Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar,iki hafta önce psikoloğum penis denemesine geçmemizi söyledi.ama eşim gece çalışıyor,evde olduğunda da ikna edemiyordum.Ama sonunda ikna ettim yarın inşallah deniyeceğiz.nolurrr benim için dua edin...

ben sırtımı duvara yaslar gibi oturuyordum az önce dediğin gibi yaptım ve gördüm!ama çoook küçük bir delik orası kulak çöpü jellenmiş elimde kaldım öyle yaklaştıramadım bile bu kadar küçük yere bu bile nasıl girecekken penis nasıl girsin dedim topladım herşeyi. ama en azından deliği gördüm mercimek kadar di mi

açıklama için çooook teşekkürler çok güzel örnekler vermişsin. farkettin di mi ertelediğimi az önce de yapamadım ilk defa deliği gördüm ve küçücük geldi buraya hayatta sokamam dedim. mesajını bekliyorum

evet, hepinizi gözetliyorum, senin gibi kaçaklar özellikle takipte gül biraz, gülümse gevşe rahatla. bak bu mercimeği althea da söylemişti, sonra aparatı içerde uyumaya başladı. korkmana gerek yok, ilk başta küçük görünebilir ama orası o kadar güzel ve rahat genişliyor ki, ilk çubuğu sokunca anlayacaksın bunu. hadi kalk üşenme tekrar hazırlan ve bugün ilk girişi yap. ben burada bekleyeceğim seni, gevşe nefes al derince, ıkın orası biraz daha açılsın, girişe yerleştir ve her nefes verişinde biraz ittir. yönü biraz girdikten sonra popoya doğru, eğimi verince kendi kayıp gidecek. mesajı da atıyorum, onu da oku ve başla. bugün senin için dönüm noktası olsun. hem bak 11. ayın 11. günü. uğurlu gelsin sana

canım eğer kocaman bi delik olarak sürekli orda var olsa mikroplardan nasıl korunuruz...O nun yapısı Allah tarafından böyle küçük gözükür ama okadar genişliyor ve büyüyorki anlatamam...yoksa kim bunu becerebilirdiki???sen egzersiz yaptıkça zaten genişliyecek emin ol hepimiz ilk gördüğümüzde böyle dedikk...yok olmaz burası küçücük nasıl olur falan diye söylendik durduk..şimdi sen dediklerimi yap bize güven bizimki kocaman mıydı yahuuuu bizimkide küçücüktü ayen mercimek kadar...ama bak biz artık yendik vajiyii...sende yeneceksin...kegel egzersizini bol bol yap...ve kulak çöpüyle başlaa..göreceksin kulak çöpünü doğru hareketle alırsan hiç anlamayacaksın bile...işte ozaman anlayacaksın oraya neler giriyoo:))))pes etmemek güçlü olmak ve ertelememek bunun kuralı şartı ......dinle bizi kendini dinlemekten vazgeççççç...ben 13 aylık evliyken 5 günlük egzersizle başardım canımmm ve kulak çöpünü ilk aldığım gün rimelle bile yapabildimm...sanmaki ben cesurdum..Arkadaşlar sağolsun verdiler gazıı ve dedim ben ekim gelini olucam herkes yapmuş bende yapıcamm...ve kulak çöpünü oraya alana kadar çok gelgitler yaşadım yapamıcam galiba felan diyeee ama başardım vazgeçmediğim için başardımmm...ben oraya bakamıyor dokunamıyordum düşünki ben yaptımm sende yaparsınn...hadiii cesur ol yaaa ne eksiğin var benden bizdennn...haberlerini bekliyorumm haydiii:)))

çok tşkkr ederim. evet jel kullanrık.evet eşimin tek parmaktan sonra denedik ama ben ondan önce 10cm aparat aldım eşime güvenim artsın yön sorunumuz olmasın diye onun parmağını aldım.bilmiyorum denicem Allahım bitsin istiyorum artık

((o duvar gibi hissettiğimiz yer vajinanın eğiminin değiştiği yer. onu düzlemenin bir yolu var, ayağından güç alıp poponu hafifçe kaldıracaksın, o zaman yol daha düz oluyor ve duvar hissiyatı kayboluyor. biz yön nedeniyle duvara tosluyor gibi oluyoruz, o kaldığımız yerde yönü popoya verirsek her şey kayar gider, his yok zaten. tabi yön dışında kasmamızın da payı büyük. elini yumruk yap öteki elinin bir parmağını o yumruğun içine sokmaya çalış, elini sıktığın sürece içeri bir şey girmez. vajina da onun gibi, sıkarsan içine bir şey sokamıyorsun))

sela harikasın özellikle yolu düzleme tarifin mükemmel bunu mutlaka denicem. inşaallah işe yarar ve yenerim bugün ya da yarın, canım çok tşkkr ederim duyarlı davrandığın için

kızlar el-cevap. burda olan bi çok arkadaşım kendi tecrübelerinden bahsettiler sağolsunlar ne kadar çok şey öğrenirsek o kadar iyi oluyo. yardım cı olursanız sevinirim.
ben en son 10 cm aldım ama penis alamadım. biliyorumki ucu girse gerisi gelcek Allah'ın izniyle ama alamadım. bunun bi kolay yolu varmı, sz de tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum

canım sana şunu söyleyebilirim ilk denememizde çekindiğim için eşim değil de ben penisi tutarak sokmuştum aynı egzersiz yaparken aparatı soktuğun gibi şimdi bile hala öyle yapıyorum ve arkaya doğru popona doğru ittirceksin onun yönü orası ön tarafa doğru olursa olmaz zaten öne doğru girmiyo duvara çarpar gibi oluyo

merehaba kızlar hafta sonu il dışındaydım nete giremedım aklım burda kaldı gelin olanlar varmı dıye sabırsızlıkla eve gelmek ıstedım egzersızler için bugun eve donduk ama regl donemındeyım hemen bıtsın ve egzersız yapmak veeee kurtulmak ıstıyorum bu illetten gelın olanlar var sanırım tebrıkler darısı bıze bu arada bırbırımızın yuzunu bıle bılmıyoruz ama ben sızı çokkkkkkk ozledım

canım çok sağol bugün tabir-i caizse at sineği gibi yapıştım buraya ve kimi görsm yakasına yapışıyorum bi yol gösterin diye inşaallah kötü düşünmüyosunuzdur herkese soruyo diye ama sizlerin yenen arkadaşların dediklerine göre çok yaklaşmışım bu seviyeden uzaklaşmak istemiyorum. ilk kısmını yani ucunu alırken demi arkaya doğru alcam? hayırlısıyla bitsin istiyorum kasım gelini olmak istiyorum hem de 11 ya da 12 kasım da olur :) ama kasım gelini olmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuum.

hakkaten öyle oluyo, sayfa sürekli açık olsun, arkaraşlarda hep burda olsun istiyorum :))

bu arada şunu da söylemeyi unuttum penise kayganlaştırıcı jel sürersen çok daha rahat girer

girdiği anda arkaya doğru ittireceksin zaten o yönünü bulacak sen istesen de öne değil arkaya doğru gidiyo sadece sen elinle yönlendir arkaya doğru gitmesini sağla ben öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…