Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tatlım Merhaba. Cadıkedi Herşeyi çok Güzel Anlatmış ❤ Daha yeni Hamileliğin egzersiz yapabilirsin. Kendinee ne kadar çok güvenirsen Yenmen O kadar çabuk olur. Bak Cadıkedi sadece 4 gün egzersiz yaparak Vajiyi yendi.Ne Büyük Bir azim görüyosun demi. Yani Demem o ki imkansız değil. Karnın Büyümedenn Sen Bu İşi Bitirebilirsin. Yavaş yavaşş kulak çöpüylee yap meselaa. Alış gör oraya bişeylerin girebildiğinii. Biz yardımcı oluruz sanaa. Yaz buraya Kafana takılan bişey olduğundaa.

Dr um ilişki serbest demişti, ve bir jel vermişti, jel evde, şuanda işyerindeyim, eve gidince bir bakayım adı neymiş, size sorarım.

Kendi doktorum ilişkiye girmende sakınca yok dedi zorlamamamı önerdi. İşte asıl konu egzersizlere başlamak :18:

Merhaba. Kulak çöpü ile mi başlayayım? Ben parmağımı alabiliyorum. Dr ikinci ayımda progestan vermişti vajinadan içeri atılıyor. Boncuk gibi bir hap. Onu vajina deliğine yerleştirip işaret parmağımla içine itmiştim. işaret parmağımın yarısı girmişti.

Ekim ayı şu ana kadar 12 gelinine kavuştu...

Yok mu arttıran , neredesin 13. gelin ? Yeni gelin gibi süzülme haydi gel sevindir bizi

Ohoooooo Sen zaten epey yol alımışsın yahuuuu sadece biraz gaza gelmen lazım

Doktorun ilişkiye girmende sakınca yok dediğine göre bu iş tamamdır

Parmağınla rahat yapabiliyorsan ki yarısına kadar yerleştirmişsin, devamını da getirebilirsin. Parmakları bitirdikten sonra da aparatlara geç bence Öncelikle işaret parmağının hepsini yerleştirmeye çalış, sonra da orta parmağını. Bunları başarırsan ikisini bir Hadi hadi nazlanma, ben sende o ışığı gördüm sen birkaç günde çözersin bu işi

kizlar sabah kalktim sag böbregimde agri var, böyle parmak vuruyor gibi agiriyor. gidip geliyordu. son 1 saattir araliksiz devam ediyor...üsüttüm mü naptim korktum tas mas varsa (en kötü senaryo tabi kurmakta üstüme yok)

kizlar sabah kalktim sag böbregimde agri var, böyle parmak vuruyor gibi agiriyor. gidip geliyordu. son 1 saattir araliksiz devam ediyor...üsüttüm mü naptim korktum tas mas varsa (en kötü senaryo tabi kurmakta üstüme yok)

Böbrek taşı ağrısına benziyor (ben de düşürmüştüm), en kısa sürede bir doktora gitseniz iyi olur.

Merhaba, ben ece 20 yaşındayım erkek arkadaşımla 1.5 senedir ilişkiye giremiyoruz doktora gittim vajinismus olduğumu söyledi ve beni psikiyatriste yönlendirdi. Fakat ben aileme söyleyemem böyle bir şeyi o yüzden gidemiyorum napıcam bilmiyorum, kendi kendime nasıl yenebilirim lütfen yardım edin. Belki benim için erken olduğunu düşünebilirsiniz fakat kendimi çok kötü hissediyorum artık yapmam gerek gurur meselesi yaptım lütfen yardım edin...

Merhaba kızlar yardımıniza ihtiyacım var. Öncelikle benim hesabım değil yeğenimden yazıyorum 24 yaşındayım 10 günlük evliyim ilk bes gun regl oldugum icin yapamadık o ısı 5 gündür de deniyoruz ama olmuyo korkmuyorum korku yok yapmak istiyorum
Ama olmuyo ya açık olucak biraz ama esimin şeyi benim vajinama geliyo ama girmiyo anlamıyorum delik mi yok uğraşıyoruz bı turlu giremiyo deliği bulamıyor herhalde. Of bu gece tekrar deniycez ama olmuyo

bak bana hatırlat kasım gelini olcam görürsün bu yazımıda unutmaaaa ondan sonra ben evde siz burada halayaa

Ben de sana diyorum ki Ekim bitmeden listede adını göreceğiz Çünkü kim ne zaman bitirmek istediğini söylese, önüne hedef koysa ondan önce bitiriyor Ben 26 Ekim'e kadar bitireyim eşimin doğum günü diyordum teeee kaç gün öncesinden bitirdim bu işi

Şimdi kızma bana Hiç kimsenin evlenmeden önce yaşadığı ilişkiler bizi bağlamaz Ama ablacığım, sana tek söyleyebileceğim evli olmadığın için sana özel olarak yardım edemem, en azından kendi adıma söylüyorum. Ama ben evlenmeden önce mutlaka ilişkiye girmek istiyorum evlendiğimde bu sorun ortaya çıkmasın diyorsan bu topiği takip et, yazılanları uygulamaya çalış, egzersiz yap. Ben başka bir şey söyleyemem...

Hepimiz genelde bu sorunu yaşadık zaten. Öncelikle kendinize bir üyelik alın. Çünkü size anlatacaklarımız yeğeninizin adresinden takip ederek halledebileceğiniz bir şey değil. Sürekli buraya takip edip buradan bize yazmanız gerekiyor, size yazdıklarımızı kontrol etmeniz gerekiyor.

çok sağolun yeğenimin şifresi bende var girebiliyorum ona anlattığım zaman o önerdi zaten bana ben burdan yardımlarınızı almak istiyorm

çok sağolun yeğenimin şifresi bende var girebiliyorum ona anlattığım zaman o önerdi zaten bana ben burdan yardımlarınızı almak istiyorm

2 ya da 3 sayfa öncesi olması lazım sanırım. 2 pozisyonun resmini paylaştım. Madem bu gece eş denemesi yapacaksınız, o zaman o pozisyonlarda deneyin. Ama jel kullanın. Baktınız yapamıyorsunuz, o zaman parmak egzersizlerine başlamanız lazım, tekrar buraya gelmelisiniz

Önerileriniz icin cok Sagolun ama esimin organı deliği bulamıyor bana kalırsa bende utanıyorum biraz ama parmağını soktu o zaman dedik tamam delik var ama neden penis o deliği bulamıyor cok mü dar nasıl olacak bu is yani açıkcası biraz cahilim hiç araştırmadım pozisyona bakicam ama girmesi icin deliğe benim nasıl durmam
Lazim

Ben size özel mesaj göndereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…