- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.601
KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.realove[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pissa[/td]
[td]3 parmak + aparat :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[/table][/I][/COLOR]
EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :) EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...KASIM AYININ İLK 2 GELİNİ BELLİ AMA TAM FARKINDA DEĞİLLER...
GEL GELİNİMMMM LİSTEYE GELLLLLLLLLL
selamlar herkese...
en son 7-8 santimlik aparatla çalışmaya başlamıştım. hatta ilk yaptığım egzersizin ardından buraya yazmıştım. ancak hemen ertesi günü şiddetli bir gerip oldum. aynı anda adet dönemim başladı. akabinde bayram için memlekete yola çıktık. bir hafta sonra eşim evimize döndü. ben ailemi özlediğim için gitmeden önce fazladan birkaç gün kalmayı kafaya koymuştum. eve dün akşam geldim. 10-15 gündür hiç çalışamadım( bayrama gitmeden önce bu işi halledip ekim gelini olarak çifte bayram yapmayı planlıyordum ( ancak aparata çalışamadığım ve her anlamda hasta olduğum için yetişmedi (
çalışmadan yapsam canım çok yanar mı? libidom yüksek eşimi çok özledim sabırsızlanıyorum artık tamamlamak istiyorum ama acırsa diye korkuyorum yaa :))
bir de birleşme esnasında zevkten bayılmış olmam mı gerekiyor Allahaşkına söyleyin???? bu soruyu cevapladığımda yüzde yetmiş gelinim demektir :))
beraycım tamam zevki düşünücem de işte birleşme anında bu zevkin beni bilinçsiz mi bırakması gerekiyor??? kendimde olursam acır mı?? ifade edemiorum sanırım :))
kızlar cevap bekliyorum!
peki canım sağol :) en kısa zamanda mutlu haber veririm inşallah :)
ben neden yokum listede :)
beni de ekleyin :)))
gittim doktora yazdım bir önceki cevabımda da.. eşimle o yendiğimden sonra bir kere tam anlamıyla ilişkiye girdik.. bayada sürdü.. ne acı hissettim ne bişey. pozisyon falan denedik o derece.. hatta yazdım foruma orgazmmı hissettiğim falan diye.. bi o oldu işte, sonrakiler yine eskisi gibi..
kızlarrrr nabersınızzz ben gıremedım bayadan berııı yenen varmı hıc eskıyı okuyamadım henuzzz cakıltası sen yanmıstınnn nasıl basa donersınnn kasma kendınııı rahat bırakmaya calıss canımmm selaaaa senı cok ozledımmmm
ben de özledim seni kaçak, nerelerdesin?? ben de çok sık giremiyorum, bilgisayarım bozuk, bazen siteyi açıyor bazen açmıyor, kk' dan kıl kaptı artık sanırımbir çok yeni arkadaş var, yenenler de çok oldu. yeni yenen arkadaşlardan da çok yardımcı olan var sağolsunlar. ben genelde okuyorum, sorusu cevapsız kalan olursa yazıyorum. geçmiş de çok birikiyor, güncele gelemiyorum
kızlar hepinize merhaba.. 4 aylık evliyim. ve vajınusmusum ben de sanırım. Bu bölümü misafir olarak okuyordum. ve bilgilerinizden de oldukca faydalandım. cok tesekkur ederim hepinize. tabi henuz basarmıs degilim. Ama egzersizlere çok uzun zaman sonra baslayabildim. cesaretsizlikten değil de midem pek kaldırmıyordu o yuzden. egzersiz iki ya da üç defa yaptım. en son 11 cm yaptım. lakin aparatın üzerine beyaz küçük parcalar geldi. korktum bir daha yapamadım. size sormak için uye oldum. lütfen bu konuda BİLGİSİ olan yardımcı olabilir mi?
canım gorusemıyoruz ya. msj attım napıyorsun nerelerdesın cevap alamadım senden. ve cok ozledım senı. haberın ola yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?