Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

başınız sağolsun allah sabır versin canım uzunluktan ziyade çevresi daha önemli canım biliyorsun,4-5 cm yaklaşık beyaz mum ya da işaret parmağı kadar olsa gerek.üstte ve sırt eşe dönük asla yapamam dediğim bir pozisyondu ama o şekilde yendim ve şimdi de yönü bulabilmek için ilk önce o pozisyonl başlıyoruz.başından sonra zaten bişey yok keşke biraz daha sabredebilseydin.acıdığına göre yön olarak doğru olmayabilir popoya doğru biraz eğimli olması gerek,yoksa sızlıyor. biraz eğilerek bacaklarını yavaş yavaş açarsan kolay oluyor.aparatı da içinde bekleterek cm cm büyütürsen daha rahat edersin.raporlarını bekliyoruz canım egzersizleri bırakma

canım varya çok çok mutluyum svd85 arkadaşım sayesinde kulak çöpünü az da olsa aldım öyle rahatladım öyle mutlu oldum ki :) şuan ağzım kulaklarım da ALLAH RAZI olsun..

önemli olan egzersize başlamak ve oranın kapalı olmadığını,esnek yapıda olduğunu kavrayabilmek.kulak çöpü deyip geçme oraya birşeylerin girebildiğini gördüysen bundan sonrası zaten aynı...geriye aparat kalınlaştırmak kalıyor,bunu da rahatlıkla yapacağını düşünüyorum.

kızlar iyi akşamlar, çok canım sıkkın, bugü eşimle penis denedik, ucunu aldım ama gitmedi sonhrası hemen bırakmarık uğraştık biraz bu sefer girdiği yeri zorlamaktan orası kanadı ( yenemeyen arkadaşlar korkmayın ben de böyle oldu başkasında aynı olmayabilir) umutsuzluğa düşmek üzereyim. ben ucunu alabilsem biliyorum kayacak giidecek diye ama öyle olmadı, gerçiilk penis denememde ucunu da alamamiştım bunu bi gelişme saysam mı bilmiyorum bugünkü başarısızlıktan sonra, yardımcı olan arkadaşların dediklerini hep yaptım olmadı(( olmıcak mı yoksa çok üzgünüm anlatamam

niye canını sıkıyorsun canım öyle bugün ucu yarın biraz daha biraz daha derken olur biter,moral bozmak yokkan zardan mı geldi?olmaycak diye birşey yok olur elbet biraz sabır biraz cesaret...egzersizleri bırakmak yok.aparatla çalışıyorsan aparatı 20 dak içinde beklet sonra hemen eşinle deneyin

aramıza hosgeldın ıyıkı geldın bende sıteye uye olalı 10 gun oldu ama sadece mesajları okumak bıle ınan çok ıyı geldı hemen egzersıze basladım çok ılerleyemedım arar vermek zorunda kaldım ama olsun en azından bu sıte sayesınde yalnız olmaıgımı ve caresız olmadıgımı anladım egzersız sanırım sart mesajları oku sureklı genel olarak aynı yontemlerle asılıyor ama mutlaka takıp et kolay gelsın allah yardımcımız olsun

canım ama ucunu bile çok zor aldım, zorlaya zorlaya, zar değil canım ucun girdıği yerden geldi sanırım zorlamaktan, bide dün hiç kendimi kasma titreme falan olmamıştı bunda çok kötü oldum, Allah ım çok çaresiz hissediyorum kendimi, bu kadar zorlamayla ucu girdi daha da nasıl zorlıcaz bunda bile kanama oldu

sen kendin yönlendir miyor musun?jel kullanmadınız mı?bukadar zorlanacak bir durum yok bir yerde bir yanlışlık var canım ama nerde:26:

canım mrb cok sevındım senın için aparatlara karsı benım önyargım var bıraz ama parmak daha sıcak gelıyor bana sen hangı parmagın hangı asamasında bu ıletten kurtuldun

sen kendin yönlendir miyor musun?jel kullanmadınız mı?bukadar zorlanacak bir durum yok bir yerde bir yanlışlık var canım ama nerde:26:

canım jel sürdük, biz geleneksel pozisyondaydık(ben sırtüstü yatıyodum) ben aparatları hp öyle aldım çünkü. ben de yönlendimeye çalıştım ama daha çok eşim yaptı çünkü bu pozisyonda tutup yönlendirmek pek kolay olmuyo. ama o da parmak denemişti hatta penis denemeden parmağını aldım ki yönü doğru yapalım diye. onda bişey hissetmedim hatta parmakla gitgel bile yaptı çok kolay oldu ama penis çok zorladı sızlanmıyorum vallahi durumu anlatabildimmi bilmiyorum, işte bilmiyorum evet sizin anlattıklarınıza göre biyerde yanlış yapıyorum nerde bulamıyorum althea ya

anladım canım ben de senin gibi düşünüyordum ama üstte eşin sırtına dönük denemeni de tavsiye ederim.ben yenmeme rağmen ilk o pozisyonda ayarlayabiliyorum kendimi,denemekten zarar gelmez.sızlanmıyorsun biliyorum naz yapılacak bişey de değil bu seni anlıyorum canım.kontrolün sende olmasına çalış sen yönlendir böylece daha rahat hissedersin kendini

canım o pozisyonda sıkıntı oldu aparat alırken, yani wc ye oturur gibi otruyoruz dimi dediğin duruşta, sanki yukardan baskı oluyo gibi aparat denerken falan o yüzden sırtüstü duruşuna geçtim. acaba o pozisyonumu yanlış uyguladım da baskı hissettim. onu da denemek istiyorum. bi yardımcı olur musun nasıl yapıyım, kurtulmak istiyorum artık 7. yılımıza girdik nolur bitsin artık

o şekile olan var mı bilmiyorum da ben sırtım eşime dönük dizlerimi yere koyuyorum eşimin bacakları kapalı oluyor.sonra elimle kendim yönlendiriyorum.yönü bulabilmek için biraz öne doğru eğiliyorum sonra bacaklarımı yavaş yavaş yanlara doğru açarak oturmaya başlıyorum dim dik oturursan acıyor biraz belini bükmen lazım.

Son düzenleme:

canım teşekkür ederim denicem inşaallah böyle olur

rica ederim canım umarım en kısa zamanda kurtulursun

amin canım inşaallah ama 10 cm aparatı alıp penis alamayınca çok kötü oldum. çok kötü hissediyorum kendimi, öyle güveniyodumki kendime ucunu alırsam gerisi gelir diye bugün öyle uğraşıp olmayınca kendimi toparlamakta zorlanıyorum

haklısın moralin bozuluyor ama güvenini kaybetme.şimdi tahriş olmuşsundur daha fazla zorlama istersen ama birdahaki denemeden önce aparatı 20 dakka kadar içinde beklet ve hemen dediğim pozisyonu dene,umarım bu defa kurtulursun,kendini üzmek yok tamam mı canım.yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin kendine güven

canım çok sağol desteğin için :) gerçekten iyi geldi, ben bugün deenemeyeyimmi ne aparat ne penis, uğraşıyım biraz diydum. ben kurtulmak istiyorum. tahriş olmuştur dediğin için diyorum yarın denesem bişey olurmu?

Son düzenleme:

aparatla bir dene ama canın yanarsa zorlama,rahatsan içinden de geliyorsa dene.sen tahriş oldu kanadı dedin diye zorlama dedim.egzersiz yapacaksan da jeli bolca kullan.içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…