Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pissa[/td]
[td]3 parmak + aparat :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]

[/table]
[/I][/COLOR]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :) EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...KASIM AYININ İLK 2 GELİNİ BELLİ AMA TAM FARKINDA DEĞİLLER ...

GEL GELİNİMMMM LİSTEYE GELLLLLLLLLL

ben neden yokum listede :)

selamlar herkese...
en son 7-8 santimlik aparatla çalışmaya başlamıştım. hatta ilk yaptığım egzersizin ardından buraya yazmıştım. ancak hemen ertesi günü şiddetli bir gerip oldum. aynı anda adet dönemim başladı. akabinde bayram için memlekete yola çıktık. bir hafta sonra eşim evimize döndü. ben ailemi özlediğim için gitmeden önce fazladan birkaç gün kalmayı kafaya koymuştum. eve dün akşam geldim. 10-15 gündür hiç çalışamadım ( bayrama gitmeden önce bu işi halledip ekim gelini olarak çifte bayram yapmayı planlıyordum ( ancak aparata çalışamadığım ve her anlamda hasta olduğum için yetişmedi (
çalışmadan yapsam canım çok yanar mı? libidom yüksek eşimi çok özledim sabırsızlanıyorum artık tamamlamak istiyorum ama acırsa diye korkuyorum yaa :))
bir de birleşme esnasında zevkten bayılmış olmam mı gerekiyor Allahaşkına söyleyin???? bu soruyu cevapladığımda yüzde yetmiş gelinim demektir :))

Canım Zevk Almak Sana Bağlı Bişey. Eğer O andaa canım acıcak diyee düşünürsen olmaz. Amaa O andaa Kendini Eşinin Kollarına vee Zevke Bırakırsann İştee O zaman Çok Zevk Alırsın. Bu Tamamen senin elindee. Eğer kendinii İlişkiyee hazır hissediyosann Niyee Canın acısın hiçte acımazz. Herşey Beynindee başlar unutmaa. Sen Kafanaa Koyduysann Önünde Kimse duramaz. Unutmaa Acı Filan Yok. O Beynimizin Bize Yaptığı Bir Oyunn. Hadi Güzel haberlerle Gel tatlım

beraycım tamam zevki düşünücem de işte birleşme anında bu zevkin beni bilinçsiz mi bırakması gerekiyor??? kendimde olursam acır mı?? ifade edemiorum sanırım :))

beraycım tamam zevki düşünücem de işte birleşme anında bu zevkin beni bilinçsiz mi bırakması gerekiyor??? kendimde olursam acır mı?? ifade edemiorum sanırım :))

Şimdi Canım Tam olarak ne dediğini anlamadımm amaa.:44::44: Zevk alırkenn zaten o anda sadecee zevki düşünüyo insan. Başkaa bişeyy düşünemiyoo.

o zaman psikolojik olarak kafana takılan problemler mi var acaba? belki stresli bir dönemdesindir o da cinselliğe yansıyordur, ben yeneli 6 ay oldu ama hala zevk filan almadım. zevk bile alabildiğine göre arada kaçırdığın bir şey var muhtemelen. belki eşine kırıldın içine attın, belki artık yapmak istemiyorsun. ne bileyim, bu türde şeyleri gözden geçir. doktor her şey yolunda dediyse yapabilirsin, kendini bu kadar üzme. bir süre ara ver, eşinden de sana destek olmasını iste. sonrasında yeniden denersin, kasılmaları geçirmek için bu dönemde de egzersiz yap. ama ilk yapman gereken psikolojini toplamak. egzersize isyan etme, seni sorunsuz ilişkiye sokacak olan tek şey o, lanet olsun diyip ondan kaçınma. kasılmaların sıfıra inene kadar buna ihtiyacın var demek ki. hepimiz gül gülistan hemen alışıp normal hayata dönmedik. hala arada kasıldığım oluyor, bunlar normal. vajinismus olmayanlar bile 1 yıl gibi ilişkiye alışma süresi geçirebiliyorlar, herkesin yapısına göre değişiyor bu. kendini kahredip hayatı zehir etme lütfen. senin normal kadınlardan hiçbir farkın yok. sadece daha hassassın o kadar.

ben de özledim seni kaçak, nerelerdesin?? ben de çok sık giremiyorum, bilgisayarım bozuk, bazen siteyi açıyor bazen açmıyor, kk' dan kıl kaptı artık sanırım bir çok yeni arkadaş var, yenenler de çok oldu. yeni yenen arkadaşlardan da çok yardımcı olan var sağolsunlar. ben genelde okuyorum, sorusu cevapsız kalan olursa yazıyorum. geçmiş de çok birikiyor, güncele gelemiyorum

alooooooooo sen benı ıplemıyor musun yahu :)))))))

kac kez yazdım burdan. msj da yolladım sana kuzum

merhaba sorular zaman zaman gözden kaçabiliyor.. soruyu güncellersen daha iyi yardımcı olunabilir.. 11 cm . desin sona yaklaşmışsın dediğin sorunla alakalı hiç bir fikrim yok.. soruyu güncelledim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır

canım gorusemıyoruz ya. msj attım napıyorsun nerelerdesın cevap alamadım senden. ve cok ozledım senı. haberın ola yanı

ben de seni özledim, mesajını gördüm ama yardım ettiğim kızlara da yazmıştım 10dk engeline takıldım. o dolsun diye beklerken, uykum geldi yattım. denk gelirsek görüşelim msnde. gördüm ama cevap yazamadım, kusuruma bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…