- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.701
bu ay bitiremem hasta olcam saonuna anca biterim kurtulmam kasımı bulurrrBen de sana diyorum ki Ekim bitmeden listede adını göreceğizÇünkü kim ne zaman bitirmek istediğini söylese, önüne hedef koysa ondan önce bitiriyor Ben 26 Ekim'e kadar bitireyim eşimin doğum günü diyordum teeee kaç gün öncesinden bitirdim bu işi
canım Allah tan sabır diliyorum ama eşin sakinleşince konuşben artık vajinismus denen illetten kurtulmaktan vazgectim cunku degecek biri yok artık hayatımda
eşimle tartıstık beni dövdü
kime ne anlatayım bilmiyorum
cok kötüyüm kime söylenirki 2 aylık evliyim ve hiç mutlu değilim cok kötüyüm agladım saatlerce ama cözüm yokki annemlerede anlatamam derdimi
bir rabbim var şükür.
tamam canım inşallah sen geldiğinde ii haberlerini alırızzarkadaşlar kayınvalidemler bugün sürpriz yaptılar bana:))bikaç gün topikte yokum...arkadaşlar noooluurrrr egzersizleri aksatmayın.. emek veren arkadaşlar sayesinde yenenlerin halayını çekmek istiyorum lütfeennnnn:))))hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun..
yok ben bu parmak olayini da aparat olayini da beceremiyorum. parmaklari hic tam alamiyorum. serce tam giriyor. isaret yariya kadar. iki parmagimi da bir bogum aliyorum sonra tirsiyorum acikcasi birakiyorum.
ben bunu egzersizsiz yenemezmiyim ya. baska yapanlar nasil yapiyor sonucta onlarda egzersiz yapmiyorlar ya önden :))))))
yok ben bu parmak olayini da aparat olayini da beceremiyorum. parmaklari hic tam alamiyorum. serce tam giriyor. isaret yariya kadar. iki parmagimi da bir bogum aliyorum sonra tirsiyorum acikcasi birakiyorum.
ben bunu egzersizsiz yenemezmiyim ya. baska yapanlar nasil yapiyor sonucta onlarda egzersiz yapmiyorlar ya önden :))))))
BAHANE... BAHANE... BAHANE...
Serçe parmağın tamamını alabiliyorsunuz... İşareti de yarıya kadar.... Hele hele iki parmak bir boğuma kadar... Daha ben bu işi yapamıyorum diyorsanız bu bahanedir...
Tembelsinizzzzzzzzzzzzzzz
Siz yönünü yanlış tutturuyorsunuz bence tek sorun bu... Aşağı doğru popoya doğru eğerseniz daha da ilerlediğini göreceksiniz
Sanırım hemen bir yanma hissedince bırakıyorsunuz, birazcık katlanınBakın biraz ilerleyince onlardan eser kalmıyor
BAHANE... BAHANE... BAHANE...
Serçe parmağın tamamını alabiliyorsunuz... İşareti de yarıya kadar.... Hele hele iki parmak bir boğuma kadar... Daha ben bu işi yapamıyorum diyorsanız bu bahanedir...
Tembelsinizzzzzzzzzzzzzzz
Siz yönünü yanlış tutturuyorsunuz bence tek sorun bu... Aşağı doğru popoya doğru eğerseniz daha da ilerlediğini göreceksiniz
Sanırım hemen bir yanma hissedince bırakıyorsunuz, birazcık katlanınBakın biraz ilerleyince onlardan eser kalmıyor
canım ya ben egzersiz yaparken 2 parmak komple alıyodumm ii bişey demi
Ne iyisi harika bir şeyyyyyyyBen onu bile yapamamıştım
ben biraz hızlı gidiyorum galiba mesela bir parmak yapıyodum arkasına hemen 2ye geçiyodum peki 2 parmaktan sonra ne yapıyoruzz
bende aynı sorunu yaşıyorum.uzun süredir yazılanları takip ediyorum.parmak egzersizi yapma fikri bile itiyor beni aslında ama bunu başaranlar olduğunu gördükce bende denemeye karar verdim.benim için dünyanın en zor işi haline geldi bu durum artık kurtulmak gerek.doktora gitmeden bu sorundan kurtulmak istiyorum umarım başarırım
Başarırsın canım. Önce vajiye dokunup alışmaya çalış. Sonra serçe parmağını jelle ve yavaşça içeri it. Hepimiz korkuyorduk ama başardık
bende aynı sorunu yaşıyorum.uzun süredir yazılanları takip ediyorum.parmak egzersizi yapma fikri bile itiyor beni aslında ama bunu başaranlar olduğunu gördükce bende denemeye karar verdim.benim için dünyanın en zor işi haline geldi bu durum artık kurtulmak gerek.doktora gitmeden bu sorundan kurtulmak istiyorum umarım başarırım
merhaba.. egzersiz fikri hepimize başlangıçta çok itici geldi.. başka çözümler , bizi bir anda kurtaracak sihirli değnekler aradık.. ama malesef yok..bu işin tek çözümü egzersiz.. başlangıç için önce fiziksel bir sorun olup olmadığını öğrenmek amacıyla bir doktora görünsen iyi olur.. sonrası ise egzersiz.. egzersize parmakla, kulak çubuğuyla ya da doğum günü mumlarından herhangi biriyle başlayabilirsin, sana hangisi daha kolay geliyorsa.. eğer parmakla başlayacaksan eldiven kullanırsan daha hijyenik olur.. kulak çubuğu ya da doğum günü mumlarından biriyle başlayacaksan da önce streçleyip daha sonra prez. geçirip kullanabilirsin.. daha kolay egzersiz yapmak için jel kullanabilirsin.. ben ultrason jeli kullanıyorum, medikallerde satılıyor,5 lira civarında.. şu an ilk adımı attın buraya yazarak, ikinci adımın vaji. yi incelemek olsun, aynayı al karşına, ıkınınca oranın açıldığını göreceksin.. herkes başarabilir.. biyolojik alt yapımız buna tamamen uygun.. sende başaracaksın
kulak çubuğunu çok az bir miktar alabiliyorum ama parmakta hiç ilerleme olmuyor.ıkınıncada bir açılma göremiyorum acaba fizksel bir sorunmu diye tedirginim umarım öyle değildir.sizlerin yorumları cesaret veriyor gerçekten daha önce denemeyi bile düşünemiyordum şimdi denemeye başladım tşkler..
Yani hamileyken yapamayacak mıyım egzersiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?