Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aminnn gülüm amin...

arkadaşlar hepinize çokkkkkkkkk teşekkür ederim ben 3.5 yıldır vajiye p.... hiç alamıyodum sadece sürtünme oluyodu ve çok mutsuzdum çok sinirli bi kadın olmuştum artık herkesin bebek sorusundan sıkılmıştım ve bebek istiyodum eşimin arkadaşlarının hepsinin baba olması onun çocugu olmaması içini burkuyodu tabi bana belli etmiyodu ama ben çok üzülüyodum burayla tanıştım size çok teşekkür ederim benim kaader arkadaşlarımm:) ama şuun nerdeyse bitti yendim sayılır vajiyi 1-2 cm kaldı sadece yani eşime göre oldu yani o oldu diyo ama ben tabi inanamıyorum çok mutluyum darısı herkesin başına çok mutluyum kızlar pes etmeyin ve hemen başlayı egzersizlere ben kulak çöpüyle başladım en son 2 parmak tam aldım ve eş denemesi yaptımm çünkü bi an önce olsun bitsin istiyordum darıssı başınıza

canım çok sevindim senin adına, Allah bi daha yaşatmasın. Aynı duygusallıklar bizde de var, önce senin halayını çekelim sonra benimkini ve diğer arkadaşların inşaallah, mutluluklar

bence sende inanmalısın olmuş işte.. ilk seferde 1-2 cm olmayabiliyor bu da pozisyondan kaynaklı olabilir..tebrik ederim

tebriklerişte bu kadar:)

sonunda oldu oh beeeeeeee yarısına kadar aldım acı yok çok kolaymış orta parmaktan bile kolay oldu çok şükür çok mutlu oldummmmmmmmmmmmmm

seni de tebrik ederim, yarısına kadar olduysa geriye pek bir şey kalmamış:)

hopefor sona çok yaklaştın:)

tebrik ederim hobaaaaaaaaa!!!

tebrikleeerrrr!!!!

canım o baskı normal sen bu işi bitirdin sayılır bugün yarın halledersin tebrik ederim seni biraz daha gayret oldu sayılır. olacak.

hayatım çooooooooook mutluyum senin adına başardın.tebrik ederim.

çok teşekkür ederim cnm hep siizin sayenizde :) iyiki varsınız ....

canım tebrik etmişmiydim hatırlamıyorum tebrik ederim çok mutlu oldum senin adına. ben de penise gçicem tavsiyen var mı. 10 cm aparatımın ucunu sivrılterek almıştım penisi sivriltemiceme göre :) bi önerin var mı?

inan bana p... hepsinden kolay oluyo hiç korkma gerçekten sihirli sözcük dogru yönü bulmak zaten yanma hissedersen yönün yanlış popoya dogru ittirceksin bide pes etme ilk denemede yapamayabilirsin ben aparatla hiöç yapamadım 2 parmak tam alabiliyodum sonra eş denemesine yaptık bence send e yapabilirsin sabaha kadar zamanın var bitiricem de kafana yaz bunu ve bitir bben henüz yeniyim ama devamı gelcek ben 3.5 sneelik evliyim burayla tanışmadan öne ucunu bile alamyosum p.... ama şimdi allaha şükür burayla tanıştım iyiki varsın KADINLAR KULÜBÜ iyiki varsınız KIZLAR (ecrinx cadıkedi vs..... daha adını hatırlamadıklarım kızlar sizin sayanizde

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim. bende çok şey borçluyum kızlara ve kulübe. pc yi hiç kapatasım gelmiyor, kulübün sayfasının açık olması bile yetiyo güç almak içik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…