- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.661
Teşekkür ederim canım, benim için emek harcadın araştırma yaptın. 6 ay sonra doğum üstüne bir de 9 ay. tekrardan umutsuzluğa kapılmam için yeter de artar bu zaman bana. Eşimin de benim yerime bir alternatif bulması söz konusu olabilir tabi
Çelişkiye düştüm şimdi :26:
caım ulusoy bey sadece para tuzağı vaji tedavisini 5bin tl ye üstlendiğini biliyomuydun??ben yaptım zararıda olmadı doğuma kadar ilişkiye giriliyoda neden zararsız egzesiz yapılmasın su bazlı kayganlaştırıcı al devam et lütfen bana inan ve güven
Canım bence bir jinekoloğa sor bu durumu. Eğer parmak egzersizlerinde kendini kasmıyorsan egzersiz yapabilirsin sanırım. Kasarsan zararlı demiş çünkü. Daha 3 aylık hamile olduğun için karnın büyümeden şansın olabilir, ben de aklını karıştırmak istemiyorum.Hem bak YusNes yapmış, bir şey olmamış. Bir de dediği gibi, belki bu doktor sırf o kişi onda tedavi olsun diye bekletmiştir kişiyi. Sen önce bir jinekolğa sor, parmak egzersizi ya da eş denemeleri hamileyken zararlı değilse egzersizlere ve denemelere başla :)
Eşinin senin yerine başka bir alternatif bulacağını düşünme.O da seninle sabredecektir
:26:
Tatlım Merhaba. Cadıkedi Herşeyi çok Güzel Anlatmış ❤ Daha yeni Hamileliğin egzersiz yapabilirsin. Kendinee ne kadar çok güvenirsen Yenmen O kadar çabuk olur. Bak Cadıkedi sadece 4 gün egzersiz yaparak Vajiyi yendi.Ne Büyük Bir azim görüyosun demi.Yani Demem o ki imkansız değil. Karnın Büyümedenn Sen Bu İşi Bitirebilirsin. Yavaş yavaşş kulak çöpüylee yap meselaa. Alış gör oraya bişeylerin girebildiğinii. Biz yardımcı oluruz sanaa. Yaz buraya Kafana takılan bişey olduğundaa.
Dr um ilişki serbest demişti, ve bir jel vermişti, jel evde, şuanda işyerindeyim, eve gidince bir bakayım adı neymiş, size sorarım.
Kendi doktorum ilişkiye girmende sakınca yok dedi zorlamamamı önerdi. İşte asıl konu egzersizlere başlamak :18:
Merhaba. Kulak çöpü ile mi başlayayım? Ben parmağımı alabiliyorum. Dr ikinci ayımda progestan vermişti vajinadan içeri atılıyor. Boncuk gibi bir hap. Onu vajina deliğine yerleştirip işaret parmağımla içine itmiştim. işaret parmağımın yarısı girmişti.
kizlar sabah kalktim sag böbregimde agri var, böyle parmak vuruyor gibi agiriyor. gidip geliyordu. son 1 saattir araliksiz devam ediyor...üsüttüm mü naptim korktum tas mas varsa (en kötü senaryo tabi kurmakta üstüme yok)
Böbrek taşı ağrısına benziyor (ben de düşürmüştüm), en kısa sürede bir doktora gitseniz iyi olur.
ay hadi yahangi doktora görünmeliyim? ürolog mu?
bak bana hatırlat kasım gelini olcam görürsün bu yazımıda unutmaaaaondan sonra ben evde siz burada halayaa
Merhaba, ben ece 20 yaşındayım erkek arkadaşımla 1.5 senedir ilişkiye giremiyoruz doktora gittim vajinismus olduğumu söyledi ve beni psikiyatriste yönlendirdi. Fakat ben aileme söyleyemem böyle bir şeyi o yüzden gidemiyorum napıcam bilmiyorum, kendi kendime nasıl yenebilirim lütfen yardım edin. Belki benim için erken olduğunu düşünebilirsiniz fakat kendimi çok kötü hissediyorum artık yapmam gerek gurur meselesi yaptım lütfen yardım edin...
Merhaba kızlar yardımıniza ihtiyacım var. Öncelikle benim hesabım değil yeğenimden yazıyorum 24 yaşındayım 10 günlük evliyim ilk bes gun regl oldugum icin yapamadık o ısı 5 gündür de deniyoruz ama olmuyo korkmuyorum korku yok yapmak istiyorum
Ama olmuyo ya açık olucak biraz ama esimin şeyi benim vajinama geliyo ama girmiyo anlamıyorum delik mi yok uğraşıyoruz bı turlu giremiyo deliği bulamıyor herhalde. Of bu gece tekrar deniycez ama olmuyo
çok sağolun yeğenimin şifresi bende var girebiliyorum ona anlattığım zaman o önerdi zaten bana ben burdan yardımlarınızı almak istiyorm
Hepimiz genelde bu sorunu yaşadık zaten. Öncelikle kendinize bir üyelik alın. Çünkü size anlatacaklarımız yeğeninizin adresinden takip ederek halledebileceğiniz bir şey değil. Sürekli buraya takip edip buradan bize yazmanız gerekiyor, size yazdıklarımızı kontrol etmeniz gerekiyor.
çok sağolun yeğenimin şifresi bende var girebiliyorum ona anlattığım zaman o önerdi zaten bana ben burdan yardımlarınızı almak istiyorm
2 ya da 3 sayfa öncesi olması lazım sanırım. 2 pozisyonun resmini paylaştım. Madem bu gece eş denemesi yapacaksınız, o zaman o pozisyonlarda deneyin. Ama jel kullanın. Baktınız yapamıyorsunuz, o zaman parmak egzersizlerine başlamanız lazım, tekrar buraya gelmelisiniz
Önerileriniz icin cok Sagolun ama esimin organı deliği bulamıyor bana kalırsa bende utanıyorum biraz ama parmağını soktu o zaman dedik tamam delik var ama neden penis o deliği bulamıyor cok mü dar nasıl olacak bu is yani açıkcası biraz cahilim hiç araştırmadım pozisyona bakicam ama girmesi icin deliğe benim nasıl durmam
Lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?