- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.601
Canım bizim de öyle oldu...ama daha 1 kez denedik...biraz aparat egzersizi, sonra da eşli deneme yapmak istiyorum...sen de egzersiz yapsan iyi olur aslında...
cadıkedi sizleri okudukça bende yeneceğim diyorum ama ben egzersiz yapamam biliyorum eşle yenmeyi deniyorum inş yenerim pozisyon çok önemli ama biz her pozisyona giriyoz da olmuyo işin kötü yanıda bu
Canım bizim de öyle oldu...ama daha 1 kez denedik...biraz aparat egzersizi, sonra da eşli deneme yapmak istiyorum...sen de egzersiz yapsan iyi olur aslında...
biz yaklaşık 3 haftadır aynı seviyedeyiz sadece ucu... ben aparat ya da parmak egzersizi yapamıyorum
kizlar nasil gidiyor egzersizler. ben daha yapamadim dusa girmeden yaparim artik, ev isi öldürdü bugün beni
biz yaklaşık 3 haftadır aynı seviyedeyiz sadece ucu... ben aparat ya da parmak egzersizi yapamıyorum
canım varya çok çok mutluyum svd85 arkadaşım sayesinde kulak çöpünü az da olsa aldım öyle rahatladım öyle mutlu oldum ki :) şuan ağzım kulaklarım da allah razı olsun..
canım ben orta parmak kalınlıgında aparatla çalısıyodum ramazandan önce ara verdim şimdi keşke bırakmasaydım bende aldıgımda cok sevinmiştim inş hepimiz dahada ilerleyip kurtulcaz kasım gelinleri oluruz inşallah
Bu arada ben 12 cm uzunluk ve 4-5 cm çevre uzunluğu olan bir aparatı alabildim en son...sonra eşimle deneme yaptık, nefes ve ıkınma egzersizleriyle, üst pozisyonda sırtım eşime dönük şekilde başını alabildim...ama zorladım zorladım devamını alamadım... sonra bayramda teyzemi kaybettik...anneme destek olmaya gittim geçen hafta...o yüzden egzersizlerde kaldı...bayağıdır yapamıyorum, deneyemiyoruz da...öyle işte...rapor vereyim dedim...
canım varya çok çok mutluyum svd85 arkadaşım sayesinde kulak çöpünü az da olsa aldım öyle rahatladım öyle mutlu oldum ki :) şuan ağzım kulaklarım da ALLAH RAZI olsun..
kızlar iyi akşamlar, çok canım sıkkın, bugü eşimle penis denedik, ucunu aldım ama gitmedi sonhrası hemen bırakmarık uğraştık biraz bu sefer girdiği yeri zorlamaktan orası kanadı ( yenemeyen arkadaşlar korkmayın ben de böyle oldu başkasında aynı olmayabilir) umutsuzluğa düşmek üzereyim. ben ucunu alabilsem biliyorum kayacak giidecek diye ama öyle olmadı, gerçiilk penis denememde ucunu da alamamiştım bunu bi gelişme saysam mı bilmiyorum bugünkü başarısızlıktan sonra, yardımcı olan arkadaşların dediklerini hep yaptım olmadı (( olmıcak mı yoksa çok üzgünüm anlatamam
arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum bende galiba bir vajinusmusum bunu kabul etmesemde 5 aylık evliyim ve halen birlikte olamadık denedik bir kaç kere ama olmuyo orda bişey var engelliyo yaa ileri gitmiyo bi türlü hiç bişey anlamadım doktora gittim baktı sonra vajina boyunu ölçecekti bir küçük çubuk vardı onu sokacaktı ama izin vermedim korktuğum içinçok üzgünüm artık psikolojim bozuldu ben vajinama bakabiliyom dokunabiliyomda bu gibi sorunlarım yok ama iş o ana gelince kasılıyom kendimi sürekli geriye çekiyorum eşimde ilerleyemiyo ben sizin gibi egzersiz yapabileceğimi sanmıyom egzersiz olmadan yenebilir miyim yaaaaaaaa offffffff yardım lütfen artık kendimden nefret ediyorum herkes yapabiliyo ben niye yapamıyom yaa
niye canını sıkıyorsun canım öyle bugün ucu yarın biraz daha biraz daha derken olur biter,moral bozmak yokkan zardan mı geldi?olmaycak diye birşey yok olur elbet biraz sabır biraz cesaret...egzersizleri bırakmak yok.aparatla çalışıyorsan aparatı 20 dak içinde beklet sonra hemen eşinle deneyin
Canım Vajinaa ağzı durduk yere o kadar açılmaz. Ancak Penis Oraya giriş yaparken açılır. Esnek olduğu için hemen penisin Şeklini alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?