Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba.. hoşgeldin.. doktora gittiğine göre fiziksel bir sorunun yok.. hiç başladın mı egzersizlere?? emin ol yeneceksin:))) ama egzersiz yapman lazım...

[/QUOTE]

:))) eline sağlık süper olmuş...

harikasın... gözün aydın. çok sevindim.. inşallah Allah başka det göstermesin:)))

teşekkur edrım canım...hepınızden Allah razı olsun cok yardımcı oldunuz hepınızın butun dıleklerı kabul olur inşallah gerdek gecemı yaşadım dun gece ve yapılan dualar kabul gorurmus o gece hepınıze dua ettım herkeze hayırlı bayramlar......

tamam anladım şimdi. jel adını alabilir miyim. msj atamıyorum henüz yeniyim diye kullanıp faydasını görenden isim almak iyi olur. bilmeden bişi almayayım.

tamam anladım şimdi. jel adını alabilir miyim. msj atamıyorum henüz yeniyim diye kullanıp faydasını görenden isim almak iyi olur. bilmeden bişi almayayım.

Canım ben gittim eczaneye rastgele kayganlaştırıcı jel istedim. long time diye bir jel kullandım, memnun kaldım. Emla diye bir jel var onu kullananlar da var. okey ve durexin jellerini kullananlar da var

hiç moralini bozma, egzersizi bitirmişsin. eninde sonunda olacak. bayramın tadını çıkar, sonrasında evinizde bayram yaparsınız. biz mendilleri hazırladık bekliyoruz

Canım ben gittim eczaneye rastgele kayganlaştırıcı jel istedim. long time diye bir jel kullandım, memnun kaldım. Emla diye bir jel var onu kullananlar da var. okey ve durexin jellerini kullananlar da var

kuzum emla jel değil, daha önce de yazdın, düzeltirler diye müdahale etmedim. bu iki oldu (bak ben de pek cadıyım ). emla, anestol ve xylocaine gibi uyuşturmak için kullanılıyor. kısaca harici anestezik krem. kayganlaştırıcı jel değil yani. su bazlı jel olarak ultrason jeli, durex ve ok gibi prezervatif markasının jelleri, gleit gelen vb. eczanede satılan jeller kullanılabilir. ultrason jeli bol miktarda ve ucuz olması nedeniyle hep birincil tavsiyemdir (ben de onu kullandım ve hala kullanıyorum). medikallerde satılır. uyuşturucu esaslı şeyler çok korkanlara belki yardımcı olabilir ama ben hiç kullanmadım, kullanılmasını da tavsiye etmiyorum. bunları kullananların bir çoğu yanma yaptığını söylüyor, zaten ilişkide yaşadığımız yanma onun yanında önemsiz olmalı. kolonya bile daha çok yakıyordur, hepsi kafamızdan uydurduğumuz acılar işte

Canım ya uyarın için teşekkürler. Ben emla ile hiç ilgilenmedim, hiç de araştırmadım. Çok bahsedilince jel sanmıştım utandım şimdi:26: Püff bir de bilip bilmeden millete önermişim:26::26::26:

Arkidişlerimmmmmmmmmm bikaç gündür regl nedeniyle hiçbişe yazmadımmm ama heppppp okumaya devam ettim bu arada sid yendi iki günde nasil sevindim anlatamam tabi birascıktaaaaaa kıskandımm;(( ühüffff bende buraya ismimi yazdırıcammmmm önce kendime sonra burada bizlere destek olan kendileri kurtuldukları halde bizi ennn iyi anlayanın ve yanlızzz bırakmayann arkadaşlarıma söz veriyorummmm ennn geç kasım gelini olucam..ben daha hiç egzersiz yapmadım yarın prz alıcam mum alıcam bütün herşeyim hazir olsun denicem ve yenicem heppp yanımızda olun olurmuuuu ya birde bişey rica edicem ben birazda galiba fazla korkudan erteliyorum kaçıyorummmm burda lütfennnn hepp yanımda olunnnn hatta gün gün raporda vericem yazarken bile kasıldım Allahım yardım et diye yalvariyorummmm inanın ;((( birdeee herkezin Bayramı'nı kutluyorummm

hiç korkma ... bu ertelemelerine pişman olacaksın biliyor musun?? acı yok... sadece biraz basınç var... o kadarınada dayanabiliyor insan... bir an önce başla... iyi bayramlar.....

bu ertelemelerine pişman olacaksın biliyor musun?? acı yok... sadece biraz basınç var... o kadarınada dayanabiliyor insan... bir an önce başla... iyi bayramlar.....[/QUOTE]

GNCEMR.....canm bence erteleme daha fazla.neden bukadar erteledım dıye kendıne kızmamamak ıcın bı an once basla derım....allh tez zamanda bu ılletten kurtarsın ıns.bende burası sayesınde yendım .1 aylık calısmam sonucunda:)ve suan 6 bucuk aylık hamıleyım.bebıs beklıyorum.:)

Son düzenleme:
kız tebrikler aferim sana hemencecik atlattın..yan benim gibi boşa giden 3 yıla...hep düşünüyorum boşa geçmiş yıllarım...

bir taraftanda da Allah'ıma şükrediyorum kurtuldum diye hala bu sorunun içinde olabilirdim...her seferinde ŞÜKÜR ŞÜKÜR ŞÜKÜR ediyorum bitti kurtuldum...

inş cnm Allah başka sıkıntılarla vaji sorunu yaşamış olanları imtihan etmesin..

evliliğimiz boyunca böyle bir daha dert yaşatmasın hiç kiseyi sadece seni beni değil..AMİNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tekrar tebrikler şeker...

hiç korkma ... bu ertelemelerine pişman olacaksın biliyor musun?? acı yok... sadece biraz basınç var... o kadarınada dayanabiliyor insan... bir an önce başla... iyi bayramlar.....

sende bırgun yapacaksın emının zaten yapıcam bunu demıssın ınanmak tır onemlı olan emın ol acı hıssı yok ben henuz yenıyım bu deneyımde ama elımden geldıgınce sana yardımcı olmaya calısırım canım hıc egzersız yapmadıysan mumla baslamak zorlar senı dıye dusunuyorum (eger pasta mumu degılse tabı)ben kalem ve rımelle basladım egzersıze sonra dırek p..s oldu ınan kalemden daha rahat oldu basarıcaksın ve senın adınıda gelın olarak gorucez ii bayram lar sanada hadı bakalım bır an once basla egzersızlere oturma daaaa

Son düzenleme:

sızın sayenızde şekerler hepınıze dua ettım dun aksam aynen bboşa gecen 3 yıl bunun ıcınmı dedım yanıııı burayı tesadufen bulmasaydım 3 yıl degıl 30 yıl beklerdım heralde :))

sızın sayenızde şekerler hepınıze dua ettım dun aksam aynen bboşa gecen 3 yıl bunun ıcınmı dedım yanıııı burayı tesadufen bulmasaydım 3 yıl degıl 30 yıl beklerdım heralde :))

evt cnm bende burayı tesadüf üzere bulmuştum...bulmasaydım aynı dediğin gibi çok daha beklerdim...3 aydır bebiş için uğraşıyorm olmadı tutmadı şimdilik...
diyorum koskocaman 3 yıl boşa gitti bebiş için yter de artardı 3 koca yıl...neyse tatlım her şeyin hayırlısı..
inş eşinle çok mutlu olursn..3 yılın acısını çıkarırsınz...

kızlar size bişi sorcam ben 3 gündür başlayamadım egzersizlere kayganlaştırıcım yoktu zaten bide hasta oldum başlayamadım bu gün eczaneye gittim kayganlaştırıcı almak için oturdugum yerde 2 3 tane eczane var onlarda da yok kayganlaştırıcı ..ilçede oturuyorum merkeze gitmem de 1 haftayı bulur bayram hemde kayınvalidemler gelcek yarın bende bi an önce başlamak istiyorum kayganlaştırıcı yerine vazelin veya yag falan olabilirmii yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…