- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.381
ah ah o da bişi mi ben sımdı bu doktordan oncede bı jınekologa gıtmıstım gecen ay.kadın bana ne guzel basta dedıkı egzersızı beraber yapıcaz ben sana yonu gostercem ddı ii dedım gıttım geldım kadın guya bana bı parmak yaptı bana sorarsan ben ıkı parmak yaptım ama meger yıne hıc yapmamısımkı bugun gıttıgım doktor yok dedı hıc gırmemıs sende yapamamıssın dedı yanı yıne ylnıs yapmısım ama bugun iidi. 4 parmaga kadar soktu hıc acımadı aynadan gordum gırerkende cıkarkende aparatı yerlestırdı eve geldım ole ıkı saat ıcımde bekledı tabı yolda ufaktan bı bayılmaya yakın bsı gecırdım ama ona hala anlam veremedım cunku ne parmak ne aparat hıc acıtmadı hıc ama nıe ole ıcım gectı anlamadım ultrasonda soktu hi hi.yani bugun mutluyum aparatı cıkarıncada p.si yapabıldım ama insalla devamı gelır halayların ıcın tesekkur ederım mendılıne saglık
erkeklerin üye olması yassak değilmi yau
canım sen nerdesin hangi dr a gittin ? hastaneyemi kliniğemi gittin ?
cnm özelden mesaj attım okurmusun
kesınlıkle yasakerkeklerin üye olması yassak değilmi yau
erkeklerin girmesi yasak diye biliyorum ama en azından ben erkeğim diye belirtmiş bazı terbiyesizler kadınım diyerek bizi uyutuyor farkına varamıyoruz
bir arkadasım önermişti bu siteyi o anlatmıstı erkekler merak ediyolar bakıyolar diye sanırım giren kişinin derdi çözülmüş öneride bulunmak için girmiş anlattıklarına bakılırsa yardımcı olmak istiyor ama özellimizi okuyo orası kötü işte.
Şimdi insan özelini nasıl yazsın değilmiii rahatladımız tek yer burası cünkü.
kızlar benim kafam karıstı hangi jel yada kremi kullanacaz simdi bi gün girmiyoruz ne kadar cok yorum yazılıyor takip etmekte zorlanıyom valla :)
bepanten mi alayım jelmi alsak
bide bir arkadas vibratörden bahsetmiş vajinismsu olan o aletlerle nasıl iş yapsın ya bence kanaatimce olamaz belki yapabilenler vardır ama ne bileyim titreyen bi alet oldugunu biliyorum onu
yani sabit duranı alamazken içimize bide titremesini düşünemiyorumneyse sorunlarımız halledilse herseye razıyızda gerisi boşş
kızlar benim kafam karıstı hangi jel yada kremi kullanacaz simdi bi gün girmiyoruz ne kadar cok yorum yazılıyor takip etmekte zorlanıyom valla :)
bepanten mi alayım jelmi alsak
bide bir arkadas vibratörden bahsetmiş vajinismsu olan o aletlerle nasıl iş yapsın ya bence kanaatimce olamaz belki yapabilenler vardır ama ne bileyim titreyen bi alet oldugunu biliyorum onu
yani sabit duranı alamazken içimize bide titremesini düşünemiyorumneyse sorunlarımız halledilse herseye razıyızda gerisi boşş
ben ıstanbulda oturuyorum ıstanbulda yesım yercok dıe bı jınekolog var ona gıttım cnm bnm memnunda kaldım
O kadar canım yaniyo ki dayanamıyorm.nefes alamiyorum melankolik birine dönustum eskiden böyle değildim öylesine kendime guvenirdim ki artık sokağa çıkamıyorum anneme gidemiyorum zorla gulumsemekden yorulduum.bebeği olan arkadaşların darisi başına demesi öldüruyo beni.rimel parmak hepsini yaptım ama gene de eşimle basarisizim.her yoluu denedim.olmadı olmuyo olmayacak.
Duş aldım saçlarımı ikiye ayırdım annemin yaptığı gibi iki tane öruk yaptim.öylece oturuyorum.galiba kendime acıyıorum bu çok zawallica dayanamiyorum bişey yapmalı herşeyden kendimden uzaklaşmanın gerek
gecen sene 15 ekımde 5 yıllık vajı belasından kurtuldum çok şükür..
doktorum su bazlı jel harıc gerısını kesınlıkle yasakladı vajıye zararmıs
hatta vajı ıcın temızleme jellerı var onlar bıle zararlıymıs bepanten yada bebe yagı bunlar vajıye uygun degıl ve mantar yapar
ultrason jelı yada okey durex markaların su bazlı jellerı kayganlastırıcı olarak cok ıyıler
ben okeyın kullanıyorum 1 yıldır gayette memnunum
5 koca yıl kendımı eve kapadım arkadaslardan uzaklastım
kısır damgası yedım esımle kavga hır gur hergece korku ..
kendıne acıma hepsı erteleme ıcın bahane.. egsersıze basladıgımda enfazla 8 10 kere yaptım yendım
kendıne hedef biç ben esımın ölcüsünü alarak onun kadar olacak aparatı alırsam tamamdır yenmısımdır dedım
ve esımden destek degıl kostek gordum ondan gızlı egsersız yaparak yendım..
kendını bır silkele egsersızde daha ılerı gıt esınle denemeden once aparatı ıcınde tut sonra dırek esınle dene ve asla kacma
burda yenenlerı düşün motıve ol inşallah .. yalmız yada caresız değilsin ...
O kadar canım yaniyo ki dayanamıyorm.nefes alamiyorum melankolik birine dönustum eskiden böyle değildim öylesine kendime guvenirdim ki artık sokağa çıkamıyorum anneme gidemiyorum zorla gulumsemekden yorulduum.bebeği olan arkadaşların darisi başına demesi öldüruyo beni.rimel parmak hepsini yaptım ama gene de eşimle basarisizim.her yoluu denedim.olmadı olmuyo olmayacak.
Duş aldım saçlarımı ikiye ayırdım annemin yaptığı gibi iki tane öruk yaptim.öylece oturuyorum.galiba kendime acıyıorum bu çok zawallica dayanamiyorum bişey yapmalı herşeyden kendimden uzaklaşmanın gerek
okey durex dediğin sadece jel değilmi prez... değil.
cünkü prez. ile yapamıyorum
off 5 yılı görünce yazmadan edemedim..ben 8 ay yaşadım diye yandım,sizinki daha betermiş..
Allah hayırlısıyla bebeğinizi almayı nasip etsin kucağınıza inşlh..
jel markaları canım ..
egsersızdede prez.. şart aslında hıjyen ıcın ve durex elıte ultraince gercekten cok rahat
aparat hıcyenıne emın olmadan egsersız yapılmamalı ne olur ne olmaz mıkrop kapılabılır ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?