimin bana yanasması korkulu rüyam oldu halbuki anlayıslıydı su sn zamana kadar ama artık bitirmem gerek napcam bilmiyorum
bizde 4 sene bekledik çok sevdik ama bu işler sevmekle olmuyormuş onu anladım biz sevdiğimiz adamla yapamıyorken ah bu zorunlu evlenen kadınlar istemedikleri adamlarla nasıl yapıyorlarmış yazık gerçekten çok acı bir durum bunu anlıyorum Allah herkezin yardımcısı olsun hadi bakalım inş. aynı anda bu işi başarmış oluruz ekimayına zorla sonuna kadar bu işi başarmış olalım canım olacak ben eminim güzel haberleri vericez inşallah
daya25 ben de senin gibiyim arkadaş. biz şimdi daha yolun başındayız ben daha egzersizlere başlamadım bile. ama baksana herkes çözdüyse biz neden yapamayalım.
u
merhaba!..sen bunları yapabiliyosan tamam hazırsın...tek sorunun takılan o yerden sonra yönünü bilememen....buraya kadar çözmüşsün süpersinnn..şimdi o takılan yer varyaaa oraya gelince sakın çıkmasın eşin ve p....s i popoya doğru yönlendirsin sende eşini yönlendir zaten o noktadan sonra çözmene milim kalmış oda yönünden dolayıı unutma eşin p...s i senin popona doğru ilerleticek ve göreceksin vıışşşşttt diye kayıp gidiyo yönü bulunca..merak etme acı kan man hiç bişi yok onoktadan sonra hatta en kolay yer orası ama dediğim gibi yönünü çok iyi anlat eşine...başarılar kolay gelsin
evet cecemm böyle birbirimize gaz verelim yoksa ben gerçekten kafayı yicem
aynı durumdayız canım kafayı yicek bişiy yok başarıcaz birbirimize destek olucaz bende daha egzersiz falan yapmadım bikere kulak çöpü denedim oda beynim döndü hemen kestim ama başlamam lazım başlamalıyız bu ay sonuna kadar şartlayın kendinizi olmalı lütfen hadi yarışa girelim olurmu belki bu bize iyi gelir bi programyapalım ekim sonuna kadar bakalım kim nekadar ilerlemiş yada ne olmuş ne dersiniz...
kimse yokmuş bari ben anlatayım yanlış olursa düzeltirler.Kızlar kulak çöpü falan bunları nasıl kullanıyorsunuz.özel bir hazırlama şekli var mı.aparatları nasıl hazırlıyor sunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?