Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Vajisine dokunabiliyor mu? Dokunamıyorsa önce yavaş yavaş dokunmaya çalışsın, yapabiliyorsa bunu serçe parmak egzersizine geçsin. Önce jel alsın eczaneden, kayganlaştırıcı jel, sonra serçe parmağına sürüp vajiye yerleştirmeye çalışsın. Bunu yaparken derin nefes alıp versin. Başta yanma olacakbiraz herkeste oluyor biraz katlansın. Bunu başarırsa aynı işlemi sırasıylaişaret ve orta parmakla denesin. Hepsini başarınca sana söylesin tek tekrar bize yaz

Kızlar ben biraz rahatsızım, cepten giriyorum bu bile yoruyor beni, yatakta uyanık oldugum zamanlar bakıp cevaplamaya çalışıyorum. Eğer geç cevap yazarsam bilin ki uykuya daldığım anlardır...

teşekkürler canım yarın bu söylediklerini kendisiyle paylaşacam.

canım neden böyle bi durumu yaşadınızki ya bu vaji mi sebep oldu senin özelin tabiki ama üzülme ne diyebilirim dayak meselesine çok karşı biri olarak gerçekten çok sinirlendim sakin ol daha 2 aylık evlisiniz tazeciksiniz otur dua et rahatla en yakının olana aç derdini ablan arkadaşın rahatlatır seni ve sakın sakın kendini dayağa alıştırma ezik gösterme dişli ol ama sinirliyken eşine yaklaşma bırak sakinleşssin sonra derdini anlat umarım herşey düzelir üzüldüm çok

Kızlar ben biraz rahatsızım, cepten giriyorum bu bile yoruyor beni, yatakta uyanık oldugum zamanlar bakıp cevaplamaya çalışıyorum. Eğer geç cevap yazarsam bilin ki uykuya daldığım anlardır...

geçmiş olsun cadıkedi maşallah top koşturuyorsun bu halinle bırak azdinlen kendine gel toparlan bizler herdaim burdayız Allah izin verdikçe 13.cü gelinn diye bas bas bağırmışın umarım ben olurum jel bulamadım netten sipariş ettim gelsin yetişicem ekime inş.

canımmm yaa ne desem boşş...iki aylık evlisin bu nasıl bişi....üzüme sabırlı ol yanlışını anlayacaktır. cahilik etmiş...yapısı agresifmi hep böylee....anlamayacak olursada kendini sakın üzme ...

eşini çok iyi tahlil et ama sakineştiğinde olurmu..gerçekten alında böyle birimi yoksa gerçekten bi cahilik mi etti..herkes hata yapar ve herkese son bi şans verilmelidir diye düşünüyorum. bi arkadaş vardı okumuştumeşime ina vajiyi yenicem ve onu boşayacam die...vajiyi yendi ama adam pamuk oldu...kadında vazgeçti tabiii boşanmaktan...bu az bi sorun değil bizim içinde erkekler içinde...gurur meselesi ouyor ve herşey buna bağlanıyor neticesinde...üzüme sakin ol oda anlayacaktır sakinleşince yaptığının ne kadar acizce olduğunu....sen üzüme(

arkadaşlar kayınvalidemler bugün sürpriz yaptılar bana:))bikaç gün topikte yokum...arkadaşlar noooluurrrr egzersizleri aksatmayın.. emek veren arkadaşlar sayesinde yenenlerin halayını çekmek istiyorum lütfeennnnn:))))hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun..

bu ay bitiremem hasta olcam saonuna anca biterim kurtulmam kasımı bulurrr
canım Allah tan sabır diliyorum ama eşin sakinleşince konuş
tamam canım inşallah sen geldiğinde ii haberlerini alırızz

yok ben bu parmak olayini da aparat olayini da beceremiyorum. parmaklari hic tam alamiyorum. serce tam giriyor. isaret yariya kadar. iki parmagimi da bir bogum aliyorum sonra tirsiyorum acikcasi birakiyorum.
ben bunu egzersizsiz yenemezmiyim ya. baska yapanlar nasil yapiyor sonucta onlarda egzersiz yapmiyorlar ya önden :))))))

ben seni napayım bilmiyorum tam sona gelmişken bu da nerden çıktı kaç gündürparmak olmuyorsa başka aparatla çalışmayı dene canım.yani p..sin yarısını alıyordun neden böyle oldu anlam veremiyorum.hep erteliyorsun biraz boşluyorsun mu neesen bu illeti yenene kadar ensendeyim ve bu iş en geç bu ay bitecek haberin ola

BAHANE... BAHANE... BAHANE...

Serçe parmağın tamamını alabiliyorsunuz... İşareti de yarıya kadar.... Hele hele iki parmak bir boğuma kadar... Daha ben bu işi yapamıyorum diyorsanız bu bahanedir...

Tembelsinizzzzzzzzzzzzzzz

Siz yönünü yanlış tutturuyorsunuz bence tek sorun bu... Aşağı doğru popoya doğru eğerseniz daha da ilerlediğini göreceksiniz

Sanırım hemen bir yanma hissedince bırakıyorsunuz, birazcık katlanın Bakın biraz ilerleyince onlardan eser kalmıyor

canım zaten sehervakti p..sin yarısını alabılıyordu parmaktan cok daha ıyı bır yerdeydı ben ona şaşırıyorum:44:

canım ya ben egzersiz yaparken 2 parmak komple alıyodumm ii bişey demi

ben biraz hızlı gidiyorum galiba mesela bir parmak yapıyodum arkasına hemen 2ye geçiyodum peki 2 parmaktan sonra ne yapıyoruzz

Ben de hızlı gittim ve 4 günde yendim Bildiğim kadarıyla 2 parmaktan sonra 3 parmağa geçiyorlar. Ama ben aparat hazırlamıştım.

Of kızlar ya... Bugün bayram dolayısıyla eşimin ailesinin şehrine doğru yola çıkacağız... Gel gör ki 1 hafta ilişkiye giremeyeceğiz... Gerçi ben regl olacağım iyiki tam bu zamana denk geldi ama rahatsız olduğum için de 2 gündür zaten ilişkiye giremiyoruz... 4'te kaldık biz... Araya bir de 1 hafta girecek, hatta bazen reglim 10 gün sürer bir de okadar uzarsa vay halime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…