Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için, sıkılmayıp cvp yazdığın için:)

canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için, sıkılmayıp cvp yazdığın için:)

rica ederim canım çekmeyen bilmez o yüzden bir an önce herkesin kurtulmasını istiyorum insan kuş gibi hafifliyor.ben bugece buralardayım.bir gelişme ya da sorun olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.sormaktan konuşmaktan çekinme.hadi dene bakalım egzersiz yapabilecek misin?

bende 03.06.2012 tarıhınde evlendım ve o gun bugun bu sorun basımda artık kurtulmak ıstıyorum ama kurtulamıyorum banada yardım edersenız cok mutlu olurum

bende 03.06.2012 tarıhınde evlendım ve o gun bugun bu sorun basımda artık kurtulmak ıstıyorum ama kurtulamıyorum banada yardım edersenız cok mutlu olurum

merhaba:) Allah yardımcın olsun arkadaşım.öncelikle jinekolojik muayne oldun mu herhangi bir fizyolojik sorunun var mı?ne aşamadasın?eş denemesi yaptın mı?bu konularda kendinden bahsersen elimizden geldiğince yardımcı oluruz

nasıl bı tedavı uyguladılar banada yardımcı olurmusun bende 5 bucuk aydır cekıyorum bu cıleyı

jınekolog bı sorun olmadıgını soyledı psıkıyatrıye gıttım vajınusmus oldugunu soyledı ve parmak egzersızlerı verdı ama ben yapamadım esımlede deneme yapıyoruz ama cektıgım acıdan kasıntıdan dogru durust yapamıyoruz hatta hıc yapamıyoruz

jınekolog fızıksel bı sorun olmadıgını soyledı psıkıyatrıye yonlendırdı oda vajınusmus oldugunu soyledı parmak egzerzısı falan werdı ama yapamadım esımlede cektıgım acı ve kasıntıdan dolayı deneme yapamıyoruz

ozaman en baştan yavaş yavaş başlayalım,bu konun en başında kegel egzersizleri var orayı okumakla başla ve kegel egzersizlerini dene istersen yani çok afedersin çişini yaparken bırak tut ve bir daha bırak kaslarını çalıştır,sonra ayna karşısında o bölgeyi incele ıkındığında oranın açıldığını göreceksin.bunları yaptıktan sonra kendini rahat hissedebileceğin bir şekilde parmak ya da aparat egzersiziyle devam edersin.en önemlisi yapamam edemem demek yok başaracağına inanıyorum.ilk başta ürkütücü gelse de öyle olmadığını göreceksin.en kısa zamanda kurtulmanı diliyorum.aklına takılan en ufak şeyi bile sormaktan çekinme mutlaka biri yardımcı olur

merhabalar
pek fazla zamanım olmadığından üstünkörü okusam da bir şey yazamıyorum çoğu zaman biraz vaktim var şimdi, sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplarım..

ben henüz evli değilim ama yakında olcak inşallah fakat burda okudklarımdan biraz korktum açıkçası Allah hepinizin yardımcısı olsun..
bir yerde okumuştum böyle durumlarda çiftler eğer yüksek sesli bi müzik eşliğinde yada televizyon açıkken illişkiyi denerlerse bayanlar müziğe yada sese kendini verip başarılı olabiliyorlarmış.. mantıksız gibi geliyor ama bi deneyin derim çünkü herşey psikolojik sonuçta..

aman korkma! başımıza ne geliyorsa o korkudan geliyor ya zaten hatta bence sen buradakileri okuma pek, fark etmeden korku oluşur içinde falan..cinsel birleşme çok normal bir şey ve bebeğin çıktığı yere penisin girememesinin düşünülmesi sadece gereksiz bir kuruntu işte bunu düşün.
televizyon ve müzik olayı çok mantıklı bence, egzersizler sırasında işe yarıyordu en azından. egzersizi düşünmüyordum, gerilmiyordum ve rahat oluyordu.

haklısın canım bende dedim kendi kendime okuma diye ama merak işte ve yararlıda oluyor açıkçası blimedğim bazı şeyleri öğrendim bilinçlendim diyelim..bide bu müzikli düşüncemi paylaşmak istedim.. deneyenler için faydalı olursa ne mutlu bana :)

ya ne olur ya biraz hatta çok cesaret istiyorum.bu vajinusmusu yenmenin bi püf noktası olmalı,korkunun dışında bişeyleri eksik yapıyo olabilirz

sizlerden yani başaranlardan püf noktalerı bekliyorum..yada yalvarıyorum yardım için

canım ben henüz yenemedim çok yaklaştın dedikleri kısımda takılıp kaldım. bu çağrına duyarsız kalamadığım için yazıyorum. çünkü büyük umutlar bağladık biz yenemeyenler buraya ve yenen arkadaşlara, insan cevapsız kaldığı zaman umutsuzluk iyice biniyor omuzlarına, hangi aşamadasın bilmiyorum ama inşaallah yenen arkadaşlar duyar sesini

korkunun yanında yön bulamamaktan kaynaklı sorun var ama emin ol bunu ttikleyen kaslarını kapatıığın için yönünü zorlaştırmanaynı zamanda..orası zamanla egzersiz sonucu alısacak inan bana sen kapatsanda giriş olucak eşin ittirdiği zaman ...şu an sadece kafandan o mu bu mu su mu diye düşünmeyi at egzersize odaklan ben oyle saatlerce egzersiz tyapmadım içimdede bekletmedim 3 hafta yaptım düzenli şekilde 1 parmak 2 parmak eş parmağı ve 3 parmak derken 3 parmak sonunda yendim ki bende buradaki herkes gibiydim okuduğumda bu cümleden enfret ederdim herkes gibi değilsin işte öyle olsan yenemezdim parmak değdiremezdin ben değdiremiyorum bile derdim kendi kendime ...Bu sözü çok duydunuz biliyorum ama gerçekten biliçaltımıza bu nasıl ne sebeple işlendiyse öyle gereksiz ve zaman çalan bir kuruntuki bunun olmayacağını düşünmek...

1 parmak egzersizini geçemiyorum yani deneyemiyorum bile.16 aylık evliyim

Canım sen ne yaptın bakalım ?? Egzersizlere Devam ediyosun değilmi ??

Canım pek edemiyorum aslında ...annemin yanına gittim geçen hafta, başsağlığı verdim...üzgünüm, yastayım...vakit olmadı gene 2 haftadır falan,içimden de gelmiyo ayrıca...kavga ettik zaten bizimkiyle...beni anneme gönderdi, ben izin alamıyorum 2 gün sonra cuma mesai çıkışı gelicem dedi. Meğer beni göndermeye bakıyomuş adam...ben gider gitmez ilk işi sülalesini bizim eve toplayıp maç izlemek olmuş...ve bana söylemiyo...ben pazar eve dönünce farkediyorum ki eve birileri doluşmuş...evin hanımı yokken hem de yaslıyken eve misafir mi davet edilir allah aşkına...kim olursa olsun...ama beyefendi bağır çağır üste çıktı...konuşmuyoruz bile doğru düzgün...ne egzersiz, ne denemek gelmiyo içimden

ve yine sana söylüyorum yenemeyen herkese bak canım ben de bazen öyle bunaldımki dedim para falan umurumda değil maddi olarak huzursuz olıyım bikaç ay ama su bir kafaMDAN HAYATIMDAN gitsin dedim ve vajinusmus merkezine gidicektim tedavi için ama buradaki çoğu arkadaşım yenebileceğimi söyledi sela bunların basındaydı snowflaken gülsevdam onları asla unutamam Allah bin kere razı olsun gönüllerinin muradını versin sonra dedim ki bu bir sınav ben opraya gidicem bu parayı dökücem yine benim beynimnde biticek ve de para verdiğim için daha da sartlanıcam belki artı olarak...Ve cabaladım allaha da hep dua ettim dedim ki yeniyim o vanınusmus merkezıne para dokecegıme bir adak adadım ve onu gerceklestırdım şimdi o aglarken uyuyakaldıgım yastıkalrda rimel lekelermin olduğu kalktığımda yattığımda birbirine iyi geceler bile demeyen biz o günleri gülerek hatırlıyoruz inan bana...sadece sunu bil bu bir hayal değil gerçekleşemeyecek birşey değil bu 10 kadından birinin basına gelebilen %100 tedavisi olan bir hastalık

1 parmak egzersizini geçemiyorum yani deneyemiyorum bile.16 aylık evliyim

1 parmak baslangıctır bende ondan sonra 2 ye gecmem zaman almıstı cunku tek parmagımı bıle içerde sıkışmış hissediyordum ıkıncı parmaga egcmeye calsıma bır parmakla calısmaları arttır gel gıt yap hızlandr ıcerde dolastır parmagını daıre cızmelısın....yanmaların kasılmaların azalıcak bu sayede ve ıkıncı parmaga egcmeye hazır olucaksın ben ılk basta ıkı parmagın ılk bogumunu alabılmstım yanlıs hatırlamıyorsam hepsını alamamıstım asama asama gıt olucak ooldu kendımden bılıyorum bende dedım mumkun degıl ıkı parmak ıcın kapasıte yok burda tek zor gırıyor ama ıkı degıl uc tane yan yana aldım en son egzersızın bıtıs asmasnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…