Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım şimdi işteyim eve gideceğim birazdan hemen bakcam inşallah görürüm dokunmaktan korkum yok zaten yarında yazarım inş

canım şimdi işteyim eve gideceğim birazdan hemen bakcam inşallah görürüm dokunmaktan korkum yok zaten yarında yazarım inş

Tamam Canım Elimizden Geldiğince Yardımcı Oluruz sanaa. Yalnız değilsin. Bu siteyi Bulduğun İçindee Çok Şanslısın. Hep Takipte Kal. Dediklerimizi aynen uygula. O zaman Tez Vakitte Yenersin Tatlımmm

çook uğraşıyorum hepsini almak için ama olmuyor nedenini bulamıyorum kendimi kassam ucunu da alamam herhalde bizimki bi garip seviyede işte
(( bu haftasonu da denedik ama tam anlamıyla olmadı

Tamam Canım Elimizden Geldiğince Yardımcı Oluruz sanaa. Yalnız değilsin. Bu siteyi Bulduğun İçindee Çok Şanslısın. Hep Takipte Kal. Dediklerimizi aynen uygula. O zaman Tez Vakitte Yenersin Tatlımmm

inşallah canım yenerim takip ediyorum sürekli geçmişi okuyorum not bile alıyorum akşam evde denemek için :) teşekkür ederiz iyiki sizler varsınız

çook uğraşıyorum hepsini almak için ama olmuyor nedenini bulamıyorum kendimi kassam ucunu da alamam herhalde bizimki bi garip seviyede işte
(( bu haftasonu da denedik ama tam anlamıyla olmadı

Canım bizim de öyle oldu...ama daha 1 kez denedik...biraz aparat egzersizi, sonra da eşli deneme yapmak istiyorum...sen de egzersiz yapsan iyi olur aslında...

cadıkedi sizleri okudukça bende yeneceğim diyorum ama ben egzersiz yapamam biliyorum eşle yenmeyi deniyorum inş yenerim pozisyon çok önemli ama biz her pozisyona giriyoz da olmuyo işin kötü yanıda bu

Canım herkes "egzersiz yapamam" diyordu, ben bile... Ama yapmak mecburiyetinde olduğumuz için yaptık. Lütfen biraz cesaret...

Egzersiz yönü doğru bulmana, ilerisinin nasıl bir yapıda olduğunu anlamana yardım ettiği için, penis denemelerinde de daha rahat oluyorsun, daha cesur oluyorsun, yönünü bulduğun için yenmeye daha yakın oluyorsun.

Ama egzersiz yapmadan sadece penis denemesi yaptığın zaman sadece anlatılanla, kendin test etmediğin için yönünü doğru tutturamıyorsun, canın yandığı an bırakıyorsun İşte egzersiz devam edecek gücü veriyor inan bana Bak burada o kadar çok kişi ben egzersiz yapamam, egzersizsiz yenmem lazım yazdı sonra baktılar ki egzersiz yapanlar patır patır gelin oluyor, anladıklarki tek çözüm egzersizzzzzz

Ben çok okudum "asla egzersiz yapamam, parmağımı asla yerleştirmem" deyip birkaç gün ya da hafta sonra "kızlarrrr inanamıyorum serçe parmağımı aldım, kızlarrrr inanmıyorum aparat aldım, ben nasıl yaptım bunu "yazanları...

Biraz cesarete ve inata bakıyor bu iş inan bana

Son düzenleme:
biz yaklaşık 3 haftadır aynı seviyedeyiz sadece ucu... ben aparat ya da parmak egzersizi yapamıyorum

Ah şu "yapamıyorum"ları bıraksanız, biraz cesaret etseniz gerisi çorap söküğü gibi gelecek...

"yapamıyorum" yok bu lugatta "yapabilirim, deneyebilirim, şimdi olmazsa yarın olur, yarın olmazsa öbür gün olur" diyeceksiniz...

İnat edeceksiniz... Hepimiz yapamam diyorduk arkadaşlar... Ama bir kere cesaret edince ve VAZGEÇMEYİNCE oluyor...

Öyle birkaç denemede "yok ben yapamıyorum" derseniz çok yavaş ilerlersiniz...

N'olur biraz cesaret edin inat edin... Bakın yıllarca egzersiz yapmayıp bir kere cesaretlenip, iki kere egzersiz yapıp 2 günde yenen arkadaşlarımız var...

NEDEN SİZ DE YENEMEYESİNİZ???????????????

YENEMEYEN ARKADAŞLARIM,

Benden ya da BeRayy'dan ya da Alteha'dan ya da Ocean'dan ya da Sela'dan ya da ismini hatırlamadığım yüzlerce vajiyi yenen arkadaşımdan hiçbir "FARKINIZ" yok...

Doktor fiziksel bir probleminiz olmadığını söylüyorsa hepimizin fiziksel yapısı aynı... Sizlerde duvar falan YOK!

Kızlık zarı "duvara toslama" hissi yaratmıyor! Hissetmiyorsunuz bile! Anlamıyorsunuz bile

Hissettiğiniz duvara toslama hissi penisin düz ya da yukarı doğru değmesinden kaynaklanıyor, eğer aşağı doğru yolunu bulup giderse o hissi hissetmezsiniz bile

Vajinayı balon ağzı gibi düşünün. Balonun ağzı küçücük değil mi? Ama esnek

Hepimiz "egzersiz yapamam" diyorduk... Hepimiz "parmağımı yerleştirmem" diyorduk... Hepimiz "ben yenemiyorum" diyorduk... AMA ne oldu?

Biraz inatla ve biraz cesaretle kurtulduk bu sorundan...

Siz de yapacaksınız... İnanın bize... Ben ilk denememde yapamam deyip tüm alet edevatı topladım ama sonra tekrar cesaret ettim ve yaptım...

Öyle "yapamıyorum" deyip vazgeçmek yok

Yapacaksınız! Biz yaptıysak siz de yapabilirsiniz! KENDİNİZE İNANIN ve GÜVENİN! HEPİMİZ AYNIYIZ!

Bizler başarılı sizler başarısız DEĞİLSİNİZ! Bizler tam sizler eksik DEĞİLSİNİZ!!!

Biraz tembelsiniz sadece

HAYDİ BİR CESARET CANLARIMMMMMMM HAYDİİİİİİİ

HEPİNİZ YENECEKSİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Canlarım Banaa Müsadee. Sizlere Birazcık faydam dokunduysa ne mutlu banaa. İnşş yarınaa gelin haberlerini duyarızz.. Unutmayın Herşey sizin beyninizdee başlar. Kendinizee İyi bakınnn

biz yaklaşık 3 haftadır aynı seviyedeyiz sadece ucu... ben aparat ya da parmak egzersizi yapamıyorum

canım varya çok çok mutluyum svd85 arkadaşım sayesinde kulak çöpünü az da olsa aldım öyle rahatladım öyle mutlu oldum ki :) şuan ağzım kulaklarım da ALLAH RAZI olsun..

canım varya çok çok mutluyum svd85 arkadaşım sayesinde kulak çöpünü az da olsa aldım öyle rahatladım öyle mutlu oldum ki :) şuan ağzım kulaklarım da allah razı olsun..

canım ben orta parmak kalınlıgında aparatla çalısıyodum ramazandan önce ara verdim şimdi keşke bırakmasaydım bende aldıgımda cok sevinmiştim inş hepimiz dahada ilerleyip kurtulcaz kasım gelinleri oluruz inşallah

canım ben hiç alamıyodum alıncaya kadar kan ter içinde kaldım sanki ama çok şükür yapamam dediğimi svd85 arkadaşım yaptırdı bana :) ben aparat aldıysam penısı de alırım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…