Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bence oldu da bitti maşallahilk seferinde benim de aynı pozisyondu ve 2 parmak kadar olmadı ama diğerlerinde tamamı oldu.git gel de yaptığına göre bence bu iş tamam.

bence oldu da bitti maşallahilk seferinde benim de aynı pozisyondu ve 2 parmak kadar olmadı ama diğerlerinde tamamı oldu.git gel de yaptığına göre bence bu iş tamam.

offf gerçekten mi yaa allahım nolur olmuş olsun artık ama ööle acı falan hiç bi şey olmadı sadece ileri doğru gittikçe baskı fazlalaştı çokkk

hiç birşey yapamıyorum ben ne aparat ne egzersiz sadece eşimle deniyoruz bazen baya ilerliyoruz bir kısmı giriyor ama hepsi o kadar daha fazlası olmuyor

canım başı girdikten sonra gerisi boşluk zaten daha neyi bekliyorsun ozaman?bu kabus bitmek üzere birazcık sabır sadece gerçekten kendini sıkmazsan canın yanmıyor çok az bir yanma oluyor ve o da 3e kadar sayana kadar geçiyor.hiç bişey yapamıyorum dersen zaten yapamazsın.ben sana güveniyorum çok az kaldı ama biraz sen de çaba sarfet.neden yapamıyorum diyorsun mesela?

çok çok sevindim canım kurtulduğuna :) okudum yeminle gözlerim doldu rabbim bize de nasip eder inşallah

offf gerçekten mi yaa allahım nolur olmuş olsun artık ama ööle acı falan hiç bi şey olmadı sadece ileri doğru gittikçe baskı fazlalaştı çokkk

eeee olmuş işteeeeearamıza hoşgeldin sen de olmuş ama olduğuna inanamayanlardansın ben de oldu mu oldu mu diye kaç defa sordum acabakegel egzersizindeki gibi sıktım bıraktım evet içerdeydi.zaten olmasa o basıncı hissetmezdin.ne kadar kolay oldu di mi ondan sen de anlayamadın oldu mu olmadı diye

çok çok sevindim canım kurtulduğuna :) okudum yeminle gözlerim doldu rabbim bize de nasip eder inşallah

canım ben dört yıllık evliyim kocamannnnn dört yıl... bu siteyi üç dört ay önce keşfettim yorumları okuya okuya cesaretlendim ve ilk defa ayna karşısında vaj... a baktım ve ıkındığımda açılan deliği gördüm sevincimden çıldıracaktım. orası bana hep kapalı gibi geliyodu sonra parmağımla dokundum ilk orta parmağımı hemen o gün aldım.. sevincimden ağladım bi hafta sonra iki parmağı da aldım ama daha sonraki günlerde iki parmağı alamadım evde deliler gibi ağladım burdaki arkadaşlar cesaretlendirdiler hep.. tekrar tekrar deneyerek oluyo ama bunun başka yolu yokkk kendine güvenmelisin ee bir de tabii dualar.. rabbim herkesin bu illeti yenmesini nasip etsin inşallah..

ya dün geceden beri adamı bıktırdım oldu mu oldumu die.. oldu dio inanmıyorum jüri heyetine ihtiyacım var sanırım bi de dün dört kere sokup çıkardık çıkarırken de garip bi his oluo di mi??

adına cok cok sevındım gözün aydın sıkıntılı günler bitti demek ki inşllah kalan ark hepimiz kurtuluruz :)

Olmuş ccanım bencee. Fakat Kan geldimi ?? Hani Normaldee Baya girmiş Kan gelmiş olması lazım diye düşündüm. Hıı Esnekte olabilirr.Çok sevindim senin adınaa. Bugünn Tümünüde alabilirsin. Sen Zoru başardın bencee.

ya dün geceden beri adamı bıktırdım oldu mu oldumu die.. oldu dio inanmıyorum jüri heyetine ihtiyacım var sanırım bi de dün dört kere sokup çıkardık çıkarırken de garip bi his oluo di mi??

hehehe evet canım aynen öyle hatta ben eşime çıkarma çıkarma kaldın içerde diyorumo çıkarken hissettiğim duygu çok garip.basınç da zamanla geçiyor dediler ama ben de hala var eskisi gibi çok değil ama var yani.

yok yaa kan falan gelmedi ama benim ilk gecem de iki üç damla kan gelmişti... ANAAMMMMM OLMADI MI YOKSAAA ?????*

evet ya dün ben de nolur çıkarma deyip durdum.. Anacım bu ne ya girmesi bi dert çıkması baska bi dert..

yok yaa kan falan gelmedi ama benim ilk gecem de iki üç damla kan gelmişti... ANAAMMMMM OLMADI MI YOKSAAA ?????*

Yok Canımmm Ben Olmadı diyee Bişey demedimm sanaa. Tamamdır senin zaten İlk gece kan gelmiş.Şuanda Kan gelmemesi gayet normal.Bencee Olmuş tatlım. Baksanaa acayip bir baskı hissettim diyosun. Girmesee O şekildee baskı hissetmezsin. Bi daha ki Denediğindee hepsini alırsınn. O önemli değil. Çook sevindim senin adınaaa. Bitmiştirr Bu İş

keşke sizlerden bi kaç kişi odamda bulunsa jüri gibi.. onaylasalar oldu olmadı diye

keşke sizlerden bi kaç kişi odamda bulunsa jüri gibi.. onaylasalar oldu olmadı diye

Çok güldürdün sen beni. Allahta seni güldürsün canımm.. Kendinee güvenn. Bitirdin sen bu işi. Bir daha ki denemendee bak görr hepsi girerr. Yeter ki kendinee güvenn.Tamamdırr sendee KASIM GELİNİ Oldunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…