Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

süper süperrrr!!! daha ne olsun parmakla rahatsan parmakla devam et. parmakla yapanların uzun süre bekletmeleri zor olur ama onlar da bolca gitgel yaparak alışablirler. işaret parmağını sonuna kadar alabilirsen ufak ufak gitgele başla. rahat edebildiğin hızda gitgel yap. tamamen rahat olunca iki parmağını küs yapıp gene prezervatif geçirip dene (küs olarak yapamazsan yanyana koyup da yapabilirsin). onda da rahat olunca 3 parmak yaparsın, sonrası miki denemesi zaten. zafer senindirrrr takıldığın her aşamada sor, mutlaka biri imdadına yetişir. devam böyle, gayet iyi gidiyorsun.

Slm arkadaslar.......bende tedavisini gördm ama en sonunda bi ilaç vardı bi arkadasım kullanmış.bi deneyeyim dedim. Onu kullandım kendiliğnden oldu ama ilaç ismi vermicm.tedavi bitmeden old darısı olmayanların başına

canlar bırde egzersızden sora rahat oturamama gobo sorun oluyomu ben bugun cok egzersız yaptım ondan olabılırmı ?

bende öyle bi durum olmamıştı yani rahatsız edecek kadar olmadı..biraz tuhaf oluyo tabi...tahriş etmemeye çalış egzersizlerinde malum hassas bolge:)

öyle bir ilaç varmı hiç duymamıştım sakinleştirici falan mı nasıl bir ilaç?

Merhaba kızlar!
son 2 gündür okuyorum bu konuyu keşke daha önceden keşfetseydim yaklaşık 8 ay oldu yani ilk oldu ilişki ama sanırım tam girmedi ( çok utanıyorum da anlatırken) acısını bile hatırlamıyorum ama kasdığım için acımıştı. sonra bi daha olamadı tabi hep kastığım için. Kasmassam acımayacağından eminim ama elimde değil. Kegel egzersizine başladım hani kasları kasıp bırakma. Ama oraya birşey sokma düşüncesi beni bitiriyor Zaten önce aynadan bakmam lazım bişi sokabilmek için onu bile nasıl yaparım diyorum. Parmaktan önce başka bişi denesem mi ve de ilk denemede kaç cm ileri gitse? çok acı oluyor mu. Artık bir an önce hallolsun istiyorum hep erteleye erteleye kocaman bir sorun yaptım insanların zevk aldıkları şeyi.

Merhaba kızlar!
son 2 gündür okuyorum bu konuyu keşke daha önceden keşfetseydim yaklaşık 8 ay oldu yani ilk oldu ilişki ama sanırım tam girmedi ( çok utanıyorum da anlatırken) acısını bile hatırlamıyorum ama kasdığım için acımıştı. sonra bi daha olamadı tabi hep kastığım için. Kasmassam acımayacağından eminim ama elimde değil. Kegel egzersizine başladım hani kasları kasıp bırakma. Ama oraya birşey sokma düşüncesi beni bitiriyor Zaten önce aynadan bakmam lazım bişi sokabilmek için onu bile nasıl yaparım diyorum. Parmaktan önce başka bişi denesem mi ve de ilk denemede kaç cm ileri gitse? çok acı oluyor mu. Artık bir an önce hallolsun istiyorum hep erteleye erteleye kocaman bir sorun yaptım insanların zevk aldıkları şeyi.

Merhaba canım,

Kegele başlaman iyi olmuş. Ben 1 yıl sonra 4 günde kurtuldum bu illetten. Önemli olan başlamak için adım atman, inan gerisi gelir

Parmak yerleştirmek itici geliyorsa aparattan başlayabilirsin. Ben de bu siteyi ilk keşfettiğmde "ya arkadaşlar parmak diyorsunuz ama onun düşüncesi bile beni kasıyor, yazarken bile kasılıyorum" yazmıştım... İlk önce sen aynayı al karşına ve vajiyi incele. Çişini yapıyor gibi ıkın, orasının nasıl açıldığını gör. Ben bu dediğini yapmadım, nasıl açıldığını incelemedim. Direk parmakla egzersize başlamıştım. Ama oraya bakmadan egzersizlere başlayamazsın, önce oraya bakıp alışmaya çalış. Sonra kendine bir jel al ve serçe parmağına sür. Tırnakların kısa olsun. Sonra çok yavaş bir şekilde içeri yerleştirmeye çalış. Girişte yanma oluyor o çok normal, katlanılamayacak bir yanma değil, biraz dişini sıkarsan ve parmağın ilerlerse ileride hiç yanma olmuyor zaten. Eğer batma olursa, canın acırsa bu zaten yanlış istikamette olduğunu gösterir. Popoya doğru ittirmen lazım, düz ya da yukarı ittirirsen canını yakarsın. Ama aşağı ittirirsen canın yanmaz. Sadece parmağın girerken ve çıkarken yanma olur. Ayrıca yazarken utanmana gerek yok. Hepimiz bu sorunları yaşadık, çok rahat şekilde çekinmeden sorabilirsin her şeyi. Nasılsa kimse seni görmüyor, kim olduğunu bilmiyor, utanma:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…