Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba tam olarak geçmişi okuyamadım ama o kadar heyecanla sormuşsun ki sorularını hemen güncele geldim:) şimdi 10 cm aparat yapıyorsun ama p...s yapamıyorsun anladığım kadarıyla.. deneme yapmadan önce mutlaka egzersiz yap.. birde sanırım üstte deniyorsun sadece.. denediğin pozisyonu da değiştirebilirsin herkesin rahat ettiği pozisyon farklı.. bir de altta dene..p...s başı olmuyo demişsin ya sanırım yanlış yönde deniyorsunuz.. sen elinle yönlendir.. eğer dümdüz ya da yukarı doğru yönlendiriyorsanız olmaz...aparatla çalış tam p...s alacakken aparatı çıkar daha kolay olabilir..

arkadaslar merhaba ben 2 senenin sonunda esimle birbirimizi severek evlendim o ana kadr ilk geceyle ilgili hic bi korkum yoktu ta ki o ana kadar. suan 6 aylik evliyim ve olmuyor:/ bundan 2 ay once saygin micozkadiogluna gittim ve konusmalari bni pek tatmin etmedi. kendim yapabilirim cesaretiyle ne zaman denesem sonuc husran ve sanirim evliligim sallntida yardim edin (((

selam kızlar bana yardımcı olun lütfen yaa ben egzersiz yapıyorum egzersizlerde hiç acı olmuyo bi kaç gün denedikten sonra p...se geçtik ama olmadı çok canım acıyo yönü bulamıyoruz heralde (( eşli egzersiz yapamıyoruz eşim buna yanaşmıyo yaa ne yapmalıyım yardım edin lütfen

yeni yazan arkadaşlar ben henüz yenemedim ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırdım çünkü bu duygusallıkta birilerinden cevap ve destek duymak inanılmaz mutlu ediyor ama çıkmak zorundayımen azından sesinizi duyduğumu bilin ve bu siteden ayrılmayın mutlaka cvp veren birileri olur burası size müthiş yol gösterecek. sevgiler

bende kendi elimi dokundurabiliyorum ama o an da bacaklarimi kitliyorum esim beni sevsen yaparsin gibi bi ch le kurdu bugun yikildim

o nasıl eşmiş öyle netten aç okusun vajınısmusla ilgili konuları nasıl sinir oldum canım sakın moralini bozma üzülme de bana da eşim demişti ben ne bilim senn korktuğun bişi olmadığını gibi şeyler söylemişti insan üzülüyo yıkılıyo ama sakın bozma moralini dr gidin

Canım sakin ol öncelikle...sonrada hiç vakit kaybetmeden egzersizlere başla ....sakın olmaz yapamam gibi cümlelerle erteleme çünkü hepimiz bu cümleleri fazlasıyla kurduk...hatta parmak egzersizi verecek die dr.a bile gidemedik....sonuç=BİZ YENDİK ELHAMDÜLİLLAH!!!! ve SEN DE yeneceksin...önce bi kendine güven....ve kendini tani...wc de kegel denen egzersizleri yap..nedir bu??çişimizi yaparken az tutup az bırakarak kaslarımızı geliştirmemizi kontrol altına almamızı sağlayan bi egzersiz aynı zamanda otutrurken yatarken konuşurken her daim yapabilirsin...sonrasındada kendi vücudunu tanıı.al bi ayna geç karşısına ve bacaklarını aç...dokun emin ol diğer organlarından farklı değil korkma...ve derin defes alıp ıkın ıkınarak baktığında orda delik olduğunu göreceksin...işte onu gördüğün an bi kaç kez tekrarla ve bi kulak temizleme çöpünü al prezf.geçir bol kayganlaştırıcı jel sür ve odeliğe yerleştir sonra derin nefes alıp ıkındıkça popoya doğru ilerlet merak etme yanlış bişi yapmazsın korkma yanlış bişi yaparsam die....BU YÖN OLAYINI TÜM ARKADAŞLARA YAZIYORUM...KIZLARR APARAT VEYA P...S DENEMESİNDE OLANLAR BAŞINI SOKTUKTAN SONRA APARAT VEYA P...S İ POPO YÖNÜNE DOĞRU YANİ EĞİMİ BİRAZ AŞAĞI DOĞRU OLACAK ŞEKİLDE İLERLİYOSUNUZ BUNU YANİ YÖNÜNÜ ÇÖZDÜĞÜNÜZDE İŞTE CUUPPPP DİYE KAYIP GİDİYO...SİZİN O DUVAR DEDİĞİNİZ YER ORASI....CADIKEDİ RESİMLER PAYLAŞMIŞTI ONLARADA BAKIN EGZERSİZ YAPTIĞINIZDA PARMAK NASIL İLERLİYO Bİ BAKIN...YADA ARAŞTIRIN GOOGLE DAN....görün yönünü anlattıklarımızla birleştirin ve artık cesaretsizliği bırakın.....hepimiz sizin yaşadıklarını duygularınızı düşüncelerinizi korkularınızı yaşadık....eeeee OZAMAN BİZ BAŞARDIYSAK DEMEKKİ BUNLARI YAŞAMAMIZA RAĞMEN OLUYOR BU İLLETTEN KURTULABİLİYORUZ...HEMEN HİÇ VAKİT KAYBEYMEDEN KIZLARRRR....BU ERTELEME HASTALIĞI ZATEN UYMAYIN BU DÜŞÜNCELERE DİNLEYİN BİZİİİİİİ BU YAZIYI OKUYAN GÖREN VE VAJİLİ OLAN ARKADAŞLAR HEMEN KENDİNİZİ TOPLAYIN GÜZEL GÜNLER SİZİ BEKLİYOR.....HEPİNİZİ DESTEKLİYOR VE SEVİYORUZ YANINIZDAYIZ ELİMİZDEN GELDİĞİNCE YARDIMLARA HAZIRIZ...

yemek yaptım gezdim eve geldim artık kaçış yok bu egzersizden doğru banyoya gidiyorum kulak çöpümle. ıkındığımda bile ortada kapalı olarak gördüğüm duvar gibi et parçasına doğru ittirsem olur mu? demiştim ya ben delik göremiyorum diye acaba ztn orası o kapalı gibi görünün yer? deliği görsem bi bi şekilde sokcam kaçış yok off

canım oturuş şeklin nasıl...çöyle yap istersen yatağının başlık kısmına ayna koy ve sende karşısına geçip otur ve aç bacaklarını hafif yatar gibi otur ki açıklığı görebilesin...en alt kısım da orası o yüzden görmekte zorlanma diye...bel kısmına destek olacak yasyık falan koy ve uzanır gibi ama tamamen uzanmaktan bahsetmiyorum yarım ay gibi duracak şekilde oturuyoruz...ve ıkınıp orayı yukarı doğru kaldırır gibi bi hareket ediyoruz.....en alt kısıma bakıcaksın delik orda ellerinle açtırabilirsin incelemekten korkma...

eşler bu konuda çok duyarlı olmayabiliyor.. sen kendin yap egzersizlerini.. eş egzersizleri eşe güvenmek açısından çok önemli.. ama bende sadece kendim egzersiz yaparak yendim.. egzersizi bir kaç kez deneyip hemen denemeye geçmek çok doğru değil..egzersizde rahat olana kadar devam etmek gerekiyor.. sen tam olarak rahat olabildin mi? bu önemli rahat olmadıysan egzersize devam et..bir de p...s denemesinden önce egzersiz yaparsan daha kolay oluyor.. egzersizde hangi aşamadasın tam olarak bilmiyorum ama yönü egzersiz sırasında görmüşsündür.. düz ya da yukarı doğru değil.. popoya doğru eğimli olacak..

bu aparat dediginiz sey ne peki

merhaba rahat olabilmenin yolu egzersizden geçiyor.. egzersizi parmakla ya da aparatla yapabilirsin.. aparat olarak arkadaşlar genellikle kulak çubuğu ve mum kullanıyorlar.. ilk adım olarak kulak çubuğu ya da doğum günü mumlarını streçleyip prez. geçirip kullanabilirsin.. sonra da aşama aşama etrafına peçete sararak kalınlaştırıyorsun

hayatım ben de doktora gitmiştim bana egzersizlerden bahsetmişti ben de eve geldikten sonra böyle şey olur mu oraya birşeyler sokarak bu iş yenilir mi diye düşünüp gitmekten vazgeçmiştim ve tam bir yıl ertelemiş oldum bu işin tek çaresi egzersiz başka çaresi yok.olmaz aklım almıyor dediğim şeyleri yaparak bu hastalığı yendim dediğim gibi egzersizler olmadan bu iş olmuyor mağlesef ilk başta biraz zorlanıyorsun ama zamanla yaptıkça alışıyorsun öyle olmaz böyle olmaz canım yanar ben hayatta yapamam derken tam yedi yıl kaybettim boşuna geçmiş yedi yıl ve inan bana korkulacak hiçbirşey yok.yendiğim gün dedim ki bumuymuş benim bunca yıl korktuğum şey.inan kaybettiğin her gün boşuna kendine çektirdiğin çileden ızdıraptan başka birşey değil.bugüne kadar olan herşeyi unut ve ben bu hastalığı yenebilirim deyip başla egzersizlere yavaş yavaş aşama aşama bak burda bu hastalığı yenen bir sürü insan var onlar da seninle aynı şeyleri yaşadılar ve yendiler demek ki sen de yenebilirsin yenemeycek olsam ben yenemezdim düşünsene dilekolay yedi yıl hadi hayatım biraz cesaret olacak göreceksin benim gibi sen de yeneceksin yete ki buna inan ve çalışmalara başla:16

jel kullandınız mı acaba?? bol jel kullanın. ilk denemede olmaması normal, bu seni demoralize etmesin. bir de eşinin tek parmağından sonra mı denediniz? daha kalın aparatla egzersiz yapmış mıydın? eşinin iki parmağını deneyip ondan sonra penis deneyin isterseniz. benim aklıma bunlar geldi. :44::44::44::44::44:

Tatlım Tebrik ederim seni. Bravooo. Allah başka dert vermesinn. Halaylarr sanaa gelsinnn. HAYDEEEEEEE

kızlık zarı soğan zarı kadar ince bir şey, hissedebileceğin bir şey değil. zaten çoğu kişide halka ya da hilal şeklinde, vajinanın 2-3cm içerisinde deliğin çevresinde incecik bir tabaka. yani yüzüğünü düşün onun içinde soğan zarı kaplı diye düşün, parmağını ordan geçirirken o zarı hissedebilir misin? vajina açık bir yer zaten. o duvar gibi hissettiğimiz yer vajinanın eğiminin değiştiği yer. onu düzlemenin bir yolu var, ayağından güç alıp poponu hafifçe kaldıracaksın, o zaman yol daha düz oluyor ve duvar hissiyatı kayboluyor. biz yön nedeniyle duvara tosluyor gibi oluyoruz, o kaldığımız yerde yönü popoya verirsek her şey kayar gider, his yok zaten. tabi yön dışında kasmamızın da payı büyük. elini yumruk yap öteki elinin bir parmağını o yumruğun içine sokmaya çalış, elini sıktığın sürece içeri bir şey girmez. vajina da onun gibi, sıkarsan içine bir şey sokamıyorsun. sen uzun zamandır oyalanıyorsun egzersize başlamak için, bir başlasan gerisi gelecek aslında. özelden mesaj da atıcam, umarım işine yarar. ben kulak çöpü iğne gibi diye tedirgin olmuştum, direk serçe parmakla başladım. tek parmak bitince iki parmağı yapamadım, mumdan aparat hazırlayıp içimde bekleterek yol almıştım. kulak çöpü yapamazsan serçe parmak dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…