- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.001
bende bu dertten muzdarıbım bu sıteyıde daha bır hafta oldu tanıyalı öykulerı okudum ve cesaretlendım ınsallah bende bu sorunumu en kısa zamanda atlatırım bır kere doktora gıttım ama malesef sonuc alamadım benıde bılgılendırıp tecrubelerınızı benımle paylasırsanız çok memnun olurum herkese ıyı bayramlar...
[/QUOTE]VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mormutluluk[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]1 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sekerpare[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]1 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tipican[/td]
[td]Bitti:)[/td]
[td]7 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tassln[/td]
[td]10 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ela_5197[/td]
[td]10 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cadikedi[/td]
[td]12 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fobeks[/td]
[td]12 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecrinx[/td]
[td]14 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]meltemba[/td]
[td]14 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]puantaj[/td]
[td]15 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bangy[/td]
[td]15 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yelkenli[/td]
[td]17 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yildiz8[/td]
[td]18 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ruzgar2525[/td]
[td]21 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9876[/td]
[td]23 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sid123[/td]
[td]25 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pissa[/td]
[td]İşaret parmağı 2 boğum :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylulkelebek[/td]
[td]10,5 cm aparat[/td]
[/tr]
[/table]
Kızlar geçmiş sayfalara bakıp bu kadar egzersizci görebildim, yanımda kayınvalidem oturuyor gizli gizli bakıyorum yani şu ortamda bunla uğraşıyorum Allah akıl fikir versin banaO yüzden gözümden kaçan egzersizciler varsa lütfen egzersizde ne durumda olduklarını da bana bildirsinler. Ayrıca o soru işaret koyduğum egzersizciler de son durumlarını bildirirlerse sevinirim Tüm egzersizciler bayram dönüşü mutlu haberler bekliyoruz :) Ha bu arada Ekim gelinlerini eksik yazmışım biri gözümden kaçmış Ekim ayı şu an 16 gelinle beklemede
başardım 2 günde yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bende ekım gelınıyım
harikasın... gözün aydın. çok sevindim.. inşallah Allah başka det göstermesin:)))
Canım jeller vajinanın ph dengesini koruyor bir de zevk suyuna yakın bir kıvamda o yüzden daha rahat egzersiz yaparsın. Anestol ilk sürmede yanma yapabilir. Ben ilk bebeyagı kullanmıştım, mantar oldum, bebe yagıyla yaparken acıyan canım jelle hiç acımadı.
tamam anladım şimdi. jel adını alabilir miyim. msj atamıyorum henüz yeniyim diyekullanıp faydasını görenden isim almak iyi olur. bilmeden bişi almayayım.
başardım 2 günde yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bende ekım gelınıyım
kızlar dün reglim bitti.10.5 aparatı alıyorum.dün eşimle deneyelim dedik duş aldık rahat olsun die.kesin dedim inş bugün bu iş bitecek ben saçımı kuruturken eşim uyumuş((((((bugünde yok (((bayram boyunca kayınvalidemlerdeyiz (((((benim iş ertelendikçe ertelendi ya (((((((((((cadıkedi beni de 10.5 die kaydet egzersizcilere beni atlamışsın:)))
Bayramınız kutlu olsun kızlar..
Canım ben gittim eczaneye rastgele kayganlaştırıcı jel istedim. long time diye bir jel kullandım, memnun kaldım. Emla diye bir jel var onu kullananlar da var. okey ve durexin jellerini kullananlar da var
kuzum emla jel değil, daha önce de yazdın, düzeltirler diye müdahale etmedim. bu iki oldu (bak ben de pek cadıyım). emla, anestol ve xylocaine gibi uyuşturmak için kullanılıyor. kısaca harici anestezik krem. kayganlaştırıcı jel değil yani. su bazlı jel olarak ultrason jeli, durex ve ok gibi prezervatif markasının jelleri, gleit gelen vb. eczanede satılan jeller kullanılabilir. ultrason jeli bol miktarda ve ucuz olması nedeniyle hep birincil tavsiyemdir (ben de onu kullandım ve hala kullanıyorum). medikallerde satılır. uyuşturucu esaslı şeyler çok korkanlara belki yardımcı olabilir ama ben hiç kullanmadım, kullanılmasını da tavsiye etmiyorum. bunları kullananların bir çoğu yanma yaptığını söylüyor, zaten ilişkide yaşadığımız yanma onun yanında önemsiz olmalı. kolonya bile daha çok yakıyordur, hepsi kafamızdan uydurduğumuz acılar işte
Arkidişlerimmmmmmmmmm bikaç gündür regl nedeniyle hiçbişe yazmadımmm ama heppppp okumaya devam ettim bu arada sid yendi iki günde nasil sevindim anlatamam tabi birascıktaaaaaa kıskandımm;(( ühüffff bende buraya ismimi yazdırıcammmmm önce kendime sonra burada bizlere destek olan kendileri kurtuldukları halde bizi ennn iyi anlayanın ve yanlızzz bırakmayann arkadaşlarıma söz veriyorummmm ennn geç kasım gelini olucam..ben daha hiç egzersiz yapmadım yarın prz alıcam mum alıcam bütün herşeyim hazir olsun denicem ve yenicem heppp yanımızda olun olurmuuuu ya birde bişey rica edicem ben birazda galiba fazla korkudan erteliyorum kaçıyorummmm burda lütfennnn hepp yanımda olunnnn hatta gün gün raporda vericem yazarken bile kasıldım Allahım yardım et diye yalvariyorummmm inanın ;((( birdeee herkezin Bayramı'nı kutluyorummm
hiç korkma ... bu ertelemelerine pişman olacaksın biliyor musun?? acı yok... sadece biraz basınç var... o kadarınada dayanabiliyor insan... bir an önce başla... iyi bayramlar.....
kız tebrikler aferim sana hemencecik atlattın..yan benim gibi boşa giden 3 yıla...hep düşünüyorum boşa geçmiş yıllarım...
bir taraftanda da Allah'ıma şükrediyorum kurtuldum diye hala bu sorunun içinde olabilirdim...her seferinde ŞÜKÜR ŞÜKÜR ŞÜKÜR ediyorum bitti kurtuldum...
inş cnm Allah başka sıkıntılarla vaji sorunu yaşamış olanları imtihan etmesin..
evliliğimiz boyunca böyle bir daha dert yaşatmasın hiç kiseyi sadece seni beni değil..AMİNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tekrar tebrikler şeker...
sızın sayenızde şekerler hepınıze dua ettım dun aksam aynen bboşa gecen 3 yıl bunun ıcınmı dedım yanıııı burayı tesadufen bulmasaydım 3 yıl degıl 30 yıl beklerdım heralde :))
sızın sayenızde şekerler hepınıze dua ettım dun aksam aynen bboşa gecen 3 yıl bunun ıcınmı dedım yanıııı burayı tesadufen bulmasaydım 3 yıl degıl 30 yıl beklerdım heralde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?