Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ekim ayının 16. Gelini sid123 oldu halaylar ona gelsin yuppi

Bana hızlı diyorlardı sen benden de hızlı çıktın maşallah 2 günde elveda dedin vajiye helal olsun

kızlar dün reglim bitti.10.5 aparatı alıyorum.dün eşimle deneyelim dedik duş aldık rahat olsun die.kesin dedim inş bugün bu iş bitecek ben saçımı kuruturken eşim uyumuş((((((bugünde yok(((bayram boyunca kayınvalidemlerdeyiz(((((benim iş ertelendikçe ertelendi ya(((((((((((cadıkedi beni de 10.5 die kaydet egzersizcilere beni atlamışsın:)))

inşallah sende yenersın canım hıc acı hıssetmıyosun ınan 3 yıldır erteledım kımse ertelemesın yanı bunun ıcın mı erteledım dıyorum suan bugun yenıdım daha taze gelınım yanı dun kalemle denedım nugun p...s le:)))

kalemle denedım dun canım :))) ıkı gun oldu bu sıteyı kesfedelı bugun olucak dedım ne olursa olsun acısada olcak dedım oldu korkulacak bısey degıl ama bol anestol le ultroson jelının buyuk payı da var yanı zamanla ondan da kurtulacam

anestolu pek tavsiye etmiolar ama bakalım.altta mı yendin cnm üstte mi?altta yendiysen yastık fln koydun mu cnm altına.

altta yendım belıme yastık koydum hafıf yatar pozısyonda aparat gıbı kendım uyguladım p...s ı ayrıntılarını anlatırım canım sımdı cıkmam lazım ıstersen benı ark olarak ekle ıı bayramlar )))

helal valla 2 gün gibi kısa bir sürede başardın çok sevindim adına.darısı başıma inşallah:)

tesekkur ederım ınan bu beyınde bıtıyo zaten aparatla calısıyodum o acımıyosa p...s acımaz dedım ve dun aksam yendım buradakı arkadaslar cok yardımcı oldular ben 3.yıla gırecem yakın zamanda hala soktatım herkezden allah razı olsun ınanamıyorum suan kendımı daha farklı hıssedıyorum umarım sende yenersın unutma tamamen beyınde bıtıyoooooo

çok teşekkürler canım! zaten herkesin başardığını okuyunca ve sorunsuz olduğunu daha cesaret geliyor , önemli olan başlaması. ben de bi kaç günde halledebilsem keşke. şu an reglim biter bitmez denicem. peki jelsiz olmaz mı? acımama açısından mı diyorsunuz?bir de anestol okudum hep ama onu mu kullanmalıyım?

Canım jeller vajinanın ph dengesini koruyor bir de zevk suyuna yakın bir kıvamda o yüzden daha rahat egzersiz yaparsın. Anestol ilk sürmede yanma yapabilir. Ben ilk bebeyagı kullanmıştım, mantar oldum, bebe yagıyla yaparken acıyan canım jelle hiç acımadı.

Çok yakınsın ilk denemede senin de halayını çekicez

VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mormutluluk[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]1 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sekerpare[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]1 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tipican[/td]
[td]Bitti:)[/td]
[td]7 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tassln[/td]
[td]10 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ela_5197[/td]
[td]10 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cadikedi[/td]
[td]12 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fobeks[/td]
[td]12 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecrinx[/td]
[td]14 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]meltemba[/td]
[td]14 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]puantaj[/td]
[td]15 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bangy[/td]
[td]15 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yelkenli[/td]
[td]17 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yildiz8[/td]
[td]18 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ruzgar2525[/td]
[td]21 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9876[/td]
[td]23 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sid123[/td]
[td]25 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pissa[/td]
[td]İşaret parmağı 2 boğum :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylulkelebek[/td]
[td]10,5 cm aparat[/td]
[/tr]
[/table]

Kızlar geçmiş sayfalara bakıp bu kadar egzersizci görebildim, yanımda kayınvalidem oturuyor gizli gizli bakıyorum yani şu ortamda bunla uğraşıyorum Allah akıl fikir versin bana O yüzden gözümden kaçan egzersizciler varsa lütfen egzersizde ne durumda olduklarını da bana bildirsinler. Ayrıca o soru işaret koyduğum egzersizciler de son durumlarını bildirirlerse sevinirim Tüm egzersizciler bayram dönüşü mutlu haberler bekliyoruz :) Ha bu arada Ekim gelinlerini eksik yazmışım biri gözümden kaçmış Ekim ayı şu an 16 gelinle beklemede[/QUOTE]

Odanız ayrı sen boşver kayınvalideyi gizli gizli deneyin Ben de annemlerdeyken yenmiştm belli mi olur bakarsın sende yenersin böyle :)

Hem daha heyecanlı oluyor..Ben inanıyorum ki ilk denemede gelin olacaksın

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

Herkesin bayramı kutlu olsun...

Şu an ilk beklediğim gelin haberi eylülkelebek :) 10,5 yapıyorsun daha ne olsun :) İlk denemede gelinsin bak demedi deme. Sid123 ü de bekliyordum. Çünkü kafasında bitirmişti , oraya bir şey girdiğini ve acımadığını öğrendiğin an kafanda bitiriyorsun bu olayı zaten :) Ekim ayının 16. gelini eylülkelebek olacak demedi demeyin , tabii ondan önce biri davranmazsa

bende bu dertten muzdarıbım bu sıteyıde daha bır hafta oldu tanıyalı öykulerı okudum ve cesaretlendım ınsallah bende bu sorunumu en kısa zamanda atlatırım bır kere doktora gıttım ama malesef sonuc alamadım benıde bılgılendırıp tecrubelerınızı benımle paylasırsanız çok memnun olurum herkese ıyı bayramlar...

Sana da iyi bayramlar canım. Öncelikle ne durumdasın? Kegel egzersizi yaptın mı hiç? Vajiyi inceledin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…