Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gizemcim burda çoğunun öyle bi sorunu olmamış, egzersiz yapıp esnemesinden dolayı esnediğine ve onlar böyle bi sorun yaşamadığına göre öyle bi duvar yok. zaten öyle bi duvar yok inan bana girdimi yönü de doğru buldunmu kayıp gidiyo. duvar hissi biz kasdığımızdan oluyor. yenen arkadaşlar daha güzel açıklar sana. bi de ben benimkine çözüm bulsam

olmuyo ya yapamıyorum bı turlu bacaklarımı acıp kasılmalarım bıtmıyo gıtmıyo ben nasıl yapcam artık herkesin cocuk demesınden sıkıldım eşim de istıyo cocuk ama ben boyleyken bazen erken falan dıyo annemler cocuk dıyo esıme oda kızınıza soyleyın dıyo ben daa yapamadım bıle mıllet cocuk beklıyoo

canım yaaa. bizde öyleyiz çok iyi anlıyorum seni. hangi aşamadasın

arkadaşlar p...s denemesinde iyice ıslaklık olduktan sonra önce giriş yerinde kısa kısa gitgel yapın sonra itekleyin ozaman daha kolay giriyor...

canım yaaa. bizde öyleyiz çok iyi anlıyorum seni. hangi aşamadasın

ben aşırı korkağım canım ya parmak egzersizi yapamıyorum psikiyatriye gitmeyi de parmak egzersizi yapamadığım için bıraktım olmuyo ya başı giryo sanki bi yere takılıyo ilerisine gitmiyo ve ıkınmayı da o beceremiyorum

arkadaşlar p...s denemesinde iyice ıslaklık olduktan sonra önce giriş yerinde kısa kısa gitgel yapın sonra itekleyin ozaman daha kolay giriyor...

ıslaklık oluyo canım + jel de kullanıyorum başında git gelde yapıyoruz sanki benim vajina kapalı girmiyo

nihayet bi cvp geldi. canımpenis denemesine geçtim ama ilk kısımda alamıyorum dediklerinden başka neye dikkat etmem gerekir, bu kadar ilerlemişken başa dönmek istemiyorum lütfen yardım edin

aslında parmağı bi alsan en azından geldiğim yere kadar söyleyim hiç takılmıyo. benim canım da çok tatlı ama acı yok inandıracan kendine, ben hep içeri girince yanlış bişey olurmu yanlış bi yere gidermi diye korkardım orta p.la başladım 10 cm aparat aldım. sen serçe p.la başla parmak alamıyosan 1 tane kulak çöpüne peçete sar üzerine stretch geçir jelle rderin nefes alarak ya da ıkınarak almaya çalış, aparatı popo yönüne doğru ittir

eee tamam o zaman sen alıyomuşundur sen anlamasanda eşin girdi diyosa oluyodur. yeneler sen gibi eşim oldu ama ben bişey hissetmedim diyo. ben yenmiş olmadığımdan sen yendin diyemiyorum ehil değilim :)

denedim canım ya yapamıyorum hiç bişi ne kulak çöpü ne parmak hiç bişi olursa oenisle olacak olmazsa böyle çekeceğim var. aynı bende sen gibiyim konsatre olamıyorum ya acırsa ya yanlış bi yere giderse ya başka bişi olursa sürekli bişiler kuruyorum kafam da aklım hep acıda başka bişeyde o yuzden olmuyo başı girince eşim girsin diye uğraşıyo ben hemen çek çek acıdı diyorum ama bişi olduğu yok hafif yanma o kadar

eee tamam o zaman sen alıyomuşundur sen anlamasanda eşin girdi diyosa oluyodur. yeneler sen gibi eşim oldu ama ben bişey hissetmedim diyo. ben yenmiş olmadığımdan sen yendin diyemiyorum ehil değilim :)

eşime göre giriyo sıkıyorum sıktın diyo beni mi kandırıyo yapayım diye sıkmadım ıkındım diyorum sıktın giriyo senn haberin yok diye ama benim beynim onun oraya girdiğini almıyo olmayacak girmiyo diye kendimi konuçlamşım girmiyo girmeyecek diyorum olmuyo yapamıyorum

canım ben senin anlattıklarından, parmak yada aparat alamadığnı ama penisin girdiğini ama acıyarak girdiğini anladım doğru mu, doğruysa ne kadar giriyo bilemiyorum ama biraz girdikten sonra acıyosa kendini kastığından olabilir

canım demekki sende giriyo ama sen görmediğin için inanamıyorsun, bunu yenen arkadaşlara bi sor cadıkedi, althea, beray, oliviera.... belki ıkınıyorum zannederken de sıkıyosundur kendini derin nefes almayı dene.

canım penis giriyo acı yok ama yanma var oda hemen geçiyo zaten. giriyo ama ne kadarı giriyo onu bende bilmiyorum başı girdikten sonra acı oluo yönünü bulamıyorum ondan olabilir mi ki popomun altına yastık da koyuyorum ama olmuyo işte cukk diye giriyo diyolar benim niye girmiyo

:) çok tatlı dedin ya. o zaman dediklerine göre sen yönü tutturamıyosun. sen bişey alamıyosan eşnin parmağıyla girip yönü tayin etmesine izin ver eğer yapabilirsen yoksa bilen biri sana iyice tarif etsin. aslında ben aparatı aldığımda gerçekten ilk girdiği yönde nefes ala ala ittirdiğimde kaydı gitti bende şaştım. bi dene bakalım. ben bu kadar yardımcı olabiliyorum inan bana yenmiş olsam daha ayakları yere basan şeyler söylerim sana. ben 10cm aparatı aldım penis alamıyorum ucunu alsam gerisi gelcek diye düşünüyorum jel, ıslaklık, yastıktan başka n eyapmam gerekirki benim alabilmem için????????????????????????????????????????????????????????

ben ucunu alıyorum ama gerisinin geldiği yok canım ondan sonrasında acı oluyo zaten. eli vajınama gelince cek acıyo dıyorum ceksın dıye :) garıbım oda bılıyo yalan söylediğimi. canım ne aparat ne parmak hiç bişi alamıyorum tek aldığım şey penisin ucu :) zaten onu da 1 senedir anca alabildim zaten böyle böyle ne olacak bilmiyorum eşim benden beklediği ilgiyi göremeyince başka şeyler yapar mı diye korkuyorum çok şükür güveniyorum ama nefis işte aldanır diye korkuyorum kemdim için değil eşim için istiyorum yenmeyii. 2 gün sonra evlilik yıldönümümüz o zamana kadar yapabilsem memlekete gidicez olmadı gelince tekrar jinekoloğa gidicem bi sorun mu var diye

seiss canım sen başını ya da ucunu artık hangisini kullanırsan nasıl alıyosun

canım ben bacaklarımı acamıyorum acınca acayıp tıtreme kasılma oluyo oyle kasılıyorum kı karnım bile kas katı oluyo hemen de gecmıyo..
eşim üstümde oluyo o benim bacaklarımın arasında değil ben onun bacaklarının arasında oluyorum o beni bacaklarının arasına alıyo yatar sekilde üstümde oluyo popomun altına yastık da koyuyorum kendim elimle dış dudaklarını acıyorum (utandım bu arada ) penisi yerleştiriyorum popomu da kaldırıyorum yavaş yavaş kayınca başı giriyo sonra o şekilde biraz durunca ben rahatlıyorum yavaş yavaş bacaklarımı acıyorum penisi cekmiyo penis oradayken eşim bacaklarimin arasına giriyo yanma oluyo ama hiç acı olmuyo hafif acı oluyo gersi gelmiyoo zaten sankı duvar var. ben ilk böyle aldım canım başını önce hiç yaklaştırmıyodum bile vajınaya surtunmeyi dokunmayı geç bi dene istersen belki senn hepsi girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…