- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.681
Önerileriniz icin cok Sagolun ama esimin organı deliği bulamıyor bana kalırsa bende utanıyorum biraz ama parmağını soktu o zaman dedik tamam delik var ama neden penis o deliği bulamıyor cok mü dar nasıl olacak bu is yani açıkcası biraz cahilim hiç araştırmadım pozisyona bakicam ama girmesi icin deliğe benim nasıl durmam
Lazim
istanbula, size özel mesaj gönderemiyorum, özel mesaj kutunuz doluymuş, temizleyebilir misiniz?
Yeğenime söyleyim bı temizlesin mesajini bekliyor olacağım
Benim de yazacaklarım benbence'ninkilerle neredeyse aynı olacak zaten
bu akşam kesin deneyeceğim, jel ile denemem daha hijyenik olacak gibi sanırım. yazdıklarını okurken o kadar heyecanlandım ki o kadar basit görünüyor ki inşallah hayal kırıklığı olmaz bugünkü denememçok teşekkür ederim eşimden başka kimseyle paylaşamadığım bi konu ve birileriyle paylaşmak fikir almak çok önemliymiş gerçekten. başaran birinin tavsiyelerini dinlemek beni daha çok heyecanlandırdı, yalnız olmadığımı hissediyorum şimdi
Yani hamileyken yapamayacak mıyım egzersiz?
ben artık vajinismus denen illetten kurtulmaktan vazgectim cunku degecek biri yok artık hayatımda
eşimle tartıstık beni dövdü
kime ne anlatayım bilmiyorum
cok kötüyüm kime söylenirki 2 aylık evliyim ve hiç mutlu değilim cok kötüyüm agladım saatlerce ama cözüm yokki annemlerede anlatamam derdimi
bir rabbim var şükür.
Cnm lütfen öncelikle sakin ol.Dünyan başına yıkılmış gibi hissettiğini biliyorum ama düzelecek emin ol.Eşinin ne sebeple olursa olsun seni dövmeye hakkı yok.Biz eşlerimize Allah ın bir emanetiyiz.Bu konuyu bence içine atıp saklama.Kesinlikle seni eşine karşı kışkırtmakta istemiyorum ama şu anda hiçbirşey hakkında karar verme.Öfkeyle acıyla verilen kararlar daha büyük pişmanlıklara sebep olabilir.
Merakla bekleyeceğim
zaten ne kararı verebilirim ki veremem kime anlatsamda inanmaz cunku 8*9 sene cıktık sevdik 2 aylık evliyiz bunu yapıtııgına kimse inanmaz dısardan cok sessiz mülayim biridir kendisi.
ama bazı sorunlar yüzünden değişiyo ama artık vajinismusu yenmeme gerek kalmadıı böyle bir insan için ugrasamam agladım saatlerce yanıma bilw gelmedi birde okumus insan dayak yiyen kadınları gördüğünde laf ederdi simdi aynısını karısına yapıyor
az önce denedim serçe parmakla yarısına kadar gelebildim biraz bekledim parmağımı hareket ettirmeden. ama aşırı derecede bi yanma hissi oluyo acaba yanlış mı yapıyorum diye tereddüt ettim. popoya doğru itmeye çalıştım ama neden yanma oluyo. vaji hissiz bi bölge demiştin ama sanırım oraya kadar gelemedim. naapsam ki? off
canım yarısına kadar alman bile büyük gelişme... pes etme... Dedim ya girerken yanma oluyor hepimiz çektik o yanmayı... Devamı hissiz...biraz ilerlersen hissiz bölgeyi hissedebilirsin tatlım
dzaten ne kararı verebilirim ki veremem kime anlatsamda inanmaz cunku 8*9 sene cıktık sevdik 2 aylık evliyiz bunu yapıtııgına kimse inanmaz dısardan cok sessiz mülayim biridir kendisi.
ama bazı sorunlar yüzünden değişiyo ama artık vajinismusu yenmeme gerek kalmadıı böyle bir insan için ugrasamam agladım saatlerce yanıma bilw gelmedi birde okumus insan dayak yiyen kadınları gördüğünde laf ederdi simdi aynısını karısına yapıyor
Dert etme ben de çok utanmıştım, kadın eczacıdan alınca daha rahat oluyor... Benim kullandığımın adı long time dı, emla diye bi jel kullananlar da var. Bir de giletgelen diye bi jel daha varmış. Hiç olmadı marketlerde okey ya da durexin jelleri varmış. Canım yavaş yavaş ilerleyeceksin, serçe parmağının yarısını yerleştirmek bile bir başarı, kutluyorum seniBirde ben jel alamadım utandığım için (bundan utandığım içinde ayrıca utanıyorum) daha önce doktorun verdiği antifungal bi krem vardı canesten krem onu kullandım. vajinaya sürmem için vermişti. bişey olur mu acaba?
eşime almasını söyledim oda çekiniyor almaktan jeli. birde bu jelin bi markası var mı? tavsiye edebileceğiniz bi marka?
Dert etme ben de çok utanmıştım, kadın eczacıdan alınca daha rahat oluyor... Benim kullandığımın adı long time dı, emla diye bi jel kullananlar da var. Bir de giletgelen diye bi jel daha varmış. Hiç olmadı marketlerde okey ya da durexin jelleri varmış. Canım yavaş yavaş ilerleyeceksin, serçe parmağının yarısını yerleştirmek bile bir başarı, kutluyorum seni
yarın eczanden alacağım bi jel muhakkak. birde ilerleyen aşamalar için prezervatif almam gerekiyor sanırım. serçe parmaktan sonra işaret parmağı sonra mum la mı deneyeceğim yada sadece parmak yeterli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?