Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne acısı canımmm acı macı yok kii inan en zor kısmı buna inanıp ilk denemeye cesaret etmek....sen şimdi hemen kendi vajinin en rahat nasıl açıldığını tespit et ben böyle rahat etttimm hepte böyle yaptımm sen kendinde bulabilirsin eğer böyle olmazsa kendin nasıl rahatça görebiliyosun nasıl rahat hareket ediyosun önce o pozisyonu bul...güzel haberlerini bekliyorumm canımm...haydiiii egzersizeeee:)))

gitgellerde acı oluyo mu, bende yeni yendim ama henüz git gel yapamıyoruz..

arkadaşlar.. 11 cm dün denedim.. oldu... bugün aparat hazırladım 10.5 cm oldu ... şimdi devam ediyorum egzersize... bir kaç gün sonra eş denemesi yapacağız.. ama bende bir korku var bu normel mi?? sizde de oldu mu??

canım sende hallettinmi peki sonra su an durumun ne ?

Ben yeni yendim sayılır. En azından eşimle birlikte olabildik:d Ama egzersiz yapmadan düzenli bir ilşkiye ulaşamadık daha. Olsun en azından cesaretim var şimdi, deneye deneye olcak...inanıyorum buna.Umutsuz değilim eskisi gibi. En azından kasılma olsa bile ne yapıp ne yapmamam gerektiğini biliyorum ve en önemlisi de ağlamıyorum:) Darısı senin başına canım benim. Umutsuzluğa asla kapılma canım...Egzersizlere devammmmm

offf ne cahilmişiz birde evlenmeden ben zaten herşeyi biliyorum havalarındaydım halbuki hiç birşey bildiğimiz yokmuş eşime deli gibi aşık bir kadın ve şimdilerde yatağa onunla girmekten korkan bir kadın ya daha yeni 1 ay doldu evlendik çok zor çok o istek o arzular nasılda donup kalıyor öyle içim acıyo sızlıyo kıyamam ona ben ben hazır olduğun günü beklicem sen rahat ol deyip hergün beni rahatlatıyo çok anlayışlı Allah razı olsun ama bende bu işi başarmak zorundayım artık bitmeliiiii bu konularda ya inanamıyorum demekki biz eşimle deliğin yönünü iyi bilseymişiz o gece o acıyı yaşayıp vajinusmus olmicaktım ben ilk gecemizde okadar rahattımki nezaman o orta yere geldi orda bi takıldı e tabi ne yöne doğru itilcek onuda bilmiyoruz orda bi bastım çığlığı demekki popoya doğru yönlendirseydik ben bugün vaji olmicaktım off çok kafamı rahatlattın ecrin çok sağol inan her dk bakıyorum ufacık bi yazı değişik bişiy varmı diye okudukça rahatlıyorum Allah razı olsun yenip de yenemeyenleri yanlız bırakmayan sizlere...

tabi şuda var kasılmakk en büyük sorunlardan biride bu çok kasılıyorum çok öyle kasılıyorumki yatağa bacaklarımı açık şekilde yatıyorken eşimin yanaşmasıyla alttan bi havaya kalkıyorum o biçim kasıyorum kendimi gitigidegeri kaçıyorum kastığım için iki büklüm kalıyorum eşimi öyle ce bırakıyorum masum masum bakıp bana sarılıyo öpüyo sakinleştirmeye çalışıyo ama bu hep böyle gidermi ya birgün ya oda isyan ederse çok korkuyorum o o dereceye gelmeden bu olayı çözmem lazımmm çözmemiz lazım arkadaşlar...

bende cok severek evlendim 8 sene bekledik birbirimize öyleki son zamanlar artık kavusalım diye dua ederdik yanyanayken sarılırken o beni öptüğünde (yanaktan ) içim bi tuhaf olurdu ama simdi ne bileyim vajiden dolayımı ne eşimin bana yanasması korkulu rüyam oldu halbuki anlayıslıydı su sn zamana kadar ama artık bitirmem gerek napcam bilmiyorum

sağol berayyyy inş herkes yapar ama hareket edince acıyor onlar sonra oturacak galiba değilmi

amin canım Allah herkesden razı olsun...Bu durumu yaşayanı ancak ve ancak yaşan anlar...bende senin gibi bi püf nokta olurmuki die 7 24 bakıyodumm...poponu havaya kaldırdığında oranın daha çok kapanmasına sebep olursunn..ben ne kadar açarsam okadar rahat geçer ve genişler diye düşün şünkü böyleee...poponu yere koy ve eşin ileri ilerlerken sende ona doğru açarak birbirinize yaklaşın ama yön çoookkk önemliiii popoya doğru olacak eşinede güzelce anlat...haydi hayırlı haberlerinizi alırız inş..

kızlar en son denememizde jelle deniyoruz bu arada. bayağı bi ilerleme oluyor ama bi süre sonra bende yanma oluştu ve bırakmak zorunda kaldım( (alttan muayane olduğumda bunu gördüm bundan sonrası giriyor ama)çünkü ben kendimi bu noktadan sonra istemsiz bi şekilde kasıyorum((

aparatları nasıl hazırlıyorsdunuz? biraz yardımcı olur musunuz. bende denemek istiyorum birde mikrop kapma riski falan yok değil mi bunlardan?

sağol canım bu anlattıkların beni baya tatminetti iş artık denemeye kaldı yazarken bile öyle heyecanlıyımki bi olsa şöyle 2 metre havaya uçucam sanırım off inşallah ben dahil yapamayan herkez artık şu işi başarır diye dua ediyorum..
bayrama kadar egzersiz yapıyım ben bayram sonrası deneme yapıcaz çünkü o güne kadar hazır olmam lazım...

bizde 4 sene bekledik çok sevdik ama bu işler sevmekle olmuyormuş onu anladım biz sevdiğimiz adamla yapamıyorken ah bu zorunlu evlenen kadınlar istemedikleri adamlarla nasıl yapıyorlarmış yazık gerçekten çok acı bir durum bunu anlıyorum Allah herkezin yardımcısı olsun hadi bakalım inş. aynı anda bu işi başarmış oluruz ekimayına zorla sonuna kadar bu işi başarmış olalım canım olacak ben eminim güzel haberleri vericez inşallah

evet cecemm böyle birbirimize gaz verelim yoksa ben gerçekten kafayı yicem

cok tesekur ederim en kisa zaman tekrar deniyecem rabbim hepimizin derdine derman olsun en kisa zamanda su illetden kurtulmayi nasip etsin rabbim

evet cecemm böyle birbirimize gaz verelim yoksa ben gerçekten kafayı yicem

aynı durumdayız canım kafayı yicek bişiy yok başarıcaz birbirimize destek olucaz bende daha egzersiz falan yapmadım bikere kulak çöpü denedim oda beynim döndü hemen kestim ama başlamam lazım başlamalıyız bu ay sonuna kadar şartlayın kendinizi olmalı lütfen hadi yarışa girelim olurmu belki bu bize iyi gelir bi programyapalım ekim sonuna kadar bakalım kim nekadar ilerlemiş yada ne olmuş ne dersiniz...

Merhaba kizlar sakin moralinizi bozmayin ve inancinizi yitirmeyin.tesbih ceker gibi ben.bu isi yapicam basaricam diyin dogru telkin verin beyninize bu ilk kural...
Daha sonra hemen egzersize baslayin goz kalemi kulak copu parmak hangisi size uyginsa erteelemeden basina gecin cunku bu hastaligin dier adi ertelek=vajinismus
akliniza takilani sorun yardimci olalim..

Kızlar kulak çöpü falan bunları nasıl kullanıyorsunuz.özel bir hazırlama şekli var mı.aparatları nasıl hazırlıyor sunuz
kimse yokmuş bari ben anlatayım yanlış olursa düzeltirler.
kulak çöpü,rimel,pasta mumu,normal mum bunları kalınlaştırmak istiyorsan peçete sarıp kalınlaştırıyorsun.streçliyorsun prez..geçiriyorsun sonra kayganlaştırıcı sürüyorsun kullanıma hazır oluyor :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…