Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anladım canım. inan bana ben dahil istememizin ilk sebebi bize destek olan eşlerimizi mutlu etmek sonra kendi mutluluğumuz. zaten onun mutluluğuyla anda biz de yaşıcaz o mutluluğu inşaallah. kötü şeyler getirme aklına lütfen

aynaya bakmıyorum artık canım ya sanki et parcası gibi bişi var acaba diyorum ondan mı olmuyo ki başka bişi mi var her türlü şey düşünüyo insan RABBİM yar ve yardımcımız olsun inşallah..

Son düzenleme:
aynaya bakmıyorum artık canım ya sanki et parcası gibi bişi var acaba diyorum ondan mı olmuyo ki başka bişi mi var her türlü şey düşünüyo insan RABBİM yar ve yardımcımız oluun inşallah..

aslında yok tatlım ama sen görüyorum gibi diyosun en ieyisi sen bi dr git anatomik bişey olabilir.(korkma da ben sen öyle dediğin için diyorum) öyle bişeyse boş yere çekiyosundur bu sıkıntıyı problem giderilir sen de normal yaşamına dönersin

gitmiştim canım daha önce bakmıştı hiç bi sorunun yok ilişkiye girebilirsin demişti birazda teslemişti eşin seni beklesin diye mi aldı git eve yap falan demişti..

gitmiştim canım daha önce bakmıştı hiç bi sorunun yok ilişkiye girebilirsin demişti birazda teslemişti eşin seni beklesin diye mi aldı git eve yap falan demişti..

canım doktorlara kafanı takma hiç çoğu böyle anlamazlar. benim doktorlar yüzünden psikolojim bozuldu. şunu anladım ki herkes kendinin doktoru. vajiyi kendin yenebilirsin.

Son düzenleme:
canım doktorlara kafanı takma hiç çoğu böyle anlamazlar. benim doktorlar yüzünden psikolojim bozuldu. şunu anladım ki herkes kendinin doktoru. vajiyi kendin yenebilirsin.

ilgilenmedi bile hiç canım cogu doktor dedın gibi insanın psikilojısını bozuyo..
uğraşıyorum canım kendi kendıme yanmeyı ınsallah yenerımm

ilgilenmedi bile hiç canım cogu doktor dedın gibi insanın psikilojısını bozuyo..
uğraşıyorum canım kendi kendıme yanmeyı ınsallah yenerımm

yenersin canım inşallah. istedikten sonra çok çabuk aşılan bir problem bu. sadece iste ve egzersizlerini düzenli yap aksatma. hem beyinine telkin ver yeneceğine inandır hem de vajinana alıştır oraya birşey girebildiğine.ikisini bir arada yaparak çok kısa bir sürede aşarsın. ama unutma çok önemli bir nokta var o da düzenli aksatmadan yapılan egzersizler. ben de 11ay çektim vajiyi sonra bu topik sayesinde yendim. sürekli gir ve egzersiz aşamalarını buraya yaz kendini disipline et. burda takıldığın soruları sor. arkadaşlar yardımcı olurlar.

lenorecuervo. canım sen yeni yenmiştin değilmi, ben 10cm aparatı aldım ama penis alamıyorum, seiss sağolsun bana bi yol gösterdi, senin ekliceğin bişeyler var mı alamıyorum ben kafayı yicem

canım ben egzersiz yapamıyorum korkuyorum elimi bile dokunamıyorum biraz zor yenerim gibi ya neyse hayırlısı artık.

canım ben egzersiz yapamıyorum korkuyorum elimi bile dokunamıyorum biraz zor yenerim gibi ya neyse hayırlısı artık.

egzersize başlamadan önce aynada uzun uzun vajine bak ıkın deliği gör oranın da herhangi bir yerin gibi olduğuna inandır kendini sonra cesaretle sadece dokun yavaş yavaş ilerle canım inan yapabilirsin. senn gibi olan o kadar çok kişi vardı ki şimdi hepsi yendi.

ıkınıyorum canım goruyorum bakıyorum da dokunamıyorum ıste neyse denemek de fayda vardır denerım cok tsk ederım ılgın ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…