- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.661
ay hadi yahangi doktora görünmeliyim? ürolog mu?
bak bana hatırlat kasım gelini olcam görürsün bu yazımıda unutmaaaaondan sonra ben evde siz burada halayaa
Merhaba, ben ece 20 yaşındayım erkek arkadaşımla 1.5 senedir ilişkiye giremiyoruz doktora gittim vajinismus olduğumu söyledi ve beni psikiyatriste yönlendirdi. Fakat ben aileme söyleyemem böyle bir şeyi o yüzden gidemiyorum napıcam bilmiyorum, kendi kendime nasıl yenebilirim lütfen yardım edin. Belki benim için erken olduğunu düşünebilirsiniz fakat kendimi çok kötü hissediyorum artık yapmam gerek gurur meselesi yaptım lütfen yardım edin...
Merhaba kızlar yardımıniza ihtiyacım var. Öncelikle benim hesabım değil yeğenimden yazıyorum 24 yaşındayım 10 günlük evliyim ilk bes gun regl oldugum icin yapamadık o ısı 5 gündür de deniyoruz ama olmuyo korkmuyorum korku yok yapmak istiyorum
Ama olmuyo ya açık olucak biraz ama esimin şeyi benim vajinama geliyo ama girmiyo anlamıyorum delik mi yok uğraşıyoruz bı turlu giremiyo deliği bulamıyor herhalde. Of bu gece tekrar deniycez ama olmuyo
çok sağolun yeğenimin şifresi bende var girebiliyorum ona anlattığım zaman o önerdi zaten bana ben burdan yardımlarınızı almak istiyorm
Hepimiz genelde bu sorunu yaşadık zaten. Öncelikle kendinize bir üyelik alın. Çünkü size anlatacaklarımız yeğeninizin adresinden takip ederek halledebileceğiniz bir şey değil. Sürekli buraya takip edip buradan bize yazmanız gerekiyor, size yazdıklarımızı kontrol etmeniz gerekiyor.
çok sağolun yeğenimin şifresi bende var girebiliyorum ona anlattığım zaman o önerdi zaten bana ben burdan yardımlarınızı almak istiyorm
2 ya da 3 sayfa öncesi olması lazım sanırım. 2 pozisyonun resmini paylaştım. Madem bu gece eş denemesi yapacaksınız, o zaman o pozisyonlarda deneyin. Ama jel kullanın. Baktınız yapamıyorsunuz, o zaman parmak egzersizlerine başlamanız lazım, tekrar buraya gelmelisiniz
Önerileriniz icin cok Sagolun ama esimin organı deliği bulamıyor bana kalırsa bende utanıyorum biraz ama parmağını soktu o zaman dedik tamam delik var ama neden penis o deliği bulamıyor cok mü dar nasıl olacak bu is yani açıkcası biraz cahilim hiç araştırmadım pozisyona bakicam ama girmesi icin deliğe benim nasıl durmam
Lazim
Önerileriniz icin cok Sagolun ama esimin organı deliği bulamıyor bana kalırsa bende utanıyorum biraz ama parmağını soktu o zaman dedik tamam delik var ama neden penis o deliği bulamıyor cok mü dar nasıl olacak bu is yani açıkcası biraz cahilim hiç araştırmadım pozisyona bakicam ama girmesi icin deliğe benim nasıl durmam
Lazim
istanbula, size özel mesaj gönderemiyorum, özel mesaj kutunuz doluymuş, temizleyebilir misiniz?
Yeğenime söyleyim bı temizlesin mesajini bekliyor olacağım
Benim de yazacaklarım benbence'ninkilerle neredeyse aynı olacak zaten
bu akşam kesin deneyeceğim, jel ile denemem daha hijyenik olacak gibi sanırım. yazdıklarını okurken o kadar heyecanlandım ki o kadar basit görünüyor ki inşallah hayal kırıklığı olmaz bugünkü denememçok teşekkür ederim eşimden başka kimseyle paylaşamadığım bi konu ve birileriyle paylaşmak fikir almak çok önemliymiş gerçekten. başaran birinin tavsiyelerini dinlemek beni daha çok heyecanlandırdı, yalnız olmadığımı hissediyorum şimdi
Yani hamileyken yapamayacak mıyım egzersiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?