- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.441
mesaj attım sana canım
teşekkür ederim canım
önemli değil canım sorularını ordanda sorabilirsin canım daha ayrıntılı cevaplayabilirim bi yardımım olursa ne mutlu bana inş herkes kurtulur bu illetten ne çektiğimizi bizden başkası anlamıyor...
bende kendi elimi dokundurabiliyorum ama o an da bacaklarimi kitliyorumesim beni sevsen yaparsin gibi bi ch le kurdu bugun yikildim
arkadaslar merhaba ben 2 senenin sonunda esimle birbirimizi severek evlendim o ana kadr ilk geceyle ilgili hic bi korkum yoktu ta ki o ana kadar. suan 6 aylik evliyim ve olmuyor:/ bundan 2 ay once saygin micozkadiogluna gittim ve konusmalari bni pek tatmin etmedi. kendim yapabilirim cesaretiyle ne zaman denesem sonuc husranve sanirim evliligim sallntida yardim edin (((
yemek yaptım gezdim eve geldim artık kaçış yok bu egzersizdendoğru banyoya gidiyorum kulak çöpümle. ıkındığımda orada kapalı olarak gördüğüm duvar gibi et parçasına doğru ittirsem olur mu? demiştim ya ben delik göremiyorum diye acaba ztn orası o kapalı gibi görünün yer? deliği görsem bi bi şekilde sokcam kaçış yok off
selam kızlar bana yardımcı olun lütfen yaa ben egzersiz yapıyorum egzersizlerde hiç acı olmuyo bi kaç gün denedikten sonra p...se geçtik ama olmadı çok canım acıyo yönü bulamıyoruz heralde(( eşli egzersiz yapamıyoruz eşim buna yanaşmıyo yaa ne yapmalıyım yardım edin lütfen
bu aparat dediginiz sey ne peki
arkadaslar merhaba ben 2 senenin sonunda esimle birbirimizi severek evlendim o ana kadr ilk geceyle ilgili hic bi korkum yoktu ta ki o ana kadar. suan 6 aylik evliyim ve olmuyor:/ bundan 2 ay once saygin micozkadiogluna gittim ve konusmalari bni pek tatmin etmedi. kendim yapabilirim cesaretiyle ne zaman denesem sonuc husranve sanirim evliligim sallntida yardim edin (((
kızlar günaydın. bugün pazar gireniniz pek olmaz ama hasbelkader biriniz görürsünüz belki. penis denemesi yaptık bugün ama olmadı. önce eşimin parmağını aldım sonrada penisi denedik olmadı. alamadım. popomun altına doğru yastık koydum, hemen hemen bütün pozisyonmarda denedik ama alamadım. nerde yanlış yapıyorum acaba. ucunu bi alsam gerisi gelcek biliyorum ama ucunu niye alamıyorum acaba yönden dolayımı yönümüz doğru olmadığı için mi ucunu alamıyorum. ne dersiniz, napıyım, ne önerirsiniz ?????????????????????????
arkadaşlar hepinize çokkkkkkkkk teşekkür ederim ben 3.5 yıldır vajiye p.... hiç alamıyodum sadece sürtünme oluyodu ve çok mutsuzdum çok sinirli bi kadın olmuştum artık herkesin bebek sorusundan sıkılmıştım ve bebek istiyodum eşimin arkadaşlarının hepsinin baba olması onun çocugu olmaması içini burkuyodu tabi bana belli etmiyodu ama ben çok üzülüyodum burayla tanıştım size çok teşekkür ederim benim kaader arkadaşlarımm:) ama şuun nerdeyse bitti yendim sayılır vajiyi 1-2 cm kaldı sadece yani eşime göre oldu yani o oldu diyo ama ben tabi inanamıyorum çok mutluyum darısı herkesin başınaçok mutluyum kızlar pes etmeyin ve hemen başlayı egzersizlere ben kulak çöpüyle başladım en son 2 parmak tam aldım ve eş denemesi yaptımm çünkü bi an önce olsun bitsin istiyordum darıssı başınıza
kizlar bi sorum var. peki yönünü doğru bulduk ve ittirmeye başladk diyelim kızlık zarına geldiğinde takılıp kalıyor mu duvar var gibi yani kızlık zarına dayandığında acıyor mu? artık bugün kulak çöpünü almam lazım elime çok erteledim
hadi kızlar egzersizlere devam gelin olmaya az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?