- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.701
arkadaşlar tanıdığım birisi var ve kızcağaz 18 yaşında 1,5 yıllık evli ve vajinismus mübtelası . kayınvalidesillen kalıyor. baştan okumadım ama kızcağaz zor durumda derdini yalnız benimle paylaştı bende yardımcı olmak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
Vajisine dokunabiliyor mu? Dokunamıyorsa önce yavaş yavaş dokunmaya çalışsın, yapabiliyorsa bunu serçe parmak egzersizine geçsin. Önce jel alsın eczaneden, kayganlaştırıcı jel, sonra serçe parmağına sürüp vajiye yerleştirmeye çalışsın. Bunu yaparken derin nefes alıp versin. Başta yanma olacakbiraz herkeste oluyor biraz katlansın. Bunu başarırsa aynı işlemi sırasıylaişaret ve orta parmakla denesin. Hepsini başarınca sana söylesin tek tekrar bize yaz
ben artık vajinismus denen illetten kurtulmaktan vazgectim cunku degecek biri yok artık hayatımda
eşimle tartıstık beni dövdü
kime ne anlatayım bilmiyorum
cok kötüyüm kime söylenirki 2 aylık evliyim ve hiç mutlu değilim cok kötüyüm agladım saatlerce ama cözüm yokki annemlerede anlatamam derdimi
bir rabbim var şükür.
Kızlar ben biraz rahatsızım, cepten giriyorum bu bile yoruyor beni, yatakta uyanık oldugum zamanlar bakıp cevaplamaya çalışıyorum. Eğer geç cevap yazarsam bilin ki uykuya daldığım anlardır...
ben artık vajinismus denen illetten kurtulmaktan vazgectim cunku degecek biri yok artık hayatımda
cok kötüyüm kime söylenirki 2 aylık evliyim ve hiç mutlu değilim cok kötüyüm agladım saatlerce ama cözüm yokki annemlerede anlatamam derdimi
bir rabbim var şükür.
canımmm yaa ne desem boşş...iki aylık evlisin bu nasıl bişi....üzüme sabırlı ol yanlışını anlayacaktır. cahilik etmiş...yapısı agresifmi hep böylee....anlamayacak olursada kendini sakın üzme ...
bu ay bitiremem hasta olcam saonuna anca biterim kurtulmam kasımı bulurrrBen de sana diyorum ki Ekim bitmeden listede adını göreceğizÇünkü kim ne zaman bitirmek istediğini söylese, önüne hedef koysa ondan önce bitiriyor Ben 26 Ekim'e kadar bitireyim eşimin doğum günü diyordum teeee kaç gün öncesinden bitirdim bu işi
canım Allah tan sabır diliyorum ama eşin sakinleşince konuşben artık vajinismus denen illetten kurtulmaktan vazgectim cunku degecek biri yok artık hayatımda
bir rabbim var şükür.
tamam canım inşallah sen geldiğinde ii haberlerini alırızzarkadaşlar kayınvalidemler bugün sürpriz yaptılar bana:))bikaç gün topikte yokum...arkadaşlar noooluurrrr egzersizleri aksatmayın.. emek veren arkadaşlar sayesinde yenenlerin halayını çekmek istiyorum lütfeennnnn:))))hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun..
yok ben bu parmak olayini da aparat olayini da beceremiyorum. parmaklari hic tam alamiyorum. serce tam giriyor. isaret yariya kadar. iki parmagimi da bir bogum aliyorum sonra tirsiyorum acikcasi birakiyorum.
ben bunu egzersizsiz yenemezmiyim ya. baska yapanlar nasil yapiyor sonucta onlarda egzersiz yapmiyorlar ya önden :))))))
yok ben bu parmak olayini da aparat olayini da beceremiyorum. parmaklari hic tam alamiyorum. serce tam giriyor. isaret yariya kadar. iki parmagimi da bir bogum aliyorum sonra tirsiyorum acikcasi birakiyorum.
ben bunu egzersizsiz yenemezmiyim ya. baska yapanlar nasil yapiyor sonucta onlarda egzersiz yapmiyorlar ya önden :))))))
BAHANE... BAHANE... BAHANE...
Serçe parmağın tamamını alabiliyorsunuz... İşareti de yarıya kadar.... Hele hele iki parmak bir boğuma kadar... Daha ben bu işi yapamıyorum diyorsanız bu bahanedir...
Tembelsinizzzzzzzzzzzzzzz
Siz yönünü yanlış tutturuyorsunuz bence tek sorun bu... Aşağı doğru popoya doğru eğerseniz daha da ilerlediğini göreceksiniz
Sanırım hemen bir yanma hissedince bırakıyorsunuz, birazcık katlanınBakın biraz ilerleyince onlardan eser kalmıyor
BAHANE... BAHANE... BAHANE...
Serçe parmağın tamamını alabiliyorsunuz... İşareti de yarıya kadar.... Hele hele iki parmak bir boğuma kadar... Daha ben bu işi yapamıyorum diyorsanız bu bahanedir...
Tembelsinizzzzzzzzzzzzzzz
Siz yönünü yanlış tutturuyorsunuz bence tek sorun bu... Aşağı doğru popoya doğru eğerseniz daha da ilerlediğini göreceksiniz
Sanırım hemen bir yanma hissedince bırakıyorsunuz, birazcık katlanınBakın biraz ilerleyince onlardan eser kalmıyor
canım ya ben egzersiz yaparken 2 parmak komple alıyodumm ii bişey demi
Ne iyisi harika bir şeyyyyyyyBen onu bile yapamamıştım
ben biraz hızlı gidiyorum galiba mesela bir parmak yapıyodum arkasına hemen 2ye geçiyodum peki 2 parmaktan sonra ne yapıyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?