- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.401
kizlar bi sorum var. peki yönünü doğru bulduk ve ittirmeye başladk diyelim kızlık zarına geldiğinde takılıp kalıyor mu duvar var gibi yani kızlık zarına dayandığında acıyor mu? artık bugün kulak çöpünü almam lazım elime çok erteledim
olmuyo ya yapamıyorum bı turlu bacaklarımı acıp kasılmalarım bıtmıyo gıtmıyo ben nasıl yapcam artık herkesin cocuk demesınden sıkıldım eşim de istıyo cocuk ama ben boyleyken bazen erken falan dıyo annemler cocuk dıyo esıme oda kızınıza soyleyın dıyo ben daa yapamadım bıle mıllet cocuk beklıyoo
canım yaaa. bizde öyleyiz çok iyi anlıyorum seni. hangi aşamadasın
arkadaşlar p...s denemesinde iyice ıslaklık olduktan sonra önce giriş yerinde kısa kısa gitgel yapın sonra itekleyin ozaman daha kolay giriyor...
arkadaşlar p...s denemesinde iyice ıslaklık olduktan sonra önce giriş yerinde kısa kısa gitgel yapın sonra itekleyin ozaman daha kolay giriyor...
girmeden nasıl gitgel yapıyosunuz kızlar ????
ben aşırı korkağım canım ya parmak egzersizi yapamıyorum psikiyatriye gitmeyi de parmak egzersizi yapamadığım için bıraktım olmuyo ya başı giryo sanki bi yere takılıyo ilerisine gitmiyo ve ıkınmayı da o beceremiyorum
canım başı girince git gel oluyo yanma oluyo başının girdiğini hissediyorum ama gerisi girmiyo ama eşime göre giriyo ben bilmiyomuşum ne yapacağımı ne olup bittiğni anlamıyorum artık iyice şaşırdımm
aslında parmağı bi alsan en azından geldiğim yere kadar söyleyim hiç takılmıyo. benim canım da çok tatlı ama acı yok inandıracan kendine, ben hep içeri girince yanlış bişey olurmu yanlış bi yere gidermi diye korkardım orta p.la başladım 10 cm aparat aldım. sen serçe p.la başla parmak alamıyosan 1 tane kulak çöpüne peçete sar üzerine stretch geçir jelle rderin nefes alarak ya da ıkınarak almaya çalış, aparatı popo yönüne doğru ittir
eee tamam o zaman sen alıyomuşundur sen anlamasanda eşin girdi diyosa oluyodur. yeneler sen gibi eşim oldu ama ben bişey hissetmedim diyo. ben yenmiş olmadığımdan sen yendin diyemiyorum ehil değilim :)
denedim canım ya yapamıyorum hiç bişi ne kulak çöpü ne parmak hiç bişi olursa oenisle olacak olmazsa böyle çekeceğim var. aynı bende sen gibiyim konsatre olamıyorum ya acırsa ya yanlış bi yere giderse ya başka bişi olursa sürekli bişiler kuruyorum kafam da aklım hep acıda başka bişeyde o yuzden olmuyo başı girince eşim girsin diye uğraşıyo ben hemen çek çek acıdı diyorum ama bişi olduğu yok hafif yanma o kadar
eşime göre giriyo sıkıyorum sıktın diyo beni mi kandırıyo yapayım diye sıkmadım ıkındım diyorum sıktın giriyo senn haberin yok diye ama benim beynim onun oraya girdiğini almıyoolmayacak girmiyo diye kendimi konuçlamşım girmiyo girmeyecek diyorum olmuyo yapamıyorum
canım ben senin anlattıklarından, parmak yada aparat alamadığnı ama penisin girdiğini ama acıyarak girdiğini anladım doğru mu, doğruysa ne kadar giriyo bilemiyorum ama biraz girdikten sonra acıyosa kendini kastığından olabilir
canım penis giriyo acı yok ama yanma var oda hemen geçiyo zaten. giriyo ama ne kadarı giriyo onu bende bilmiyorum başı girdikten sonra acı oluo yönünü bulamıyorum ondan olabilir mi ki popomun altına yastık da koyuyorum ama olmuyo işte cukk diye giriyo diyolar benim niye girmiyo
:) çok tatlı dedin ya. o zaman dediklerine göre sen yönü tutturamıyosun. sen bişey alamıyosan eşnin parmağıyla girip yönü tayin etmesine izin ver eğer yapabilirsen yoksa bilen biri sana iyice tarif etsin. aslında ben aparatı aldığımda gerçekten ilk girdiği yönde nefes ala ala ittirdiğimde kaydı gitti bende şaştım. bi dene bakalım. ben bu kadar yardımcı olabiliyorum inan bana yenmiş olsam daha ayakları yere basan şeyler söylerim sana. ben 10cm aparatı aldım penis alamıyorum ucunu alsam gerisi gelcek diye düşünüyorum jel, ıslaklık, yastıktan başka n eyapmam gerekirki benim alabilmem için????????????????????????????????????????????????????????
seiss canım sen başını ya da ucunu artık hangisini kullanırsan nasıl alıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?