Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

beraycım tamam zevki düşünücem de işte birleşme anında bu zevkin beni bilinçsiz mi bırakması gerekiyor??? kendimde olursam acır mı?? ifade edemiorum sanırım :))

Şimdi Canım Tam olarak ne dediğini anlamadımm amaa.:44::44: Zevk alırkenn zaten o anda sadecee zevki düşünüyo insan. Başkaa bişeyy düşünemiyoo.

o zaman psikolojik olarak kafana takılan problemler mi var acaba? belki stresli bir dönemdesindir o da cinselliğe yansıyordur, ben yeneli 6 ay oldu ama hala zevk filan almadım. zevk bile alabildiğine göre arada kaçırdığın bir şey var muhtemelen. belki eşine kırıldın içine attın, belki artık yapmak istemiyorsun. ne bileyim, bu türde şeyleri gözden geçir. doktor her şey yolunda dediyse yapabilirsin, kendini bu kadar üzme. bir süre ara ver, eşinden de sana destek olmasını iste. sonrasında yeniden denersin, kasılmaları geçirmek için bu dönemde de egzersiz yap. ama ilk yapman gereken psikolojini toplamak. egzersize isyan etme, seni sorunsuz ilişkiye sokacak olan tek şey o, lanet olsun diyip ondan kaçınma. kasılmaların sıfıra inene kadar buna ihtiyacın var demek ki. hepimiz gül gülistan hemen alışıp normal hayata dönmedik. hala arada kasıldığım oluyor, bunlar normal. vajinismus olmayanlar bile 1 yıl gibi ilişkiye alışma süresi geçirebiliyorlar, herkesin yapısına göre değişiyor bu. kendini kahredip hayatı zehir etme lütfen. senin normal kadınlardan hiçbir farkın yok. sadece daha hassassın o kadar.

ben de özledim seni kaçak, nerelerdesin?? ben de çok sık giremiyorum, bilgisayarım bozuk, bazen siteyi açıyor bazen açmıyor, kk' dan kıl kaptı artık sanırım bir çok yeni arkadaş var, yenenler de çok oldu. yeni yenen arkadaşlardan da çok yardımcı olan var sağolsunlar. ben genelde okuyorum, sorusu cevapsız kalan olursa yazıyorum. geçmiş de çok birikiyor, güncele gelemiyorum

alooooooooo sen benı ıplemıyor musun yahu :)))))))

kac kez yazdım burdan. msj da yolladım sana kuzum

merhaba sorular zaman zaman gözden kaçabiliyor.. soruyu güncellersen daha iyi yardımcı olunabilir.. 11 cm . desin sona yaklaşmışsın dediğin sorunla alakalı hiç bir fikrim yok.. soruyu güncelledim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır

canım gorusemıyoruz ya. msj attım napıyorsun nerelerdesın cevap alamadım senden. ve cok ozledım senı. haberın ola yanı

ben de seni özledim, mesajını gördüm ama yardım ettiğim kızlara da yazmıştım 10dk engeline takıldım. o dolsun diye beklerken, uykum geldi yattım. denk gelirsek görüşelim msnde. gördüm ama cevap yazamadım, kusuruma bakma.

bu gece ya da yarın aksam denk gelırız ınsaallah ozaman. ben de dıyet spor ve ıs derken cok yogunum. bayram, hastalarımız, seyahat, apartmandakı sorunlar, esımın ıs seyahatı falan derken cok yogunum son zamanlarda. oyuzden msn de konusalım uzun uzun kuzu. senı cok ozledım valla.

sen kızlar ıle ılgılen. ben senın dostlugunu ozleyen kısıyım. onların sana ve dıger kızlara ıhtıyacı var. bana yazmasan da olur kuzum. ıyı oldugunu bıleyım yeter :))))

buarada verdıgım kılo 6,200 oldu. sanırım haftaya 7 olmus olur :)))))

ilk defa kulak çöpüyle denedim ve çok rahat girdi ıkınmaya gerek kalmadan bu bile nasıl sevindirdi:)) şimdi napmam gerekiyo mumlamı devam etmeliyim?

ilk defa kulak çöpüyle denedim ve çok rahat girdi ıkınmaya gerek kalmadan bu bile nasıl sevindirdi:)) şimdi napmam gerekiyo mumlamı devam etmeliyim?

Canım 2-3 tane kulak çöpünü birleştirerek devam et. İstersen Parmak egzersizide yapabilirsin. İllaki aparatla yapıcaksın diye bişey yok. Sen Kendini neyde rahat hissedersen Ondaa Yapp. Ama Kulak Çöpüyle Bi kaç kere daha yap. Fakat Kulak Çöpünü Kalınlaştırarak devam et..

jel kullanıyorsan, içeride kalan kısmı bazen beyazımsı akıntı şeklinde vücuttan atılıyor. eğer sarımsı, ağır kokulu akıntın yoksa, kaşıntı ve süt kesiği gibi devamlı gelen bir şeyler yoksa korkmana gerek yok. bu dediklerim oluyorsa iltihap ya da mantar olabilir.

acayip gaza geldim ve aldım elime bi rimeli onu sardım streçe onla denedim onla ilk baştaa biraz yanma olsada yarıısı girdiii:))))

acayip gaza geldim ve aldım elime bi rimeli onu sardım streçe onla denedim onla ilk baştaa biraz yanma olsada yarıısı girdiii:))))

Oooo İyii İyii Canım Süpersinn Çok İyi gidiyosun. Rimele Devam et Öyleyse. Hafif yanma olur. O gayet normal. Yanma olursa beklee bi kaç saniye yanması geçtikten sonra itmeyee devam ett.

Akıntı olarak değildi. Evet süt kesiği gibi bir şeydi. Ama normalde gelmiyordu.. Kaşıntı, koku da yok. Sürekli egzersiz de yapmıyorum. İki defa yaptım ikisinde de böyle bir şeyle karşılaştım. ve egzersizden sonra da ağrı oldu. Doktora da gitmedim. acaba egzersizle mi alakalı diye size sorayım dedm ilkin.

offf gerçekten mi yaa allahım nolur olmuş olsun artık ama ööle acı falan hiç bi şey olmadı sadece ileri doğru gittikçe baskı fazlalaştı çokkk

yenmişsin tebrikler!!! kurtulup da bir türlü inanamayanlar kulübüne hoşgeldin. hepimiz yenince bu şaşkınlığı yaşıyoruz, çünkü egzersizden daha kolay, nasıl yani, yapamadığım bu muymuş diyoruz. ama inanmalısın, işte o kadar basit. halaylar sana gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…