Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba, ben ece 20 yaşındayım erkek arkadaşımla 1.5 senedir ilişkiye giremiyoruz doktora gittim vajinismus olduğumu söyledi ve beni psikiyatriste yönlendirdi. Fakat ben aileme söyleyemem böyle bir şeyi o yüzden gidemiyorum napıcam bilmiyorum, kendi kendime nasıl yenebilirim lütfen yardım edin. Belki benim için erken olduğunu düşünebilirsiniz fakat kendimi çok kötü hissediyorum artık yapmam gerek gurur meselesi yaptım lütfen yardım edin...

Merhaba kızlar yardımıniza ihtiyacım var. Öncelikle benim hesabım değil yeğenimden yazıyorum 24 yaşındayım 10 günlük evliyim ilk bes gun regl oldugum icin yapamadık o ısı 5 gündür de deniyoruz ama olmuyo korkmuyorum korku yok yapmak istiyorum
Ama olmuyo ya açık olucak biraz ama esimin şeyi benim vajinama geliyo ama girmiyo anlamıyorum delik mi yok uğraşıyoruz bı turlu giremiyo deliği bulamıyor herhalde. Of bu gece tekrar deniycez ama olmuyo

bak bana hatırlat kasım gelini olcam görürsün bu yazımıda unutmaaaa ondan sonra ben evde siz burada halayaa

Ben de sana diyorum ki Ekim bitmeden listede adını göreceğiz Çünkü kim ne zaman bitirmek istediğini söylese, önüne hedef koysa ondan önce bitiriyor Ben 26 Ekim'e kadar bitireyim eşimin doğum günü diyordum teeee kaç gün öncesinden bitirdim bu işi

Şimdi kızma bana Hiç kimsenin evlenmeden önce yaşadığı ilişkiler bizi bağlamaz Ama ablacığım, sana tek söyleyebileceğim evli olmadığın için sana özel olarak yardım edemem, en azından kendi adıma söylüyorum. Ama ben evlenmeden önce mutlaka ilişkiye girmek istiyorum evlendiğimde bu sorun ortaya çıkmasın diyorsan bu topiği takip et, yazılanları uygulamaya çalış, egzersiz yap. Ben başka bir şey söyleyemem...

Hepimiz genelde bu sorunu yaşadık zaten. Öncelikle kendinize bir üyelik alın. Çünkü size anlatacaklarımız yeğeninizin adresinden takip ederek halledebileceğiniz bir şey değil. Sürekli buraya takip edip buradan bize yazmanız gerekiyor, size yazdıklarımızı kontrol etmeniz gerekiyor.

çok sağolun yeğenimin şifresi bende var girebiliyorum ona anlattığım zaman o önerdi zaten bana ben burdan yardımlarınızı almak istiyorm

çok sağolun yeğenimin şifresi bende var girebiliyorum ona anlattığım zaman o önerdi zaten bana ben burdan yardımlarınızı almak istiyorm

2 ya da 3 sayfa öncesi olması lazım sanırım. 2 pozisyonun resmini paylaştım. Madem bu gece eş denemesi yapacaksınız, o zaman o pozisyonlarda deneyin. Ama jel kullanın. Baktınız yapamıyorsunuz, o zaman parmak egzersizlerine başlamanız lazım, tekrar buraya gelmelisiniz

Önerileriniz icin cok Sagolun ama esimin organı deliği bulamıyor bana kalırsa bende utanıyorum biraz ama parmağını soktu o zaman dedik tamam delik var ama neden penis o deliği bulamıyor cok mü dar nasıl olacak bu is yani açıkcası biraz cahilim hiç araştırmadım pozisyona bakicam ama girmesi icin deliğe benim nasıl durmam
Lazim

Ben size özel mesaj göndereceğim

merhaba.. daha çok yeni evlisiniz ilk zamanlarda halletmek daha kolay oluyor.. ilk başta elinizle yönlendirin, takıldığınız noktada da yönü popoya doğru eğimli olacak, yani eğer sen alttayken deneme yaparsanız poponun altına yastık koyarsan daha kolay olur ya da poponu havaya kaldırırsan.. sen üstte olacaksan da eşine sırtın dönük şekilde daha kolay.. sana tavsiyem takıldığın yerde hemen vazgeçme azıcık sabredersen o rahatsızlık veren histen kurtulursun, derin nefes al nefes verirken ilerletmeye çalışın..

Dikkat Dikkat!!!

Ekim ayının 13. gelini aranıyor!!!

Neredeysen çık ortaya!!!

Ayıp ayıp... Ekim ayının 13. gelini...

Ben hasta hasta buralara kadar geleyim, sen buraya gelip de "kızlarrrrrr ben de artık gelinim" yazma... Aşk olsun...

Son düzenleme:

evet, vajina dengesini bozmamak adına her zaman su bazlı jeller kullan. gleit gelen gibi eczanede satılanlar da olabilir. ya da OK, durex gibi prezervatif markalarının kokusuz olan jelleri de olabilir (koku tercihe bağlı, uzun egzersiz süreci olursa koku bir süre sonra rahatsız edici olabiliyor). bol bol kullanmak istiyorsan ultrason jeli de olabilir. ultrason jeli medikallerde 1lt olarak satılıyor ve çok ucuz. egzersizde çekinmeden bol bol kullanabilirsin. seni daha rahat kılar, zorlamadan doğacak tahrişi kayganlaştırarak azaltır. ben hep onu kullandım, ilişkide de hala kullanıyorum. yenip de alışınca, rahat olduğunda bırakırsın jelleri.

Yani hamileyken yapamayacak mıyım egzersiz?

ilk 3 ay çok önemli, onu atlatmışsın anladığım kadarıyla. ama bu durumu kendi jinekoloğuna danış mutlaka. eğer ilişki yasak değilse ve egzersize izin verirse yapabilirsin. yusnes' in dediği gibi hamileyken de yenebilirsin karnın büyümeden. ancak mutlaka doktor görüşü alarak ve onun kontrolünde ilerlemelisin. bebeği de kendini de riske atmak olmaz. eğer izin yok denirse bebekten sonra toparlanıp doktorun tamam dediğinde gene gelirsin burada ya da doktorunun yardımıyla bu sorunu aşarsın. hiç umutsuz olma, bebeğine odaklan, sağlıklı kalmaya bak. allah analı babalı büyütsün, sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

ben artık vajinismus denen illetten kurtulmaktan vazgectim cunku degecek biri yok artık hayatımda
eşimle tartıstık beni dövdü
kime ne anlatayım bilmiyorum
cok kötüyüm kime söylenirki 2 aylık evliyim ve hiç mutlu değilim cok kötüyüm agladım saatlerce ama cözüm yokki annemlerede anlatamam derdimi
bir rabbim var şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…