- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.601
Bak Canım Şimdi Aynanın Karşısınaa Geç Bacaklarını iyicee Ayır. Sonra Ellerinle Vajiyi kapatan dudaklar var o dudakları ayır. Ve Bolcaa Ikın Deliğin Açıldığını Görüceksin o zaman.Şimdi Müsaitsenn Kalk bak bii
ama bu pozisyonda nasıl oluyo arkadaşlar arkaya doğru eğimli olcak diyo böyle öne doğru olur ki
canım şimdi işteyim eve gideceğim birazdan hemen bakcam inşallah görürüm dokunmaktan korkum yok zaten yarında yazarım inş
bebek istiyorsanız deneyin bence ama tam yenmeden bende yapmak istemit-yorumda etrafımdaki insanlar sorup duruyor bebek yokmu diye 3 sene olacak ayın 29'unda inşallah o zamana kadar yenerim canım ucunu almısken sık kendini hepsini al bitsiz bu eziyet
Canım bak bu sayfaya gir, orada ben resimler paylaştım sorduğun pozisyonun fotosu da var,
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...e-vajinismusu-yenelim-12793.html#post27173129
Tamam Canım Elimizden Geldiğince Yardımcı Oluruz sanaa. Yalnız değilsin. Bu siteyi Bulduğun İçindee Çok Şanslısın. Hep Takipte Kal. Dediklerimizi aynen uygula. O zaman Tez Vakitte Yenersin Tatlımmm
inşallah canım yenerim takip ediyorum sürekli geçmişi okuyorum not bile alıyorum akşam evde denemek için :) teşekkür ederiz iyiki sizler varsınız
çook uğraşıyorum hepsini almak için ama olmuyor nedenini bulamıyorum kendimi kassam ucunu da alamam herhalde bizimki bi garip seviyede işte
(( bu haftasonu da denedik ama tam anlamıyla olmadı
Canım bizim de öyle oldu...ama daha 1 kez denedik...biraz aparat egzersizi, sonra da eşli deneme yapmak istiyorum...sen de egzersiz yapsan iyi olur aslında...
cadıkedi sizleri okudukça bende yeneceğim diyorum ama ben egzersiz yapamam biliyorum eşle yenmeyi deniyorum inş yenerim pozisyon çok önemli ama biz her pozisyona giriyoz da olmuyo işin kötü yanıda bu
Canım bizim de öyle oldu...ama daha 1 kez denedik...biraz aparat egzersizi, sonra da eşli deneme yapmak istiyorum...sen de egzersiz yapsan iyi olur aslında...
biz yaklaşık 3 haftadır aynı seviyedeyiz sadece ucu... ben aparat ya da parmak egzersizi yapamıyorum
kizlar nasil gidiyor egzersizler. ben daha yapamadim dusa girmeden yaparim artik, ev isi öldürdü bugün beni
biz yaklaşık 3 haftadır aynı seviyedeyiz sadece ucu... ben aparat ya da parmak egzersizi yapamıyorum
canım varya çok çok mutluyum svd85 arkadaşım sayesinde kulak çöpünü az da olsa aldım öyle rahatladım öyle mutlu oldum ki :) şuan ağzım kulaklarım da allah razı olsun..
canım ben orta parmak kalınlıgında aparatla çalısıyodum ramazandan önce ara verdim şimdi keşke bırakmasaydım bende aldıgımda cok sevinmiştim inş hepimiz dahada ilerleyip kurtulcaz kasım gelinleri oluruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?