Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

pff ya dunde olmadı artık bugune kldı ınsallah olur bugun 3 gundur hadı askım gıdı gıdı dıyorum
ruyamda da bu konu yuzunden bosanıyoduk :26:

canım benim rüyalarda da rahat yok aman Allah korusunarkadaşlar eşlerinize hadi deneyelim şeklinde yaklaşmayın isterseniz adamlar da şartlanınca onlarda da sertleşme sorunu başlıyor.bunu yaşayan arkadaşlarımız oldu,hadi deneyelim dendiğinde kendini naza çeken damatlarımız da oldu.kurbanı ürkütmeyin yavştan usul usul sokulun

olmuyo olmuyo olmuyo tek parmak yapıyorum o bile zor giriyo ilerlemiyor, biraz giriyo gitmiyo ileri bişey var ona takılıyo sanki

bende olmuyor olmuyor diyordum ama kendini kasarsan tabi olmaz. farketrtim ki parmagimi soktugumda bacaklarimi kapatiyorum. dogal olarak dogru nefes alip vermiyordum. sakin ol, beethoven ac dinlerken zaten rahatlarsin nefes verirken ikin parmak kayiyor. bende daha 2 parmak 1 bogumdayim hala, neden? cunku ondan sonrasinda sakinlesemiyorum. bende birazdane gzersize baslayacagim bakalim bugun tam almak istiyorum

günaydın hekese :) benim bi sorum olcak ama tuhaf gelebilir belki bazılarınıza. şimdi biz parmak egzersizi, aparat falan deniyoruz ya, bunlar gusül gerektirir mi ki? araştırdım netten ama net bi bilgi yok. ben gusül alıyorum ama bu baya zorluyo ve bazen bu yüzden erteliyorum. ne dersiniz?

olmuyo olmuyo olmuyo tek parmak yapıyorum o bile zor giriyo ilerlemiyor, biraz giriyo gitmiyo ileri bişey var ona takılıyo sanki

Tatlım Yanlış Yöne Doğru İttiriyosundur. Oturuş Şeklinden Kaynaklanabilir. Lütfen Hemenn Moralini bozma. Bizde zamanında yaşadık bunları. Amaa yapmak zorundaydık vee yaptıktaa. Olcaktır. Sen Kendine Güven. Aynanın karşısına geç. Bacaklarını sonunaa kadar ayır. Sonra Ellerinle vajini ayır. Ikınn bayaa bir bak delik açılıcakmı. Açıldımı Deliğe doğru Biraz popoya doğru parmağını iyicee jelliyerekk Yavaşçaa Sokmayaa başla. Derin derinn nefes al. Bolcada Ikın. Mutlaka girerr. İşaret Parmağıylaa denee. Yadaa Küs Parmağıylaa Denee.

Hayır Canım Bencee Gerektirmez. Sonuçtaa Normal İlişkiyee girmiyosun. Zevk almıyosun. Bu soruyu Bir kişi daha sormuştu Althea Güzel Bir cevap vermişti afedersin ama her parmağımızı soktuğumuz yerden abdest alacak olursakk Parmağımızı Burnumuza Soktuğumuzdada Gusül abdesti alalım olmazsa demişti heralde. Yanlış Hatırlamıyosamm Böylee Birşey demişti. Yani Açıklama gayet net Bencee Gerekmezz tatlımm

off yine hüsran eş demesinde neden olmuyo anlam veremiyorumm yaa aşırı acı var vallahi kasma yokk dayanamıyorum acıya yaa
kasmadigina emin misin canim ya herkes kasmadiginda acimadigini söylüyor? bolca nefes verip ikindin mi? hemen cekmeseydin kendini,icinde tut nefes ver ikin. belkide yön yanlistir

:) tşkkrler beray, (misal olduğunu anladım) ama burunla vaji birmi canııım sağol canım

off yine hüsran eş demesinde neden olmuyo anlam veremiyorumm yaa aşırı acı var vallahi kasma yokk dayanamıyorum acıya yaa

Tatlım demekki daha eş denemesinee hazır Değilsinn. Napıcaksın egzersizlere devam ediceksin. Yok öyle hemen 1 Hafta egzersiz yapıp Hemen eş denemesinee geçmek. Hıı yapanlar yokmu varrr. Amaa Onlarr demekki hazırlar Onun İçin Yapabiliyolar. Senin egzersize devam etmen lazım. Egzersizde ne aşamadasın ??:44::44:

yok canım kesinlikle kasmıyorum çok rahatım derin derin nefes aldım verdim ıkıntım ama acıdan gözlerimden yaş geldi olmadıı eşimde çekildi ben ısrar ettim ama olmaz daha dedii

kızlarr merhaba
yahu ben beddua mı aldım kimin ahını aldım bilmem.niye olmuyo hep aksılık hep olumsuzluk benı buluyo.eşime sırtım dönük vazıyette içime alabiliyorum.galiba eşimde başaramamak dan korkuyo şimdi de onda s...rtleşme sorunu var.napayım bilemedim.10 gün sonra 1 yılımız dolacak hala tık yok.bugün gene deneme yapacaz ne yapayım bana bi yol gösterin

yok canım kesinlikle kasmıyorum çok rahatım derin derin nefes aldım verdim ıkıntım ama acıdan gözlerimden yaş geldi olmadıı eşimde çekildi ben ısrar ettim ama olmaz daha dedii

canım ben yenmiş değilim ama berayın hep dediği gibi eşin parmak egzersizi yaptımı? biz yaptık ve gerçekten aldım 2. boğumu geçti hafif acı hissedince çekti yavaşça sanırım gerildiğimden oldu oda. ama gerçekten daha fazla güveniyosun sadece benim değil onunkiyle de oluyo diye sevinçten çıldırıyosun :) dene bi denemediysen

hayır yöndede eminim çünkü benim sadece ilk giriş müthiş ağrıyo zaten ilerleyemiyoz bile her pozisyonda denedimm parmaklarımı sokuyom çıkarım hemen eşimle deniyoruz olmuyo açıyoo

Tatlım biz dün 7. ilişkimize girdik ve ben çok zorlandım. Olacak böyle şeyler üzülme. Nedendir bilmem dün kastım kendimi. Tahriş oluyor gibi canım yandı. Bundan öncekilerde olmuyordu ama bu ilişkide oldu. Git gel yapmadığı zaman penisi hissetmiyorum ama biraz git gel yapmaya kalksın tahriş oluyor gibi canım yandı dün. Eşimde de bazen sertleşme sorunu yaşamıştık. Olabiliyor, onlar da etkileniyor.

Yenemeyenler bu yazdıklarımdan korkmasın, bu daha önce olan bir şey değil ilk kez olan bir şeydi. Herhalde psikolojik

Son düzenleme:
hayır yöndede eminim çünkü benim sadece ilk giriş müthiş ağrıyo zaten ilerleyemiyoz bile her pozisyonda denedimm parmaklarımı sokuyom çıkarım hemen eşimle deniyoruz olmuyo açıyoo

Canım seninki disparoni yani ağrılı cinsel ilişki olmasın. Çünkü doğru pozisyondaysan acı olmaması lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…