Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cnm lütfen öncelikle sakin ol.Dünyan başına yıkılmış gibi hissettiğini biliyorum ama düzelecek emin ol.Eşinin ne sebeple olursa olsun seni dövmeye hakkı yok.Biz eşlerimize Allah ın bir emanetiyiz.Bu konuyu bence içine atıp saklama.Kesinlikle seni eşine karşı kışkırtmakta istemiyorum ama şu anda hiçbirşey hakkında karar verme.Öfkeyle acıyla verilen kararlar daha büyük pişmanlıklara sebep olabilir.

zaten ne kararı verebilirim ki veremem kime anlatsamda inanmaz cunku 8*9 sene cıktık sevdik 2 aylık evliyiz bunu yapıtııgına kimse inanmaz dısardan cok sessiz mülayim biridir kendisi.
ama bazı sorunlar yüzünden değişiyo ama artık vajinismusu yenmeme gerek kalmadıı böyle bir insan için ugrasamam agladım saatlerce yanıma bilw gelmedi birde okumus insan dayak yiyen kadınları gördüğünde laf ederdi simdi aynısını karısına yapıyor

Merakla bekleyeceğim

az önce denedim serçe parmakla yarısına kadar gelebildim biraz bekledim parmağımı hareket ettirmeden. ama aşırı derecede bi yanma hissi oluyo acaba yanlış mı yapıyorum diye tereddüt ettim. popoya doğru itmeye çalıştım ama neden yanma oluyo. vaji hissiz bi bölge demiştin ama sanırım oraya kadar gelemedim. naapsam ki? off

Şu anda bunları düşünme bence.Sakinleştiğiniz zaman ciddi bir konuşma yaparsın eşinle.

canım yarısına kadar alman bile büyük gelişme... pes etme... Dedim ya girerken yanma oluyor hepimiz çektik o yanmayı... Devamı hissiz...biraz ilerlersen hissiz bölgeyi hissedebilirsin tatlım

canım yarısına kadar alman bile büyük gelişme... pes etme... Dedim ya girerken yanma oluyor hepimiz çektik o yanmayı... Devamı hissiz...biraz ilerlersen hissiz bölgeyi hissedebilirsin tatlım

Birde ben jel alamadım utandığım için (bundan utandığım içinde ayrıca utanıyorum) daha önce doktorun verdiği antifungal bi krem vardı canesten krem onu kullandım. vajinaya sürmem için vermişti. bişey olur mu acaba?
eşime almasını söyledim oda çekiniyor almaktan jeli. birde bu jelin bi markası var mı? tavsiye edebileceğiniz bi marka?

d

vallaha ne diyeceğimi bilmiyorum... Dayak konusunda çok katı düşünüyorum... Eşimi hep uyarmışımdır baştan bir gün bir tokat dahi atsan anında boşarım seni diye... Allah yaşatmasın belki de yaşayınca daha farklı düşünür insan... Bu sitenin bir derdim var bölümüne yazsana canım derdinı... Rahatlarsın...

Dert etme ben de çok utanmıştım, kadın eczacıdan alınca daha rahat oluyor... Benim kullandığımın adı long time dı, emla diye bi jel kullananlar da var. Bir de giletgelen diye bi jel daha varmış. Hiç olmadı marketlerde okey ya da durexin jelleri varmış. Canım yavaş yavaş ilerleyeceksin, serçe parmağının yarısını yerleştirmek bile bir başarı, kutluyorum seni

yarın eczanden alacağım bi jel muhakkak. birde ilerleyen aşamalar için prezervatif almam gerekiyor sanırım. serçe parmaktan sonra işaret parmağı sonra mum la mı deneyeceğim yada sadece parmak yeterli mi?

yarın eczanden alacağım bi jel muhakkak. birde ilerleyen aşamalar için prezervatif almam gerekiyor sanırım. serçe parmaktan sonra işaret parmağı sonra mum la mı deneyeceğim yada sadece parmak yeterli mi?

Canım prezervatif şart değil, ameliyat eldiveni de olur. Evet serçeden sonra işaret, ondan sonra orta ondan sonra işaret ve orta birlikte. Ondan sonra da aparata geçmen iyi olur, mum olur, kulak çubuğunu kalınlaştırırsın. Dur şimdi gözünü korkutma hemen öncelikle serçe parmağı bi halledelim

Son düzenleme:
arkadaşlar tanıdığım birisi var ve kızcağaz 18 yaşında 1,5 yıllık evli ve vajinismus mübtelası . kayınvalidesillen kalıyor. baştan okumadım ama kızcağaz zor durumda derdini yalnız benimle paylaştı bende yardımcı olmak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

Vajisine dokunabiliyor mu? Dokunamıyorsa önce yavaş yavaş dokunmaya çalışsın, yapabiliyorsa bunu serçe parmak egzersizine geçsin. Önce jel alsın eczaneden, kayganlaştırıcı jel, sonra serçe parmağına sürüp vajiye yerleştirmeye çalışsın. Bunu yaparken derin nefes alıp versin. Başta yanma olacakbiraz herkeste oluyor biraz katlansın. Bunu başarırsa aynı işlemi sırasıylaişaret ve orta parmakla denesin. Hepsini başarınca sana söylesin tek tekrar bize yaz

Kızlar ben biraz rahatsızım, cepten giriyorum bu bile yoruyor beni, yatakta uyanık oldugum zamanlar bakıp cevaplamaya çalışıyorum. Eğer geç cevap yazarsam bilin ki uykuya daldığım anlardır...

teşekkürler canım yarın bu söylediklerini kendisiyle paylaşacam.

canım neden böyle bi durumu yaşadınızki ya bu vaji mi sebep oldu senin özelin tabiki ama üzülme ne diyebilirim dayak meselesine çok karşı biri olarak gerçekten çok sinirlendim sakin ol daha 2 aylık evlisiniz tazeciksiniz otur dua et rahatla en yakının olana aç derdini ablan arkadaşın rahatlatır seni ve sakın sakın kendini dayağa alıştırma ezik gösterme dişli ol ama sinirliyken eşine yaklaşma bırak sakinleşssin sonra derdini anlat umarım herşey düzelir üzüldüm çok

Kızlar ben biraz rahatsızım, cepten giriyorum bu bile yoruyor beni, yatakta uyanık oldugum zamanlar bakıp cevaplamaya çalışıyorum. Eğer geç cevap yazarsam bilin ki uykuya daldığım anlardır...

geçmiş olsun cadıkedi maşallah top koşturuyorsun bu halinle bırak azdinlen kendine gel toparlan bizler herdaim burdayız Allah izin verdikçe 13.cü gelinn diye bas bas bağırmışın umarım ben olurum jel bulamadım netten sipariş ettim gelsin yetişicem ekime inş.

canımmm yaa ne desem boşş...iki aylık evlisin bu nasıl bişi....üzüme sabırlı ol yanlışını anlayacaktır. cahilik etmiş...yapısı agresifmi hep böylee....anlamayacak olursada kendini sakın üzme ...

eşini çok iyi tahlil et ama sakineştiğinde olurmu..gerçekten alında böyle birimi yoksa gerçekten bi cahilik mi etti..herkes hata yapar ve herkese son bi şans verilmelidir diye düşünüyorum. bi arkadaş vardı okumuştumeşime ina vajiyi yenicem ve onu boşayacam die...vajiyi yendi ama adam pamuk oldu...kadında vazgeçti tabiii boşanmaktan...bu az bi sorun değil bizim içinde erkekler içinde...gurur meselesi ouyor ve herşey buna bağlanıyor neticesinde...üzüme sakin ol oda anlayacaktır sakinleşince yaptığının ne kadar acizce olduğunu....sen üzüme(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…