- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.581
kızlar çoktandır yoktum tekrar geldim :) dün gece üst pozisyonda p... i içime aldım ama üç cm kadar bi kısım girmedi elimle yokladım o kadar kısım dışardaydı.. biraz içimde durduktan sonra yavas yavas ayaklarımdan destek alarak üstte git gel yaptım.. sizce bu iş oldu mu?????
Penis içinizdeyken ne hissettiniz? Baskı var mıydı? Olmuş gibi görünüyor :)
bence oldu da bitti maşallahilk seferinde benim de aynı pozisyondu ve 2 parmak kadar olmadı ama diğerlerinde tamamı oldu.git gel de yaptığına göre bence bu iş tamam.
hiç birşey yapamıyorum benne aparat ne egzersiz sadece eşimle deniyoruz bazen baya ilerliyoruz bir kısmı giriyor ama hepsi o kadar daha fazlası olmuyor
bence oldu da bitti maşallahilk seferinde benim de aynı pozisyondu ve 2 parmak kadar olmadı ama diğerlerinde tamamı oldu.git gel de yaptığına göre bence bu iş tamam.
offf gerçekten mi yaa allahım nolur olmuş olsun artık ama ööle acı falan hiç bi şey olmadı sadece ileri doğru gittikçe baskı fazlalaştı çokkk
baskı vardı olmaz mı hem de ne baskı çatlıcam sandım
çok çok sevindim canım kurtulduğuna :) okudum yeminle gözlerim doldu rabbim bize de nasip eder inşallah
eeee olmuş işteeeeearamıza hoşgeldin sen de olmuş ama olduğuna inanamayanlardansın ben de oldu mu oldu mu diye kaç defa sordum acaba kegel egzersizindeki gibi sıktım bıraktım evet içerdeydi.zaten olmasa o basıncı hissetmezdin.ne kadar kolay oldu di mi ondan sen de anlayamadın oldu mu olmadı diye
canım ben dört yıllık evliyim kocamannnnn dört yıl... bu siteyi üç dört ay önce keşfettim yorumları okuya okuya cesaretlendim ve ilk defa ayna karşısında vaj... a baktım ve ıkındığımda açılan deliği gördüm sevincimden çıldıracaktım. orası bana hep kapalı gibi geliyodu sonra parmağımla dokundum ilk orta parmağımı hemen o gün aldım.. sevincimden ağladım bi hafta sonra iki parmağı da aldım ama daha sonraki günlerde iki parmağı alamadım evde deliler gibi ağladım burdaki arkadaşlar cesaretlendirdiler hep.. tekrar tekrar deneyerek oluyo ama bunun başka yolu yokkk kendine güvenmelisin ee bir de tabii dualar.. rabbim herkesin bu illeti yenmesini nasip etsin inşallah..
kızlar çoktandır yoktum tekrar geldim :) dün gece üst pozisyonda p... i içime aldım ama üç cm kadar bi kısım girmedi elimle yokladım o kadar kısım dışardaydı.. biraz içimde durduktan sonra yavas yavas ayaklarımdan destek alarak üstte git gel yaptım.. sizce bu iş oldu mu?????
İşte budur sen onay vermeden ismini listeye eklemiyorum ama görünen odur ki kasım ayının ikinci gelini de sensin , ilki de eylülkelebek ama o da daha onay vermedi :)
ya dün geceden beri adamı bıktırdım oldu mu oldumu die.. oldu dio inanmıyorum jüri heyetine ihtiyacım var sanırımbi de dün dört kere sokup çıkardık çıkarırken de garip bi his oluo di mi??
Olmuş ccanım bencee. Fakat Kan geldimi ?? Hani Normaldee Baya girmiş Kan gelmiş olması lazım diye düşündüm. Hıı Esnekte olabilirr.Çok sevindim senin adınaa. Bugünn Tümünüde alabilirsin. Sen Zoru başardın bencee.
hehehe evet canım aynen öyle hatta ben eşime çıkarma çıkarma kaldın içerde diyorumo çıkarken hissettiğim duygu çok garip.basınç da zamanla geçiyor dediler ama ben de hala var eskisi gibi çok değil ama var yani.
yok yaa kan falan gelmedi ama benim ilk gecem de iki üç damla kan gelmişti... ANAAMMMMM OLMADI MI YOKSAAA ?????*
yok yaa kan falan gelmedi ama benim ilk gecem de iki üç damla kan gelmişti... ANAAMMMMM OLMADI MI YOKSAAA ?????*
Yok Canımmm Ben Olmadı diyee Bişey demedimm sanaa. Tamamdır senin zaten İlk gece kan gelmiş.Şuanda Kan gelmemesi gayet normal.Bencee Olmuş tatlım. Baksanaa acayip bir baskı hissettim diyosun. Girmesee O şekildee baskı hissetmezsin. Bi daha ki Denediğindee hepsini alırsınn. O önemli değil. Çook sevindim senin adınaaa. Bitmiştirr Bu İş
keşke sizlerden bi kaç kişi odamda bulunsa jüri gibi.. onaylasalar oldu olmadı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?