- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.481
Ecrinxxxxx banada yardım edinnnnnnnnnn yaaaaa biri benimle ilgilensinnnnnnnnnnnnnnn destek istiyorummmmm;(((((
Alt tarafı 3-5 ileti var bunu oku oku bitiremediysen ohohoooo :)
yalnız dikkatimi çeken son iletinde çok güzel özetlemişsin kullandığım birşeyi önerdim diye ama önceki iletine bakıyorum öneriden ziyade bilimsel olarak kanıtlanmış gibi yazmışsın, polemik için değil tezatlığa istinaden yazıyorum; bepanten bu işte uzmanlaşmış dr.ların tercihidir egzersiz aşamasında (ben de egzersizimi bepanten ile yaptım). Bunun sebebi; kendimizi kastığımız için tahrişi engellemek ve tedavi sürecini uzatmamak, zaten okadar kremi oraya boca edince kayganlıktan ziyade kuruluk hissinden uzaklaşarak aparatın girmesini sağlıyor, vajinanın bir ph dengesi var, orada yararlı bakteriler var bepanten bir hücre yenileyici olduğu o bakterileri de öldürüyor,en azından egzersiz değilde çocuk düşünenlere bunun bir zararı yok demekten ziyade su bazlı kayganlaştırıcı tavsiye etmek daha doğru olur, he bepantenle ya da jelle hamile kalınmaz diye bir kural yok ama oranı düşürmemek adına önce tedbir sonra tevekkül lazım
Alt tarafı 3-5 ileti var bunu oku oku bitiremediysen ohohoooo :)
yalnız dikkatimi çeken son iletinde çok güzel özetlemişsin kullandığım birşeyi önerdim diye ama önceki iletine bakıyorum öneriden ziyade bilimsel olarak kanıtlanmış gibi yazmışsın, polemik için değil tezatlığa istinaden yazıyorum; bepanten bu işte uzmanlaşmış dr.ların tercihidir egzersiz aşamasında (ben de egzersizimi bepanten ile yaptım). Bunun sebebi; kendimizi kastığımız için tahrişi engellemek ve tedavi sürecini uzatmamak, zaten okadar kremi oraya boca edince kayganlıktan ziyade kuruluk hissinden uzaklaşarak aparatın girmesini sağlıyor, vajinanın bir ph dengesi var, orada yararlı bakteriler var bepanten bir hücre yenileyici olduğu o bakterileri de öldürüyor,en azından egzersiz değilde çocuk düşünenlere bunun bir zararı yok demekten ziyade su bazlı kayganlaştırıcı tavsiye etmek daha doğru olur, he bepantenle ya da jelle hamile kalınmaz diye bir kural yok ama oranı düşürmemek adına önce tedbir sonra tevekkül lazım
Tatlım İlla ki Aparatlarla Çalışıcaksın Diye Bişey Yok. Ona Bakarsan Ben Hiç Aparatla Çalışmamıştım. Sadece Parmak Egzersiziylee Yenmiştim Vajiyi. Ve Eşimede yaptırıyordum parmak egzersizii
sende gelısme var mı ?
Berayyyyyy şükür burdasinnnnnnnn yardimmmm eeeetttttttt şimdi egzersize başlıcam cok heyecanlıyım es denemem yine sonuc vermedi ilk serçe parmagimla yapmaya çalışicam beraycim aklımda bikac sey var aşamadım bu aparatlari yada parmak soktugumuzda hatta bazıları epey uzun sokuyorlar bu esnada kızlik bozulmuyormu yada kan gelmiyomu;((( birde cesaretim eksikkkk atıcak diyede korkuyorum allahım bana ve benim gibi olanlara yardım etsinnnnnnn ;((((
Gelişme derkennnnn ben egzersize şimdi başlıcam inşallahh ;(((
Canım Şimdi Kızlık Zarının Yapısını Bilmediğim İçin Bozulur yada bozulmaz gibi kesin bişey söylemem yanlış olur. Her ikiside Olabilir. Ama egzersizleri yapmak zorundasın bunuda biliyosun. Parmak Egzersizi Daha rahat olur bencee istersen parmak egzersizi yap tatlımm..
ne kadar oldu evlenelı ? bendn sana tavsıye dırek esınle egzersız yap ben esımle yendım 8 ay ssonrasındaa bebek yagı kullan ztn acı olmadıgını grnce heveslenırsn bır an önce olsun dıe
Beraycim sende nasil oldu peki yani burda herkez egzersizler ile bizseler yaptı nasil oluyo senden hiç kan falan gelmedimi
Tatlım Hayır benden kan gelmedi çünkü benim zarım bozulmuştu zaten eşimle onu yapmıştık. Ama İlişkiye Giremiyoduk.
Ben hala kizimmmmm ve cok korkuyorummmmm
merhaba canım.herkeste aynı şey olacak diye birşey yok ama ben 5-6 cmlık mumla başlamıştım ve 11.5 cm de yendim vajiyi,bu esnada hiç kan gelmedifakat 1-2 damla kanaması olan arkadaş da olmuştu.zorlamadığın müddetçe ne canın yanar ne de öyle aşırı bir kanaman olur.zaten bunları da düşünme
Alteha şimdi başlıcam ilk egzersize ama korkuyorum acırsa diye acır ve birdaha yapmaya cesaret edemem diyeeee;((
Alteha şimdi başlıcam ilk egzersize ama korkuyorum acırsa diye acır ve birdaha yapmaya cesaret edemem diyeeee;((
canım korkunun üstüne git zaten bir başlarsan oranın nasıl esnek yapıda olduğunu ve içine bişeylerin rahatlıkla girebileceğini keşfedeceksin.ondan sonrası zaten aşama aşama hep aynı şey.poponun altına yastık koy ıyıce ıkın sonra jelle masaj yapar gıbı parmagını gezdır ve yavas yavas ıcerı ılerle.ılk egzersizlerde birazcık yanma olabilir bu çok normal.sakın çıkarma,3e kadar say derin nefes al ver ve kaldığın yerden devam et.parmak yapamıyorsan aparat dene.bu aşamayı geçtiğinde işin %80nini bitmiş bil
Dua etttt olurmu şimdi ilk kez denicem;((( sonra gelicem esimin gelmesine az var hemen basliyim
canım sen ne yaptın bakalım?bir görünüyorsun bir kayboluyorsun.herşey yolundadır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?