- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.581
Canım anlattıklarına göre sistit gibi duruyo...bu durum hem idrar yolları hem de üreme sistemiyle alakalı bir durum...hem de ilişki esnasında bunu yaşıyor olduğun için, sistit değilse de gene jinekologluk bir durum var demektir bence...naçizane...karar senin tabi...
Çok Güzel Önünü Hedef Koyarak Bu İşi daha da kolaylaştırırsın. Benimdee Çünkü Önümdee Bir hedefim vardı. O Tarih gelmedenn Yenmiştim Vajinismusu. Tabi ki Bol Bol Egzersiz yaparakk
teşekkürler canım idrar yolları için antibiyotik içitim ama tamamı bitmeden yarıda kaldı,geçer gibi oldu ama yine başladı.işin kötüsü evde herşey normal işte ve işe gelene kadar ne çektiğimi Allah biliyor.
canım benide ekle listeye yendimm 9 kasım da
Canım antibiyotiği yarım bırakman enfeksiyonuna faydadan çok zarar getirir...kutuyu bitirmeliydin...bir de doktor mu tavsiye etmişti yoksa kafana göre mi aldın? Kafana göre aldıysan o da yanlış...
Çok Güzel Önünü Hedef Koyarak Bu İşi daha da kolaylaştırırsın. Benimdee Çünkü Önümdee Bir hedefim vardı. O Tarih gelmedenn Yenmiştim Vajinismusu. Tabi ki Bol Bol Egzersiz yaparakk
antibıyotıği eczacı tanıdığımdan aldım geçer umuduyla.bır kutlama için alkol alacağım için bıraktım sonra da içmedim.
Berayy sen yenenlerdensin ben saatlerdir geçmiş okuyorum ama hep egzersiz ben eşle yenmek istiyorum egzersiz yapamam sanmıyorum ama iki delikten bahsediliyor ben bakınca et parçası görüyom ıkınıncada bişey yok ya ben dokunmaktan korkmuyom bakmaktanda tek sorunum eşimle yaparken ilerleyemeyişimiz sanki bir şey var orda engelliyo ve canım çok yanıyo emla sürmeme rağmen itiyoz itiyoz ilerlemiyo ya
Harikasın çok mutlu oldum vuhuuuuuuu
Canım Ordaa Et Parçası Filan Yok sana Öyle Geliyo. Bendee Bir zamanlar öyle zannediyodum ama öyle değil. Orasıı açık bir yer. Adet Görüyo musun ??
teşekürler cnm sizin sayenizzde hala inanamıyorum ya aaaaaaaaaaaaaaaglayasım var 3.5 senedir boşuna beklemişim boşuna geçmiş yıllar keşke daha önce tanısaydım sizi iyiki varrsınız
Kızlar bu vajiyi yendikten sonra cinsel hayat o kadar güzel oluyor ki. tamamen boşlukmuş dedikleri dogru herkesin. Benim yendiğim pozisyonu anlatayım. Belki yardımım dokunur..
Ayakta öne dogru eğilip kalçanızı yukarı kaldırın. Arka tarafta ayakta eşiniz nazikçe oraya p..s i soksun. Sakın korkmayın. İlk girişte bi sızı belki olur. bende olmuştu. Sonra girdiğini hissedeceksiniz. O p..s girince zaten vajinin dehşet derecede ıslanacak. Girince zevkleneceksiniz.Yaşamadığınız mutluluğu o sırada yaşayacaksınız. İnanın bana.Kaygan oldugundan çok harika hisler hissedeceksiniz. O pozisyonda genişlettikten sonra istediğiniz pozisyonda deneyin. Rahatlıkla p..s yolunu bulacaktır. bende çok şaşırmıştım. Eşimin yüzündeki gülümsemeyi görünce çok mutlu oldum. Onu çok şeyden mahrum bırakmışım. Tam 11 ay. Dile kolay. Şimdi acısını çıkartacağım.
Sakın korkmayın. İlişki bittiğinde vaji eski haline dönüyor. o kadar esnek ki inanılmaz. Küçücük oluyor. Ama yeterince istek, arzu olunca vaji ıslanıyor. Ve p..s rahatlıkla giriyor.Pes etmeyin sakın.
Herkese dua ediyorum Allah kimseye böyle bir dert vermesin diye. En yakın zamanda herkesten güzel haberler alırız inşallah...
evet adet görüyorum :) ama deliği göremiyom haha ay artık kafayı sıyıracam
Canım boşver, geç olsun güç olmasın
Sonunda yendin ya buna şükür tatlım
teşekürler cnm sizin sayenizzde hala inanamıyorum ya aaaaaaaaaaaaaaaglayasım var 3.5 senedir boşuna beklemişim boşuna geçmiş yıllar keşke daha önce tanısaydım sizi iyiki varrsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?