- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.961
9876 cepten listeyi düzenliyemiyorum zor oluyor bilgisayardan girdiğim an düzenlicem çok tebrik ederim seni de
Ekim ayının 14. Gelini 9876sıra 15. Gelinde bakalım kim olacak
ne yaptın yaptın mı bir daha egzersiz??
yaptım kalem ve rımel cok rahat oluyo mumla bıraz acı dı bu aksam esımle denıcem bakalım yazarım olmazsa devam egzersıze
bazen bacaklarım tıtrıyo sızde de oluyomuydu sonra gecermı[/QU
tabi hepsi oluyordu aynen senin gibi ama burda yazılanları fırsat buldukça geçmişlere dönerek okudum ve uyguladım allah herkesden razı olsun 4 aylık evliyim bende yaşadım bu sorunu ve bu sayfa sayesinde kendilerini görmediğim tanımadığım benim yaşadıklarımı arkadaşlarımın sayesinde yendim ilk kez yazıyorum daha önce hep okudum halledince yazıp herkese yardımcı olacağım diyordum zamanı geldi :)iyiki varsınız doktorların yapamadıklarını burda herkesin birbirine desdeğiyle yapılabilmesi böylesi zor bi sorunun aşılabilmesi süpeeerrrr tekrar herkese çokk teşekkrler ekim gelinlerinde adımı görmek istiyorum:))
14. gelinin gözüaydın olsun, teeeeyy teeeey teeeeyyy
arkadaşlar ilk defa egzersiz yaptım ve pr. işaret parmağıma geçirerek yaptım. bir defade ikinci boğumun biraxda ilerisine kadar soktum ve hiç ağrı acı hiç bişey hissetmeden.sizce nasıl bu. iyi gidiyor muyum. kalem ile deneyeyim dedim o fikir biraz kötü geldi ve parmakla yaptım . noluır yardım edin bundan sonra ne yapayım.ve mesafe nasıl sizce .
bazen bacaklarım tıtrıyo sızde de oluyomuydu sonra gecermı[/QU
tabi hepsi oluyordu aynen senin gibi ama burda yazılanları fırsat buldukça geçmişlere dönerek okudum ve uyguladım allah herkesden razı olsun 4 aylık evliyim bende yaşadım bu sorunu ve bu sayfa sayesinde kendilerini görmediğim tanımadığım benim yaşadıklarımı arkadaşlarımın sayesinde yendim ilk kez yazıyorum daha önce hep okudum halledince yazıp herkese yardımcı olacağım diyordum zamanı geldi :)iyiki varsınız doktorların yapamadıklarını burda herkesin birbirine desdeğiyle yapılabilmesi böylesi zor bi sorunun aşılabilmesi süpeeerrrr tekrar herkese çokk teşekkrler ekim gelinlerinde adımı görmek istiyorum:))
canım tebrik ederim yeni gördüm seni bennn.....14. ekim gelinimiz taze gelinimiz de belli olmuşş....halaylar sana gelsinnn
canım tebrik ederim yeni gördüm seni bennn.....14. ekim gelinimiz taze gelinimiz de belli olmuşş....halaylar sana gelsinnn
daha gelın olmadım bugun denemeyı esımle dusundum sonra ya olmazsa basa donmeyeyım tekrar dıye egzersızlere devam edıcem bu arada bayramdı adet donemım dı derkeen kasım olabılır sanırsam araya mesafe gırınce tekrar yapabılırmıyım egzersızlerı acaba kotu zamana denk geldı yarından sora ara verırım sonra adet donemı yanı
daha gelın olmadım bugun denemeyı esımle dusundum sonra ya olmazsa basa donmeyeyım tekrar dıye egzersızlere devam edıcem bu arada bayramdı adet donemım dı derkeen kasım olabılır sanırsam araya mesafe gırınce tekrar yapabılırmıyım egzersızlerı acaba kotu zamana denk geldı yarından sora ara verırım sonra adet donemı yanı
OLUR OLUR MERAK ETME SEN İŞİ ÇÖZDÜN ARTIK TAMAMDIR SENİN YENMEN AN MESELESİ..EĞER YARIN DENEYECEKSEN KALINLIK DA 10 CM E GELDİNMİ KORKMA DENE ..BEN ÖYLE YAPMIŞTIM..EĞER DENEYECEK OLURSAN HANİ OLURYA BEN BİDAHA BAYRAM SONUNA KADAR GİREMEYEBİLİRİM YARINDAN SONRA SANA ONU DA ANLATAYIM..YANİ ÇOĞUMUZUN İLK DENEME ŞEKLİNİ..
ŞİMDİ CANIM EŞİNİN ÜSTÜNDE SIRTIN ONA DÖNÜK OLARAK YANİ TERS OLARAK ÇİŞ YAPMA POZİSYONU:)) APARATLARDA DENEDİĞİN GİBİ AYNEN DERİN NEFESS ALIP TABİ BOLCA KAYGANLAŞTIRICI SÜR IKINARAK POPO YÖNÜNDE ÜZERİNE OTURMAYA ÇALIŞACAKSIN YAVAŞ YAVAŞ.. ACELE ETMEMEYE ÇALIŞ VE YÖNÜNÜ İYİ AYARLA Kİ ZATEN ÇÖZDÜN...İNŞ. OLACAK SENİN GELİN OLMAN ÇOK YAKIN:)))
canlar bırde egzersızden sora rahat oturamama gobo sorun oluyomu ben bugun cok egzersız yaptım ondan olabılırmı ?
canlar bırde egzersızden sora rahat oturamama gobo sorun oluyomu ben bugun cok egzersız yaptım ondan olabılırmı ?
bende öyle bi durum olmamıştı yani rahatsız edecek kadar olmadı..biraz tuhaf oluyo tabi...tahriş etmemeye çalış egzersizlerinde malum hassas bolge:)
bayramda malum ara vermem gerekıcekk sorasında regl donemım olucak tekrar başa donmem umarım
bende öyle bi durum olmamıştı yani rahatsız edecek kadar olmadı..biraz tuhaf oluyo tabi...tahriş etmemeye çalış egzersizlerinde malum hassas bolge:)
bayramda malum ara vermem gerekıcekk sorasında regl donemım olucak tekrar başa donmem umarım
YOK YOK MERAK ETME DÖNMEZSİN BAŞA BENİMDE ARA VERDİĞİM OLDU EN KÜÇÜKTEN BAŞLAR HEPSİNİ DENERSİN KORKMA ARTIK ÇÖZDÜN SEN BU İŞ:))
Slm arkadaslar.......bende tedavisini gördm ama en sonunda bi ilaç vardı bi arkadasım kullanmış.bi deneyeyim dedim. Onu kullandım kendiliğnden oldu ama ilaç ismi vermicm.tedavi bitmeden old darısı olmayanların başına
Merhaba kızlar!
son 2 gündür okuyorum bu konuyu keşke daha önceden keşfetseydim yaklaşık 8 ay olduyani ilk oldu ilişki ama sanırım tam girmedi ( çok utanıyorum da anlatırken) acısını bile hatırlamıyorum ama kasdığım için acımıştı. sonra bi daha olamadı tabi hep kastığım için. Kasmassam acımayacağından eminim ama elimde değil. Kegel egzersizine başladım hani kasları kasıp bırakma. Ama oraya birşey sokma düşüncesi beni bitiriyor Zaten önce aynadan bakmam lazım bişi sokabilmek için onu bile nasıl yaparım diyorum. Parmaktan önce başka bişi denesem mi ve de ilk denemede kaç cm ileri gitse? çok acı oluyor mu. Artık bir an önce hallolsun istiyorum hep erteleye erteleye kocaman bir sorun yaptım insanların zevk aldıkları şeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?