Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar napacam edicem deneyecem acısada yılmayacagım en basa döndüm idrar yaparken yapıoyrum duruyorum yapıyorum duruyorum yarında gene kulak cöpünü alıcam prez... takıcam deneyecem inş bu kez yapacam bunları yaparak kaslarımı gevşeticem umarım ve sonunda eşimle normal karı koca gibi olcam inş..

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Canım Krem Olarak Ne Kullanıyosunuzz ?? Adını Söylermisinn ?? Jelin Çocuğa engel olduğunu bilmiyodum açıkcası onla ilgili bir fikrim yok. Ama İstersen Bepanthen'nin Merhemini al O çok iyi Hem tahrişi önlüyo hemde kayganlaştırıyo. Onla ilgili sorun yaşamazsın. Gitgellerle İlgili sorun olabilir daha yeni çünkü. Alışıcaksınn Boool boll yapınn. Ara vermedenn Alışmann Çok kolay olur böyleliklee

krem dediğim bebek yağı kullanıyorum...sıradan kayganlaştırıcıları araştırdım biraz spermleri öldürüyorlarmış yani % 100 denmez yani koruyucu bişeyde değiller ama zarar veriyomuş spermlere..bepanthen biraz çeşitli malum hangisi senin tavsiye ettiğin??

Bepanthen Merhem Canımm Eczaneye Gidip adını söylediğinde Sana hemen verirler. Yalnız Merhemi olucakk Krem Olanı değil. Ben İlk zamanlar onu kullandım bazen hala da kullanırım çok memnunum hiç sorun çıkarmadı. Fiyatıda 6 TL idi heralde yanlış hatırlamıyosamm..

tamam berayycım teşekkür ederim yarın alırım hemen...bu bebek yağını yeni evliyken almıştım kokusu bana çok kötü geliyo...o günlere dönüyorum sankiii pskolojimi bozuyo:))bu da ekstra bana zarar verişi ondan bu yüzdende kurtulmam lazım..:))

Tamamdır Canımm Benim al hemen. Memnun kalıcağından eminim. Öyle Kötü Kokusuda Yok zatenn. Bool bolll Yapmalarrrrrrr diliyorumm

Bugün ilk denememdi ve ben kulak çöpünü sokmayi basardim arkadaslar. Tamami degil ama %80i girdi. Desteklerinize minnettarim icimde umudum var artik

kulak çubuğu ilk ve en önemli adımlardan beri.. sen bu adımı attın.. bundan sonra adım adım ilerlemeye devam.. 1 kulak çubuğuna alıştıktan sonra 2-3 çubuk şeklinde devam et..forumda aktif ol ve rapor ver böylece daha disiplinli çalışırsın, sorularını da mutlaka sor..

Kızlar Başkaa sorucağınızz bişey yoksaa ben müsadenizi istiyimm. Çıkıyorum artık. Umarım Yardımım Dokunmuştur Birazz. Unutmayınn Biz Burda Sizler İçin Varızz. Desteğimiz Her zaman Olacakk !! Kendinize Çok dikkat edin. Egzersizleride sakın ihmal etmeyinn EKİM GELİNİ Olabilirsiniz sizlerdeee Elinizi Çabuk tutunn. Yardımaa ihtiyacınız olduğundaa mutlaka yazınn BİZ BURDAYIZ !!

Merhaba.... Henüz yenemedim egzersiz aşamasındayım dikkatimi çekti de bepanten krem spermleri öldürmüyormu bilelim de yendikten sonra hemen çocuk istiyorum ona göre hareket ederim, ben bazen bebe yağı bazen de ultrason jeli kulanıyorum ama bunlar da öldürür mü spermleri acaba.. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Hayır Canım Bepanthen Merhemin hiç bir zararı yok. Tam tersinee Çok Yararı var. Hem kayganlaştırıyo,hem tahriş olmasını engelliyo,hemde tahriş olmuşsaa onarıyoo. Harika Bir Merhem Kesinliklee. Ben herkese Öneriyorum..

kayganlastirici jeller sperm hareketini yavaslatabilir. jel kullandiklari halde hamile kalanlar da var. serviks agzi vajinanin üstünde oldugu icin spermlerin oraya gecmesi icin tirmanmalari gerekiyor. normalde yumurtlama dönemi yaklasirken ve yumurtlama süresince salgilanan servikal mukus bu noktada merdiven görevi görüyor ve spermler bu yumurta aki kivamindaki seyle yüzerek cervixi gecip rahime girebiliyor. normal jeller cok destekleyici degil ama sperm dostu kayganlastiricilar da var. hamilelik planliyorsaniz bepanthen kullanmayin. servikse ulasamadan daha vajina kanalinda spermlerin büyük bir kismi heder olur. yag bazli seyler kullanmaktan da mümkün oldugunca uzak durun. mümkünse su bazli ürünler kullanin. hamilelik planliyorsaniz jinekolojik muayeneyi atlamayin, gerekli hormon testlerinizi yaptirin ve önceden folik asite baslayin. bütün bunlarin konusuldugu bir topigimiz de var: http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/546066-vajinusmusu-yenip-hamile-kalmak-isteyenler.html

Son düzenleme:
kızlaar ben başardım galiba yaaaaaaaa eş parmağı denemiştik sadece onun haricinde hiç egzersiz yapmadım, yaptığımız tek şey ben alttayken popomun altına yastık koymak ve ıkınmak oldu,bacaklarımı iyice açtım canım biraz yandı ama birisi sizi çimdiklese daha çok yanıyor emin olabilirsinz :)) ilk denemede p..sin yarısı girdi sonrakinde hepsi girdi dün gece yarısı girebildi bu sabah hepsi :)) yani bi düzene oturmadı tabi ama gire çıka alışacak vaji :)) bu arada ben eşimin p...sinin girdiğini farketmiyorum girdimi diye sürekli soruyorum biraz ilerletince hepsini sokmaya çalışınca birazcık acı oluyo oda çok az git gel de yaptı eşim ve o şekilde boşaldı :)) ayyyyy yaaaaaa çok mutluyumm... bu kadar kolay olacağını tahmin etmiyodummm gerçekten bumuymuş diyor insan bu siteyi bi kaç yıldır farklı farklı konular için takip ediyordum vajinsmstan şüphelenince de ilk baktığım yer bu site oldu.. Rabbim burda taktik veren deneyimlerini anlatan herkesten razı olsun...ıkınmak nefes alıp vermek popo altına yastık koymak benim aklımın ucundan geçmezdi...allah hepinizden razı olsun yenemeyenler bi an önce yensin inşallah...

valla işte yenip alışana kadar kullanacaz kayganlaştırıcıyı yapacak bir şey yok maalesef. ben balayındayken almıştım kayganlaştırıcı adını hatırlamıyorum mavi beyaz bir şeydi, hala onu kullanıyorum egzersizlerde.
bu arada egzersizlerde başparmak kalınlığında hazırladığım aparatı aldım dün :)) bu akşam eşim evde yok bütün gece iki level atlarım herhalde :)) tv karşısında eşimin yanında yapamıyorum çünkü ama bu akşam yaparım artık bir aksilik olmazsa :))
bu arada eşim benim vajinismus olmadığımı iddia ediyor :S kendisi zaten girebiliyormuş her seferinde ama ben yapma dediğim, rahat olamadığım, korktuğum için soğutmayım korkmasın diye kendisi çıkıyormuş :S neyse en azından işte kendime güvenım geliyor egzersizlerle, genişletiyorum orayı, acıtmadan yapacaz inşallah :))) herkese sevgiler :))

çok sevindim mutlulukolsun yaa darısı başıma bize de dua edin :) aynen benim de ıkınmak ve nefes almak, popoyu kaldırmak falan hiç bilmediğim şeylerdi. çevremdeki evli herkes hemen kolayca oluyormuş gibi konuşuyordu özellikle de genç bayanlar. evlenene kadar kendime çok güveniyordum kesin yaparım ben diyordum. bilmediğim bir sürü şey varmış. iyi ki bulmuşum burayı :)

ben de kendime sinir oluyodum 15-16 yaşındaki kızlar bile yapıyo ben yapamıyorum diye ağlıydum,çok şükür yaa hep dua ediyorum bu derdi allah kimseye vermesin ben kısa süre çektim ama bu bile yetti

Gözün aydın tebrik ederim halaylar sana gelsin :92::92::92::92::118::118::118::118::118::118::118:

çok teşekkür ederim herşey için. bugün kendimi daha iyi hissediyorum. bikaç gün içinde regl olacağım. o dönemde egzersize devam edilmiyor değil mi?

canım ya ilişkiye girmeden önceyle ilişkiye girdikten sonra kocanın hareketlerinde değişme oldumu yoksa aynımı

Vallaha pek emin olamıyorum Yani daha bir sıcak, daha bir güleryüzlü oldu o kesin ama ev işi konusundaki takıntılarında bir değişme yok gibi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…