Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sen kendin yönlendir miyor musun?jel kullanmadınız mı?bukadar zorlanacak bir durum yok bir yerde bir yanlışlık var canım ama nerde:26:

canım mrb cok sevındım senın için aparatlara karsı benım önyargım var bıraz ama parmak daha sıcak gelıyor bana sen hangı parmagın hangı asamasında bu ıletten kurtuldun

sen kendin yönlendir miyor musun?jel kullanmadınız mı?bukadar zorlanacak bir durum yok bir yerde bir yanlışlık var canım ama nerde:26:

canım jel sürdük, biz geleneksel pozisyondaydık(ben sırtüstü yatıyodum) ben aparatları hp öyle aldım çünkü. ben de yönlendimeye çalıştım ama daha çok eşim yaptı çünkü bu pozisyonda tutup yönlendirmek pek kolay olmuyo. ama o da parmak denemişti hatta penis denemeden parmağını aldım ki yönü doğru yapalım diye. onda bişey hissetmedim hatta parmakla gitgel bile yaptı çok kolay oldu ama penis çok zorladı sızlanmıyorum vallahi durumu anlatabildimmi bilmiyorum, işte bilmiyorum evet sizin anlattıklarınıza göre biyerde yanlış yapıyorum nerde bulamıyorum althea ya

anladım canım ben de senin gibi düşünüyordum ama üstte eşin sırtına dönük denemeni de tavsiye ederim.ben yenmeme rağmen ilk o pozisyonda ayarlayabiliyorum kendimi,denemekten zarar gelmez.sızlanmıyorsun biliyorum naz yapılacak bişey de değil bu seni anlıyorum canım.kontrolün sende olmasına çalış sen yönlendir böylece daha rahat hissedersin kendini

canım o pozisyonda sıkıntı oldu aparat alırken, yani wc ye oturur gibi otruyoruz dimi dediğin duruşta, sanki yukardan baskı oluyo gibi aparat denerken falan o yüzden sırtüstü duruşuna geçtim. acaba o pozisyonumu yanlış uyguladım da baskı hissettim. onu da denemek istiyorum. bi yardımcı olur musun nasıl yapıyım, kurtulmak istiyorum artık 7. yılımıza girdik nolur bitsin artık

o şekile olan var mı bilmiyorum da ben sırtım eşime dönük dizlerimi yere koyuyorum eşimin bacakları kapalı oluyor.sonra elimle kendim yönlendiriyorum.yönü bulabilmek için biraz öne doğru eğiliyorum sonra bacaklarımı yavaş yavaş yanlara doğru açarak oturmaya başlıyorum dim dik oturursan acıyor biraz belini bükmen lazım.

Son düzenleme:

canım teşekkür ederim denicem inşaallah böyle olur

rica ederim canım umarım en kısa zamanda kurtulursun

amin canım inşaallah ama 10 cm aparatı alıp penis alamayınca çok kötü oldum. çok kötü hissediyorum kendimi, öyle güveniyodumki kendime ucunu alırsam gerisi gelir diye bugün öyle uğraşıp olmayınca kendimi toparlamakta zorlanıyorum

haklısın moralin bozuluyor ama güvenini kaybetme.şimdi tahriş olmuşsundur daha fazla zorlama istersen ama birdahaki denemeden önce aparatı 20 dakka kadar içinde beklet ve hemen dediğim pozisyonu dene,umarım bu defa kurtulursun,kendini üzmek yok tamam mı canım.yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin kendine güven

canım çok sağol desteğin için :) gerçekten iyi geldi, ben bugün deenemeyeyimmi ne aparat ne penis, uğraşıyım biraz diydum. ben kurtulmak istiyorum. tahriş olmuştur dediğin için diyorum yarın denesem bişey olurmu?

Son düzenleme:

aparatla bir dene ama canın yanarsa zorlama,rahatsan içinden de geliyorsa dene.sen tahriş oldu kanadı dedin diye zorlama dedim.egzersiz yapacaksan da jeli bolca kullan.içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım iyi düşün iyi olsun

canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için, sıkılmayıp cvp yazdığın için:)

canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için, sıkılmayıp cvp yazdığın için:)

rica ederim canım çekmeyen bilmez o yüzden bir an önce herkesin kurtulmasını istiyorum insan kuş gibi hafifliyor.ben bugece buralardayım.bir gelişme ya da sorun olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.sormaktan konuşmaktan çekinme.hadi dene bakalım egzersiz yapabilecek misin?

bende 03.06.2012 tarıhınde evlendım ve o gun bugun bu sorun basımda artık kurtulmak ıstıyorum ama kurtulamıyorum banada yardım edersenız cok mutlu olurum

bende 03.06.2012 tarıhınde evlendım ve o gun bugun bu sorun basımda artık kurtulmak ıstıyorum ama kurtulamıyorum banada yardım edersenız cok mutlu olurum

merhaba:) Allah yardımcın olsun arkadaşım.öncelikle jinekolojik muayne oldun mu herhangi bir fizyolojik sorunun var mı?ne aşamadasın?eş denemesi yaptın mı?bu konularda kendinden bahsersen elimizden geldiğince yardımcı oluruz

nasıl bı tedavı uyguladılar banada yardımcı olurmusun bende 5 bucuk aydır cekıyorum bu cıleyı

jınekolog bı sorun olmadıgını soyledı psıkıyatrıye gıttım vajınusmus oldugunu soyledı ve parmak egzersızlerı verdı ama ben yapamadım esımlede deneme yapıyoruz ama cektıgım acıdan kasıntıdan dogru durust yapamıyoruz hatta hıc yapamıyoruz

jınekolog fızıksel bı sorun olmadıgını soyledı psıkıyatrıye yonlendırdı oda vajınusmus oldugunu soyledı parmak egzerzısı falan werdı ama yapamadım esımlede cektıgım acı ve kasıntıdan dolayı deneme yapamıyoruz

ozaman en baştan yavaş yavaş başlayalım,bu konun en başında kegel egzersizleri var orayı okumakla başla ve kegel egzersizlerini dene istersen yani çok afedersin çişini yaparken bırak tut ve bir daha bırak kaslarını çalıştır,sonra ayna karşısında o bölgeyi incele ıkındığında oranın açıldığını göreceksin.bunları yaptıktan sonra kendini rahat hissedebileceğin bir şekilde parmak ya da aparat egzersiziyle devam edersin.en önemlisi yapamam edemem demek yok başaracağına inanıyorum.ilk başta ürkütücü gelse de öyle olmadığını göreceksin.en kısa zamanda kurtulmanı diliyorum.aklına takılan en ufak şeyi bile sormaktan çekinme mutlaka biri yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…