Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

berayy bi kayganlaştırıcı kullanıyor herkes. işten çıkınca alacağım ben de. hangisinden alayım

Canım eczaneden al. Zaten Eczanede belli başlı Jeller var. O.K 'nin Jellerini Alabilirsin. İllaki Jel Diye Bişeyde Yok. Ben Jel Yerine Bepanthen'nin Merhemini Kullanmıştım.Oda Çok iyi Kaygaylaştırıyodu. Hangisi Hoşuna giderse Onu al canım..

eve gidince önce baş parmak sonra orta parmak egzersizi yapacamm yarım sizi haberdar ederim sizler beni yönlendirirsiniz bide ben parmak yaparken elime bi et parçası değiyo sankii sizede oluyo mu ona değince orda biraz yanma oluyo ozaman

Canım Benimde Reglime 1 Hafta var. Amaa Bu Olmucak anlamına gelmezz.. Belkidee Şuan Hamilesindir bilemezsin. Onu 1 hafta sonra ancak öğrenirsin.. Madem hazır hissetmiyosusn nedşen korunmadınızz ki ??

şimdi şöyle oluyor zaten vajinismusum diye doğum kontrol kullanmıyordum, evde prezvtf yok eşim kullanmayı sevmiyormuş, bugün yapma planımız yoktu bi anda gelişti:26: içime b. İstediğini söyledi reddettim, bu ilk olcak evlendiğimiz günden bu yana dedi kıyamadım izin verdim. O 35 yaşında ben 29 yaşındayım, yaş olarak vakti geldi biliyorum, eşim de istiyor ama ben eşimden henüz emin olamıyorum hoşlanmadığım yönler cıktı evlenince, önce evliliğimiz otursun istiyorum, bir de henüz kendimi çocuklu bi kadın olarak düşünemiyorum hazır degilim, eşim için hava hoş o evliliğimizden emin ama ben henüz değilim olursa da yapcak bi şey yok ama istemiyorum:-( Allah hayırlısını versin :26:

canım ya ilişkiye girmeden önceyle ilişkiye girdikten sonra kocanın hareketlerinde değişme oldumu yoksa aynımı

kızlar masallah sizlere.
sizleri gördükce cok özeniyorum keşke bende dediklerinizi yapabilsem cok kötüyüm

canım ben geldim ama sen yoksun nerdesin ?
nerden baslayacagım bilmemek değilde okuyorum sürekli ama bende olmuyo dediklerniz ıkınıyorum ıkınıyorum minikm bi yer acılıyor orayada dediğinizi yaptıgımda baskı oluyor cok kötüyüm resmen ter boşalıyor heryerimden

Evet canım yanma olması normal. Bende de oluyo. Sebebini bilmiyorum ama belki de elimize sürdüğümüz krem ya da kayganlaştırıcılardan olablir. Eşimle ilk denediğim zaman da biraz yanma olmuştu. İnşallah egzersizlerin sonucunu bi an önce alırsın:)) Sana bi tavsiye daha, egzersiz yaparken kafanı başka şeylerle meşgul edersen daha kolay ve stressiz oluyooo. Mesela tv izle, müzik dinle ya da şarkı söyle İşe yarıyo gerçektennn:):)

kızlar masallah sizlere.
sizleri gördükce cok özeniyorum keşke bende dediklerinizi yapabilsem cok kötüyüm

İnşallah kısa sürede sen de yenersin bu illetiii. Bu illeti yenenlerin bi çoğunun başta cesareti yoktu zaten. Ama bunu yenmek istiyorsak yapmamız gerekiyodu. Tabiki başlarda zorlanman doğal. Ben her gece ağlıyodum, neden olmuyo diye. Ama olmamasının sebebi benden başkası değildi. Bunu farkettim ve yavaş yavaş egzersiz yaptım. Sen niye yapamayasın ki. Bi düşüşn belki hayatında vajinismustan daha kötü şeyleri yendin, nelerin üstesinden gelmişsindir. Bunu mu yenemeyeceksin. Ne kadar süredir evllisin bilmiyorum ama bu illetten kurtulamayan kaç yıllık evliler var. Daha doğrusu rahatsızlığının sebebini bilmeyen yıllarca evli kalmış bi sürü çift var. Sen en önemli olanı başardın aslında, sorunun ne olduğunu biliyosun. Yapman gereken tek şey, kendine güven ve yapamadığın her an "SANA YENİLMİYECEĞİM" deyip tekrar tekrar denemek. LÜTFEN PES ETME...

burdayım geldimmmm:)))

nede güzel söylemişsin inan her defasında olcak diye oturuyorum eşimde hevesleniyo ama olmuyor
eşim artık benmde psikolojimi bozuyorsun yapamayacaksan deneyelim deme diyor
artık sevişmektende zevk alamıyorum zorlanıyorum bana işkence gibi geliyor 2.ay olcak işte evleneli

daya25 canımcım bak şimdii senin o baskı dediğin senin kendini kasman baskıyı hissettiğinde kendine bi bak nasıl popo dahil kasıyosun bi bırak kendini...bunu yapabilmek için de sana 1. tavsiyem kegel egzersizi yap...nedir kegel??kegele önce wc ihtiyacın geldiğinde wc ye git ve çişini yaparken aniden tut ama bitince değil yarıda daha varken tut sonrak bırak....işte bu hareketi gün boyu yap...evde işde heryerde yapabilirsin..eğer evdeysen bırak dediğim noktada ıkınır gibi bırak mesela...orasının elastikiyetini rahat hareket ettirmeni sağlıyo....al aynayı karşına ve enrahat nasıl açabiliyosan...vaji popo yönünde açıldığını görebilirsin..ıkın yatta çok dik oturma ve çok dündüzde yatma mesela yatağının başlık kısmına ayna yok varsa büyük aynayı koy sabit olsun ayna sende geç karşı tarafına arkana yastık koy bel kısmına yatmakla oturmak arası bi pozisyon bu anlattığımm....bunu nedenmi anlattım çünkü ben orda bi delik olmadığını düşünüyordum yenmeden önce ama bu pozisyonu yakaladığımda orda delik olduğunu hatta ıkınınca açıldığını gördüm.....bu haldeysen ıkınnnnn ve serbest bırak ıkınmalardan kastım kendini sık değil unutma ıkınma sadece büyük abdesti yapar gibi...açık konuşuyorum ama umarım anlatabilmişimdir...

Üzülme canım yaaa Ben de evleneli iki ay olack, aynı zamanda evleniişiz:) Zevk almaman şu durumda doğal. Benim hikayei okudun mu bilmiyorum. Ben evlendiğim gün adet olmuştum ve işler daha da zorlaşmıştı benim için. İlk denemeye başladığımız zaman her yerim titremeye başlamıştı. Nişanlıyken elimi ttutması kalbimi duracak hale getiren kişiye karşı yani eşime bişey hissedemiyodum. Bu beni daha da strese sokuyodu. Egzersizleri tam olarak yapmadan eşinle ilşki dene bence. Deneyip olmayınca insanın psikolojisi altüst oluyo. Bi hafta düzenli egzersiz yap gün gün ilerleme olacaktır. Zaten biraz bile girmeye başlayınca o kadar çok seviniyosun ki, zaten o hevesle devamı geliyo...

eşine egzersiz süresince deneyelim deme ama egzersiz aşamasına bi geçireli seni bak gör ozaman sen eşine diyeceksinkiii ben egzersiz yapabiliyorum bi kaç zaman sonra biraz daha gelişecek diye sen kendine güvenmeye başlayacaksın SANA ŞUNU SÖYLİYİM Kİ ORAYA İLK KULAK ÇÖPÜ DENEMESİNDE SEN ANLAYACAKSIN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ AMA ÖNCE SABIRLI OL VE YAPABİLİRSİN BUNA İNAN...BAŞKASINDAN BAHSETMİCEM SANA KENDİMİ SÖYLÜYORUM ORAYA BAKAMAZKEN YAPTIM BUNU HEMDE ÇOK KISA SÜREDE AMA KARARLI OLL PES ETME İLK DENEDİĞİMDE BENDE KULAK ÇÖPÜ SOKANLARI BİLE COK CESUR BUNLAR YAPAR BEN YAPAMAM DİYODUM..AMA İLK SOKAR GİBİ OLDUM YOK DEDİM OLMAYACAK AMA HİÇ ZAMANA ATMADIM HEMEN Bİ DAHA DENEDİM VE IKINARAK KENDİMİ BURAYI TARADAN GENİŞLEYEN Bİ YAPIDA YARATMIŞ DEMEKKİ BU ORAYA GİRDİĞİNDE BİŞEY OLMAYACAK DEDİM VE YAVAŞ YAVAŞ İTEREK IKINARAK İTTİRDİM POPOYA DOĞRU VE İNANAMADIM SONRA ANLADIMKİ EVETTT BURAYA EGZERSİZ LER KURTARACAK....SADECE ŞUNU YAP =KENDİNE GÜVEN SENİN NEYİN EKSİK BİZDEN YAPANLARDAN BAŞARABİLİRSİN....

cnm gayet iyi anlattın sagol birde böyle deneyeyim cünku ıkınıyorum ıkınıyorum minick delik acılıyor elimi koyuyom serce parmagımı yaniii ucu girince öyle bi acıyoki sanki orası kapalıda ben yanlıs bişey yapıyor gibi aslında bir kasılmasam bir anda eşim p... girse anlık acı hisedicem ama olmuyo

canım sende hallettinmi peki sonra su an durumun ne ?

merhaba arkadaslar size birsey sormak istiyorum!! ben parmak egzersizini rahat yapa biliyorum esimlede parmak egzersizini yapa biliyorum k.doktorunda da kismen konturol ola biliyorum ama penis belli bir yere geldinde yanma
oluyor ve birakiyorum yada girmesine hic izin verlerrmiyorum bunaden oluyor anlamiyorum tam basardim diye sevinecem zaman yine olmuyor artik icimden egzersiz yapmakda gelmiyor yardim ederseniz sevinirim simdiden
tesekur ederim:2:

u
merhaba!..sen bunları yapabiliyosan tamam hazırsın...tek sorunun takılan o yerden sonra yönünü bilememen....buraya kadar çözmüşsün süpersinnn..şimdi o takılan yer varyaaa oraya gelince sakın çıkmasın eşin ve p....s i popoya doğru yönlendirsin sende eşini yönlendir zaten o noktadan sonra çözmene milim kalmış oda yönünden dolayıı unutma eşin p...s i senin popona doğru ilerleticek ve göreceksin vıışşşşttt diye kayıp gidiyo yönü bulunca..merak etme acı kan man hiç bişi yok onoktadan sonra hatta en kolay yer orası ama dediğim gibi yönünü çok iyi anlat eşine...başarılar kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…