Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende hem kendi parmagımla hemde eşımın parmagıyla olan egzersizleri hıc zorlanmadan yapabılıyorum.psıkoloğum artık penıs denemesı yapmamı soyledı.ama esım pek ıstemıyor.sanırım yıne olmayacak dıye korkuyor.ben kendıme guvenıyorum ama ya olmazsa dıye bı kusku da yasıyorum oyuzden esıme ısrar edemıyorum.sızce ne yapmalıyım?

ben psıkolaga ılk seansa esimle gittim benle konuşamsı bıttıkten sonra 15-20 dakıka da esimle konuşmuştu.eşıme bu hastalık ıle bilgi vermişti.ve sanırım bu parmak egzersizleri vajınayı genıslettığı ıçın kızlık zarında kanama olmayabılıyormus.onu soylemış.eşım pek bahsetmedı ama o da psıklogla konuştuktan sonra daha fazla ınandı bu sorunu halledeceğimıze.

canım sen bu işi zaten halletmiş sayılırsın bir tek penis kalmış o da olacak o kuşkuyu da yaşaman çok normal ben de yaşadım sadece biraz daha cesaret ve kendine güven göreceksin sonrası gelecek

peki sence şimdi ne yapmalıyım?iki gündür egzersiz de yapmıyorum.çünkü iki gece önce denemeye karar verdik.eşim yorgun olduğunu söyledi.dün gece de başka bi şeyden dolayı tartışmıştık.ben istemedim.bu gece de o çalışıyor.gündüz de denemek istemedi.ben çalışıyorum akşamüstü geldim.sence şimdi ne yapayım.yarın deneyelim diye dusunuyorum.ama yapamayınca moralımız bozuluyor.butun gece bırbızımızle konusmuyoruz.gercı egzersızlere başlaıktan sonra hıc denemedık.

canım yapmasan bile egzersize ara verme her gün az az yap ve ilişkiye girmeyi denemeden hemen önce egzersiz yap ki cesaretin gelsin başaramayacağım düşüncesini aklından sil ben ilişkiye girmeden önce ezersiz yapmıştım çok faydası oldu bir de benim sana tavsiyem ilişkiyi sen yönet ben hala öyle yapıyorum biraz daha alışana kadar ipler senin elinde olduğu zaman korku da olmuyo en azından bende öyle oluyo

Ben ayıptır söylemesi altıma idrar kaçıracak gibi hissediyorum o zaman orgazm olmaya çok mu yakınım:26:

öyle oluyor sanırım, ben de pek hakim değilim :26: biraz daha araştırma yapmak lazım sanırım. nasl vajinal orgazm olunur yazıları vardı internette ama dün gecenin bir yarısı okumaya üşendim

evet öyle tabii,klitoris candır ve vajinal orgazm zor söylemeye çalıştığım gitgel olayından da zevk alınabileceği ve orgazm olunabileceği idi işte, hani zor ama imkansız değil, belki bir gün, önce bir vajinismusu yeneyim de

pff ya dunde olmadı artık bugune kldı ınsallah olur bugun 3 gundur hadı askım gıdı gıdı dıyorum
ruyamda da bu konu yuzunden bosanıyoduk :26:

pff ya dunde olmadı artık bugune kldı ınsallah olur bugun 3 gundur hadı askım gıdı gıdı dıyorum
ruyamda da bu konu yuzunden bosanıyoduk :26:

canım benim rüyalarda da rahat yok aman Allah korusunarkadaşlar eşlerinize hadi deneyelim şeklinde yaklaşmayın isterseniz adamlar da şartlanınca onlarda da sertleşme sorunu başlıyor.bunu yaşayan arkadaşlarımız oldu,hadi deneyelim dendiğinde kendini naza çeken damatlarımız da oldu.kurbanı ürkütmeyin yavştan usul usul sokulun

olmuyo olmuyo olmuyo tek parmak yapıyorum o bile zor giriyo ilerlemiyor, biraz giriyo gitmiyo ileri bişey var ona takılıyo sanki

bende olmuyor olmuyor diyordum ama kendini kasarsan tabi olmaz. farketrtim ki parmagimi soktugumda bacaklarimi kapatiyorum. dogal olarak dogru nefes alip vermiyordum. sakin ol, beethoven ac dinlerken zaten rahatlarsin nefes verirken ikin parmak kayiyor. bende daha 2 parmak 1 bogumdayim hala, neden? cunku ondan sonrasinda sakinlesemiyorum. bende birazdane gzersize baslayacagim bakalim bugun tam almak istiyorum

günaydın hekese :) benim bi sorum olcak ama tuhaf gelebilir belki bazılarınıza. şimdi biz parmak egzersizi, aparat falan deniyoruz ya, bunlar gusül gerektirir mi ki? araştırdım netten ama net bi bilgi yok. ben gusül alıyorum ama bu baya zorluyo ve bazen bu yüzden erteliyorum. ne dersiniz?

olmuyo olmuyo olmuyo tek parmak yapıyorum o bile zor giriyo ilerlemiyor, biraz giriyo gitmiyo ileri bişey var ona takılıyo sanki

Tatlım Yanlış Yöne Doğru İttiriyosundur. Oturuş Şeklinden Kaynaklanabilir. Lütfen Hemenn Moralini bozma. Bizde zamanında yaşadık bunları. Amaa yapmak zorundaydık vee yaptıktaa. Olcaktır. Sen Kendine Güven. Aynanın karşısına geç. Bacaklarını sonunaa kadar ayır. Sonra Ellerinle vajini ayır. Ikınn bayaa bir bak delik açılıcakmı. Açıldımı Deliğe doğru Biraz popoya doğru parmağını iyicee jelliyerekk Yavaşçaa Sokmayaa başla. Derin derinn nefes al. Bolcada Ikın. Mutlaka girerr. İşaret Parmağıylaa denee. Yadaa Küs Parmağıylaa Denee.

Hayır Canım Bencee Gerektirmez. Sonuçtaa Normal İlişkiyee girmiyosun. Zevk almıyosun. Bu soruyu Bir kişi daha sormuştu Althea Güzel Bir cevap vermişti afedersin ama her parmağımızı soktuğumuz yerden abdest alacak olursakk Parmağımızı Burnumuza Soktuğumuzdada Gusül abdesti alalım olmazsa demişti heralde. Yanlış Hatırlamıyosamm Böylee Birşey demişti. Yani Açıklama gayet net Bencee Gerekmezz tatlımm

off yine hüsran eş demesinde neden olmuyo anlam veremiyorumm yaa aşırı acı var vallahi kasma yokk dayanamıyorum acıya yaa
kasmadigina emin misin canim ya herkes kasmadiginda acimadigini söylüyor? bolca nefes verip ikindin mi? hemen cekmeseydin kendini,icinde tut nefes ver ikin. belkide yön yanlistir

:) tşkkrler beray, (misal olduğunu anladım) ama burunla vaji birmi canııım sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…