Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar kayınvalidemler bugün sürpriz yaptılar bana:))bikaç gün topikte yokum...arkadaşlar noooluurrrr egzersizleri aksatmayın.. emek veren arkadaşlar sayesinde yenenlerin halayını çekmek istiyorum lütfeennnnn:))))hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun..

bu ay bitiremem hasta olcam saonuna anca biterim kurtulmam kasımı bulurrr
canım Allah tan sabır diliyorum ama eşin sakinleşince konuş
tamam canım inşallah sen geldiğinde ii haberlerini alırızz

yok ben bu parmak olayini da aparat olayini da beceremiyorum. parmaklari hic tam alamiyorum. serce tam giriyor. isaret yariya kadar. iki parmagimi da bir bogum aliyorum sonra tirsiyorum acikcasi birakiyorum.
ben bunu egzersizsiz yenemezmiyim ya. baska yapanlar nasil yapiyor sonucta onlarda egzersiz yapmiyorlar ya önden :))))))

ben seni napayım bilmiyorum tam sona gelmişken bu da nerden çıktı kaç gündürparmak olmuyorsa başka aparatla çalışmayı dene canım.yani p..sin yarısını alıyordun neden böyle oldu anlam veremiyorum.hep erteliyorsun biraz boşluyorsun mu neesen bu illeti yenene kadar ensendeyim ve bu iş en geç bu ay bitecek haberin ola

BAHANE... BAHANE... BAHANE...

Serçe parmağın tamamını alabiliyorsunuz... İşareti de yarıya kadar.... Hele hele iki parmak bir boğuma kadar... Daha ben bu işi yapamıyorum diyorsanız bu bahanedir...

Tembelsinizzzzzzzzzzzzzzz

Siz yönünü yanlış tutturuyorsunuz bence tek sorun bu... Aşağı doğru popoya doğru eğerseniz daha da ilerlediğini göreceksiniz

Sanırım hemen bir yanma hissedince bırakıyorsunuz, birazcık katlanın Bakın biraz ilerleyince onlardan eser kalmıyor

canım zaten sehervakti p..sin yarısını alabılıyordu parmaktan cok daha ıyı bır yerdeydı ben ona şaşırıyorum:44:

canım ya ben egzersiz yaparken 2 parmak komple alıyodumm ii bişey demi

ben biraz hızlı gidiyorum galiba mesela bir parmak yapıyodum arkasına hemen 2ye geçiyodum peki 2 parmaktan sonra ne yapıyoruzz

Ben de hızlı gittim ve 4 günde yendim Bildiğim kadarıyla 2 parmaktan sonra 3 parmağa geçiyorlar. Ama ben aparat hazırlamıştım.

Of kızlar ya... Bugün bayram dolayısıyla eşimin ailesinin şehrine doğru yola çıkacağız... Gel gör ki 1 hafta ilişkiye giremeyeceğiz... Gerçi ben regl olacağım iyiki tam bu zamana denk geldi ama rahatsız olduğum için de 2 gündür zaten ilişkiye giremiyoruz... 4'te kaldık biz... Araya bir de 1 hafta girecek, hatta bazen reglim 10 gün sürer bir de okadar uzarsa vay halime...

bende aynı sorunu yaşıyorum.uzun süredir yazılanları takip ediyorum.parmak egzersizi yapma fikri bile itiyor beni aslında ama bunu başaranlar olduğunu gördükce bende denemeye karar verdim.benim için dünyanın en zor işi haline geldi bu durum artık kurtulmak gerek.doktora gitmeden bu sorundan kurtulmak istiyorum umarım başarırım

Başarırsın canım. Önce vajiye dokunup alışmaya çalış. Sonra serçe parmağını jelle ve yavaşça içeri it. Hepimiz korkuyorduk ama başardık

merhaba.. egzersiz fikri hepimize başlangıçta çok itici geldi.. başka çözümler , bizi bir anda kurtaracak sihirli değnekler aradık.. ama malesef yok..bu işin tek çözümü egzersiz.. başlangıç için önce fiziksel bir sorun olup olmadığını öğrenmek amacıyla bir doktora görünsen iyi olur.. sonrası ise egzersiz.. egzersize parmakla, kulak çubuğuyla ya da doğum günü mumlarından herhangi biriyle başlayabilirsin, sana hangisi daha kolay geliyorsa.. eğer parmakla başlayacaksan eldiven kullanırsan daha hijyenik olur.. kulak çubuğu ya da doğum günü mumlarından biriyle başlayacaksan da önce streçleyip daha sonra prez. geçirip kullanabilirsin.. daha kolay egzersiz yapmak için jel kullanabilirsin.. ben ultrason jeli kullanıyorum, medikallerde satılıyor,5 lira civarında.. şu an ilk adımı attın buraya yazarak, ikinci adımın vaji. yi incelemek olsun, aynayı al karşına, ıkınınca oranın açıldığını göreceksin.. herkes başarabilir.. biyolojik alt yapımız buna tamamen uygun.. sende başaracaksın

kulak çubuğunu çok az bir miktar alabiliyorum ama parmakta hiç ilerleme olmuyor.ıkınıncada bir açılma göremiyorum acaba fizksel bir sorunmu diye tedirginim umarım öyle değildir.sizlerin yorumları cesaret veriyor gerçekten daha önce denemeyi bile düşünemiyordum şimdi denemeye başladım tşkler..

Selam arkadaşlar HSG çekilecekti bugün bahsetmiştim hatırlayanınız varsa , sonuç temiz çıktı çok şükür perde filan yokmuş çok sevindim hemen sizinle paylaşmak istedim...

Normal yolla çekilmek istedim ama bacaklarımı açamadım titredim korkudan.sonra tekrar bi korku olur da vajili hallerime dönerm diye hemen anestezi istedim 15 dk sürmüş uyuyup uyanmam filan..Bunu da atattım şükür..
:109::122:

egzersizden önce doktora görünmek bu açıdan iyi, en azından fiziksel bir sorun olup olmadığını öğrenince kafan rahatlar ve egzersize odaklanabilirsin..o zaman kulak çubuğuyla başla egzersize.. önce bir kulak çubuğu , sonra iki- üç şeklinde arttırarak devam edersin.. başlayıp karar vermek çok önemli.. burayı takip edip rapor verirsen hem daha disiplinli olursun hem de bizler takip etmeye çalışırız..

Yani hamileyken yapamayacak mıyım egzersiz?

Merhba dr.un vaji durumunu biliyorsa egzersiz olarak, bilmiyorsa iliski devaminin sakincasi var mi die sor.eger yasaklamazsa bir risk yok demektir 6-7.ayina kadar devam edersun egzersize(karnindan rahat olabilmen icin)ki bu surece kadr tamamen kurtulmus olmani diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…