- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.641
teşekkürlerrr:))))
cadı kedi ben iki parmak ilk boğumdayım şimdilik gerisi regl den sonra inşaallah.
yalnız iki parmağı denerken vajinin giriş kısmı içe gömülür gibi oluyordu. doğru tariff edebildimmi bilmiyorum ama bu normal mi?
Ohh rahatladım valla o kafama çok takılmıştı son günlerdeçok tatlısın sen çoooooook teşekkürler:)) BU SİMGELERİ DE SENDEN ÖĞRENDİM , KIZMADIN DİMİ:26:
İnşaallah daha güzel haberler vermek ve duuymak umuduyla:) görüşmek üzere
cadıkedi üzgünüm olmadı napıcam artık bılemıyorumm psıkolojım cok kötu(
regl olmustum cuma bıttı hesabıma gore bızde dun deneyelım dedık son aparatla calıstım sonra kangeldı bırazcık tedırgın oldum ne kanı onuda bılmıyom sonra denedık ama olmuyo yaaa agladım hıckıra hıckıra nerde yanlısyapıyoruz anlmadım
regl olmustum cuma bıttı hesabıma gore bızde dun deneyelım dedık son aparatla calıstım sonra kangeldı bırazcık tedırgın oldum ne kanı onuda bılmıyom sonra denedık ama olmuyo yaaa agladım hıckıra hıckıra nerde yanlısyapıyoruz anlmadımbence yonunde sorun yok ama esımve benımhazır oldugumuz zaman aynı zmanaolmuyo sanıırmm bıde ben altta oluyorum yastık koyuyo ol edenıyoruzz dıger sekılde ben basarılı olamyorm uste ıken bılmıyomnasıl yapmalıyız anlayamdım ınan kı tek bıldıgım caresızıdım dunn rabbımyardımız olsunnn (
tamam canım denıcemm tesekkur dua edın
selacm, oncelikle yardımcı oldugun için çok tesekkur ederm. evet jel kullandım.. yıkama jeli vardı evde onunla yaptım egzersizi.. İlk egzersiz yaptıgım gün oldu.. hemen olan bir sey mi ki egzersiz sırasında oldu.. Şimdilik bir şey yok şükür. Bir de egzersizden sonra bir gün boyunca ağrım oldu. Çok mu zorladım ya da üşüttüm mü bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?