Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sağol canım çok güzel yazmışsın ama insan üzülüyor 2,5 yıl olacak aileler torun bekliyor onu da geçtim mutlu olmak ve eşimi de mutlu etmek istiyorum evliliğimin bu sebepten bitmesini istemiyorum çok korkuyorum bu yüzden, eşim doktora da gitmez sanmıyorum bu kadar zamandır ikna edemedim şimdiden sonra da edemem zaten kendim çözsen daha iyi inşallah öyle olsun diye diliyorum, sen ne kadar zamanda ve nasıl yendin özelden yazabilirmisin bana eğer sakıncası yoksa ya da buradan yaz.

bak bende aynı anlattıgın gıbıydım buradakı herkez hemen hemen aynı seylerı yasadı bu soyledıklerımı cok duymussundur belkı ama bak bende bugun kurtuldum bılıomusun.evet kımı hızlı ılerler kımı yavas ılerler herkes hızlı ılerlemek ıster ve ben sana dıyemem daha cok azmet caba goster kacma dıyemem cunku sen zaten azmedıosun ıstıosun belkı gecelerı uykuların kacıo en mutlu anında bıle yakalayıp yakıo canını bıyerden.yanı elınde olsa sende hızlı ılerlemek ıstersın demı bende ole aynı dusunuodum burada okuodum egzersıze yenı basladım bı parmak gırdı fılan yazanlar oluo ooo dıodum herkes yapıo ben yapamıorum cunku hepımızın yasadıkları hassas noktaları farklı ufak tefekde olsa farklarımız var sen sımdı yapamıorum dıe sıkma kendını bır ay bı sure ver kendıne bı ay daha ızın ver kendıne ve sakin sakin ılerlemeye calıs bebeyagını bosver o zaman okeyın kayganlastırıcısını al ama ultrason jelıne alısmaya calıs sımdılık ne gerek var o kadar para verceksın pskologa gelınce bende gıttım beynım acıldı resmen o konuda ii geldı ama beynım acılıncada esımden sogudum kız o araD

bizde tekrar doktora gittik bugün müdahale istedtim haftayaa randevu verdi, alttan muayene ederken çekiştirdi durdu haliyle rahatsız oldum muayene etmiyo resmen çekiştirdi eğdi büğdü bide kasma diyo aynısını ben yapsam o da rahatsız olur te allaam eve geldiimden beri akıntım var

Yok arkadaşlar ben yapamıyorum. Bu parmak olayı işin içine girince olmuyo. Sokamıyorum ya o parmağı!! Parmak egzersizi yapmadan yenemiyomuyuz bu illeti ya illa yapmak mı lazım.. Ayrıca izmirde yaşıyorum evlenerek geldim izmire hiçbiyeri de bilmiyorum haliyle bana bilgili arkadaşlardan izmirde gidebileceğim bu illeti tedavi edebilecek bir sağlık merkezi yada doktor varmıdır??? Yardımcı olacak arkadaşlara da şimdiden teşekkür ediyorum. artık ağlamaktan gözlerimin ağrısından uyuyamıyorum. Ben napıcam böyle daha 1 aylık evliyim ama 1 aydır çile çekiyorum resmen. İşe gittiğimde bile bunu düşünüyorum Allahım yardım et bana nolursun..

bak bende bır bucuk yıllık evlıyım ve daha bugun kurtuldum ben sımdı sana ozeldn yazıcam tamam hanı burayı uzun uzun mesgul yapmak ıstemıorum arkadaslar rahatsız olmasın die cunku buradakı arkadaslarımızın bı cou bılıo zaten bnı hemen ozelden yazıorum sana

Psikoloğun faydası evdeki davranışların düzelmesi yönünde olmuştu sadece, eşim bana daha iyi davranmaya başlamıştı ama etkisi çok sürmedi bir süre sonra sırtını dönüp yatmaya başladı tekrar, O da parmak egzersizi vermişti ben mumla daha rahat yapıyorum herkesin farklı deniycez bakalım sonuna kadar, eşim de sabrederse bir süre daha inşallah, iyi ki anlayışlı şimdilik...

Yenmene çok sevindim canım tebrikler darısı yenemeyenlerin başına...

kızlar size ınanamıyorum bırı gelıyor acık acık erkegım dıyor
bu kadar yazı yazıyor kımse şikayette bulunmuyor ???

canım sen nerdesin hangi dr a gittin ? hastaneyemi kliniğemi gittin ?

kızlar benim kafam karıstı hangi jel yada kremi kullanacaz simdi bi gün girmiyoruz ne kadar cok yorum yazılıyor takip etmekte zorlanıyom valla :)
bepanten mi alayım jelmi alsak
bide bir arkadas vibratörden bahsetmiş vajinismsu olan o aletlerle nasıl iş yapsın ya bence kanaatimce olamaz belki yapabilenler vardır ama ne bileyim titreyen bi alet oldugunu biliyorum onu
yani sabit duranı alamazken içimize bide titremesini düşünemiyorum neyse sorunlarımız halledilse herseye razıyızda gerisi boşş

erkeklerin üye olması yassak değilmi yau

erkeklerin girmesi yasak diye biliyorum ama en azından ben erkeğim diye belirtmiş bazı terbiyesizler kadınım diyerek bizi uyutuyor farkına varamıyoruz
bir arkadasım önermişti bu siteyi o anlatmıstı erkekler merak ediyolar bakıyolar diye sanırım giren kişinin derdi çözülmüş öneride bulunmak için girmiş anlattıklarına bakılırsa yardımcı olmak istiyor ama özellimizi okuyo orası kötü işte.
Şimdi insan özelini nasıl yazsın değilmiii rahatladımız tek yer burası cünkü.

cnm özelden mesaj attım okurmusun

turquazzz banada msj atarmısın yeni oldugumdan cvp atamıyorum ama kimselere
nasıl çözdn dr amı gittin ?
neler oldu bende 2 aylık evliyim ve jhala olmadı egzersizleri yapamadım ama tekrar denemeye karar verdim inş. bu kez sonuc alırım
jelmi bepantenmi alayım deneyim bide onu düşünüyorum kafam karıstı okadar cok sey yazılmıskiiii

erkeklerin üye olması yassak değilmi yau
kesınlıkle yasak

yardım yerıne adam fantazı yapmıs resmen acık acık neler yazmıs kı ıyı nıyetlı bıle olsaydı erkek uyelere yasak burası
bukadar acık alenı boyle seyler yazması bayan uye bıle olsaydı doğru olmazdı ..

bak ben kendım denerken sadce jelle denıodum olmuodu emla denedım hıc uyusturmadı.dr bana anestol bepantene ve jel ucunu bırden kullandı alısana kadar bunlarla ıdare edecez ne edek

gecen sene 15 ekımde 5 yıllık vajı belasından kurtuldum çok şükür..
doktorum su bazlı jel harıc gerısını kesınlıkle yasakladı vajıye zararmıs
hatta vajı ıcın temızleme jellerı var onlar bıle zararlıymıs bepanten yada bebe yagı bunlar vajıye uygun degıl ve mantar yapar
ultrason jelı yada okey durex markaların su bazlı jellerı kayganlastırıcı olarak cok ıyıler
ben okeyın kullanıyorum 1 yıldır gayette memnunum

O kadar canım yaniyo ki dayanamıyorm.nefes alamiyorum melankolik birine dönustum eskiden böyle değildim öylesine kendime guvenirdim ki artık sokağa çıkamıyorum anneme gidemiyorum zorla gulumsemekden yorulduum.bebeği olan arkadaşların darisi başına demesi öldüruyo beni.rimel parmak hepsini yaptım ama gene de eşimle basarisizim.her yoluu denedim.olmadı olmuyo olmayacak.
Duş aldım saçlarımı ikiye ayırdım annemin yaptığı gibi iki tane öruk yaptim.öylece oturuyorum.galiba kendime acıyıorum bu çok zawallica dayanamiyorum bişey yapmalı herşeyden kendimden uzaklaşmanın gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…