- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.421
ben ucunu alıyorum ama gerisinin geldiği yok canım ondan sonrasında acı oluyo zaten. eli vajınama gelince cek acıyo dıyorum ceksın dıye :) garıbım oda bılıyo yalan söylediğimi. canım ne aparat ne parmak hiç bişi alamıyorum tek aldığım şey penisin ucu :) zaten onu da 1 senedir anca alabildim zaten böyle böyle ne olacak bilmiyorum eşim benden beklediği ilgiyi göremeyince başka şeyler yapar mı diye korkuyorum çok şükür güveniyorum ama nefis işte aldanır diye korkuyorum kemdim için değil eşim için istiyorum yenmeyii. 2 gün sonra evlilik yıldönümümüz o zamana kadar yapabilsem memlekete gidicez olmadı gelince tekrar jinekoloğa gidicem bi sorun mu var diye
anladım canım. inan bana ben dahil istememizin ilk sebebi bize destek olan eşlerimizi mutlu etmek sonra kendi mutluluğumuz. zaten onun mutluluğuyla anda biz de yaşıcaz o mutluluğu inşaallah. kötü şeyler getirme aklına lütfen
canım ben bacaklarımı acamıyorum acınca acayıp tıtreme kasılma oluyo oyle kasılıyorum kı karnım bile kas katı oluyo hemen de gecmıyo..
eşim üstümde oluyo o benim bacaklarımın arasında değil ben onun bacaklarının arasında oluyorum o beni bacaklarının arasına alıyo yatar sekilde üstümde oluyo popomun altına yastık da koyuyorum kendim elimle dış dudaklarını acıyorum (utandım bu arada ) penisi yerleştiriyorum popomu da kaldırıyorum yavaş yavaş kayınca başı giriyo sonra o şekilde biraz durunca ben rahatlıyorum yavaş yavaş bacaklarımı acıyorum penisi cekmiyo penis oradayken eşim bacaklarimin arasına giriyo yanma oluyo ama hiç acı olmuyo hafif acı oluyo gersi gelmiyoo zaten sankı duvar var. ben ilk böyle aldım canım başını önce hiç yaklaştırmıyodum bile vajınaya surtunmeyi dokunmayı geç bi dene istersen belki sennhepsi girer[/QU
canım ilk zamanlar bende utanıyodum ama açık açık yazmayınca olmuyor. alıştım ben :)
(eşim üstümde oluyo o benim bacaklarımın arasında değil ben onun bacaklarının arasında oluyorum o beni bacaklarının arasına alıyo yatar sekilde) burayı pek anlamadım ama denicem. canım ya çok tşkkr ederim 2 güdür sorunum bu net bi cevap alamadım haftasonu olunca kimse yok. sen hafta içi de gir kızların çoğu burda oluyo
aynaya bakmıyorum artık canım ya sanki et parcası gibi bişi var acaba diyorum ondan mı olmuyo ki başka bişi mi var her türlü şey düşünüyo insan RABBİM yar ve yardımcımız oluun inşallah..
canım ilk zamanlar bende utanıyodum ama açık açık yazmayınca olmuyor. alıştım ben :)
(eşim üstümde oluyo o benim bacaklarımın arasında değil ben onun bacaklarının arasında oluyorum o beni bacaklarının arasına alıyo yatar sekilde) burayı pek anlamadım ama denicem. canım ya çok tşkkr ederim 2 güdür sorunum bu net bi cevap alamadım haftasonu olunca kimse yok. sen hafta içi de gir kızların çoğu burda oluyo
canım sen yatıyosun eşinde senn üstende yatar seklinde oluyo seni bacaklarının arasına alıyo sen kendin vajınanın dısdudaklarını ac esin penısını koysun poponu kaldır yukarı penıs oraya geliyo ilk yaptıgımda acımıstı ama cok fazla degıl cekme sakın gıt gel yapsın penıs oraya yerlesıyo canım sen kendını hazır hıssedınce ac bacaklarını yavas yavas esın bacaklarının arasına gırsın ama penısı cıkarmasın ben boyle yapınca kasılma tıtreme olmuyo ve ılk penısı ıcıme boyle almıstım kan gelmese gırdıgıne bıle ınanmazdım :) kan geldi gırdı dedım cok sukur ınsallah sende basarırsın acısa bıle cekme canım hemen gecıyo..
ben artık hep burdayım yazmasam da okuyorum bılmedıgım bı cok sey oğrendımm
aslında yok tatlım ama sen görüyorum gibi diyosun en ieyisi sen bi dr git anatomik bişey olabilir.(korkma da ben sen öyle dediğin için diyorum) öyle bişeyse boş yere çekiyosundur bu sıkıntıyı problem giderilir sen de normal yaşamına dönersin
gitmiştim canım daha önce bakmıştı hiç bi sorunun yok ilişkiye girebilirsin demişti birazda teslemişti eşin seni beklesin diye mi aldı git eve yap falan demişti..
canım sen yatıyosun eşinde senn üstende yatar seklinde oluyo seni bacaklarının arasına alıyo sen kendin vajınanın dısdudaklarını ac esin penısını koysun poponu kaldır yukarı penıs oraya geliyo ilk yaptıgımda acımıstı ama cok fazla degıl cekme sakın gıt gel yapsın penıs oraya yerlesıyo canım sen kendını hazır hıssedınce ac bacaklarını yavas yavas esın bacaklarının arasına gırsın ama penısı cıkarmasın ben boyle yapınca kasılma tıtreme olmuyo ve ılk penısı ıcıme boyle almıstım kan gelmese gırdıgıne bıle ınanmazdım :) kan geldi gırdı dedım cok sukur ınsallah sende basarırsın acısa bıle cekme canım hemen gecıyo..
ben artık hep burdayım yazmasam da okuyorum bılmedıgım bı cok sey oğrendımm
canım ya şu an ağlamamak için zor tutyorum kendimi, bu noktaya kadar gelip burda debelenmek oldu olcak derken ilerleyememek çok zor. yaptığın açıklamayla öyle çok sevindirdinki beni, denicem ddediklerini. ben net olarak cvplayamadıysam da destek olabilmişimdir inşaallah sana:)
bu arada dr bişey yok dediyse o zaman rahatlıkla söyleyeblirimki orda DUVAR YOK. kasıyoruz galiba istemsiz. çünkü 7 cm lik aparat kaydı gitti benim 10cm e gelince önce alamadım sonra ucunu incelttim biraz onu da aldım ama diğeri kadar kolay olmadı kalınlık arrtıkça panik oluyoruz galiba. aslında gerçekten kayıyo gidiyo. madem sen alamadın aprat ben anlatıyım sana. arkadaşın biri vajikanın içi oda gibi demişti haklı çünkü biraz oynattığımda parmağımı bende hissettim boşlukları genişlemeleri. burası bana çok güven verdi, cesaret kazandım, burda olmak sana da iiyi gelecek cesaret kazanacaksın
canım doktorlara kafanı takma hiç çoğu böyle anlamazlar. benim doktorlar yüzünden psikolojim bozuldu. şunu anladım ki herkes kendinin doktoru. vajiyi kendin yenebilirsin.
ıslaklık oluyo canım + jel de kullanıyorum başında git gelde yapıyoruz sanki benim vajina kapalı girmiyo
canım ya şu an ağlamamak için zor tutyorum kendimi, bu noktaya kadar gelip burda debelenmek oldu olcak derken ilerleyememek çok zor. yaptığın açıklamayla öyle çok sevindirdinki beni, denicem ddediklerini. ben net olarak cvplayamadıysam da destek olabilmişimdir sana:)
bu arada dr bişey yok dediyse o zaman rahatlıkla söyleyeblirimki orda DUVAR YOK. kasıyoruz galiba istemsiz. çünkü 7 cm lik aparat kaydı gitti benim 10cm e gelince önce alamadım sonra ucunu incelttim biraz onu da aldım ama diğeri kadar kolay olmadı kalınlık arrtıkça panik oluyoruz galiba. aslında gerçekten kayıyo gidiyo. madem sen alamadın aprat ben anlatıyım sana. arkadaşın biri vajikanın içi oda gibi demişti haklı çünkü biraz oynattığımda parmağımı bende hissettim boşlukları genişlemeleri. burası bana çok güven verdi, cesaret kazandım, burda olmak sana da iiyi gelecek cesaret kazanacaksın
canım dun gece cok ugrastım yapamadım yatarken kendıme cok guvenıyodum yapcam dıye neyse sabah denedık yıne yapamadımm artık esim istemiyo bile 3gün aşkoşş gıdı gıdı dedim durdum. bugun de kandırabılırsem denıcem cok saol canım sende benı rahatlattın..
benim dedim gibi dene canım penis giriyo sen aparat aldısan ucu girdikten sonra geri kalanını da alırsın inşallah söyledklerimin faydası olur yenersinn
ilgilenmedi bile hiç canım cogu doktor dedın gibi insanın psikilojısını bozuyo..
uğraşıyorum canım kendi kendıme yanmeyı ınsallah yenerımm
yanlış yöne doğru yapıyorsundur kapalı değil inan bana...
yenersin canım inşallah. istedikten sonra çok çabuk aşılan bir problem bu. sadece iste ve egzersizlerini düzenli yap aksatma. hem beyinine telkin ver yeneceğine inandır hem de vajinana alıştır oraya birşey girebildiğine.ikisini bir arada yaparak çok kısa bir sürede aşarsın. ama unutma çok önemli bir nokta var o da düzenli aksatmadan yapılan egzersizler. ben de 11ay çektim vajiyi sonra bu topik sayesinde yendim. sürekli gir ve egzersiz aşamalarını buraya yaz kendini disipline et. burda takıldığın soruları sor. arkadaşlar yardımcı olurlar.
artık nasıl yapacağımıda şaşırdım iyice :) popoya doğru yönü ama gitmiyo işte
özelden yazabiliyormusun canım
canım ben egzersiz yapamıyorum korkuyorum elimi bile dokunamıyorum biraz zor yenerim gibi ya neyse hayırlısı artık.
10 dk engeline takıldı canım ben birazdan msn adresi verim ekle canım ordan konuşalım yardımcı olurum istersen
egzersize başlamadan önce aynada uzun uzun vajine bak ıkın deliği gör oranın da herhangi bir yerin gibi olduğuna inandır kendini sonra cesaretle sadece dokun yavaş yavaş ilerle canım inan yapabilirsin. senn gibi olan o kadar çok kişi vardı ki şimdi hepsi yendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?