- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.481
ne kadar oldu evlenelı ? bendn sana tavsıye dırek esınle egzersız yap ben esımle yendım 8 ay ssonrasındaa bebek yagı kullan ztn acı olmadıgını grnce heveslenırsn bır an önce olsun dıe
Beraycim sende nasil oldu peki yani burda herkez egzersizler ile bizseler yaptı nasil oluyo senden hiç kan falan gelmedimi
Tatlım Hayır benden kan gelmedi çünkü benim zarım bozulmuştu zaten eşimle onu yapmıştık. Ama İlişkiye Giremiyoduk.
Ben hala kizimmmmm ve cok korkuyorummmmm
merhaba canım.herkeste aynı şey olacak diye birşey yok ama ben 5-6 cmlık mumla başlamıştım ve 11.5 cm de yendim vajiyi,bu esnada hiç kan gelmedifakat 1-2 damla kanaması olan arkadaş da olmuştu.zorlamadığın müddetçe ne canın yanar ne de öyle aşırı bir kanaman olur.zaten bunları da düşünme
Alteha şimdi başlıcam ilk egzersize ama korkuyorum acırsa diye acır ve birdaha yapmaya cesaret edemem diyeeee;((
Alteha şimdi başlıcam ilk egzersize ama korkuyorum acırsa diye acır ve birdaha yapmaya cesaret edemem diyeeee;((
canım korkunun üstüne git zaten bir başlarsan oranın nasıl esnek yapıda olduğunu ve içine bişeylerin rahatlıkla girebileceğini keşfedeceksin.ondan sonrası zaten aşama aşama hep aynı şey.poponun altına yastık koy ıyıce ıkın sonra jelle masaj yapar gıbı parmagını gezdır ve yavas yavas ıcerı ılerle.ılk egzersizlerde birazcık yanma olabilir bu çok normal.sakın çıkarma,3e kadar say derin nefes al ver ve kaldığın yerden devam et.parmak yapamıyorsan aparat dene.bu aşamayı geçtiğinde işin %80nini bitmiş bil
Dua etttt olurmu şimdi ilk kez denicem;((( sonra gelicem esimin gelmesine az var hemen basliyim
canım sen ne yaptın bakalım?bir görünüyorsun bir kayboluyorsun.herşey yolundadır umarım
mum yaptım ama canımı çok yakyo yaa havlu kağıtla mı kalınlaştırcaz
canım sen ne yaptın bakalım?bir görünüyorsun bir kayboluyorsun.herşey yolundadır umarım
bende hiç aparatla çalışamadım, aynen dediğin gibi bana da zor geliyordu, parmakla egzersiz yaptım ben, ama sen aparat sorduğun için onlardan bahsettim.. öncelikle deneyerek hangisinde rahat olduğuna karar vermek.. egzersizi yapış şeklide önemli.. alaturka tuvalete oturur gibi deneyebilirsin.. muma gelince etrafına kağıt havlu sarabilirsin, ya da pamukla da kalınlaştırabilirsin, streç filmi ser üzerine pamuk ser, sonra mumu koyup sar.. yani şu an önceliğin neyle başlayacağına karar vermek..
Benim İlk Mesajda Yazdığım şey şuydu. Arkadaş Bepathen kullananların hamile kalamacağını iddaa ettiği için bende öyle bişeyin olmadığını söylemeye çalıştım. Bepanthen Kullanıpta Hamile Kalanların olduğunu söyledim. 3-5 ileti var demişsin fakat ben benim en son yazdığım mesajdan itibaren okudum sayfalarca sürdü onu söylemeye çalıştım ordaa. Ve Ayriyetende Bu Konuyla İlgili Son Yorumumu Yapmıştım zaten. Onun Üzerine Konuşmaya gerek yok.
ben uste denıyorum sırtımı donup ama oylede yapamadık acaba en ıyı pozısyon hangısı olur ...
Ben hala kizimmmmm ve cok korkuyorummmmm
kızlar ya aparat alayım dedim ama pahalı nasıl yapcam şimdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?