- 3 Ekim 2012
- 644
- 7
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.261
Bugün ilk denememdi ve ben kulak çöpünü sokmayi basardim arkadaslar. Tamami degil ama %80i girdi. Desteklerinize minnettarim icimde umudum var artik
Merhaba.... Henüz yenemedim egzersiz aşamasındayım dikkatimi çekti de bepanten krem spermleri öldürmüyormu bilelim de yendikten sonra hemen çocuk istiyorum ona göre hareket ederim, ben bazen bebe yağı bazen de ultrason jeli kulanıyorum ama bunlar da öldürür mü spermleri acaba.. Bilgilendirirseniz sevinirim.
krem dediğim bebek yağı kullanıyorum...sıradan kayganlaştırıcıları araştırdım biraz spermleri öldürüyorlarmış yani % 100 denmez yani koruyucu bişeyde değiller ama zarar veriyomuş spermlere..bepanthen biraz çeşitli malum hangisi senin tavsiye ettiğin??
Merhaba.... Henüz yenemedim egzersiz aşamasındayım dikkatimi çekti de bepanten krem spermleri öldürmüyormu bilelim de yendikten sonra hemen çocuk istiyorum ona göre hareket ederim, ben bazen bebe yağı bazen de ultrason jeli kulanıyorum ama bunlar da öldürür mü spermleri acaba.. Bilgilendirirseniz sevinirim.
kızlaar ben başardım galiba yaaaaaaaaeş parmağı denemiştik sadece onun haricinde hiç egzersiz yapmadım, yaptığımız tek şey ben alttayken popomun altına yastık koymak ve ıkınmak oldu,bacaklarımı iyice açtım canım biraz yandı ama birisi sizi çimdiklese daha çok yanıyor emin olabilirsinz :)) ilk denemede p..sin yarısı girdi sonrakinde hepsi girdi dün gece yarısı girebildi bu sabah hepsi :)) yani bi düzene oturmadı tabi ama gire çıka alışacak vaji :)) bu arada ben eşimin p...sinin girdiğini farketmiyorum girdimi diye sürekli soruyorum biraz ilerletince hepsini sokmaya çalışınca birazcık acı oluyo oda çok az git gel de yaptı eşim ve o şekilde boşaldı :)) ayyyyy yaaaaaa çok mutluyumm... bu kadar kolay olacağını tahmin etmiyodummm gerçekten bumuymuş diyor insan bu siteyi bi kaç yıldır farklı farklı konular için takip ediyordum vajinsmstan şüphelenince de ilk baktığım yer bu site oldu.. Rabbim burda taktik veren deneyimlerini anlatan herkesten razı olsun...ıkınmak nefes alıp vermek popo altına yastık koymak benim aklımın ucundan geçmezdi...allah hepinizden razı olsun yenemeyenler bi an önce yensin inşallah...
Çok İyi Canım. Senn Egzersizlere başlayarak Çok Büyük Bir adım attın. Bundan Sonra Kulak Çöpüne alışana kadar devam et. Ve Kendini ne zaman daha rahat hissedersen daha da kalın bişeyle denee. Böyle böylee ilerliceksin. İstersen Parmak egzersizide Yapabilirsin..Bu sana kalmış. Amaa Çok yol katettin bunu unutmaa. Ve Şimdi Önümüze Bir Hedef Koyalım. Gel senlee EKİM Bitmedenn Seni EKİM GELİNİ Yapalım. Boll boll egzersizle Bu işi Bu ay bitirelimmm.
canım ya ilişkiye girmeden önceyle ilişkiye girdikten sonra kocanın hareketlerinde değişme oldumu yoksa aynımı
gitgellerde acı oluyo mu, bende yeni yendim ama henüz git gel yapamıyoruz..
kızlaar ben başardım galiba yaaaaaaaaeş parmağı denemiştik sadece onun haricinde hiç egzersiz yapmadım, yaptığımız tek şey ben alttayken popomun altına yastık koymak ve ıkınmak oldu,bacaklarımı iyice açtım canım biraz yandı ama birisi sizi çimdiklese daha çok yanıyor emin olabilirsinz :)) ilk denemede p..sin yarısı girdi sonrakinde hepsi girdi dün gece yarısı girebildi bu sabah hepsi :)) yani bi düzene oturmadı tabi ama gire çıka alışacak vaji :)) bu arada ben eşimin p...sinin girdiğini farketmiyorum girdimi diye sürekli soruyorum biraz ilerletince hepsini sokmaya çalışınca birazcık acı oluyo oda çok az git gel de yaptı eşim ve o şekilde boşaldı :)) ayyyyy yaaaaaa çok mutluyumm... bu kadar kolay olacağını tahmin etmiyodummm gerçekten bumuymuş diyor insan bu siteyi bi kaç yıldır farklı farklı konular için takip ediyordum vajinsmstan şüphelenince de ilk baktığım yer bu site oldu.. Rabbim burda taktik veren deneyimlerini anlatan herkesten razı olsun...ıkınmak nefes alıp vermek popo altına yastık koymak benim aklımın ucundan geçmezdi...allah hepinizden razı olsun yenemeyenler bi an önce yensin inşallah...
çok teşekkür ederim herşey için. bugün kendimi daha iyi hissediyorum. bikaç gün içinde regl olacağım. o dönemde egzersize devam edilmiyor değil mi?
Gözün aydın tebrik ederim halaylar sana gelsin:92::92::92::92::118::118::118::118::118::118::118:
kızlar p... denemsine yaklaşmışken regl oldum ya((6 günüm daha gitti ((en son 10.5 yapmıştım.bir kurtulsaydım şu illetten...
çok sevindim mutlulukolsun yaa darısı başıma bize de dua edin :) aynen benim de ıkınmak ve nefes almak, popoyu kaldırmak falan hiç bilmediğim şeylerdi. çevremdeki evli herkes hemen kolayca oluyormuş gibi konuşuyordu özellikle de genç bayanlar. evlenene kadar kendime çok güveniyordum kesin yaparım ben diyordum. bilmediğim bir sürü şey varmış. iyi ki bulmuşum burayı :)
Vallaha tebrik ederim canım o dediğin pozisyonu 4. ilişkimize girdiğimiz halde ben yapamıyorum. Deniyorum, o pozisyonda bacaklarımı mutlaka kasıyorum:26:
Biri daha kurtuldu halaylar sana gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?