Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba nacisss yastık vardı zaten ama bi taraftan da aynadan görmeye çalışıyodum ondan da olabilir belki ama bugün daha iyiyim:)

merhaba kızlar yaklasık yarım saattır msajları okuyorum herkes basarma duygusuyla bır gayret içinde hepimize Aallah yardım etsin ben jeli alamadım hala ama parmakla egzerıze devam edıyorum orta parmakla baslamıstım hala onunla devam edıyorum ilk boğumdayım dua edin nolur

Kızlar bi soru sormuştum ama arada kaynamış
Bugün psikiyatriye gittim uzun uzun konuştuk bir sonraki seansa eşimide çağırdı. Acaba daha önce eşi ile giden varmı aranızda neden çağırmış olabilir ?

Bol şans canım dualarımız seninle

slm canım ben gitmiştim fakat parmak egzersizi verdi yapamayınca gıtmedim bi daa da.
hiç bi şekilde ilişki yok dedi ikimize de sonra eşime kadın cinsel organını bana da erkek cinsel organını cızdırdı sonra ne neresi onu anlattırdı bıze. masaj yapın birbirinize 1 hafta kıyafetle ertesi hafta iç çamasırı ile diğer hafta da hiç kıyafetsiz masaj yapın falan dedi konuşmustu öyle bilgi amaçlı..

Anladım teşekkürler bilgi için , bakalım cuma günü gideceğiz beraber . Bana da ilişki yok ben söyleyene kadar dedi bugün organlarıda anlattı , egzersizi ve parmak denememi söyledi :S

slm kızlar,uzun süredir girememiştim bu topiğe,ben de eskilerdenim ve burda yenenlerdenim,ben yeneli 1 seneyi geçti ve şimdi allaha şükürler olsun iki aylık bir oğlum var,bu site ve buradaki sinerji sayesinde 3,5 yıl sonunda kurtuldum bu illetten,allahım sizlere de en kısa zamanda yenmeyi nasip etsin ve hayırlı sağlıklı evlatlar versin,nolur egzersizlerinizi ihmal etmeyin ve buranın büyüsünden güç alın,yenmeniz çok yakındır,hepinize kolaylıklar diliyorum,dualarım sizlerle...

merhaba canım ben de daha yeni yendim sayılır şimdi de bebek istiyorum fakat olmayacak diye korkuyorum sen ne kadar sürede hamile kalın?

bende hem kendi parmagımla hemde eşımın parmagıyla olan egzersizleri hıc zorlanmadan yapabılıyorum.psıkoloğum artık penıs denemesı yapmamı soyledı.ama esım pek ıstemıyor.sanırım yıne olmayacak dıye korkuyor.ben kendıme guvenıyorum ama ya olmazsa dıye bı kusku da yasıyorum oyuzden esıme ısrar edemıyorum.sızce ne yapmalıyım?

ben psıkolaga ılk seansa esimle gittim benle konuşamsı bıttıkten sonra 15-20 dakıka da esimle konuşmuştu.eşıme bu hastalık ıle bilgi vermişti.ve sanırım bu parmak egzersizleri vajınayı genıslettığı ıçın kızlık zarında kanama olmayabılıyormus.onu soylemış.eşım pek bahsetmedı ama o da psıklogla konuştuktan sonra daha fazla ınandı bu sorunu halledeceğimıze.

canım sen bu işi zaten halletmiş sayılırsın bir tek penis kalmış o da olacak o kuşkuyu da yaşaman çok normal ben de yaşadım sadece biraz daha cesaret ve kendine güven göreceksin sonrası gelecek

peki sence şimdi ne yapmalıyım?iki gündür egzersiz de yapmıyorum.çünkü iki gece önce denemeye karar verdik.eşim yorgun olduğunu söyledi.dün gece de başka bi şeyden dolayı tartışmıştık.ben istemedim.bu gece de o çalışıyor.gündüz de denemek istemedi.ben çalışıyorum akşamüstü geldim.sence şimdi ne yapayım.yarın deneyelim diye dusunuyorum.ama yapamayınca moralımız bozuluyor.butun gece bırbızımızle konusmuyoruz.gercı egzersızlere başlaıktan sonra hıc denemedık.

canım yapmasan bile egzersize ara verme her gün az az yap ve ilişkiye girmeyi denemeden hemen önce egzersiz yap ki cesaretin gelsin başaramayacağım düşüncesini aklından sil ben ilişkiye girmeden önce ezersiz yapmıştım çok faydası oldu bir de benim sana tavsiyem ilişkiyi sen yönet ben hala öyle yapıyorum biraz daha alışana kadar ipler senin elinde olduğu zaman korku da olmuyo en azından bende öyle oluyo

Ben ayıptır söylemesi altıma idrar kaçıracak gibi hissediyorum o zaman orgazm olmaya çok mu yakınım:26:

öyle oluyor sanırım, ben de pek hakim değilim :26: biraz daha araştırma yapmak lazım sanırım. nasl vajinal orgazm olunur yazıları vardı internette ama dün gecenin bir yarısı okumaya üşendim

evet öyle tabii,klitoris candır ve vajinal orgazm zor söylemeye çalıştığım gitgel olayından da zevk alınabileceği ve orgazm olunabileceği idi işte, hani zor ama imkansız değil, belki bir gün, önce bir vajinismusu yeneyim de

pff ya dunde olmadı artık bugune kldı ınsallah olur bugun 3 gundur hadı askım gıdı gıdı dıyorum
ruyamda da bu konu yuzunden bosanıyoduk :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…