- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.161
pff ya dunde olmadı artık bugune kldı ınsallah olur bugun 3 gundur hadı askım gıdı gıdı dıyorum
ruyamda da bu konu yuzunden bosanıyoduk :26:
Kızlar Günaydınn hepinizee. Ben Burdayım sorusu Olan varsaa yazsınn cevap veririm hemencikkk
olmuyo olmuyo olmuyotek parmak yapıyorum o bile zor giriyo ilerlemiyor, biraz giriyo gitmiyo ileri bişey var ona takılıyo sanki
olmuyo olmuyo olmuyotek parmak yapıyorum o bile zor giriyo ilerlemiyor, biraz giriyo gitmiyo ileri bişey var ona takılıyo sanki
günaydın hekese :) benim bi sorum olcak ama tuhaf gelebilir belki bazılarınıza. şimdi biz parmak egzersizi, aparat falan deniyoruz ya, bunlar gusül gerektirir mi ki? araştırdım netten ama net bi bilgi yok. ben gusül alıyorum ama bu baya zorluyo ve bazen bu yüzden erteliyorum. ne dersiniz?
kasmadigina emin misin canim ya herkes kasmadiginda acimadigini söylüyor? bolca nefes verip ikindin mi? hemen cekmeseydin kendini,icinde tut nefes ver ikin. belkide yön yanlistiroff yine hüsran eş demesinde neden olmuyo anlam veremiyorumm yaa aşırı acı var vallahi kasma yokk dayanamıyorum acıya yaa
Hayır Canım Bencee Gerektirmez. Sonuçtaa Normal İlişkiyee girmiyosun. Zevk almıyosun. Bu soruyu Bir kişi daha sormuştu Althea Güzel Bir cevap vermişti afedersin ama her parmağımızı soktuğumuz yerden abdest alacak olursakk Parmağımızı Burnumuza Soktuğumuzdada Gusül abdesti alalım olmazsa demişti heralde. Yanlış Hatırlamıyosamm Böylee Birşey demişti. Yani Açıklama gayet net Bencee Gerekmezz tatlımm
off yine hüsran eş demesinde neden olmuyo anlam veremiyorumm yaa aşırı acı var vallahi kasma yokk dayanamıyorum acıya yaa
yok canım kesinlikle kasmıyorum çok rahatım derin derin nefes aldım verdim ıkıntım ama acıdan gözlerimden yaş geldi olmadıı eşimde çekildi ben ısrar ettim ama olmaz daha dedii
yok canım kesinlikle kasmıyorum çok rahatım derin derin nefes aldım verdim ıkıntım ama acıdan gözlerimden yaş geldi olmadıı eşimde çekildi ben ısrar ettim ama olmaz daha dedii
kızlarr merhaba
yahu ben beddua mı aldım kimin ahını aldım bilmem.niye olmuyo hep aksılık hep olumsuzluk benı buluyo.eşime sırtım dönük vazıyette içime alabiliyorum.galiba eşimde başaramamak dan korkuyo şimdi de onda s...rtleşme sorunu var.napayım bilemedim.10 gün sonra 1 yılımız dolacak hala tık yok.bugün gene deneme yapacaz ne yapayım bana bi yol gösterin
hayır yöndede eminim çünkü benim sadece ilk giriş müthiş ağrıyo zaten ilerleyemiyoz bile her pozisyonda denedimm parmaklarımı sokuyom çıkarım hemen eşimle deniyoruz olmuyo açıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?