Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yenen arkadaşlar adınıza çok sevindim geçmiş olsun dua edin bizim için rabbim bizlere de yardım etsin bizler de kurtulalım

özün aydın cnm cok sevindik inş bizde kurtulcaz anlatırmısın bu kadar kısa nasıl yendin yani hangi pozizyonda felann

teşekkür ederim canım amin inşallah herkes kurtulur bu illetten ben önce kulak çöpü denedim oldu sonra regl oldum biterbitmez parmak denedim o da olunca aynı gün akşam eşimle denemek istedim ön sevişmeyi biraz uzun tutunca kendimi hazır hissettim ben üstte arkam eşime dönük kendim yerleştirdim ve yavaş yavaş üzerine oturdum oturdukça girdiğini ve acımadığını görmek beni çok rahatlattı bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştim parmak çok daha zordu bence p...s daha yumuşak ve daha kolay oluyor...

kızlar uzun zamandır gelmiyordum dr a gittim kontrellere ama ne fayda en son gittiğim dr alttan muayene etti tabi acıyor desemde inanmadı ordan burdan cekiştirdi baya acıdı ama inanmadı bence sen tam vajinismus değilsin öyle olsan dokundurtmassın bile dedi ama kasılıyorum istemsiz ve tam o hadde eşimi itiyorum kasılıyorum dedim oda tamamen beyinde bitiyor psikiyatrada gitsen sadece konusucak senden baskası sana fayda etmez dedi. kac defa dr a gittim zor bi kızlık zarın yok diyor ama artık yıldım egzersizleri yapamıyorum kocam sorun etmiyo ama ben cok üzülüyorum sırf bu sebepten canım eşimle yatmakta istem,yor tat alamıyorum artık sıkılıyorum her denememi,zde sonu hüsran ve aglamakla geçiyor bu egzersizleri yapamadıgımıda inanamıyorum bıktım sorulardan olmuyor olmuyor

tebrik ederim canım ohh bi kişi daha kurtuldu kızlar yok mu artıran:))))

canım seni çok iyi anlıyorum. ben henüz yenemedim ama arkadaşlarım sona yaklaştın diyo, evet biliyorum parmak falan bunlar geriyo insanı biraz ama gidenlerden duyduğum kadarıyla dr da parmak egzersizi falan veriyor. naçizane ben derim ki öncee sakin ol ve kendine güven. kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama yarın bebek isticeksiniz, sorular daha da artacak. onun için kolları sıva ve mutlaka siteye çok gir, sorular sor burdaki herkes sana yardımcı olacaktır. benim kocam da sorun etmiyo sağolsun hep destek bana ama ben onun bana bu özverisinin karşılığını vermeliyim, onu da kendimi de mutlu etmeliyim diye düüşünüyorum. sende önceliklerini belirle, kendeni motive et. kocanın anlayış göstermesi seni rehavete sokmasın. bak 2-4 günde , 1 haftada 1 ay da da yenen var. kızların dedeikleri gibi egzersiizlirin üzerine düşmek lazım.
ben orta parmakla başladım, bu arada siteye üye oldum, parmağım dışında bişey alamiyordum 10 cm e yakın aparat bile aldım, eşimin parmagını aldım. bu safhadan sonra bugün ilk kez penis denemesi yaptık olmadı ama olsun, olcak inşallah.sen bi başlagerisi gelir. hadi bakalım kolay gelsin

kızlar günaydın. bugün pazar gireniniz pek olmaz ama hasbelkader biriniz görürsünüz belki. penis denemesi yaptık bugün ama olmadı. önce eşimin parmağını aldım sonrada penisi denedik olmadı. alamadım. popomun altına doğru yastık koydum, hemen hemen bütün pozisyonmarda denedik ama alamadım. nerde yanlış yapıyorum acaba. ucunu bi alsam gerisi gelcek biliyorum ama ucunu niye alamıyorum acaba yönden dolayımı yönümüz doğru olmadığı için mi ucunu alamıyorum. ne dersiniz, napıyım, ne önerirsiniz ?????????????????????????

Tatlım eşinin penisini sen tutup aparat yerleştırir gibi yerleştirmelisin biraz da üzerine oturuyor gibi ittirmelisin. Ön sevişmeyi daha uzun tutup deneyin

Tatlım eşinin penisini sen tutup aparat yerleştırir gibi yerleştirmelisin biraz da üzerine oturuyor gibi ittirmelisin. Ön sevişmeyi daha uzun tutup deneyin

canım onu da denedik ama olmadı. aparatı genelde ben sırtı üstü yatarken aldım. diğerinden daha rahat aldığım için o yüzden onun üstünde durduk çok üzülüyorumm

5günlük evliyim arkadaşlar eşimle ilk 2 gün hiç penisini içime alamazken 3 gün başının bi kısmını alabildim biraz kan geldi
kenarları yandı tahriş oldu 4 gün denerken sızlıyor artık eşim tamamının içine girmesi gerektiğini söylüyor ben o yavaş yavaş pompalarken önde. Kaslarımı açtığımı hissediyorum a a böyle olmaz birden hepsinin girmesi gerektiğîni söylüyor doktora gidelim dedi deneyimlerinizi bana anlatırmısınız lütfen

bunları başka bi arkadaşa yazmıştım, cevapsız kalmana gönlüm razı olmadı. istersen önce bi dr a git. sen daha yolun başındasın uzamasına izin verme. burdaki tecrübeli arkadaşlar sana daha iyi yol göstereceklerdir

kizlar bi sorum var. peki yönünü doğru bulduk ve ittirmeye başladk diyelim kızlık zarına geldiğinde takılıp kalıyor mu duvar var gibi yani kızlık zarına dayandığında acıyor mu? artık bugün kulak çöpünü almam lazım elime çok erteledim

kizlar ben umutsuz vakaayim. dün iki parmakla rahat yapabiliyordum denemeye gectik. direk pe.. denemesine. önceden basini aliyordum simdi dokununca bile adami itekliyorum. cok üzüldüm.
esimde cok üzüldü ve kendisinin de parmak egzersizi yapmasinin beni rahatlacagini söyledi. bu aksam esimin parmaklarini almayi denicem. sanirim ben baska türlü yapamam korkuyorum sanki yanlis yere giriyor gibi hissediyorum itiyorum adamcagizi. sans dileyin

aynı durumdayız canım, umutsuz vaka demeyelim yaa umutsuz olmak istemiyorum bende 2 parmak 2. boğumu geçtim. 10cm aparat da aldım. üstüne bi de eşimin parmağını da aldım o da yönünü tayin edebilsin hem de ona güvenim artsın diye (gerçi o edicektir belki de benim kafam rahat olsun istedim) penis denedik bugün olmadı yaa

suan hangı asamadasın bılmıorummm amaaa kesınlıkle acımıyorrr zaten egzersızleee ıyıce esnıyor orasııı ha o duvara takıldıgın an derın nefes alıp verırsen bıde ıkınırsannn cabucak oluyo canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…