- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.161
Kızlar bi soru sormuştum ama arada kaynamış
Bugün psikiyatriye gittim uzun uzun konuştuk bir sonraki seansa eşimide çağırdı. Acaba daha önce eşi ile giden varmı aranızda neden çağırmış olabilir ?
bende hem kendi parmagımla hemde eşımın parmagıyla olan egzersizleri hıc zorlanmadan yapabılıyorum.psıkoloğum artık penıs denemesı yapmamı soyledı.ama esım pek ıstemıyor.sanırım yıne olmayacak dıye korkuyor.ben kendıme guvenıyorum ama ya olmazsa dıye bı kusku da yasıyorum oyuzden esıme ısrar edemıyorum.sızce ne yapmalıyım?
peki sence şimdi ne yapmalıyım?iki gündür egzersiz de yapmıyorum.çünkü iki gece önce denemeye karar verdik.eşim yorgun olduğunu söyledi.dün gece de başka bi şeyden dolayı tartışmıştık.ben istemedim.bu gece de o çalışıyor.gündüz de denemek istemedi.ben çalışıyorum akşamüstü geldim.sence şimdi ne yapayım.yarın deneyelim diye dusunuyorum.ama yapamayınca moralımız bozuluyor.butun gece bırbızımızle konusmuyoruz.gercı egzersızlere başlaıktan sonra hıc denemedık.
Ben ayıptır söylemesi altıma idrar kaçıracak gibi hissediyorum o zaman orgazm olmaya çok mu yakınım:26:
Evet Tatlım dediklerin Doğru. Fakat Bunların İkisini ayırmıyolar. İkiside aynıymış. Seninde dediğin gibi Vajinal orgazm çok zor. Bayaa Bir Yapmak lazım Onun İçin. Ama Klitoris'i Uyararak bir kadın arka arkaya defelarca orgazm olabilir.
pff ya dunde olmadı artık bugune kldı ınsallah olur bugun 3 gundur hadı askım gıdı gıdı dıyorum
ruyamda da bu konu yuzunden bosanıyoduk :26:
Kızlar Günaydınn hepinizee. Ben Burdayım sorusu Olan varsaa yazsınn cevap veririm hemencikkk
olmuyo olmuyo olmuyotek parmak yapıyorum o bile zor giriyo ilerlemiyor, biraz giriyo gitmiyo ileri bişey var ona takılıyo sanki
olmuyo olmuyo olmuyotek parmak yapıyorum o bile zor giriyo ilerlemiyor, biraz giriyo gitmiyo ileri bişey var ona takılıyo sanki
günaydın hekese :) benim bi sorum olcak ama tuhaf gelebilir belki bazılarınıza. şimdi biz parmak egzersizi, aparat falan deniyoruz ya, bunlar gusül gerektirir mi ki? araştırdım netten ama net bi bilgi yok. ben gusül alıyorum ama bu baya zorluyo ve bazen bu yüzden erteliyorum. ne dersiniz?
kasmadigina emin misin canim ya herkes kasmadiginda acimadigini söylüyor? bolca nefes verip ikindin mi? hemen cekmeseydin kendini,icinde tut nefes ver ikin. belkide yön yanlistiroff yine hüsran eş demesinde neden olmuyo anlam veremiyorumm yaa aşırı acı var vallahi kasma yokk dayanamıyorum acıya yaa
Hayır Canım Bencee Gerektirmez. Sonuçtaa Normal İlişkiyee girmiyosun. Zevk almıyosun. Bu soruyu Bir kişi daha sormuştu Althea Güzel Bir cevap vermişti afedersin ama her parmağımızı soktuğumuz yerden abdest alacak olursakk Parmağımızı Burnumuza Soktuğumuzdada Gusül abdesti alalım olmazsa demişti heralde. Yanlış Hatırlamıyosamm Böylee Birşey demişti. Yani Açıklama gayet net Bencee Gerekmezz tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?