- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.641
cadıkedi üzgünüm olmadı napıcam artık bılemıyorumm psıkolojım cok kötu(
regl olmustum cuma bıttı hesabıma gore bızde dun deneyelım dedık son aparatla calıstım sonra kangeldı bırazcık tedırgın oldum ne kanı onuda bılmıyom sonra denedık ama olmuyo yaaa agladım hıckıra hıckıra nerde yanlısyapıyoruz anlmadım
regl olmustum cuma bıttı hesabıma gore bızde dun deneyelım dedık son aparatla calıstım sonra kangeldı bırazcık tedırgın oldum ne kanı onuda bılmıyom sonra denedık ama olmuyo yaaa agladım hıckıra hıckıra nerde yanlısyapıyoruz anlmadımbence yonunde sorun yok ama esımve benımhazır oldugumuz zaman aynı zmanaolmuyo sanıırmm bıde ben altta oluyorum yastık koyuyo ol edenıyoruzz dıger sekılde ben basarılı olamyorm uste ıken bılmıyomnasıl yapmalıyız anlayamdım ınan kı tek bıldıgım caresızıdım dunn rabbımyardımız olsunnn (
tamam canım denıcemm tesekkur dua edın
selacm, oncelikle yardımcı oldugun için çok tesekkur ederm. evet jel kullandım.. yıkama jeli vardı evde onunla yaptım egzersizi.. İlk egzersiz yaptıgım gün oldu.. hemen olan bir sey mi ki egzersiz sırasında oldu.. Şimdilik bir şey yok şükür. Bir de egzersizden sonra bir gün boyunca ağrım oldu. Çok mu zorladım ya da üşüttüm mü bilmiyorum..
Ya kızlar parmak egzersizinden sonra p..s denemsi yaptık yine sonuç hüsran(( napayım şimdi
durmak yok egzersize devam.eğer paratla çalışıyorsan oranın daha kolay esnemesi için aparatı içinde beklet sonra p..s denemesine geçin.kendini mi kastın yön mü bulamadınız nerde takıldın canım?olmadı diye pes etmek yok hemen olacak diye bişey yok relax...
biz eşi,mle yine denedik ve sanırım oldu:) sanırım diyorum ne kadar ilerlemesi gerektiğini bilmiyorum. ne kadar ilerlemesi gerekiyor? eşime göre tamamiyle girdi ama ben öyle acı falan hissedemeyenice inanamıyorum tamamen girdiğine:) yani penisin nereye kadar ulaşması gerekiyor? ve nasıl bişey hiddetmeliyim
biz eşi,mle yine denedik ve sanırım oldu:) sanırım diyorum ne kadar ilerlemesi gerektiğini bilmiyorum. ne kadar ilerlemesi gerekiyor? eşime göre tamamiyle girdi ama ben öyle acı falan hissedemeyenice inanamıyorum tamamen girdiğine:) yani penisin nereye kadar ulaşması gerekiyor? ve nasıl bişey hiddetmeliyim
yıkama jeli mii!!!!!!!!naptın sen, yıkama jeli orayı mahveder direk mantar yani. sabundan farkı yok ki yıkama jelinin. hep söylüyoruz su bazlı jel olacak. ultrason jeli, eczanelerde satılan kayganlaştırıcı jeller ya da ok, durex gibi markette satılan su bazlı jeller olacak. sakın bi daha yıkama jeli kullanma. bahsettiğim jellerden alıp onunla egzersiz yap. hatta birkaç gün ara ver egzersize, vajinanın phsı kendine gelsin biraz. ağrı sızı da oraya sabun gönderdiğin için olmuş olabilir, biraz dinlendir kendini. egzersize tam alışana kadar biraz ağrı olması da ayrıca normal, kastığımız için ağrıyor. kasmamayı öğrenince bütün ağrılar geçiyor. moralini bozma, düzelince devam et egzersize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?