- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.621
Bu arada ben 12 cm uzunluk ve 4-5 cm çevre uzunluğu olan bir aparatı alabildim en son...sonra eşimle deneme yaptık, nefes ve ıkınma egzersizleriyle, üst pozisyonda sırtım eşime dönük şekilde başını alabildim...ama zorladım zorladım devamını alamadım... sonra bayramda teyzemi kaybettik...anneme destek olmaya gittim geçen hafta...o yüzden egzersizlerde kaldı...bayağıdır yapamıyorum, deneyemiyoruz da...öyle işte...rapor vereyim dedim...
canım varya çok çok mutluyum svd85 arkadaşım sayesinde kulak çöpünü az da olsa aldım öyle rahatladım öyle mutlu oldum ki :) şuan ağzım kulaklarım da ALLAH RAZI olsun..
kızlar iyi akşamlar, çok canım sıkkın, bugü eşimle penis denedik, ucunu aldım ama gitmedi sonhrası hemen bırakmarık uğraştık biraz bu sefer girdiği yeri zorlamaktan orası kanadı ( yenemeyen arkadaşlar korkmayın ben de böyle oldu başkasında aynı olmayabilir) umutsuzluğa düşmek üzereyim. ben ucunu alabilsem biliyorum kayacak giidecek diye ama öyle olmadı, gerçiilk penis denememde ucunu da alamamiştım bunu bi gelişme saysam mı bilmiyorum bugünkü başarısızlıktan sonra, yardımcı olan arkadaşların dediklerini hep yaptım olmadı (( olmıcak mı yoksa çok üzgünüm anlatamam
arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum bende galiba bir vajinusmusum bunu kabul etmesemde 5 aylık evliyim ve halen birlikte olamadık denedik bir kaç kere ama olmuyo orda bişey var engelliyo yaa ileri gitmiyo bi türlü hiç bişey anlamadım doktora gittim baktı sonra vajina boyunu ölçecekti bir küçük çubuk vardı onu sokacaktı ama izin vermedim korktuğum içinçok üzgünüm artık psikolojim bozuldu ben vajinama bakabiliyom dokunabiliyomda bu gibi sorunlarım yok ama iş o ana gelince kasılıyom kendimi sürekli geriye çekiyorum eşimde ilerleyemiyo ben sizin gibi egzersiz yapabileceğimi sanmıyom egzersiz olmadan yenebilir miyim yaaaaaaaa offffffff yardım lütfen artık kendimden nefret ediyorum herkes yapabiliyo ben niye yapamıyom yaa
niye canını sıkıyorsun canım öyle bugün ucu yarın biraz daha biraz daha derken olur biter,moral bozmak yokkan zardan mı geldi?olmaycak diye birşey yok olur elbet biraz sabır biraz cesaret...egzersizleri bırakmak yok.aparatla çalışıyorsan aparatı 20 dak içinde beklet sonra hemen eşinle deneyin
Canım Vajinaa ağzı durduk yere o kadar açılmaz. Ancak Penis Oraya giriş yaparken açılır. Esnek olduğu için hemen penisin Şeklini alır
canım ama ucunu bile çok zor aldım, zorlaya zorlaya, zar değil canım ucun girdıği yerden geldi sanırım zorlamaktan, bide dün hiç kendimi kasma titreme falan olmamıştı bunda çok kötü oldum, Allah ım çok çaresiz hissediyorum kendimi, bu kadar zorlamayla ucu girdi daha da nasıl zorlıcaz bunda bile kanama oldu
esım bana cocukmusun vs deyınce kı 4 yıllık sevgılım 1,5 aylık evlıyz ewlenmeden once ılıskıye grmıoduk tabı benden sogudu uzaklastı ewlennce bende bu cıkınca ama hırs ettım doktora ggtım cerrahpsa tıp fakultesı urolojı bolumune tek seans doktor sert bırı ıdı bayan 3ay gelceksın dedı ALLAHA YALVARDIM bıran once kurtulayım buraya gelmek zorunda kalmıyım dye hftasonuda denedım basardım 3gun parmak egzersızı denedım ama mum ve aparat denemedım parmaktan penıse gectım ayna ıle bende goremıodum kapalı gozukuyordu:)sonra penısle ustte pturup deneynce penıs kayboldu yapabıldım demekkı dedım ben ble ınanamıorum allahsukurler olsun allah kmsenın basına vermesın ınsallah bole bsey... penıs kayboldugu ıcın ustune otrdgmda emın oldum grdgne snra kendım altta denedım ama penısı kendım yerlestrrek kayganlastrıcı jelde surdum tabıı..allah hepınızı kurtarsn ınsallah .. ben 1seans 3 gun parmak egzersızı ıle kurtardım. kabus gıbı 1bucuk ay dı...bende kadınlar kulubundekılerın nerdeyse bu konudakı tum yorumlarını okudum en buyuk cesaretı burdan aldım tesekkurler
sen kendin yönlendir miyor musun?jel kullanmadınız mı?bukadar zorlanacak bir durum yok bir yerde bir yanlışlık var canım ama nerde:26:
canım jel sürdük, biz geleneksel pozisyondaydık(ben sırtüstü yatıyodum) ben aparatları hp öyle aldım çünkü. ben de yönlendimeye çalıştım ama daha çok eşim yaptı çünkü bu pozisyonda tutup yönlendirmek pek kolay olmuyo. ama o da parmak denemişti hatta penis denemeden parmağını aldım ki yönü doğru yapalım diye. onda bişey hissetmedim hatta parmakla gitgel bile yaptı çok kolay oldu ama penis çok zorladı sızlanmıyorum vallahi durumu anlatabildimmi bilmiyorum, işte bilmiyorum evet sizin anlattıklarınıza göre biyerde yanlış yapıyorum nerde bulamıyorum althea ya
anladım canım ben de senin gibi düşünüyordum ama üstte eşin sırtına dönük denemeni de tavsiye ederim.ben yenmeme rağmen ilk o pozisyonda ayarlayabiliyorum kendimi,denemekten zarar gelmez.sızlanmıyorsun biliyorum naz yapılacak bişey de değil bu seni anlıyorum canım.kontrolün sende olmasına çalış sen yönlendir böylece daha rahat hissedersin kendini
canım o pozisyonda sıkıntı oldu aparat alırken, yani wc ye oturur gibi otruyoruz dimi dediğin duruşta, sanki yukardan baskı oluyo gibi aparat denerken falan o yüzden sırtüstü duruşuna geçtim. acaba o pozisyonumu yanlış uyguladım da baskı hissettim. onu da denemek istiyorum. bi yardımcı olur musun nasıl yapıyım, kurtulmak istiyorum artık 7. yılımıza girdik nolur bitsin artık
o şekile olan var mı bilmiyorum da ben sırtım eşime dönük dizlerimi yere koyuyorum eşimin bacakları kapalı oluyor.sonra elimle kendim yönlendiriyorum.yönü bulabilmek için biraz öne doğru eğiliyorum sonra bacaklarımı yavaş yavaş yanlara doğru açarak oturmaya başlıyorum dim dik oturursan acıyor biraz belini bükmen lazım.
canım teşekkür ederim denicem inşaallah böyle olur
rica ederim canım umarım en kısa zamanda kurtulursun
amin canım inşaallah ama 10 cm aparatı alıp penis alamayınca çok kötü oldum. çok kötü hissediyorum kendimi, öyle güveniyodumki kendime ucunu alırsam gerisi gelir diye bugün öyle uğraşıp olmayınca kendimi toparlamakta zorlanıyorum
haklısın moralin bozuluyor ama güvenini kaybetme.şimdi tahriş olmuşsundur daha fazla zorlama istersen ama birdahaki denemeden önce aparatı 20 dakka kadar içinde beklet ve hemen dediğim pozisyonu dene,umarım bu defa kurtulursun,kendini üzmek yok tamam mı canım.yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin kendine güven
canım çok sağol desteğin için :) gerçekten iyi geldi, ben bugün deenemeyeyimmi ne aparat ne penis, uğraşıyım biraz diydum. ben kurtulmak istiyorum. tahriş olmuştur dediğin için diyorum yarın denesem bişey olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?