- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.621
ben de seni özledim, mesajını gördüm ama yardım ettiğim kızlara da yazmıştım 10dk engeline takıldım. o dolsun diye beklerken, uykum geldi yattım. denk gelirsek görüşelim msnde. gördüm ama cevap yazamadım, kusuruma bakma.
ilk defa kulak çöpüyle denedim ve çok rahat girdi ıkınmaya gerek kalmadan bu bile nasıl sevindirdi:)) şimdi napmam gerekiyo mumlamı devam etmeliyim?
kızlar hepinize merhaba.. 4 aylık evliyim. ve vajınusmusum ben de sanırım. Bu bölümü misafir olarak okuyordum. ve bilgilerinizden de oldukca faydalandım. cok tesekkur ederim hepinize. tabi henuz basarmıs degilim. Ama egzersizlere çok uzun zaman sonra baslayabildim. cesaretsizlikten değil de midem pek kaldırmıyordu o yuzden. egzersiz iki ya da üç defa yaptım. en son 11 cm yaptım. lakin aparatın üzerine beyaz küçük parcalar geldi. korktum bir daha yapamadım. size sormak için uye oldum. lütfen bu konuda BİLGİSİ olan yardımcı olabilir mi?
Canım 2-3 tane kulak çöpünü birleştirerek devam et. İstersen Parmak egzersizide yapabilirsin. İllaki aparatla yapıcaksın diye bişey yok. Sen Kendini neyde rahat hissedersen Ondaa Yapp. Ama Kulak Çöpüyle Bi kaç kere daha yap. Fakat Kulak Çöpünü Kalınlaştırarak devam et..
acayip gaza geldim ve aldım elime bi rimeli onu sardım streçe onla denedim onla ilk baştaa biraz yanma olsada yarıısı girdiii:))))
jel kullanıyorsan, içeride kalan kısmı bazen beyazımsı akıntı şeklinde vücuttan atılıyor. eğer sarımsı, ağır kokulu akıntın yoksa, kaşıntı ve süt kesiği gibi devamlı gelen bir şeyler yoksa korkmana gerek yok. bu dediklerim oluyorsa iltihap ya da mantar olabilir.
offf gerçekten mi yaa allahım nolur olmuş olsun artık ama ööle acı falan hiç bi şey olmadı sadece ileri doğru gittikçe baskı fazlalaştı çokkk
merhaba canım.2parmak egzersiz için çok iyi bence sen de kısa sürede yenersin için rahat olsun.ben mumla çalışmıştım parmak yapmadım ama 2 parmakta rahat olduğun zaman yani git gel yapmada zorlanmadığın zaman 3 parmağa geçebilirsin sonra zaten eş denemesi varvajinanın doğal florasını bozmamak için su bazlı jeller kullanıyoruz.vazelinin bu konu için zararlı olabilceğine dair doktorların yazdığı yazıları okumuştum ama bir tecrübem olmadı açıkçası.enfeksiyon kapmamak açısından prezervatif ve su bazlı jeller kullanman yararına olcaktır.jel olarak okey ve durex kullanmıştım şimdiyse medikallerden lt sini 4-5 liraya temin edebileceğin ultrason jelini kullanıyorum su bazlı oldukları için zararsızlar.2 parmak yapabildiğine göre pozisyon olarak sorunun yok sanırım.gayet iyi durumdasın egzersizlere devam ettiğin sürece kısa zamanda yeneceğine inanıyorum.allah yardımcın olsun arkadaşım.sormak istediğin başka birşey varsa yazmaktan çekinme burda mutlaka birinden cevap alırsın.hayırlı haberlerini bekliyorum.
ok saol peki bu jeli eczanede bulabilirmiyim ultrason jelini
Akıntı olarak değildi. Evet süt kesiği gibi bir şeydi. Ama normalde gelmiyordu.. Kaşıntı, koku da yok. Sürekli egzersiz de yapmıyorum. İki defa yaptım ikisinde de böyle bir şeyle karşılaştım. ve egzersizden sonra da ağrı oldu. Doktora da gitmedim. acaba egzersizle mi alakalı diye size sorayım dedm ilkin.
ok saol peki bu jeli eczanede bulabilirmiyim ultrason jelini
eğer eczane medikalden getirtiriz derse bulursun, yoksa normalde eczanede satılmıyor, medikalde satılıyor. internetten de sipariş edebilirsin. bunlar zahmetli gelirse marketlerde durex ya da ok in jelleri var, onlardan da alabilirsin. yalnız kokusuz olandan al, uzun süre egzersiz yaparsan kokudan tiksinebilirsin.
kızlar nasılsınız sonunda jeli aldım yaa 1 parmak hehemn iki parmAK ardından mum hepsi kolayca giriyo ama sokarken hala endişeleniyorum yaa ama dediğiniz gibi popoya doğru sokunca bişey olmuyo can yanmıyo valla nceden canım çok yanardı ama popaya itince bişey olmadı
bende yokum listede beni dee ekleyin
kaşıntı yoksa dediğim gibi jeli atıyor olabilir vücut. eğer çok kafana takıyorsan ya da uzun süre devam ederse doktora görünmelisin. ben jel diyorum da, egzersiz yaparken jel kullanıyorsun değil mi? eğer bebe yağı vazelin vb. su bazlı olmayan bir şeyler kullanıyorsan onlar da yapmış olabilir. onlar vajina phsına uygun değil, su bazlı jel kullanmalısın her zaman.
[ı]kasım ayı vajinismus takip listesi;[/ı]
[table="width: 500, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]egzersiz durumu[/td]
[td]vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.realove[/td]
[td]bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[td]bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]kulak çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]girlinred[/td]
[td]8 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yusnes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pissa[/td]
[td]3 parmak + aparat :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr][tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]istanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]henna34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[/table][/ı][/color]
[ı]
eylül ayı 22 gelinle kapandı :)
ekim ayı 16 gelinle kapandı...
Kasım ayının ilk 2 gelini belli ama tam farkında değiller :d...
Kızlar yeni egzersizcileri listeye ekledim ama egzersiz aşamasında ne durumda olduğunuzu bana bildirirseniz egzersiz aşamanızı da yazarız, bu bizim takip etmemiz açısından da iyi olur
Gel gelinimmmm listeye gellllllllll[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?