Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkürler canım idrar yolları için antibiyotik içitim ama tamamı bitmeden yarıda kaldı,geçer gibi oldu ama yine başladı.işin kötüsü evde herşey normal işte ve işe gelene kadar ne çektiğimi Allah biliyor.

Canım antibiyotiği yarım bırakman enfeksiyonuna faydadan çok zarar getirir...kutuyu bitirmeliydin...bir de doktor mu tavsiye etmişti yoksa kafana göre mi aldın? Kafana göre aldıysan o da yanlış...

Bu arada ben 12 cm uzunluk ve 4-5 cm çevre uzunluğu olan bir aparatı alabildim en son...sonra eşimle deneme yaptık, nefes ve ıkınma egzersizleriyle, üst pozisyonda sırtım eşime dönük şekilde başını alabildim...ama zorladım zorladım devamını alamadım... sonra bayramda teyzemi kaybettik...anneme destek olmaya gittim geçen hafta...o yüzden egzersizlerde kaldı...bayağıdır yapamıyorum, deneyemiyoruz da...öyle işte...rapor vereyim dedim...

Son düzenleme:
Sevgili vajidaşlarlarım, bu ara çok fazla çekimim var o yüzden internete çok giremiyorum.

Sizlerle ilgilenemedim, özellikle hopeforcum senden de özür dilerim

Ara sıra girip bakmaya çalıştım ama cevap yazamadım

Canım antibiyotiği yarım bırakman enfeksiyonuna faydadan çok zarar getirir...kutuyu bitirmeliydin...bir de doktor mu tavsiye etmişti yoksa kafana göre mi aldın? Kafana göre aldıysan o da yanlış...

antibıyotıği eczacı tanıdığımdan aldım geçer umuduyla.bır kutlama için alkol alacağım için bıraktım sonra da içmedim.

Çok Güzel Önünü Hedef Koyarak Bu İşi daha da kolaylaştırırsın. Benimdee Çünkü Önümdee Bir hedefim vardı. O Tarih gelmedenn Yenmiştim Vajinismusu. Tabi ki Bol Bol Egzersiz yaparakk

Berayy sen yenenlerdensin ben saatlerdir geçmiş okuyorum ama hep egzersiz ben eşle yenmek istiyorum egzersiz yapamam sanmıyorum ama iki delikten bahsediliyor ben bakınca et parçası görüyom ıkınıncada bişey yok ya ben dokunmaktan korkmuyom bakmaktanda tek sorunum eşimle yaparken ilerleyemeyişimiz sanki bir şey var orda engelliyo ve canım çok yanıyo emla sürmeme rağmen itiyoz itiyoz ilerlemiyo ya

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;
Liste güncellendi , listede adı olmayan, egzersizi güncellenmeyen lütfen söylesin bu ara takip edemedim kızlar özür

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]Bitti ama farkında değil :)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti :) [/td]
[td]5 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.masumsu[/td]
[td]Bitti:)[/td]
[td]9 Kasım 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.svd85 [/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.lenorecuervo[/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]

[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr][tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]Tahminen 4cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esra1645[/td]
[td]Orta parmaktan kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazal34[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[/table]
[/I][/COLOR]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 8 GELİNİ BELLİ AMA 3'ü TAM FARKINDA DEĞİL ...
Arkadaşlar ilk 3 listesindeki gelinler artık bana onay versinler vajinismusu yendikleri tarihi ekleyeyim lütfen

Halay çekmek isteyenler 64 sayısının önüne ve arkasına iki nokta ) ekleyin

antibıyotıği eczacı tanıdığımdan aldım geçer umuduyla.bır kutlama için alkol alacağım için bıraktım sonra da içmedim.

Bu arada ben 12 cm uzunluk ve 4-5 cm çevre uzunluğu olan bir aparatı alabildim en son...sonra eşimle deneme yaptık, nefes ve ıkınma egzersizleriyle, üst pozisyonda sırtım eşime dönük şekilde başını alabildim...ama zorladım zorladım devamını alamadım... sonra bayramda teyzemi kaybettik...anneme destek olmaya gittim geçen hafta...o yüzden egzersizlerde kaldı...bayağıdır yapamıyorum, deneyemiyoruz da...öyle işte...rapor vereyim dedim...

Canım Ordaa Et Parçası Filan Yok sana Öyle Geliyo. Bendee Bir zamanlar öyle zannediyodum ama öyle değil. Orasıı açık bir yer. Adet Görüyo musun ??

teşekürler cnm sizin sayenizzde hala inanamıyorum ya aaaaaaaaaaaaaa aglayasım var 3.5 senedir boşuna beklemişim boşuna geçmiş yıllar keşke daha önce tanısaydım sizi iyiki varrsınız

Canım boşver, geç olsun güç olmasın

Sonunda yendin ya buna şükür tatlım

ama bu pozisyonda nasıl oluyo arkadaşlar arkaya doğru eğimli olcak diyo böyle öne doğru olur ki

evet adet görüyorum :) ama deliği göremiyom haha ay artık kafayı sıyıracam

Bak Canım Şimdi Aynanın Karşısınaa Geç Bacaklarını iyicee Ayır. Sonra Ellerinle Vajiyi kapatan dudaklar var o dudakları ayır. Ve Bolcaa Ikın Deliğin Açıldığını Görüceksin o zaman.Şimdi Müsaitsenn Kalk bak bii

Canım boşver, geç olsun güç olmasın

Sonunda yendin ya buna şükür tatlım

cadıkedi sizleri okudukça bende yeneceğim diyorum ama ben egzersiz yapamam biliyorum eşle yenmeyi deniyorum inş yenerim pozisyon çok önemli ama biz her pozisyona giriyoz da olmuyo işin kötü yanıda bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…