Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benim İlk Mesajda Yazdığım şey şuydu. Arkadaş Bepathen kullananların hamile kalamacağını iddaa ettiği için bende öyle bişeyin olmadığını söylemeye çalıştım. Bepanthen Kullanıpta Hamile Kalanların olduğunu söyledim. 3-5 ileti var demişsin fakat ben benim en son yazdığım mesajdan itibaren okudum sayfalarca sürdü onu söylemeye çalıştım ordaa. Ve Ayriyetende Bu Konuyla İlgili Son Yorumumu Yapmıştım zaten. Onun Üzerine Konuşmaya gerek yok.

bebek yagı verıyorlar yada ultrason jelı kayganlastrmak ıcın...

Tatlım İlla ki Aparatlarla Çalışıcaksın Diye Bişey Yok. Ona Bakarsan Ben Hiç Aparatla Çalışmamıştım. Sadece Parmak Egzersiziylee Yenmiştim Vajiyi. Ve Eşimede yaptırıyordum parmak egzersizii

Berayyyyyy şükür burdasinnnnnnnn yardimmmm eeeetttttttt şimdi egzersize başlıcam cok heyecanlıyım es denemem yine sonuc vermedi ilk serçe parmagimla yapmaya çalışicam beraycim aklımda bikac sey var aşamadım bu aparatlari yada parmak soktugumuzda hatta bazıları epey uzun sokuyorlar bu esnada kızlik bozulmuyormu yada kan gelmiyomu;((( birde cesaretim eksikkkk atıcak diyede korkuyorum allahım bana ve benim gibi olanlara yardım etsinnnnnnn ;((((

Canım Şimdi Kızlık Zarının Yapısını Bilmediğim İçin Bozulur yada bozulmaz gibi kesin bişey söylemem yanlış olur. Her ikiside Olabilir. Ama egzersizleri yapmak zorundasın bunuda biliyosun. Parmak Egzersizi Daha rahat olur bencee istersen parmak egzersizi yap tatlımm..

Beraycim sende nasil oldu peki yani burda herkez egzersizler ile bizseler yaptı nasil oluyo senden hiç kan falan gelmedimi

ne kadar oldu evlenelı ? bendn sana tavsıye dırek esınle egzersız yap ben esımle yendım 8 ay ssonrasındaa bebek yagı kullan ztn acı olmadıgını grnce heveslenırsn bır an önce olsun dıe

Cnm birbucuk yıllık evliyimmmm ;(((( ama eşimle yapamıyorum önce en azından bir iki kez kendim parmagimla denesem birde lütfen yardım et aklım cok karışık bu egzersizleri yaparken kanama acı olmuyormuu

Ben hala kizimmmmm ve cok korkuyorummmmm

merhaba canım.herkeste aynı şey olacak diye birşey yok ama ben 5-6 cmlık mumla başlamıştım ve 11.5 cm de yendim vajiyi,bu esnada hiç kan gelmedifakat 1-2 damla kanaması olan arkadaş da olmuştu.zorlamadığın müddetçe ne canın yanar ne de öyle aşırı bir kanaman olur.zaten bunları da düşünme

Alteha şimdi başlıcam ilk egzersize ama korkuyorum acırsa diye acır ve birdaha yapmaya cesaret edemem diyeeee;((

Alteha şimdi başlıcam ilk egzersize ama korkuyorum acırsa diye acır ve birdaha yapmaya cesaret edemem diyeeee;((

canım korkunun üstüne git zaten bir başlarsan oranın nasıl esnek yapıda olduğunu ve içine bişeylerin rahatlıkla girebileceğini keşfedeceksin.ondan sonrası zaten aşama aşama hep aynı şey.poponun altına yastık koy ıyıce ıkın sonra jelle masaj yapar gıbı parmagını gezdır ve yavas yavas ıcerı ılerle.ılk egzersizlerde birazcık yanma olabilir bu çok normal.sakın çıkarma,3e kadar say derin nefes al ver ve kaldığın yerden devam et.parmak yapamıyorsan aparat dene.bu aşamayı geçtiğinde işin %80nini bitmiş bil

canım ben yenmedim heniz acıyacak diye başalam sakın yapacam diye başla korku ve endişelerini kenara at sadece yapmaya odaklan yapamadın mı dene dene dene pes etmek derin derin nefes al yap ama pes etme pes etmen kabullenmendir ne kadar zamadır evlisin bilmiyorum ama pes edersen yıllar aleyhine olur benim gibi 3buçuk yılın heba olur

Dua etttt olurmu şimdi ilk kez denicem;((( sonra gelicem esimin gelmesine az var hemen basliyim

Dua etttt olurmu şimdi ilk kez denicem;((( sonra gelicem esimin gelmesine az var hemen basliyim

tamam canımama sakin ol ve kendini sıkmamaya çalış olur mu?ve ıkınmayı unutma.aklına takılan birşey olursa yine sor.kendini sıkarsan ancak ozaman canın yanar,onun dışında acı yok için rahat olsun.ihtiyacın olan tek şey cesaret.sana güveniyorum buraya yaptım diye yazacaksın

Son düzenleme:
kızlar bende 4 yıllık evliyim ilk gecemde zorlamayı hissettiğim an eşimi itelemiştim ondan sonrada 1 ay boyunca uğraştık olmadı en son doktora gttim canm benim o kadar anlayışlı bi kadındı ki alttan sadece gözle muayene etti ve tatlım sen bu işi halletmişsin zaten dedi meğer cesaretleneyim diyediyormuş hala kızmışım doktordan geldikden 3 gün sonra eşimle birleşme yaşamadan önsevişme esnasında aniden eşim denemeye karar verdi ve ben ne olduğunun bile farkında olmadan iş bitti o 1 ay cehennem gibiydi benim için ama o gece ne kadar güldüm kendime ,benim için işi kolaylaştıran pozisyondu kendinize hangi pozisyonun rahat olduğunu bi düşünün ona göre o pozisyonu deneyin .. Umarım herkes kolayca atlatır bu evreyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…